مشاهده بازی برزیل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من فکر میکنم دروازه آرژانتین راحتتر باز میشه تا بوسنی و نیجریه !نقل قول:
من پیش بینیم از اون بازی اینه که آرژانتینیا چپ و راست حمله کنند و دفاع ایران جانفشانی بکنه در مقابل این حملات :n02: و آرژانتینیها با ناکامی در حملاتشون اعصاب و حس و حال شونو از دست میدند .
و آخرای نیمه دوم هم خیلی شانسی و اَلاغرتکی:دی ایران که موقعیت آنچنانی هم در طی بازی نداشته گل هم میزنه و باعث بهت همگان میشه !!
(یه چیزی توی مایه های بازی با کره)
البته اینکه مسی روفرم و سرحال باشه یا نه هم خیلی بستگی داره ...
و همینطور اینکه ایران از بازی اولش امتیاز (حتی شده 1 ) گرفته باشه یا نه !
من فکر میکنم ایران مقابل آرژانتین مثل برزیل و کرواسی بازی کنه. و بتونه از اشتباهات داوری و بازیکنا به نفع خودش استفاده کنه. :n09:
باید قبول کرد که شیوه بازی بازیکنهای ایران واقعا عوض شده. دیگه خبری از سانتر کردن نیست . تو بازی آخر ایران خوب پاس کاری میکردن.
کیورش خوب تونسته شیوه بازی بازیکن ها رو تغییر بده و روال رو ، روی کار تیمی بذاره
باید این فرد رو حمایت کرد
سلام
راستش به نظر من نمیشه گفت ایران حذف میشه و من خودم نظرم اینه که از گروهش صعود می کنه ! چون واقعا تیم ملی چیز زیادی از تکنیک های اصلیش رو نکرده هنوز معلوم نیست می خواد چکار کنه !
همونطور که گل بازی با ترنیداد رو هم دیدیم خیلی گروهی کار کردند در صورتی که قبلا تیم ملی بیشتر از طرفین می رفت و نهایتا با یکی دو تا پاس یا سانتر یک موقعیت به وجود می آوردند ولی الان خیلی همکاری تیمی شون خوب شده.
به نظر من بوسنی و نیجریه رو می تونه ببره.
این نظر شماست و قابل احترامنقل قول:
اما من هرچی به این فوتبال غیر قابل پیش بینی نگاه میکنم باز هم نمیتونم تصور کنم که ایران اینقدر راحت بتونه امتیاز بگیره در گروه
ما شناخت زیادی از بوسنی و نیجریه نداریم و تا حدودی از خط حمله آرژانتین اطلاعاتی داریم اما شناخت بسیار خوبی از تیم خودمون داریم.
اول اینکه کلا ایران در تاریخ فوتبالش هیچ وقت خط حمله خوبی نداشته و بجز یکی دو مورد خاص،اصلا گلزن نداره.
همین مسئله رو در بازیهای مقدماتی میدیدیم و بجز بازی با لبنان،در سایر بازیها فقط تک گل داشتیم.در بازیهای مقدماتی هم که فقط بازی آخر امیدوارکننده بود
از طرفی تیمی که الان در جام جهانی هست نسبت به دوره های قبل ضعیفتر هست.با فاصله بسیار نسبت به تیم رویایی 98 و باز هم فاصله با تیم 2006.هم هماهنگی و هم خیلی موارد دیگه.
اینکه میگن دفاع آرژانتین ضعیفه اولا دارند با خط دفاعی تیمهای مدعی دیگه مقایسه میکنند و ثانیا همین هم شاید در مرحله گروهی اصلا گل نخوره.یه نگاهی به نتایج بازیهای دوستانه آرژانتین بندازید
بوسنی رو که یکبار گفتم خط حمله فوق العاده ای داره.مطرح ترینشون هم ادین ژکو از من سیتی و پیانیچ از رم حالا سایرین به کنار
بوسنی مشکلی که داره اینه که نظم تیمی اونها نسبت به سایر تیمهای اروپایی در سطح پایینی قرار داره اما باز در مقابل ما ضعف بزرگی بشمار نمیره
مطرح ترین بازیکن نیجریه هم ابی میکل هست که خیلی راحت وسط رو میبنده و ما در مقابل نیجریه فقط باید از جناحین استفاده کنیم.حرکت از جناحین هم باید به سانتر ختم بشه که مهاجم سر زن نداریم.پس باید عرضی و زمینی کار کنیم.
