چطوری میزان رم رو افزایش بدم
با ریجستری اصلا بدرد نمیخوره حتی یکذره هم سرعت رو زیاد نمیکنه
چطور میزان سی پی یو رو زیاد کنم
Printable View
چطوری میزان رم رو افزایش بدم
با ریجستری اصلا بدرد نمیخوره حتی یکذره هم سرعت رو زیاد نمیکنه
چطور میزان سی پی یو رو زیاد کنم
اون دکمه ای که بلو استک رو تمام صفحه میکرد هم ناپدید شده
نقل قول:فعلا تعداد پردازنده قابل افزایش نیست .نقل قول:
شما یه بار کامل پاکش کنین ، سپس آخرین ورژنش رو نصب کنین اکثر مشکلاتتون حل میشه .
ورژن انلاین رو نصب کردم مشکل حل شدنقل قول:
الان توی همه ی نرم افزار ها اینترنت فعال هست بغیر از اون جایی که میخوام اکانت رو سینک کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:دوست عزیز کدوم ورژن ( نسخه دقیق ) ؟نقل قول:
0.9.11.4119نقل قول:
وقتی وای فای خاموشه که هیچ اتافاقی نمیفته
وقتی روی گزینه ی روشن هم کلیک میکنم اون نوشته وسط صفحه میاد باز هیچ اتفاقی نمیفته
مثل اینکه فعلا sync مشکل داره . چون اکانت حدید که خواستم وارد کنم ، برای من هم نشد . وقتی رفتم اکانت قبلی رو چک کنم دیدم پایینش نوشته :نقل قول:
احتمالا مشکلی هستش چند وقت دیگه درست میشهکد:sync is currently experiencing problems . it will be back shortly
دوستت دارما داداشنقل قول:
اره احتمالا مشکل داره چون اکانت جدید هم نمیشه ساخت
شما هم تست کردی ببینی اکانت جدید ساخت یا نه
چطوری اندروید 4 به بالا روی BlueStacks نصب کنم؟ نسخه قدیمی برام نصبه خیلی از نرم افزارها اصلا نصب نمیشه! راستی فارسی رو هم خوب نشون نمیده...
توی دیوار هم اینترنت ندارم
بازار و کلش اف کلانس اینترنت فعال هست
ای بابا این نسخه ی آنلاین بغیر از مشکل وای فای باز مشکل بلو استک قبلی رو پیدا کرد
دکمه های هوم و بک و اون دکمه ای که تمام صفحه میکنه محو شدن دوستان
نسخه های جدید از اندوید 4.4.2 استفاده می کنند . به آخرین نسخه آپدیت کنین . لینک :نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/download/v19ljnnauazbk8y/BlueStacks_HD_AppPlayerPro_setup_REL_0.9.11.4119.msi
اول نشد. یه بار با روش های گذر از تحریم سعی کردم وصل بشم . شد .نقل قول:
سپس ابزار گدر از تحریم رو قطع کردم . دیدم هم مشکل sync حل شده هم میشه اکانت ساخت هم اکانت جدید اضافه کرد :n13:
داداش این نسخه ی انلاین هم مثل نسخه ی قبلی شدنقل قول:
کلید های مجازی غیب شدن
زبان رو که فارسی کردم متوجه شدم این مشکل پیش میاد + مشکل سیاه شدن بک گراند ( حالت چشمک زن ) .نقل قول:
زبان bluestacks رو به انگلیسی تغییر بدین هر دو مشکل برطرف میشن
داداش دمت گرم ناموسن کلید ها برگشتن ولی همچنان مشکل سینک شدن دارمنقل قول:
آی لاو یو بسیار زیاد:n26::n12:
همچنان مشکل سینک شدن دارمنقل قول:
همه ی مشکل ها حل شد داداشنقل قول:
فقط هرچقدر روی کلش اف کلنس کلیک میکنم باز نمیشه
قبلا باز میشد ولی الان نمیدونم چرا اصلا باز نمیشه
پ ن :: بلو استکس رو از ریشه حذف کردمو دوباره نسخه ی روت شده ی سافت نودوهشت رو نصب کردم
ویرایش جدید :: متاسفانه لاین هم از بازار دانلود کردم اینطوریه
الآن سینک شده ؟!؟
.
.
از سایت بلو استکس جدیده رو که نصب کنم بازی ها و برنامه های قبلی پاک میشه یا نه؟؟ مشکلم همینه وگرنه پاک مسکردم دوباره نصب میکردمنقل قول:
سلام
من آخرین نسخه برنامه رو از سافتگذر دانلود و نصب کردم ولی مشکلی که دارم اینه که
وقتی از پلی استور برنامه میگیرم و نصب میکنم مثل اینستا گرام یا ام ایکس پلیر به هیچ وجه باز نمیشن !؟
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
دلیل اتصال احتمالا برمیگرده به مشکلات کانکشن شما .نقل قول:
در ارتباط با نسخه های روت شده که توی سایت های همسایه قرار گرفته نمی شه نظری داد . همون طور که گفتم به طور رسمی bluestacks از ورژن 0.9.6 به صورت pre root عرضه میشه . نسخه ی روت شده که توی سایت های همسایه قرار گرفته اولا از طرف bluestacks عرضه نشده ! ( می تونین توی گوگل سرچ کنین در ارتباط با ورژن 0.9.7 میبینین همش سایت ها ایرانی بالا میاد ) ثانیا بسیاری از دوستان گزارش باگ های فراوان دادند .
