سلام
امروز این گوشی رو خریدم...
نکته ایی هست بفهمم گوشی اصله؟:دی
رم کجاش میخوره؟
و اینکه نسخه 4 هسته ایی رو گرفتم میگن 4 هسته ایی بهتر درسته؟
Printable View
سلام
امروز این گوشی رو خریدم...
نکته ایی هست بفهمم گوشی اصله؟:دی
رم کجاش میخوره؟
و اینکه نسخه 4 هسته ایی رو گرفتم میگن 4 هسته ایی بهتر درسته؟
پشت جعبه نوشته snapdragon ؟نقل قول:
گوشی های سامسونگ تقریبا همگی اصل هستند ولی خب پشت گوشی رو برچسب یا میزنه چین یا تایوان .من چون چین رو قبول ندارم به نظرم شاید جنس تایوانی بهتر باشه . نمیدونم فرقی هم نمیکنه به نظرم.
شیار سیم کارت دولایه هست . قسمت پایینش سیم کارت و روی سیم کارت کارت حافظه نصب میشه دوست عزیز اگر متوجه نشدید بگید عکس بذارم یه فیلمبرداری از ضد آب بودنش هم میذارم البته کوتاه که هرکس دیده گفته دل شیر داری پسر ... ( لطفا شما اینکارو تست نکنید ) وگرنه عواقبش با خودتونه به من ربطی نداره
مبارکه.اصلش که کیفیتش مشخصه.تقلبیش میشه طرح که کیفیشش داد میزنه که اصل نیست.ابتدا گوشیو خاموش کنید و برید دانلودینگ (دکمه ولوم پایین و هاو و پاور رو بگیرید)یه صفحه میاد که ولوم بالارو بزنید و ببینید knox0*0 هست یا نه.در ضمن وارد گوشی بشید ببینید برنامه super su تو لیست برنامه ها هست یا نه.کلیه imei پشت گوشی رو گوشی و جعبه رو هم چک کنید یکی باشن.نقل قول:
رم جلو سیمکارت میموره.یعنی بالاتر از سیمکارت.
بله 4هسته ای بهتره.
چند گرفتید؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
مگه گوشی تازه خریداری شده روت شده که ایشون برنامه super su داشته باشه ؟
بعد مگه نسخه 4 هسته ای اومده توی بازار ؟ دیدین خودتون ؟ قیمتش چنده ؟
ببینید 4هسته ای چون برای اپراتور های آمریکایی هست یه سری سودجویان ممکنه بیان گوشی های اپراتوری رو روت کنن و با برنامه آنلاک کنن.با روشی که گفتم میشه فهمید.به این جهت گفتم ببینید روت هست یا نه.با آپدیت این گوشیا لاک میشن( در مورد نوت3 اسنپ ها خیلی مشاهده شده و تو فرومای مختلف کاربرای زیادی این مشکلو داشتن).نقل قول:
بله 4هسته ای هم اومده.من دیروز گرفتم 1700.قیمتشم با 8هسته ای فرق زیادی نداشت.
من 1770 گرفتم دوستان
بله نسخه 4 هسته ایی هست
پشت در گوشی نوشته lte
یه سوال گوشی گرم کنه مشکل نداره که؟؟؟
سوال دیگه اینکه تنظیم نور صفحه روی Auto هست هرجای تاریک میرم گوشی زود عکس العمل نشون میده نور صفحه یا کم میشه یا زیاد طبیعیه؟؟؟
سوال دیگه اینکه وقتی گوشی رو روشن میکنم
اولش پایین لوگو سامسونگ نوشته powerd by android طبیعیه؟؟؟
رام اصله گوشی همینجوریه؟
پشت جعبه گوشی ننوشته snapdragonنقل قول:
مال منه made in vietnam by samsung زده درسته؟؟؟
و مدل گوشی رو نوشته
SM-G900F
برای منم همینهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:بله درسته گوشیتون . ولی برای من g900H هست که فکر کنم ربط به پردازنده داره تفاوت h و f . موفق باشیدنقل قول:
نور گوشی و داغ کردنش طبیعی هست . فقط توی شارژ دقت کنید هیچ برنامه ای باز نباشه وگرنه خیلی بدجور داغ میکنه گوشی .
دوستان 4 هسته ایی این گوشی قویتره یا 8 هسته ایی؟
تقریبا 4 هسته ای میگن قوی تره ولی خب سرعت پرداز 8 تا هسته هم زمان بیشتره و بیشتر هم داغ میکنه دیگه طبیعتانقل قول:
میخوام S5 بگیرم.
بیشتر واسه اینترنت و دوربین میخوام بگیرمش. اصلاً بازی نمی کنم.
حالا 4 هسته ای بگیرم یا 8 هسته ای؟
با گارانتی یا بی گارانتی؟
حتما با گارانتی باشه . این همه پول نیاز به پشتوانه داره دیگه . 8 و 4 برای شما هیچ فرقی ندارهنقل قول:
قدیما بین 4 و 8هسته 400 تومن اختلاف بود.حالا که نیست حتما 4هسته بگیر.
اینم تست ضد آب بودن گلکسی اس 5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسختون.
اصلاً 4 هسته ای گارانتی دار هست؟
اسمش دقیقاً چیه؟ SM-G900F ؟ SM-G900I ؟ یا...؟
G900Fنقل قول:
گارانتی دارشو نمیدونم.ولی احتمالا باید باشه.