ضمن اینکه دروازه بان بسیار خوبی هم در دروازه دارند که معلوم نیست همون معدود موقعیتهای ایران هم راحت دفع بشه.
آنالیز حریفان تیم ملی نیاز به وقت زیادی داره که فعلا بهش نمیپردازیم.فعلا به همین نکات اصلی بسنده میکنیم.
دقیقانقل قول:
تیم ما نشون داده گل زدن که کلا بلد نیست! تو گل نخوردن هم خوبه تا وقتی که تمرکز تیم حفظ بشه
جام جهانی رو نمیشه با آسیا مقایسه کرد
اینکه بچه های ما بتونن 90 دقیقه جلوی هر کدوم از 3 تیم دووم بیارن کار بسیار سختیه
دقیقا مثل 2006 که فقط 45 دقیقه جلوی مکزیک خوب بودن
الان اون دوستمون (نمی دونم تو همین تاپیک بود یا جای دیگه) گفتن ماها دچار خودبینی زیاد هستیم فکر میکنیم همه دارن ما رو میبینن و بررسی میکنن! (که درست هم میگن)
حالا این دوست دیگمون میگن نیجیریه ها مغرورن و این حرفا
باز اونا یه تاریخچه ای دارن و میتونن مغرور باشن ما به چی دلمون خوشه که حرف یه برد و یه مساوی (یا دو برد حتی!) می زنیم؟!
اینکه نتایج چی میشه رو نمیتونم پیش بینی کنم ولی حدس میزنم 0 الی 1 امتیاز بتونیم بگیریم
مگه اینکه شاهد اتفاق های فوتبالی باشیم که خیلی خیلی دوست دارم رخ بده
به نظر من نمیدونم ولی امید زیادی دارم که ایران صعود میکنه ....خیلی امید دارم .
یا به خاطر اشتباهات داوری .
نیجریه و بوسنتی و ارژانتین چون ایران رو نمیشناسن فکر میکنن خیلی ضعیفه . ولی موقع بازی هر سه تیم حمله خیلی میکنن و ایران دفاع میکنه .
من میگم ایران در ضد حمله قوچا نژاد یا احتمال 90 درصد دژاگه به گل میرسه . و اونا نمیخوان باخت رو قبول کنن میان جلو و باز هم ایران میتونه از ضد حمله استفاده کنه .
همین جلو اومدن تیم حریف به نفع ایرانی . چون خیلی سریع هستن دژاگه و قوچا نژاد .
ایران در ضد حمله سریع به نتیجه میرسه . :n16:
تيم رو نمي شناسن و فكر مي كنن خيلي ضعيف هست! منتهي مگه ضعيف نيست؟:n02: در قياس با سه تيم ديگه انصافا ادعايي نداريم ولي دليل نميشه
بازيكنان نهايت تلاششون رو نكنن! هميشه هم قرار نيست روز خوب آرژانتين باشه و مي تونن سوتي داشته باشن مهم اينه ما محكم بايستيم و جانزنيم
مردم هم وقتي اين بازي رو ببينن قطعا راضي خواهند بود هرچند صعود نكنيم!
امسال با جام جهانی2006 یه کم فرق داره واسه ایران :
اون سال تیم پر از ستاره بود اما امسال برعکس
اون سال مربی خیلی مطرحی نداشتیم اما امسال برعکس
اون سال دفاع خیلی افتضاح بود اما امسال برعکس
اون سال خوب گل میزدیم اما امسال برعکس
اون سال فکر میکردیم توی گروه اول نشیم حتما دوم میشیم اما امسال میگیم شانس بیاریم چهارم نشیم
اون سال به عنوان تیم 16 ام دنیا ازمون میترسیدن اما امسال تخمه :n02: هم حسابمون نمیکنن
به نظرم این فرقهایی که امسال با اون سال :n02: داریم تاثیر بهتری میزاره . همین فرق اخر که غرور نداریم خودش خیلی خوبه
لطفا دلایل خودتونو از اینکه اون تیم 2006 رو بهتر از تیم فعلی میدونید بفرمایید !نقل قول:
تیمی که حتی از آنگولای بی نام و نشان که اولین حضورش بوده نتیجه ای بهتر از تساوی به دست نیاورده و اون گل افتضاحی که میرزاپور به مکزیک داد و مهاجمای پا به سن گذاشته و همینطور اغلب بازیکنهای دیگه که سنی ازشون گذشته و ستاره هایی که همشون رو به پایانند و... چطور میشه گفت از تیم الان بهتره ؟ اونم با فاصله !