بله دوست عزیزنقل قول:
نه پاک نمیشه . اگر نگرانین می تونین با نرم افزار های بک آپ گیری یه بک آب از اطلاعاتتون بگیریننقل قول:
آخرین ورژن یعنی دقیقا کدوم ورژن ؟نقل قول:
مشکل app not found توی ورژن 0.9.8 حل شده لذا نباید توی این ورژن به بعد با instagram به دردسر بخورین ( تست شده )
نکنه شما هم نسخه جعلی روت شده رو نصب کردین ؟
این ورژن رو نصب کردم 0.9.11 (Build 4119) ، هم نسخه اصلی رو نصب کردم و هم نسخه روت شده ولی هیچ برنامه ای به جز وایبر باز نشد !نقل قول:
لاین ، اینستا ، و... باز نمیشه و فقط یه صفحه مشکی میاد !!
سلام دوستان
من کانتکت هامو وارد بلو استکس کردم. ولی به کانتکت های وایبر اضاف نشده.
دلیلیش چیه؟
سلام ببخشید فایل های بلو استکس تو کامپیوتر کجا ذخیره میشن؟
فایل های دانلود و PICTURE و.... رو میگم.
ببخشید همه برنامه های من توی bluestacks خوب کار میکنن به جز لاین که این ارور رو میده please make sure that you have network connectivity and try again
اگه میشه راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه از vpn استفاده کرد ..!
یه زمانی از کــ.ــریو که رو پی سی بود استفاده میکردم ،،،
اما دیگه سرور رایگان پیدا نمیشه :n02:
.
میشود کمک کنید ؟!؟
سلام خسته نباشید بلواستکس من با وایبر ورژن جدیدش مشکل داره و باز نمیشه و این ارور میده unfortunately,viber has stopped لطفا کمک کنبد
من یک بار بلو استکس را نصب کردم الآن حذفش کردم.میخوام دوباره نصبش کنم نمیشه چرا؟:n13:
من یک بار بلو استکس را نصب کردم الآن حذفش کردم.میخوام دوباره نصبش کنم نمیشه چرا؟:n13:
میگه:c:/users/homayuoon/appdata/local/temp/msi760c6.log and email it tous at support@blue staks.com.tanks
با سلام . سوالتون رو توی انجمن های تخصصی شبکه مطرح کنین:n01:نقل قول:
فایل ها به طور کلی توی یه فایل مموری مجازی ذخیره میشن .نقل قول:
اما برخی فایل های مشترک توی مسیر program data/bluestacks/userdata/sharedfolder
و در bluestacks در پوشه windows/bstsharedfolder قابل دسترسی هستند .
این ارور ها برمی گرده به مشکل اینترنتتون. ممکنه اشکال از ISP و یا تنظیمات اینترنتتون باشه .نقل قول:
چرا جواب نمیدید؟کار اشتباهی کردم تو سایتت ثبت نام کردم!!!!!!:n32::n32::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::n34::n34:
دوست عزیز کاربران اینجا همه کاربران عادی هستند و اطلاعاتشون در حد کاربران عادی هستش .نقل قول:
شما این یک خط اروری که توی پستتون دادین ، به خود سازنده هم ایمیل کنین ، سازنده هم جوابتونو نمی ده ! چه برسه به کاربران اینجا
شما فایل های log توی مسیر داده شده رو آپلود کنین بررسی بشه
در ضمن به تفاوت زمانی پست هاتون دقت کنین .
---------------
اگر هم خیلی عجله دارین و به زبان انگلیسی مسلط هستین ، می تونین از سایت سازنده کمک بگیرین :n01:
چه اجباری هست viber حتما روی bluestacks اجرا بشه ؟ viber نسخه PC رو دانلود کن استفاده کننقل قول:
با سلام
اول ثبت ناممو ب خودم تبریک میگم :n19:
من این برنامه رو دانلود کردم
نسخه روت شده
اولین باز اجراش کردم
فارسی بود
و chek rooter زدم
و روت شده بود
اما
فایل های با فرمت APK رو نمیخونه که اجراش کنم و نصب بشه
تازه بد تر شده
اصلا دیگه وقتی برنامه رو احرا میکنم
ی ساعت همون جا میمونه و مرحله بعد نمبره
خمونجا که ی خط پر میشه نوشته : initializing
سلام
دوستان من نسخه روت شده رو دان کردم ایرادی میتونه داشته باشه و
وقتی ک خودم روتش میکنم ایکس مود کار نمیکنه
میگه please confirm Xmod games in authorization....
با عرض سلام
من blue stacks را دارم ولی بعد از رفتن داخل blue stacks هنگ می کند مشکلش چیست و چگونه درستش کنم:n03::n13:
سلام
تو بلو استک چرا برنامه هایی مثل لاین و بی تالک و.. (کجه) افقی باز میکنه؟؟؟
راه حل دوستان؟؟:V18:
سلام دوست عزیز
رم و گرافیک بالای 2 میخواد اکه نداری که هیچ اکه داری باید اپدیتش کنی البته از سایت اصلی:n09:
سلام
تو بلو استک چرا برنامه هایی مثل لاین و بی تالک و.. (کجه) افقی باز میکنه؟؟؟
راه حل دوستان؟؟:V18: