اگر دوست ندارید با کسی که معشوقه ی دیگری یا دیگران بوده ازدواج کنید , اگر دوست ندارید با کسی که قبل از ازدواج یک یا چند معشوقه داشته ازدواج کنید , دست از معشوقه شدن و معشوقه گرفتن بردارید وگرنه وضع بدتر از این میشه که بهتر نمیشه
Printable View
اگر دوست ندارید با کسی که معشوقه ی دیگری یا دیگران بوده ازدواج کنید , اگر دوست ندارید با کسی که قبل از ازدواج یک یا چند معشوقه داشته ازدواج کنید , دست از معشوقه شدن و معشوقه گرفتن بردارید وگرنه وضع بدتر از این میشه که بهتر نمیشه
نقل قول:
به نظر من نه در مورد این مساله و نه در هیچگونه رابطه ی انسانی دیگه رفتار آدمها شبیه به رفتار خود شخص با اونها نیست...
من بر اساس تجربیات و اتفاقاتی که توی زندگیم بوده جملاتی از قبیل "هر جور دوست داری باهات رفتار بشه همونطور رفتار کن" و "اگه خوب باشی و کاری به کار کسی نداشته باشی و ... از بلای مردم در امانی" و ... به نظرم مزخرف اند ...
اتفاقا هر چی مظلوم تر باشی بیشتر بهت ظلم میشه هرچی مهربون تر و خوش اخلاق تر باشی بیشتر مورد بی مهری و بداخلاقی بقیه قرار میگیری...
در جامعه ی نفرت انگیز و حال به هم زن امروزی هر چه شیادتر باشی و سر بقیه رو بیشتر شیره بمالی و تخس تر باشی و حق مردمو بیشتر ضایع کنی به احترام و موفقیت های بیشتری هم خواهی رسید.
در مورد ازدواج و عشق هم حکایت اینطوریه که عشقها سرانجامی ندارند و در ازدواج ها هم عشقی وجود ندارد ... اصولا دو مقوله ی جدا هستند ...
ازدواج به منظور دستیابی به عشق یا سـکس یا اینطور چیزهای احساسی اشتباه محضه ... ازدواج فقط در چهارچوب عقلانی و منطقی باید مورد بررسی قرار بگیره...
سلامنقل قول:
اگر دانشمون در مورد قوانینِ و طرز کارِ سامانه ی بی نقص و قدرتمندِ آزمایش دنیا بیشتر بشه نظرمون 180 درجه عوض میشه
این دنیای فوق پیشرفته صاحب داره , مالک داره , بی صاحب نیست . اون خلافکاری که گیر میافته خوشبخته . اونی بدبخته که گیر نمیافته یا کسی زورش بهش نمیرسه
وقتی امتحان به پایان برسه و دیگه انسانی به دنیا نیاد و آسمانها و زمین تغییر کنه و برای حسابرسی مهیا بشه و مردم احضار بشند برای محاکمه و حساب و کتاب , اونوقت مردم یقین پیدا میکنند که دنیا صاحب داشته تمام اون مدتِ میلیاردها سال و همه چیز ثبت و ضبط شده بوده و پندار و گفتار و کردار همه ذخیره شده در باطن جهان هستی
اون روز گیر افتاده ها در دنیا نفس راحتی میکشند و میگن خوب شد در دنیا مچمون رو گرفتند و مجازات شدیم و موضوع تمام شد در دنیا
و اونی که غرق در خلافکاری بوده و کسی نتونسته مچش رو بگیره , در روز حساب میزنه تو سر و صورت خودش و آرزو میکنه ای کاش در دنیا گیر افتاده بود و مجازات شده بود و و پرونده اش مختومه شده بود
مردم خوابند , بعد از مرگ بیدار میشند (سخن یکی از بهترین انسانهای تاریخ بشریت , مولود کعبه )
زمین و زمان پر هست از ملیاردها میلیارد دلیل و مدرک و علامت و نشانه که با قدرتِ تمام داره پیام میده که دنیا صاحب داره و به زودی به حساب همه میرسه چه ظالم چه مظلومی که تلاشی نکرد برای گرفتن حقش از ظالم
عجول نباشید در قضاوت . صبر داشته باشین صبرِ خردمندانه و پرونده هاتون رو مرتب و تمیز نگه دارین که چیزی جز یک پرونده ی تمیز و مرتب به دادتون نمیرسه
هر کسی که جزءِ مُنکران هست و قبول نداره بره هر طور دوست داره زندگی کنه و نتیجه اش رو ببینه .
