درایور صدا رو عوض کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط afsharnia
روش کار هم در بخش آموزش هک
درایور صدا رو عوض کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط afsharnia
روش کار هم در بخش آموزش هک
w810 سفيد رو از كجا بگيريم؟
سفيد قشنگ تره يا سياه؟
خدايتان در بهشت كناد !
راستي! عرض ادب يادم رفت.
با سلام خدمت شما دوستان گرام.
به نظر من سفيدشم خيلي نازه ولی دخترونه تره
من هنوز تو بازار نديدم
اقا فوري فوتيه . مي خوام بخرم . جواب بدين.
مشكي قشنگتره عزيزم مشكي رنگه عشقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشيد من فقط مشکل دارمو هيچ کمکيم نميکنم ولی چيکار کنم فقط شما هارو دارم
ببينيد من وقتی ميخوام يه برنامه مثلاً نقشيه تهران رو تويه گوشيم بريزم چند تا مشکل دارم
1 نميدونم چجوری بريزم تويه memory card
2 نميدونم چجوری بايد بريزم مثلاً وقتی اين برنامه رو آنزيپ ميکنم کلی فايل داره که موقع کپی کردن هم ارتباط قطع ميشه اميگه unble to connect
یعنی وسط انتقال ارتباطگوشیو کامپیوتر قطع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز دیگه من نمیدونم باید اینجا مینوشتم یا بهتر بود تاپیک بزنم ببخشید
TAke cAre bYe
سياوش جان اگه شما راهي پيدا كردي به منم بگو براي صداش و اس ام اس ممنون ميشم حداقل 440 پول داديم اين امكانات اضافه بشه البته با نسخه هاي جديد اين مشكلات حل ميكرد خوب بود چون بيشتر نرم افزاريه من خودم با اون فر كار نكردم ترسيدم خراب كنه. ولي شما راه حلشو به من بگو ممنون ميشم چون من تمام كاراي موبايلمو ميكنم نميخوام براي اين كار يا آپگريد برم بيرون فكر كنه حاليم نيست 10 و 15 هزار تومان بگيره از مننقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
ممنون
ساوش جان اين سوال رو فكر ميكنم يه بار ديگه پرسيده بودي كه جوابت رو دادم :)نقل قول:
نوشته شده توسط siavashh
در هر صورت
1- يا مموريت رو ميزاري توي رم ريدر يا كابل رو وصل ميكني به گوشي اونوقت توي My Computer ميري بقل سي دي رام (اون پايين) يه درايو ديگه درست ميشه بنام Removable Disk وقتي كه روش كليك كني ميري توي مموري گوشي :)
2- اول كه نبايد آنزيپ كني يعني بصورت فشرده شده بايد بريزي توي گوشي كه معمولا rar شده هست بايد بريزي توي يكي از پوشه هاي گوشيت مثل Other و بعد ارتباط رو قطع كني بيايي توش گوشي بري توي Other و وقتي كه روش كليك كني اتوماتيك برنامه نصب ميشه هر برنامه اي كه باشه به همين صورت نصب ميشه فقط از حالت rar درش نيار :)
3-در مورد قطعي ارتباطت هم كابل رو يه چك بكن به گوشي ربطي نداره ;)
موفق باشي
دوست من وقتيكه در حالت پخش آهنگ هستي روي More (بيشتر) كليك كن بعد برو توي اكولايزر شايد تنظيمات اون هنوز تنظيم نشده همه خونه هارو ببر بالا ;)نقل قول:
نوشته شده توسط afsharnia
من هنوز تو علاالدين نديدم اگه ببينم توي تاپيك علاالدين اعلام و قيمتش رو هم ميزارم :)نقل قول:
نوشته شده توسط rshr
فعلا باید صبر کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
ولی بهتره که گوشی رو تو خونه یه بار آپدیت کنی آخه وقتی گوشی جدید از کارخونه میاد ممکنه هنوز مشکلات نرم افزاری نامشخصی داشته باشته که با آپدیت بر طرف میشن
مرسی ولی فکر نمیکنم من این سوالو کرده باشم ولی در هر صورت ببخشیدنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
من میتونم تم یا آهنگ رو بریزم اما تو نصب برنامه ها مشکل دارم اون برنامه هایی که من دارم با فرمت sis هستن که وقتی مثلا تو شاخه others میریزمشون کار نمیکنن
بازم معذرت بازم ممنون بای
سياوش جان مگه گوشيت سوني اريكسون نيست ؟ خوب اگه سوني اريكسون باشه كه نميشه فايلهاي sis رو روش ريخت شما بايد برنامه هايي رو پيدا كني كه پسوندشون jar باشه چون سيستم عامل گوشيت جاوا هست :)نقل قول:
نوشته شده توسط siavashh
در ضمن برنامه هاي جاوا فعلا خيلي كم هستن
تو برنامه هاي كاربردي هم اگه بري يه چند تايي پيدا ميكني ;)
موفق باشي :)
اگه برنامه واسه سوني اريكسون ميخواي سياوش جان به تاپيكي كه تو اضاي من هست يه سري بزن
با این حساب سر من کلاه رفته یه سی دی گرفتم نوشته مخصوص گوشیهای سونی اریکسون که k750 هم توی لیستش هست ولی همه برنامه هاش sis هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
ممنون از کمک هاتون
راستی یادم رفت بپرسم سیتم موبایل من یعنی k750i چیه؟! یعنی UIQ نیست؟!! :sad:
نه جاواست كه يه پلتفرم نه يه سيستم عامل.نقل قول:
نوشته شده توسط siavashh
:ohno: خیلی ممنون :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
سلام از شما عزيزان كسي ميدونه دوربين k750 -w700-w800-w810 با هم از لحاظ كيفيت فرق مي كنه يا نه
ممنون
:rolleye:
وقتی دوربین در حالت ماکرو قرار می گیرد چه تاثیری در کیفیت عکس می گذارد؟
علي جان با توجه به تاپيك زير در مورد جاوا فكر ميكنم يه ويرايش بزني پستت رو بد نباشه تا با دليل و مدرك بتونيم به يه نتيجه خوب برسيم چون اين دوستمون (rami_hemi) بر اساس يه متن ميگه كه جاوا يه پلتفورمه (و البته منظور از پلتفورم چيه هنوز مشخص نيست) كه نميشه بهش استناد كرد . ممنون :)نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسين جان عضويت جديدت رو تبريك عرض ميكنم :)نقل قول:
نوشته شده توسط hossein_dig
دوست من بين اين 4 مدلي كه گفتي هيچ فرقي از لحاظ كيفيت نيست چون دوربين هر 4 تا دو مگاپيكسل هست و با اين فرق كه دبليو 700 اتوفوكوس نداره و اون سه مدل دارن . ;)
بابك جان وقتي كه شاسي گرفتن عكس رو تا نصف فشار ميدي لنز بصورت اتوماتيك فاصلشو با عكس تنظيم ميكنه و همچنين نور رو هم تنظيم ميكنه و در واقع در بهترين حالت عكاسي قرار ميده كه ميتوني با فشار دادن كامل يه عكس خيلي خوب بگيري اين موضوع تو دوربينهاي ديجيتال حرفه اي هم هست كه واقعا 80-90 درصد تو كيفيت عكس تاثير ميزاره :)نقل قول:
نوشته شده توسط babak-online
ببینم راهی داره که بهw550 بلک لیست اضافه کرد؟ accept list داره که از طریقه اون می شه فقط 10 تا شماره که براش تعریف می کنی باهات تماس بگیرن ... اما بعضی وقتا می خوای فقط از شره یه شماره خلاص شی اونوقت نمی شه کاری کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منيكا جان شما يه سري به تاپيك هك گوشي هاي سوني اريكسون بزن
اگه نتونستي پيدا كني اونجا سياوش حتما ميتونه كمكت كنه
بابا آقا سیاوش اولش انقدر گفته هر بلایی سرتون بیاد به من هیچ ربطی نداره آدم نزدیکه اون تاپیک می شه یه جوریش می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اوکی اونجا مطرح می کنم .. حالا اینجا هم اگه دوستان کمکی می تونستند بکنن دستشون درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من یه j230 برا بابام گرفتم. رفتم کابل گرفتم روش میدای midi بریزم ولی نمیشناسه گوشی کابلو.
چیکار کنم؟ از چه راهی روی این گوشی آهنگ بریزم؟
کار خاصی ندارم .
براي شناختن بايد سي دي اونو (اگه داشته باشه) نصب كنينقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ericsson
مموري اين گوشي فقط 500 كيلوبايت (نيم مگابايت) هست و ميتونه 50 پيام كوتاه (short message) رو تو خودش جا بده و مطمئنا نميتوني روش حتي يه آهنگ هم بريزي :)
با عرض سلام خدمت مهدي جان . ايا گوشي سوني اريكسون دبليو 700 از طريق درگاه Usb شارژ ميشه يا نه.
سلام دوست عزيز و با اجازه مهدي جان
بله اين گوشي بوسيله يو اس بي شارژ ميشه
هنوز گوشي نخريدي؟؟؟
نه علی جون ولی فردا می خواهم بخرم.دستت درد نکنه.
موفق باشي دوست عزيز
گوشيتم از الان تبريك ميگم
[/QUOTE]براي شناختن بايد سي دي اونو (اگه داشته باشه) نصب كني
مموري اين گوشي فقط 500 كيلوبايت (نيم مگابايت) هست و ميتونه 50 پيام كوتاه (short message) رو تو خودش جا بده و مطمئنا نميتوني روش حتي يه آهنگ هم بريزي
من فط میخام میدای بریزم. همین. وقتیی کابلو نصب میکنم میگه پشتیبانی نمیشود
اقا به کمک نیاز دارم با سیصد و پنجاه هزار تومان چه گوشی بگیرم خدایی ریدیف باشه من خودم عاشق سونی اریکسون هستم
کیفیت صداش خوب باشه کیفیت عکسش هم خوب باشه سرعت کار کردن با گوشی هم واسم مهمه
با 350 هزار تومان چه گوشی بخرم
ترجیحا سونی اریکسون نوکیا هم شد اشکال نداره کیفیت صداش خیلی واسم مهمه با سرعت کارکردن با گوشی
یه دوربین دو مگایی ریدیف هم داشته باشه خوبه
شما برو یه w810 بگیر عالیه. با 300 تومان
بروبچ من 600 تومن پول نقد دارم حالا سر دوراهي موندم ميخوام يه گوشيه توپ بگيرم در ضمن عكسبرداري و آنتن دهي گوشي خيلي برام مهمه :rolleye: حالا مردد موندم كه با اين 600 تومنم يه دوربين ديجيتال سوني دي اس سي دبليو 100 (( 380 تومن دوربينشم 8 مگا پيكسليه :wub: )) با يه كا 750 ((230 تومن)) بگيرم يا يه نوكيا ان 73 ((580 تومن )) :question: :rolleye:
قيمت سوني اريكسون مدل ظ530 را بمن بنويسيد