خيلي طول مي كشه دوست من
من با سي پي يو i7 حدود ٣ و نيم ساعت براي تمام فرايند نصب صبر كردم كه سه ساعت و ده دقيقش براي همين بخش بود. صبر كن تموم ميشه
Printable View
خيلي طول مي كشه دوست من
من با سي پي يو i7 حدود ٣ و نيم ساعت براي تمام فرايند نصب صبر كردم كه سه ساعت و ده دقيقش براي همين بخش بود. صبر كن تموم ميشه
سلام.
مال من موقع رانندگی خیلی صحنه آهسته میشه :n28:لطفا کمک کنید.:n16:
بیشتر افراد همین مشکل رو دارننقل قول:
شما تنظیمات رو تنظیم کمتر ست کن بهتر میشه
درست شد.:n19: مشکل از خود بازی بود چون ورژن 1 این بازی باگ های زیادی مثل رانندگی داره.کسایی که مشکل من رو دارن این آپدیت رو نصب کنن مشکلشون حل میشه.:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش نصب آپدیت:نصب آپدیت رو بیشتر افراد بلدن و کار آسونیه ولی من برای تازه کار ها توضیح میدم.
ابتدا فایل فشرده را استخراج کنین.بعد به پوشه پچ استخراج شده بروید و بر روی setup کلیک کنید - ok را بزنید و محل پچ را روی دستکاپ ذخیره کنید. بعد پوشه ای به اسم واچ داگز روی دستکاپتون میاد. پوشه را باز کنید. فایل های bin را درون پوشه bin که در محل نصب واچ داگز وجود دارد کپی و ریلود کنید و همین طور پوشه data_win64 (دقت داشته باشید که پوشه را کپی ریلود نکید، فایل ها داخلش رو کپی ریلود کنید و همین طور سه فایلی که بیرون از پوشه ها قرار دارند را کپی ریلود کنید.)
حالا میریم سراغ پوشه کرک که ابتدا اون و پوشه پچ رو باهم استخراج کردیم. در پوشه کرک دوباره پوشه ای به اسم bin وجود داره. فایل های درونشو دوباره تو پوشه bin بازی کپی ریلود کنید. حالا میتونین برین حالش ببرین. خیلی بازیه با حالیه من که دیوونشم.:n02:
با نصب این اپدیت و کرکش، سیو بازی که حذف نمیشه؟نقل قول:
چرا چرا حذف:n04: میشه یه کپی از سیو بازی بگیر یه همون backup.
اینم یه نرم افزار برای کسایی که بازی براشون حتی رو low هم صحنه آهسته میشه.
با این نرم افزار میتونید گرافیک بازی رو تنظیم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چرا خبری بود یا پرسشی؟:n02:نقل قول:
سیو بازی کجاست؟
خبری:n02:
تو پوشه my Documents کلمه ی watch dogs رو سرچ کن یا خودت تو پوشه بگرد پیداش کن برا من این آدرسه Documents\My Games\Watch_Dogs
بعد فایل های داخلش رو تو دستکاپ کپی کن. و بعد از آپدیت کردن دوباره به همون پوشه بریز.
سلام بچه ها.
من تازه بازی رو دانلود کردم. ولی مشکلی که هست اینه که موقع loading تا نزدیک آخرش که پر میشه یهو میفته بیرون از بازی .. حتی Update رو هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت.
چیکارش کنم؟؟
روی هر رزولشن هم گذاشتم ظاهرا فرقی نداشت. کسی برخورد داشته با این مشکل ؟
این مشکل در صورتی که مشکل سخت افزاری نداشته باشی در اکثر اوقات برمیگرده به نصب نبودن یکی از نرم افزارهایی که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست گذاشتم...نقل قول:
همه رو دانلود ونصب کن و برای اطمینان درایور گرافیکت رو هم آپدیت کن،برای اطمینان کرک رو هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن اگه بازی یا سیستمت مشکل خاصی نداشته باشه احتمالا نیاد برای اجرا مشکلی داشته باشی..
سلام.نقل قول:
تمام کارایی که گفنی انجام شد. ولی همچنان موقع Loading اون اخرش میفته بیرون و stop working هم میشه گاهی اوقات. حتی Hotfix هم نصب کردم ولی باز مشکل داره.
راستی من بازی رو مستقیم بدون uplay اجرا میکنم. چون uplay اصلا نمیشناسه بازیو ... ممنون میشم کمکم کنید
سلام
من بازی واچ داگز رو نصب کردم ولی موقع راه رفتن تیک میزنه
چیکار کنم درست بشه؟
رزولوشنو پایین اوردم بازم درست نشد حتی کل کیفیت بازی رو پایین اوردم بازم درست نشد
لطفا مشخصات کامل سیستمتون رو بگید.نقل قول:
یه سوال شاید بی ربط باشه ولی ممنون میشم جواب بدین بایه همچین سیستمی روی چه تنظیمات گرافیکی ای باید باشه تا حد اقل 30 فریم بده ؟:n13:
ram:8gb ddr3
graphic:gtx 650 ti
cpu:intel i3 4130
اگه رم 4 باشه چی؟
ram ddr3 3gbنقل قول:
graphic spphire R7 240
amd athlon (tm)64 x2 duall core processor 4400+2.3ghz
در ضمن من روی تنظیمات ULTRA و LOW با رزولوشن بالا یا پایین مشکلم فقط همینیه که گفتم
فکر نکنم از سیستم باشه
واچ داگز مشکل لگ و افت فریم داره، من همه آپدیت هاشم نصب کردم اما هنوز رو اعصابمه ولش کردم تا موقعی هم که حل نشه بازی نمیکنم، کلا یوبی اینجوره، توی اساسین Black Flag هم دقیقا همینجور بود بین نیم تا 1 ثانیه کلا هنگ میکرد بعد خوب میشد، همه دنبال مشخصات سیستم و نصب نرم افزارای جانبی بودن اما یه آپدیت داد و کاملا مشکل حل شد، دوستان حرص نخورید ربطی به سیستم و نرم افزار و این چیزا نداره
والا همینطور که گفتم اگه بازی وسیستمت مشکل خاصی نداشته باشه با نصب این نرم افزارها نباید در اجرای کلی بازی مشکل خاصی داشته باشی...نقل قول:
این بازی بد فریم هست ولی بد نصب نیست یعنی اکثر دوستان در فریم ریت و گیم پلی بازی مشکل داشتند و مثل GTA کسی توی نصب بازی در صورتی که سیستمتش ایراد خاصی نداشته باشه مشکلی نداشت....
به نظر من بهتره بازی رو روی یه سیستم دیگه چک کنی،مخصوصا که دانلودی هم هست و به این سایتهای دانلود بازی اعتباری نیست!!
حالا گرافیکت یه جورایی شاید بتونه توی low بازی رو رون بکشه ولی با این cpu نمیتونی یه بازی open world در این سطح رو بازی کنی..نقل قول:
به نظر من دلیل اصلی افت فریمت هم همینه!!
سلام
من این بازی رو نصب کردم اما همینطور که دوستان می گن افت فریم خیلی شدیدی دارم حتی در حالت low
ماشین که سوار شی که دیگه هیچی
حالا با این مشخصات به نظرتون مشکل کدوم قطعه یا قطعه هاااست
cpu : amd phenome II x4 b60 3.3 ghz
ram : 2 gb
vga : gtx 570
:n13::n23::n22:
روی gt430 -4 gigاجرا میده ؟
چند فریم حدودا ؟
این بازی در جزئیات low به گرافیک چندان قوی احتیاج نداره...نقل قول:
ولی برای گرفتن یه فریم نسبتا پایدار در تمام محیط ها به یه cpu قدرتمند نیاز داره!!
کسی نیست مرا راهنمایی نماید:n27:نقل قول:
مشکل اصلی سیستم شما ضعف cpu هست...نقل قول:
cpu شما در اصل یه دو هسته ایه که به چهار هسته ای آنلاک شده و یه cpu چهار هسته واقعی نیست!!
سلام به شما دوست عزیز من باسیستمم وبانرم افزارRazer Game Boosterتونستم بدون مشکل این بازی رو اجرا کنم عالیه حتی روی تنظیمات high
CPU:AMD Athlon x2(dual core) 260processor 64bit(اورکلاک شده از3.20روی3.84)
Graphic:AMD Radeon 2GB DDR3 HD6570Series
HARD:Green 1trabite
DVD ROM:24x samsung
RAM:4GBDDR3 ADATA
mother board:ASROCK 770DE3L
Power:green535W
--- technisat -sky star pci
case:TSCO4750
Windows:7 ultimate
اگر سی پی یو شما ضعیفه بانرم افزاری که گفتم تقویتش کنید حتما جواب میده
شما باید سی پی یوتونرو هم اور کلاک کنید
موفق باشید
سلام مشخصات سیستمم:
ram=6 gig
cpu=dual core e8400 3 gig فک کنم در مجموع 6 باشه
vga=gt 610 2 gig
وارد بازی ک میخوام بشم stop working میده همه نرم افزار ها آپدیت ها رو هم ریختم نسخه بلک باکس هم هست اگه کسی میتونه please help
ویندوزتون چیه؟یه بار ویندوز عوض کنید .اگه نشد کرک بازی سالم نیست یا معتبر نیست یا بازی رو کامل نصب نکردید درایور کارت گرافیک رو اپدیدت کنیدنقل قول:
سلام دوستان من دوستم N550 JK خریده و روش این بازیو نصب کرده اما وقتی روش میزنه اجرا نمیشه میشه کمکم کنید؟ که بهش بگم؟ همه چی هم نصب کرده و کرک هم کرده و تمامیه قطعاتش اپدیت هم هستو توسط انتی ویروس اعتماد سازی هم کرده حالا باید چیکار کنه؟ دوستان عجله دارم ممنون
ویندوز چیه؟نقل قول:
اگه می خوان ویندوز 8رو داشته باشنWindows.8.1 enterpriseاین نسخه از ویندوز را نصب کنن .
یه راه حل دیگه روی ایکون بازی کلیک راست کرده گزینه اخر رو زده پرو پرتیس وبه تبcompatilityرفته وتیک رو فعال کنید قسمت کشویی رو هم روی ویندوز8یا7یا98meقرار هید
والا ویندوزش به صورت اوریجینال 8.1 هست بازم باید این کارو بکنهنقل قول:
حالا یه بار این راه حل رو امتحان کنیدنقل قول:
روی ایکون بازی کلیک راست کرده گزینه اخر رو زده پرو پرتیس وبه تبcompatilityرفته وتیک رو فعال کنید قسمت کشویی رو هم روی ویندوز8یا7یا98meقرار هید
اینو امتحان کنن......توی اون درایوی که بازی رو میریزن وقتی میخوان اسم watch dogs رو بنویسن بعد از کلمه ی اخر یا s دیگه space اضافه نکنن و همونجوری save کنن.....برای این کار بازی رو دوباره نصب کنن......در ضمن دایرکت اکس موجود در سی دی رو نصب کننن و کرکش رو درست بریزن....اگه در هنگامه کپی کرک پیغام ارور کپی داد اونجا سه گزینه هست به نامنقل قول:
1_copy and keep both files
2_که فکر کنم برای خارج شدنه
3_copy and replace هستش که باید copy and replace رو بزنن............موفق باشن:n26:
روشم کارساز بود؟!؟:n14:
داداش منم بلک باکس ریختم مشکل داشت شما نسخه کاملو بگیر رفع میشهنقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
اینو امتحان کنن......توی اون درایوی که بازی رو میریزن وقتی میخوان اسم watch dogs رو بنویسن بعد از حرف اخر یا s دیگه space اضافه نکنن و همونجوری save کنن.....برای این کار بازی رو دوباره نصب کنن......در ضمن دایرکت اکس موجود در سی دی رو نصب کننن و کرکش رو درست بریزن....اگه در هنگامه کپی کرک پیغام ارور کپی داد اونجا سه گزینه هست به نامنقل قول:
1_copy and keep both files
2_که فکر کنم برای خارج شدنه
3_copy and replace هستش که باید copy and replace رو بزنن............موفق باشین:n26:
ما که این بازی رو نصب کردیم و خیلی راحت هم اجرا شد ولی گیر میکنه رو لپ تاپ با گرافیک 610m و آی5 ... تنظیمات روی متوسط :n27:
شما بایه همچین گرافیک و سی پی یویی تونستین روی متوسط اجرا کنین ؟!؟ ماشاالله ماشاالله........چقد خوش شانسی :n02:نقل قول:
خیلی ممنونم ازت درست شد کلا این بازی گاگیر داره مثلا روی لبتاب من به راحتتی بالا اومدو من نه uplay و نه کرکی ونه هیچی چیزه دیگه ای بجز بازی نصب نکردم اما اجراشد به راحتی اما بازم ممنونم ازت ببخشید که دیر پاسختو دادمنقل قول:
نقل قول:
میشه شما مدل لب تابتو بدی؟ والا ما با رم 8 و گرافیک gtx560m توش رو حالت low گیر کردیم
خدایا شکر.....بالاخره روشم گرفت...... راستی ببخشید روی اون asus n550jk دوستت با چ تنظیماتی و چند فریم داد/جسارتا فضولی نشه.....در ضمن بازم جسارتا فضولی نشه لپ تاپت چیه؟!؟:n02:نقل قول:
در کل اگه بازم در رابطه با نصب بازی مشکل داشتین بنده به کمکتون میام double d ...خخخخخخخ
سلام
نسخه بلک باکس رو نصب کردم اما همون ستاپش رو که میخوام اجرا کنم stop working میده :(
چه کنم؟