بعضیها از بالائیها طرز فکرشون اینجوریه :
یکی برای همه , همه فدای یکی
فقط صبر کنین تا پایانشون رو ببینید
جمع کردنِ عده ای فریب خورده و راه انداختن تظاهرات و گردهمایی هنر نیست . این فریب خورده ها رو میشه واداشت به هر کاری دست بزنند حتی خودکشی دسته جمعی به عناوین مختلف
اگر هنر دارید فریب دهنده ها رو دور هم جمع کنین و کاری کنین که یکی بشند . ستاره های آسمون براتون دست یافتنی تر هست از این کار چون حتی یکی از فریب دهنده ها هم حاضر نیست از زندگی راحت و خوش و بخور و بخوابش دست بکشه و با فریب دهنده ی دیگه ای یکی بشه , چه برسه که همگیشون با هم یکی بشند
بی دینِ باوجدان شرف داره به مُتدیّن نمای بی وجدان
یقیناً این دنیا برنامه ریزی نشده تا خواسته ها و آرزوهای همه ی مردم رو برآورده کنه اما یقیناً برنامه ریزی شده تا همه ی مردم رو امتحان کنه در چهارچوبِ توانائیهاشون و امکاناتشون .
دنیا داره حرف میزنه و این پیام رو فریاد میزنه اما فقط عقل قادر هست که صداش رو بشنوه و پیامش رو بفهمه
مهم نیست که موفق نشی , مهم اینه که با تمام توانت و امکاناتت و شرافتمندانه تلاش کنی برای موفق شدن .
نشین و بگو تلاش نمىکنم چون امیدی به موفقیت نیست . بلند شو تلاش کن , اگر موفق نشدی بعدش راحت و آسوده بشین چون دیگه هیچکس حق بازخواستت رو نداره
هر عقیده و افکاری داشته باشی , هر تیپ و قیافه ای که داشته باشی , همیشه عده ای پیدا میشند که ازت خوششون میاد
مبادا این توهم برات به وجود بیاد که چون عده ای طرفدارت هستند پس حتماً در مسیر درست در حرکتی .
در بعضی کشورها از جمله ایران زور و تهدید و تنبیه (مجازات) کارآمدتر از فرهنگ سازی هست
برای نوشته "دکمه تشکر" بزن , نه برای نویسنده
برای گفته کف بزن نه برای گوینده
گاهی سخن چوپانی بی سواد و پشتِ کوه نشین جاودانه میشه
گاهی هم سخن پرفسورِ جایزه ی نوبل گرفته پشیزی هم نمىارزد و عمرش از حباب روی آب هم کمتره .
ارزشها نهفته هست در سخنان , نه در سخنران
هیچ احساسی پایدار و ماندنی نیست
پس از روی احساس تصمیم نگیر
بلائی به سر امنیتِ اقتصادی آورده اند که فقیر و ثروتمند هر دو در بیم و هراسند همیشه
کلماتِ ناگفته مسئولیتی نداره .
پس یا سکوت کن یا مسئولیتِ کلماتی که با گفتن و نوشتن پراکنده ای و تاثیرش بر مردم رو به عهده بگیر
هیچ حکومتی نخبه های مخالف و ناراضی رو دوست نداره .
سکوتِ حکومت در مقابلِ فرار مغزها علتش همینه .
فقط مغزهای متعهد رو میخوان
نخبه های ناراضی و یا مخالف , هر چه کمتر بهتر
اگر لازم شد که اخلاص و وفاداری و اخلاق و رفتار کسی رو امتحان کنی , امتحان کن اما هیچوقت بهش نگو امتحانش کردی.به دیگران هم نگو .
اگر گفتی دیگه نمیتونی دوباره و سه باره امتحانشون کنی پس ترفندهات رو مخفی نگهدار و آشکار نکن
وقتی "متعهد" بودن برابر با "دربند بودن" و "خفه شدن" هست. بهتر که متعهد نماند.نقل قول:
یقین داشته باش اونی که منافع بلندمدتِ تو براش بسیار اهمیت داره پس تو رو از همه بیشتر دوست داره
حالا بیاندیش که چه کسانی هستند که چنینند و اولینشون چه کسی هست.
مبادا در گفتنِ "دوستت دارم" عجله کنی.
بعضی از کسانی که با دیدنشون یک دل نه صد دل عاشقشون میشی و دلت میخواد با فریاد بهشون بگی دوستت دارم , اگر پی ببری که در سرشون چی میگذره 2 تا پا داری 4 تا دیگه هم قرض میکنی و الفرااااااااار
پس عاقلانه بگو دوستت دارم نه عاشقانه وگرنه احتمال پشیمان شدنت زیاده
با قهقهه گفت:
دلت خوش باشه که قیامتی در کار هست
با خونسردی گفتم:
دلت خوش باشه که قیامتی در کار نیست. بعداً معلوم میشه کدوممون بدجوری ضرر کرده و بیخود دلخوش بوده
قبلا در زمان جوانی و دانشجوئی که یاغی و سرکش بودم خرده میگرفتم به کسایی که تظاهر میکنن به چیزی که بهش اعتقاد ندارند برای شغل و پست و مقام و ... الان خودم اعتقادم کمتر از همیشه و تظاهرم بیشتر از همیشه شده در صف اول اکثر مراسمات رسمی شرکت میکنم با ظاهری که خودم رو در آینه نمیشناسم!