در مورد تیم نوستالوژیک 98 حرف خاصی ندارم . (فقط یک تفاوت بزرگ اون تیم هم با تیم الان داره که اونجا توی بازی پلی آفِ دوم (پلی آف آسیا-اقیانوسیه) و به لطف گل زده در خانه حریف ایران برده و اومده جام جهانی اما تیم الان بعنوان سرگروه مستقیم وارد جام شده)
تیم فعلی رو از هر نظر از تیم 2006 بهتر میدونم .
برانکو ایوانکوویچ در مقابل کی روش قابل قیاس نیست .
بازیکنهای پست های مختلفو در مجموع بهتر از اون بازیکنای 2006 میدونم .
تیم الان چهارمین تجربه ی حضورشه توی ج ج و از تجارب 2006 هم میتونه استفاده کنه .
توی اون گروه دو تیم که صعودشون تا حدودی مسجل بود حضور داشتند (مکزیک و پرتغال)
اما این گروه فقط آرژانتینه که با فاصله ی زیادی از 3 تیم دیگه صعودش قطعی بنظر میرسه ، اما 3 تیم دیگه کماکان شانس صعود دارند (حالا شاید شانس ایران کمتر باشه اما بهرحال این شانس رو میشه بهش داد)
فقط میمونه مقایسه فدراسیون ها که دکتر دادکان فردی متشخص تر و متین تر و باسواد تر از رییس فعلی بوده .
خب همین دلایل برای صعومون به نظر کافی میاد.نقل قول:
اما حس میکنم بوسنی میزنه به بادمون میده :n02:
البته اگر نیجریه رو بزنیم هم روحیه تیم میرسه به سقف هم ممکنه غرور کاذب بیاره و داغونمون کنه!
با این بارون که توی بازی مکزیک داره میباره نگران لباس تیم شدم نکنه اب برندن:n08::n02:
به نظر من که تنها مزیت اون تیم 2006 به این تیم امسالمون فقط وجود چند تا بازیکن مثل کریمی ، هاشمیان ، مهدوی کیا و حالا یکی یا دو تا دیگه که به زور میشه نام برد بود . انصافا بازیها رو که دوباره نگاه کنی میبینی کلی از بار تیم روی دوش اینا بود . مخصوصا کریمی .نقل قول:
اما امسال به نظرم تنها کسی که در سطح اونها بازی میکنه دژاگه هست . حتی بالاتر از اونها . اما بازیکن ستاره دیگه ای نداریم که بشه خیلی روش حساب کرد . فقط یه سید جلال توی دفاع رو میشه اسم برد .
نقل قول:
فکر نمیکنم امسال اگه نیجریه رو هم ببریم غرور کاذب بگیره ما رو . چون بازی دوم با ارژانتین هست . اگه بازی دوم با بوسنی بود شاید در صورت برد جلوی نیجریه یه کم غرور کاذت تیم رو میگرفت :n02: هر چند معمولا این جور چیزا روی دوش مربیه و وجود یه مربی حرفه ای مثل کی روش نمیزاره بازیکنها به همچین غروری برن .
توی خط دفاع بازیکنی مثل پژمان منتظری رو هم داریم که اگه نگیم سطحش فراتر از سید جلاله بی انصافیه که نگیم هم سطحه...نقل قول:
آندو که حالا باتجربه تر از آندوی 2006 هست و بازیکن قابل اعتمادیه برای تیم رو وسط زمین داریم که وظایفشو به خوبی انجام میده .
خسرو حیدری و احسان حاجی صفی هم اگه آماده و قبراق باشند میتونند توی پست خودشون بدرخشند .
بجز اشکان دژاگه توی فاز هجومی مهره های خوبی مثل گوچی و جهانبخش رو هم داریم (که مهاجمای پا به سن گذاشته 2006 در برابر اینها فکر میکنم پایین ترند....)
هاشمیان هم اون موقع بدترین دوران بازیگریش بود ، هاشمیان زمانی خوب بود که نیمکت نشین دایی بود یا اصلا به تیم ملی دعوت نمیشد ...