G900Fنقل قول:
گارانتی دارشو نمیدونم.ولی احتمالا باید باشه.
نسخه 4 هسته ای کدش آخرش F هست
توی ایران هم با گارانتی اصلیش پیدا نمیشه طبعا (چون نسخه اکتا مال مارکت ایرانه)
در ضمن توی بنچمارک نسخه اکتا 8 هسته ای قویتر از نسخه اسنپدراگن 4 هسته ای بوده
فکر هم نمیکنم توی مصرف باطری و غیره تفاوت خاصی داشته باشن
بعد، کی گفته نسخه 8 هسته ای LTE ساپورت نمیکنه؟
تا جایی که من دیدم هر دو نسخه توان پشتیبانی LTE رو دارن
دوستان باتری چه قدر نگه میداره؟؟؟
تقریبا مثل نوت3.یک ذره کمتر.برای من یک روز با حدود 4.5ساعت صفحه 50درصد روشن و وای فای روشن وکلی برنامه های فعال ارتباطی.
دوستان پشتیبانی نرم افزاری مدل 4 هسته ای و 8 هسته ای تقریباً یکسانه؟
یعنی ( با توجه به سوابق سامسونگ در مدلهای قبل ) ممکنه سامسونگ دو سال دیگه واسه G900F رام رسمی بده اما واسه G900H ارائه نکنه؟
نه فکر نکنم از نظر رام رسمی تفاوتی بینشون قائل بشه.ولی نوع 4هسته ای رامهای خیلی خوبی توسط دولوپرهای شخصی براش کوک خواهد شد که نوع 8هسته ای ازش محروم خواهد بود.نقل قول:
امروز اتفاقی تو gsmarena مدل دو سیم کارته S5 رو دیدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا تو بازار اومده؟ اگه نیومده چقدر منتظرش باشم خوبه؟
اینا اکثرا سفارش کشور چینه و ایران نمیاد.بیاد هم تک و توک با قیمت فضایی.نقل قول:
عزیزان مدل F گارانتی مخصوص ایران نداره ؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا وارد شده ؟
دوستان رام رسمی به صورت ota اگر بیاد برای نسخه 4 هسته ایی نمیاد؟
خوب چرا وارد نشه؟خیلیا مثل من گارانتی نمیخان.در ضمن حاضر نیستم الکی پول اضافی بدم بره تو جیبه یه سرمایه دار میلیاردر بشه.برادرا زحمت میکشن قاچاق وارد میکنن.نقل قول:
چرا نمیاد؟فرقی نداره از این نظر بین 4و8.نقل قول:
دوستان کسی از این بامپرهای فلزی استفاده کرده که تو بازار زیاده؟
دوستان یکی از دوستام خریده بود ..انصفا از عقب :n02: منظورم پشت گوشی هست . در خوره یک گوشی پرچمدار نیست اصلا و ابدا ....
به نظرم الان بهترین گوشی سامسونگ Galaxy note 3 هستش .
من بودم منتظر نوت 4 میشدم و به جای s5 میخریدم .
مثلن گوشی z2 چه آش دهن سوزی هست کل گوشیاس سونی همه یک شکلننقل قول:
یا m8 که 2ملیون پولشه نه فول اچ دی 60 فریم فیلم میگیره- نه 4k داره نه usb3 هستش فقط طراحیش خوبه طبق گفته طرفداراش و همه ذوب شدن در بدنه گوشی
یا الجی گوشی بدنه پلاستیکی میزنه هیچکی صداش در نمیاد میگن پلاستیک هست ولی حس بدی به آدم دست نمیده
من که خیلی از اس5 راضیم دیگه این حرفا خیلی نخ نما شده
s5 prime هم عرضه بشه بازم این حرفا پشتش میاد:n09:
نه خدایی درست Xperia Z2 یا M8 ممکنه طراحی تکراری داشته باشن . اا انصافه با کیفیتن و طراحی دارن که هیچ وقت از چشم نمیافته . اما :n02:نقل قول:
به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم ...
من قبل اس5 نوت3 داشتن.به نظر درب پشتی اس5 خیلی بهتر از نوت3هست.نوت 3حس پلاستیک مشکی آشغالیا بهت دست میده ولی اس5 خیلی کیفیتش بالاتره و اصلا حس پلاستیک نمیده.نقل قول:
دوستان الان گوشی پیغام آپدیت داد داره 230 مگ دانلود میکنه؟؟؟ آندروید جدید اومده؟؟ آندروید گوشی من 4.4.2 هست
خیر جدید نیومده.این جدیده هم 4.4.2 هست ولی طبعا تغییراتی داشته که اومده.قبلی چون اولین رام اس5بود مطمئنا مشکلاتی داشته که این برطرفش کرده.نقل قول:
دوستان من گوشیم 4هسته ای هست.خود دستگاه پیام آپدیت داد.رام قبلیش E2 بود که به G2 آپدیت شد.الان مصرف باتری خیلی رفته بالا و Android system و Android osتو هر شارژ حدود 35تا40درصد باتریو مصرف میکنن.همه سنسورامم خاموشه.چیکارش کنم؟
رام اندروید 4.4.2 که به صورت پیش فرض رو گوشیت بود مشخصات رامش اگه یادته دوباره همون رام دانلود کن فلش بزننقل قول:
دوستان شما گوشیتونبر فرض از یک شب تا 7 8 صبح در حالت استندبای چند درصد باتری مصرف میکنه؟
حدودا 10 تا 15 درصد