یقین داشته باشه که خطرناکترین دوستانت و خطرناکترین دشمنانت کسانی هستند که راهی پیش پات میذارند که پایانش نابودیِ منافع بلند مدتت هست
حالا خوب اطرافیانت رو زیر نظر بگیر تا اونها رو بشناسی
۱= همه فکر میکنند مشکل از دیگران است...
۲ - دیگران کیستند؟ خود ما...
۳ - پس خود ما مشکل داریم...
۴ - پس خودمان را اصلاح کنیم...
۵ - فکر میکنیم رفتارمان را اصلاح کردیم
۶ - اما همچنان دیگران مشکل دارند...
۷ - به مرحله ی ۲ بازگردید.
لحظاتِ خوش و شیرین زندگی دیگران رو با لحظات سخت و تلخ زندگی خودت مقایسه نکن
این جمله صحیح هست . نه جمله ی "ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن"
ظاهر زندگی دیگران گاهی سخت و تلخ و دردناکه
باطن زندگی بعضیها هم گاهی خوش و شیرین هست اما برای فرار از حسادت و دشمنی و کینه , باطن زندگیشون رو پنهان میکنند و وانمود میکنند که در سختی و مشکلات هستند
چقدر زشته ادامه تحصیل برای فرار از کار
بعضیها به خاطر ضربه هایی که خورده اند اونقدر بدبین میشند که بر فرض مثال اگر کسی بهش بگه دوستت دارم , میگه :
شاید صادق و راستگو باشی در گفتنِ دوستت دارم اما ترجیح میدم تو رو هم مثل بقیه دروغگو و ریاکار بپندارم و حرفت رو باور نکنم , بهتر از اینه که حرفت رو باور کنم و بعدش بفهمم که باز هم فریب خورده ام .
اگر هم دروغگو و ریاکار نباشی , نخواستیم , برو دنبال یکی دیگه . عطایت را به لقایت بخشیدیم !
تنهائی به از هر لحظه ترس از جدائی
جشن میگیرند و شادی میکنند برای کشتار یکدیگر و پیروزی بر یکدیگر و گرفتن شهرها و روستاها از یکدیگر.
این اوجِ "به خاکِ سیاه نشستنشان" هست اما این مصیبت رو درک نمیکنند چون مخشون زده شده و بذر کینه و نفرت از یکدیگر در دلشان کاشته شده توسطِ مراجع
ریشه تروریست در نفرت است .
حالا تروریست پرورها رو بهتر میتونید بشناسید
لطفاً کمربندهای مخصوص پرواز رو 24 ساعته بسته نگهدارید چون هر لحظه میتونه لحظه ی پروازتون باشه. پروازی که راهِ فراری ازش نیست و هیچ کسی هم نمیتونه بهتون تضمین بده که موعدش امروز نیست
خیلی خیلی خوش خیالی اگر یقین داری که مرگ , پایانِ کارت هست
اتفاقات بد وقتی بدترین اتفاق ها برات میفته به دنبال خدا میگردی اگه پیداش نمیشه تقصیر خودته باید شرایط بپذیری و یا تغیر بدی
خشم نفرت به من امید میده زنده بمونم نفرت باعث میشه قبول کنم که باید زنده بمونم
وقتی به اوج میرسی تازه میفهمی چقدر ضعیفی تو کی هستی خودتو میشناسی حالا باید بفهمی برای چی میجنگی جنگ با درون با درون میجنگم
بی تفاوت بودن نسبت به خطاها و اشتباهاتِ دیگران فقط کارِ دوستِ نادان و دشمنِ داناست
میزان ازادی تو به رازهایت بستگی داره وقتی درمیان بزاری اسیر میشی
اگر گاهی دلت برای خودت میسوزه پس بدان که هنوز شخصیتت به اندازه کافی قوی نشده .
بعضیها مى خوان خودشون رو باهوش نشون بدند اما کاری می کنند که به عاقل بودنشون هم مشکوک میشی
تکامل یکی از دستاویزهای منکرانِ وجودِ خالق هست .
ادعا میکنند که علتِ وجودِ این همه جاندار (گیاه و حیوان و انسان) چیزی نیست جز تکامل
امکان نداره که تکامل انجام بشه مگر با طراحی و برنامه ریزیِ قبلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانا بودن دردسرساز میشه وقتی که فرد عوضی حالیش شده باشه .
پس مراقب باشین که درست یاد بگیرین و درست هم یاد بدین تا نه خودتون به دردسر بیافتید نه دیگران رو به دردسر بندازین