کریمی و مهدوی کیا و دایی هم ستاره های خاموش بودند ... و با سالهای جوونیشون خیلی فرق داشت بازیشون ...
ضمنا الان دیگه فوتبال ستاره محور نیست و ستاره ها نتیجه ی بازی رو رقم نمیزنند ... تیم باید تیم باشه ...
البته توجه داشته باشید که من سعی در این ندارم که بگم تیم فعلی ایران تیمی بی کم و کاست و همه چی تمومه ... من فقط باورم اینه که تیم الان به مراتب از تیم 2006 بهتره ...
اره درسته . حالا که فکر میکنم میبینم تیم الان حتی از نظر بازیکن هم بهتر از سال 2006 ـه .نقل قول:
ولی نمیدونم چرا ادم نسبت به اون تیم حس بهتری داشت . حس میکردی واقعا تیم 15 ام دنیا هستن . اما الان حتی فکر میکنی 40 ام دنیا هم واسشون زیاده . نمیدونم چرا .
سلام دوستان . جام جهانی روی کانالهای ماهــواره ایِ مجانی هم قابل دریافت هست ؟ اگه بله , کدوم ماهــواره ؟ کدوم فرکــانس ؟ یک نفر گفت روی BADR فركــانس 11900 پخش میشه اما اینجا 11900 اصلا موج نداره یعنی سیگنال صفر هست .
نه مث اینکه دو سه تا هستند و اونها هم در طی بازی خیلی به مراتب فریز میشند و فایده ای نداره دیدن بازیها از اونا...نقل قول:
بطوریکه منم قیدشونو زدم و با کد بیس از شبکه 3 میبینم ...
(مگر اینکه بعضی از بازیها رو بشه مجانی دید ! مثلا بازیهای آلمانو از zdf و بازیهای ایتالیا رو از شبکه های ایتالیایی مثلا rai)
دیگه چه میشه کرد ... امشب هم که هوادارای هر دو تیم هات و زحمت سانسورچی ها رو بیشتر کردند ....
ضمنا" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه ما هم خیلی خوب شد که اسپانیا 5 تا خورد .!!!!
موافقید؟!!!
منظورت اینه که اگر ایران دو رقمی بشه میگم فقط 5 تا کمتر از قهرمان جهان خوردیم :n19:نقل قول:
اسپانیا امیدوارمون کرد حالا اگه از آرژانتین زیاد گل بخوریم زیاد کسی بهمون نمیخنده چون تنها نیستیم:n07:
برعکس با این خط حمله ای که هلند نشونش داد میترسم از ارژانتین 10 تایی بخوریم .
ما در لاک دفاعی هستیم اگه 2-3 تا هم بخوریم از این لاک بیرون نمیایم .با این وضعیت ما از قهرمان جهان کمتر گل میخوریم
همین هلند و کرواسی نشون داد که ما هم میتونم در برابر نیجریه و بوسنی ستاره باشیم و صعود کنیم . اما ارژانتین گل بارونمون میکنه .....:n10:
فکرش رو بکن یه نفر نتیجه بازی ایران ارژانتین رو ۵-۱ بنفع ایران پیشبینی کنه و ورست از اب دربیاد.
حتی تصورش هم مسخره است
Sent from my iPhone using Tapatalk
من با خطم اینو میفرستم شبکه 3 ...برنده شدن مهم نیست . میخوام عادل فردوسی پور چشماش از حدقه بزنه بیرون :n10:نقل قول:
منم همینکارو میکنم:n02:نقل قول:
مرسی از پیشنهادت آرش :n06:
شاید مسی اصلا مصدوم شد و به بازی ایران نرسید کسی چه میدونه:n06:
هلند چه ربطی به آرژانتین داره ؟!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
خداییش یه کمپ تشکیل بدیم همین کار رو کنیم
اگه نتیجه همین نشد حداقل تو امار سه پیشنهاد اول باشیم برنامه به فاک بره :n09:
میگم بچه ها کاش بجای بوسنی ، اسپانیا تو گروه ما بود نه ؟ :n02:
من فكر نميكنم آرژانتين بتونه گل بارونمون كنه. آرژانتين تيم بسيار خوبي داره ولي دليل نميشه ما مقابلشون اينقدر ذليل بشيم. همه تون قبول دارين در فاز دفاعي خيلي از گذشته بهتر شديم.
