اشتباهي امده اينجا شرمنده
كارت گرافيك 5200 بدك نيست
اشتباهي امده اينجا شرمنده
كارت گرافيك 5200 بدك نيست
هم 5200 كه لرد جان گفت هم 5500 با اين هزينه خوبه.فقط يه وقت turbocash نخرينقل قول:
نوشته شده توسط scanme
ممنون
9550 الان تو چه قیمتی است
من تو كار ATI نيستم ولي اگه بتوني 5500 بخري كه خيلي خوبه با اين بودجه بدشم مي توني اوركلاك كني و قدرت گرافيكتو ببري بالا و به نسبت پولي كه مي دهي خوبه من توي قيمتها نيستم ولي فكر كنم يك مدل 6200 همين حدودا باشه كه اگه بتوني بگيري خيلي عالي است
سعي كن 6200 بخري چون از تكنولوژيهاي جديدي استفاده كرده
به اينها توجه كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9550 الان حدود 60 تومنه ولي ازمن مي شنوي همون 5500 انويديا بگيري بهتره. :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط scanme
لرد جان معلومه كه 6200 بگيره بهتره :rolleye: فقط قيمتش حدود 80 تومنه .
مشخصات 5500 كارته خوبي هست و براي بازيها هم مشكلي نداري حتما كه نبايد گرافيك بازي را بچسبوني روي متوسط هم بزاري بيشتر بازهارا بخوبي اجرا مي كنه
خوب پس منم لينك گيگا رو ميدم كه با قيمت حدود 60 تا 65 تومن فن هم داره.
scan me ديگه انتخاب با خودت.
اصلاً سراغ FX 5500 و Radeon 9550 نرو 6200 128bit 128MB از هر دو بهتر هست از Shader Model 3.0 هم پشتيبانی ميکنه
حميد جان فكر كنم بودجش نمي رسه؟
ولي 6200 از همه نظر توپتره مخصوصآ امكانات خانواده 6000 كه از 5000 بهتره
بله درسته من بودجه تهیه 6200 رو ندارم در ضمن مادربورد من AGP 4x رو ساپورت میکنه فکر کنم 9550بخرم خوب باشه 128bit 128 MB
خوبه
در هر صورت ممنون از راهنمایی شما
واقعا ممنون
راستي من از كجا بفهمم گرافيكم 128 بيتي هست؟
كجا نوشته البته توي سايتش رفتم نوشته بود 128 بيتي ولي با نرم افزار كار نكردم
درور بر شما ...
من به یه مشکل بزرگ برخورد کردم با این کارت گرافیکم ...من یه FX-5600 XT, 256 mb دارم که توی یه سری بازیا ریپ میزنه و رم سیستمم هم 2 گیگا هستش با سیپیو P4 3,2 ....بنظرتون مشکل کجاست ؟؟؟؟ راستی این Core Clock , Memory Clock , Dynamic Over-Clocking Technology چیه که توی Display Properties من هستش ؟ به چه دردی میخوره ؟ میتونم از 235MHz تا 600 و700 و 1300 تغییرش بدم . خب چی میشه ؟ تغییرش بدم یا روی همون پیشفرض باشه ؟؟؟؟ ... سپاسگذارم ...بدرود
من نديدم جايي توي كامپيوتر بيت كارت گرافيكي نوشته باشه فقط توي بعضي نرم افزارها مثل ريوا تيونر مشخصات كامل كارت گرافيك از جمله بيتش مي نويسه.نقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
سلامنقل قول:
درور بر شما ...
من به یه مشکل بزرگ برخورد کردم با این کارت گرافیکم ...من یه FX-5600 XT, 256 mb دارم که توی یه سری بازیا ریپ میزنه و رم سیستمم هم 2 گیگا هستش با سیپیو P4 3,2 ....بنظرتون مشکل کجاست ؟؟؟؟ راستی این Core Clock , Memory Clock , Dynamic Over-Clocking Technology چیه که توی Display Properties من هستش ؟ به چه دردی میخوره ؟ میتونم از 235MHz تا 600 و700 و 1300 تغییرش بدم . خب چی میشه ؟ تغییرش بدم یا روی همون پیشفرض باشه ؟؟؟؟ ... سپاسگذارم ...بدرود
اول بگم كه از فارسي نوشتن شما متشكريم چون جزو قوانين فوروم.
اگر يكم در مورد مشكلتون بيشتر توضيح بديد بهتره چون هم امكان داره از قطعات سخت افزاري باشه يا درايور كارت گرافيك مشكل داشته باشه يا خود بازي كه فكر نكنم توي دانمارك خود cd بازيها مشكل داشته باشه.
Dynamic Over-Clocking Technology اين قابليت براي بالا بردن Clock هسته(GPU( و Memory كارت گرافيك هست كه از كارت گرافيك بيش از حد استاندارد كار ميكشه. اگر تسلط كامل به زبان انگليسي داريد ميتونيد با استفاده از هلپش اوركلاك انجام بدبد.
دوستان ميشه راهنمايي كنيد براي خريد كارت بدون محدوديت قيمت !