ضعف تيم هاي قبلي ما در اين چند مورد خلاصه ميشه كه عرض ميكنم:
- نداشتن تجربه (1998)؛
- ورود به زمين بدون داشتن استراتژي لازم براي يك بازي رسمي در جام جهاني (98 و 2006)؛
- غـــرور كاذب (2006) به خاطر هيچي!
- تاكتيك پذير نبودن يا به عبارتي متكي به فرد بودن (2006)؛
- كادر فني نا كارآمد(98 و 2006)؛
- بازيكن سالاري (2006)؛
هميشه در ذهنم به اين فكر ميكنم كه اي كاش نفرات سال 2006 در اختيار كي روش بودن تا بهترين بازيكنان (هم از نظر تجربه و هم از نظر بازي در باشگاهاي معتبر) و بهترين مربي تاريخ فوتبال ايران در كنار هم تيمي رويايي برامون بسازه كه متأسفانه اينها همه شون گذشته و مقدور نيست.
يادمه ايويچ مرحوم زماني سرمربي امارات بود و در يك بازي تداركاتي 3-1 ايرانو شكست داد و بعدها كه سرمربي ايران شد گفت من از تيم ايران تعجب ميكنم كه چقدر زيبا در حمله بازي ميكنه ولي در دفاع خيلي راحت گل ميخوره.
اون معتقد بود ترتيب دادن آرايش دفاعي كارآمد خيلي راحت تر از طراحي نقشه هاي حمله است كه تيم ايران با كمال تعجب بر عكس اين حالته.
ايويچ استراتژيست و آناليزور هم بود. اما باخت به رم و ترس حاكميت ايران از شكست مقابل آمريكا و به بار اومدن آبروريزي سياسي در عرصه بين المللي باعث تغيير كادر فني شد.
اما حالا از اون خبرها نيست. درسته تيممون خيلي ستاره نداره اما به نظرم توانايي فني به مراتب بالاتري از ساير تيم هاي قبلي داره. اولين دليلش هم وجود شخصي به نام كي روش هست كه بازي حريفان را ميفهمه و ميدونه از اين بازيكنها چطوري كار بكشه. شما اگر بهترين بازيكن دنيا را هم در اختيار داشته باشين اگر مديريت نداشته باشين مطمئناً به جايگاهي دست نخواهيد يافت.
كي روش هيچگاه بيش از چند روز تركيب كامل تيم ملي را در اختيار نداشته و تنها زماني كه موفق به اين كار شده تو اين يك ماه هستش. من اميد دارم بي سرو صدا و در كمال ناباوري چيزي فراتر از انتظارات ظاهر بشيم و در صورت حذف هم حذفي آبرومندانه و شايد هم توأم با افسوس به خاطر استفاده نكردن از موقعيت ها داشته باشيم نه اين كه كاملاً زنگ تفريح حريفان بشيم و به اصطلاح بعضي از دوستان آبكش بشيم.
از مواردي كه ذكر كردم ممكنه عامل "نداشتن تجربه" بيشترين ضربه را بهمون بزنه كه البته اون هم از طريق داشتن مربي مثل كي روش قابل جبرانه. اما در 98 و 2006 تقريباً در تمامي فاكتورهايي كه ذكر كردم مشكل داشتيم و چوبشو هم خورديم.
كمتر از 54 ساعت به بازي اولمون در جام جهاني باقي مونده و قلبها داره كم كم به طپش ميفته:n12:
به اميد برتري مقابل نيجريه مغرور:n06:
حمایت خودمو از این حرکت اعلام میکنم . :n09:نقل قول:
از این قضیه 5 - 1 به نفع ایران حمایت می کنم
ولی...
تعداد مون خیلی پایینه... به چشم نمی یایم
.
.
.
.
در ضمن، یکی از سایت های خبری تحلیلی، ادعا کرده : تقریبا همون ترکیب بازی با ترینداد و توباگو می رن میدون برای بازی با نیجریه...
پس: GK = علیرضا حقیقی :n30:
عکسی که لحظاتی پیش، حسین ماهینی منتشر کرده...
کوچیگتون رضا هستم :n02:نقل قول:
دوستان تو رو جون هر کی دوست دارید بیاین یه حرکت بزنیم . 5 - 1 به نفع ایران . کسی فیس /بوک داشته باشه شیر کنه . عالی میشه . خدایی عادل دیوووووووونه میشه !!!!!! :n10:
کاستاریکا اوروگوئه رو برد ؛ چرا ما آرژانتینو نبریم ؟
بزرگواری:n16:نقل قول:
منظورم دوستی که جلوتر از شما این قضیه رو گفت بود آقای آرش کاربر فعال اینترنت...
من تو برنامه 2014 (بیست چهارده) هرچی پیشبینی کردم اشتباه بوده:n28:
امروز صبح ژاپن 2-1 مغلوب ساحل عاج شد. نيمه اول 1-0 به نفع ژاپن بود اما در نيمه دوم به يكباره دو گل در دقايق 64 و 66 تقريباً به يك سبك با ضربه سر دريافت كردن و به نوعي ميشه گفت بازي رو از دست دادن.
شروع نا اميد كنده آسيايي ها در اين رقابت ها كارو برامون سخت و سخت تر ميكنه. دقيقاً حسي كه در شروع بازي هاي جام 98 داشتيم و ايران تنها نماينده آسيا بود كه در اون دوره تونسته بود به برد برسه.
ژاپني كه خيلي مدرن تر از ايران بازي ميكرد به ساحل عاجي باخت كه به نظر ضعيف تر از نيجريه بود. واقعاً بازيكنان ما كار سختي در پيش دارن.
با تمام اميدواري ها ولي باز هم معتقدم كار بسيار سختي در پيش داريم و نميشه انتظار برتري از ايران در ديدار با نيجريه داشت. بايد ببينيم هوش كي روش به زاكه روني ميچربه يا نه وگرنه از بعد فني و مقايسه نفر به نفر ژاپني ها از ايراني ها سرتر هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت :
خبر خوش دن گاسپار برای فوتبال ایران: منتظر سوپرایز برابر نیجریه باشید/ هنوز گلر اصلی را مشخص نکردیم
ورزش > فوتبال ملی - دن گاسپار به نمایندگی از کادرفنی به کنفرانس مطبوعاتی تمرین تیمش آمد تا به مردم ایران بگوید از بازی با نیجریه منتظر یک سورپرایز باشند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ دن گاسپار بعد از خوشامدگویی حضور خبرنگاران از آمادگی بالای تیمش برای بازی دو روز دیگر با نیجریه گفت. او درباره شایعه تب کردن بعضی از ملی پوشان گفت:« هیچ مشکلی از بابت بیماری نداریم. حال بچه ها خوب است و آماده و سرحال هستند برای بازی بزرگ با نیجریه. می خواهیم ثمره این دو ماه تلاش مان را در بازی با نیجریه بگیریم.برای یک بازی بزرگ به مصاف تیم ملی نیجریه می رویم . می خواهیم نمایش فوق العاده ای داشته باشیم. شاید یک سورپرایز بزرگ هم برای فوتبالدوستان کشورمان داشتیم.»
او درباره اینکه علیرضا حقیقی دروازه بان ثابت تیم ملی شده است هم گفت:«ما سه گلر خوب در تیم ملی مان داریم که همگی می توانند کمک ما باشند. اطمینان کامل به دروازه بان های مان داریم. هر کدام از بچه ها که در دروازه بایستد با تمام وجود از دروازه دفاع می کند.»
او درباره اینکه نیجریه ای ها می خواهند جنگ روانی به راه بیاندازند ، سکوت کرد. او سپس درباره شناس تیمش برای موفقیت هم گفت:«موفقیت این است که بتوانی از آنچه در اختیار داری بهترین نتیجه را بگیری.برای نتایج ما نمی توانیم گارانتی برای نتیجه بدهیم اما گارانتی ما روحیه جنگنده تیم ماست . بچه ها می روند برای نتیجه گرفتن. ما در این تورنمنت 3 بازی داریم و می خواهیم در هر 3 بازی نمایش خوبی داشته باشیم. در 209 کشوری که فدراسیون دارند ، ما یکی از 32 تیم هستیم. الان ما را تیم 32 جام می دانند احتمالاناشناخته ترین تیم جهان هستیم. پس ما تیم مرموز گروه هستیم. ولی برایتان با اطمینان و تضمین می گویم که بعد از بازی با نیجریه ، جهان به فوتبال ایران احترام خواهد گذاشت. ما دنبال 3 امتیاز هستیم و آن را می خواهیم.»
دن گاسپار درباره اینکه کروش گفته است ضرب العجلش برای ماندن در ایران مذاکره نمی کند گفت:« به این سوال پاسخ نمی دهم.»
او در پاسخ به سوال خبرنگار نیجریه ای درباره شناخت مربیان ایران از تیم نیجریه هم گفت:« نیجریه بازیکنان سطح بالایی دارد که قدرتمند هستند. مطمئنان احترام قائلیم برای این تیم اما با آمادگی کامل به مصاف شان می رویم. سرمربی از ابتدای حضورش فلسفه اش این بوده که تیم بزرگتر از بازیکنانش است. نیجریه تیم خوبی دارد که هر لحظه یک راهکاری برای تغییر نتیجه دارد اما ما باید در همه بازی کاملا هوشیار باشیم.»
====================
يعني چه سورپرايزي ممكنه داشته باشن :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت:
کروش: شک ندارم که می توانیم نیجریه را ببریم
ورزش > فوتبال ملی - هدف غافلگیری است. قرار است نیجریه ای ها جلو بیایند و به امید بردی ساده به دروازه ایران بتازند انا فقط کافی است یک توپ را از دست بدهند!
فرهاد عشوندی: تنها یک روز تا روز سرنوشت. کارلوس مثل ژنرال های ارتش بین سربازانش قدم می زند و در میان تعدد دستیارانش انگار از همه سان می بیند. او پشت درهای بسته ، همه آنچه را که لازم بوده به شاگردانش گفته. چه برای بیرون زمین و چه برای لحظه لحظه مسابقه:« من فکر همه جا را کردم. همه چیز تمرین شده. از یک سال قبل که می گفتم باید این برنامه اجرا شود ، فکر لحظه به لحظه کاری را که قرار بود انجام دهیم ، کرده بودم و حالا آرامش دارم.»
بازی آخر تیم ملی پشت درهای بسته ، همه آن چیزی است که سرمربی برایش اهمیت داشته . او با آن بازی توانسته بازی یک هفته بعدش را ترسیم کند. اگرچه حالا درباره آن بازی می گوید:« آن بازی برای هفته قبل بود. آن ماکتی از بازی اصلی ماست. » کارلوس اما از آن روز به بعد خیلی مصمم تر همه چیز را پی گرفته. بازی که تمام شد و سر میز شام در جمع دستیارانش این جمله را چند بار تکرار کرد:« حالا دیگر شکی ندارم که می توانیم برابر نیجریه برنده باشیم.» حالا اگرچه این قدر حرفه ای هست که حرفش را در جمع رسانه ها تکرار نکند اما با ترس هم سخن نمی گوید:« آنها ما را اصلا به حساب نیاوردند و ما هم سعی کردیم که دور از دیدشان باشیم اما روز بازی روز ماست. من با بچه هایم قولی داشتیم که برایش جنگیدیم. اینکه طوری به میدان برویم که وقتی بازی تمام شد سرافکنده نباشیم حتی اگر بازی را نبرده بودیم.»
او بارها و بارها درس هایش را برای بازیکنانش ترسیم کرده. حالا دیگر اگر علیرضا حقیقی توی دروازه می ایستد قرار نیست کابوس مهاجمان نیجریه را ببیند. همه تیم می داند کحه چطور باید خوب دفاع کنند و چطور در حمله باشند که اشکان درباره اش می گوید:« مهم شکل دفاع ماست چون اگر خوب دفاع کنیم حتی جلوی آرژانتین هم صاحب فرصت حمله می شویم.» او بازیکنانش را آنچنان با هم گره زده که برای اولین بار در تاریخ تیم ملی در اردو همه بازیکنان از یک باند هستند دیگر دسته و گروه جدایی نیست. همه چیز حول یک محور است و این امید را به موفقیت افزایش می دهد. اینکه بچه ها یک روز پیش از بازی ترسی در چهره های شان ندارند. کسی از تیم انتظار بردن ندارد اما آنها خودشان به برد فکر می کنند. از علیرضا حقیقی که می گوید:« مگر چه چیزی از حریف کمتر داریم.» تا قوچان نژاد که می گوید :« شانس مان برابر است. ما می رویم برای یک بازی شجاعانه»
آنها همه به خط شدند و هدف شان را می شناسند. برایش زجر کشیده اند. می خواهند خوب دفاع کنند به وقتش گل بزنند . آنها می روند تا حتی اگر بازنده بودند سرافکنده نباشند.