ATI يا Nvidia ? تاپ ترين مدل هاي موجود چيه ؟
7800 اوومده ؟ X850چي ؟
يا حق !
بدون محدوديت قيمت خوب اومديا ;)نقل قول:
نوشته شده توسط leo
فعلا دور , دور انويدياست و از بين اين دوتا 7800GTX از خيلي جهات بهتره.البته برد خوب هم شرطه.
حالا اين 7800gtx چند هست ؟ از چه جهاتي بهتره ؟
lord_theone عزيز فکر کنم 3Dmark05 and Rivatuner بهت بگه که چند بيتی هست
Inkareeeeeeeeee عزيز مشکل از کارت گرافيک شماست که ديگه قديمی شده البته کارت شما بورد msi هست و ميتونيد Overclock اش کنيد البته تفاوت چندانی نميکنه در مورد Overclock کردن lord_theone جان قبلاً توضيح دادن در سايت msi هم Help موجود هست
D.O.T رو Active کنيد و manual OC نکنيد که کارت ميسوزه
leo عزيز فقط به 7800GTX فکر کن قيمت 650.000 بورد leadtek که من 2 تا از اين کارت رو در سيستم خودم دارم به صورت SLI که حرف نداره خداست!!!!! البته Radeon X1800 XT هم امده که چنگی به دل نميزنه و ايران هم نيومده انشلا ساله ديگه مياد
مرسي حميد جان
Inkareeeeeeeeee عزيز من تا حدي اينو تغيير دادم تا يك جايي مي توني اضاف كني بعدش پيغام مي ده و بايد كامپيوترت را خاموش كني تا بحالت اولي برگرده من از 400 به 540 رسوندمش بازيهم كردم باهاش اتفاقي براي كارتم نيوفتاد ولي اگه مي ترسيد براي گرافيكتون از همون D.O.T استفاده كنيد و گزينه 6 را بزنيد تا آخرين درجه استاندارد ببرش بالا
آيا درايور جديد كارت گرافيكتون را گرفتيد اين خيلي مهمه بسيار خيلي تآثير داره
نه درايو جديد گير كه نمي اد رفتم تو سايت Albatron تا درايو fx5500Qبخودمو اپديت كنم ولي نبود اگه ميتوني كمكم كن خواهش مي كنم
HamidFULL جان خيلي ممنون از راهنماييت !
اين 7800GTX كه گفتي leadtek اش بهتره يا مثلا ASUS , Giga , MSI يا ....
راستي PCI-Express هستش ديگه ؟ و اينكه چطوري ميشه 2 تا بست رو يك سيستم ؟
يا حق !
......Mahdi2021......HamidFull...... Lord-TheOne گرامی درود بر شما و سپاسگذار از راهنماییتون ...
اقای LORD گرامی من تا الان درایورهای کارت گرافیکمو آپدیت نکردم . دیشب توی سایتش دیدم که ورژن بتا اومده و منم اونو داونلود نکردم . به هرحال که همچنان سرگرم ور رفتن با این کارته هستم ... راستی دوستان میدونید که 7800GTX رو شرکتهای مختلفی میسازنش بنظر شما کدومش بهتره >؟ ... توی ایران اومده ؟ اگر هستش قیمتش چجوریاست ؟... میشه نظرتونو بگین در مورد این سیستم ؟: CPU: Athlon 64 fx-57 M.B : Fatality AN8 sli H.DD: Raptor G.C: Geforce 7800GTX S.C:Creative Audigy2 ZS Pl pro Speaker : Creative 7.1 Mouse MX510 .... .... .... سپاسگذارم
اولين شركتي كه 6800 زد MSI بود msiيكي از قويترين كارت گرافيكاست كه توي ايران هم تايوانيش هست
كارت گرافيكهاي Sli را مي توان تكي و دوتايي گذاشت سرعتشم 4x هست قدرتشونم فوق العاده هست
سلام دوستان
من 1 سوال دارم
من 1 کارت XFX Geforce 6600GT SLI 256 دارم
من میخواستم بپرسم
1-میتونم 1کارت مثلا 6800 رو با این SLI ببندم؟
2-میتونم 1کارت مثل همین ولی با مارک دیگه مثل Giga یا هر چیز دیگه با این SLI ببندم؟
البته من میخوام 1کارت مثل همین ببندم ولی بودجه من فعلا نمیرسه میترسم از بازار بره تا من بتونم بخرم
اگه میشه راهنماییم کنید چون خودم نمیدونم
عزيز شما مي توانيد اول يك SLI بخريد و هر وقت پول بيشتري گيرتون اومد يكي ديگه بخريد بزنيد كنارش و حال كنيد
ولي اينو در نظر بگير كه اينهمه مي خواهي هزينه كني بدردت نمي خوره شما اول يك 6800ltraبخر تا سال بعدي هم اومديم اصلا كارت گرافيكا عوض شد 6800 كارتونو راه مي ندازه كم هم نمي ياره
چند وقت ديگه دايركتيكس 10 مي ياد توي بازار همه چيز عوض مي شه
ميله خودته
من 1 6600gt Sli دارم الان یعنی 1ماهی هست خریدم
میخواستم ببینم میتونم 1 کارت غیر هم مارک مثل لید تک یا گیگا باهاش ببندم
کارت من Xfx هست
اگه میشه اینو بفرمایید
عزيز فقط مي شه دوتا Sli را باهم وصل كني اگر وصل كني با يكيشون مي توني كار كني چون وقتي دوتا مي شن يكيشون نصف صفحه رو هدايت مي كنه و ديگري نصب بعديش
دوستان ميدونم خيلي دير دارم ميام ولي مشكلات باعث شد نزديك دو هفته از پيسيورد دور باشم.ديگه ببخشيد.نقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
اگه از شركت اي تي آي باشه.توكنترل سنترش نوشته اگه انويديا باشه خبر ندارم.
در كل شما با نصب نرم افزار هايي مثل sandra ميتوني بيت كارتت رو ببيني.
دوستان هیچکس جواب منو نداد
من سوالم این بود که میشه 1 کارت Sli Giga با یک کارت Sli Xfx بسته بشه همین
مثلا دوتا 6600gt 256 با 2 مارک مختلف
من جواب اینو میخواستم نه چیزی دیگه!!!
فكر نكنم جواب بده
اگر هم بشه جواب نمي ده چون فركانساش فرق داره مثله اينكه شما دوتا رم را بزاريد ماركاش فرق مي كنه بدرد نمي خوره يكيش سرعتش كمه يكيش سرعتش زياد و اطلاعات ناجور ميده و دچار نادرستي شده و به اندازهاي كه بايد سرعت داشته باشند ندارند
فقط در صورتی امکان داره که سرعت فرکانسهای هسته و حافظه در دو کارت با هم برابری داشته باشند که معمولا دارند.که البته بازم از 2 مارک باشه احتمالش کم.باید از یه مارک باشند
سلام
من 1 کارت گرافیک 256 Geforce 6600 GT دارم و مونیتورم LG1740(سپیدفام) هست
آیا رنگ بالاتر از 32bit هست و اگر هست چرا این کارت و مونیتور من این کیفیت رنگ رو نمیدن و اصلا این کیفیت رنگ رو دارن.
ممنون میشم اگه کسی میدونه جوابمو بده
اين موضوع نه به كارت گرافيك ربط داره نه به مانيتور بلكه به چشم شما ربط داره چشم انسان حداكثر ميتونه 16 ميليون رنگ تشخيص بده در حالي كه در حالت 32bit كارت گرافيك 4294967296 رنگ نشون ميده كه همين مقدار خيلي از حد ديد انسان خارجه.نقل قول:
سلام
من 1 کارت گرافیک 256 Geforce 6600 GT دارم و مونیتورم LG1740(سپیدفام) هست
آیا رنگ بالاتر از 32bit هست و اگر هست چرا این کارت و مونیتور من این کیفیت رنگ رو نمیدن و اصلا این کیفیت رنگ رو دارن.
پس بيتهاي بيشتر تاثيري در كيفيت تصوير ندارد و براي چشم ما 32-64-128 بيت تفاوتي ندارد به همين خاطر طراحان كارت گرافيك مقدار رنگ حداكثر 32bit قرار دادند.
اينم از سايت ماكروسافت پيدا كردم:(تقريبا همونه كه من گفتم)
RGBA
This acronym stands for red, green, blue, alpha. This method of describing colors is similar to RGB, except that it provides an extra channel to indicate how transparent a color is.
In most cases, each of the four channels is a value between 0 and 255. While this provides up to 4,294,967,296 different possible color combinations (32-bit), you actually get only the same number (16,777,216) of discrete colors as if you are using 24-bit colors. This is because a semi-transparent pixel will show up as a combination of the foreground color of the graphic and its background color. This pixel will be displayed using the 24-bit color-addressing scheme.
فكر كنم نسخه هاي جديد انسانها بتونن
البته من دنباله پكش هستم آقا مهدي شما نداريد كاش انسانها هم آپديت مي شودند البته شايد هم بشن خيلي جالبه نه
مرسي آقا مهدي
سلام.اقا من می خواستم یه کارت گرافیک بخرم.حالا موندم Pci بخرم یا Agp.به نظر شما کدومو بگیرم.چون من می خوام مادربوردم رو هم عوض
کنم(چون Agp 4x هست 8pe800) خیلی مهمه که کدومو بگیرم
عزيز Pci بخر بهتر است
عزيز Pci بخر بهتر است
البته قبلش يك سرچي بكن درباره Pci مطالبي نوشته شده
اين ديگه پرسيدن داره :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط hossein_3650
خوب اگر pci-ex بگيري خيلي بهتره. سرعت انتقال داده در AGP هشت برابره ولي در pci-ex شانزده برابره.
سلام.بچه ها شرمنده یه سوال فوری داشتم.من مادربردم agp4x هست.من
می خوام رو این مادربرد یه 6200 یا 6600 معمولی بندازم.مشکلی ایجاد نمیشه؟فقط خواهشا کامل جواب بدین.ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hossein_3650
شرمندگي نداره :biggrin:
ولي به نظر من اينكارو نكني بهتره چون اصلا تغيير محسوسي نخواهد كرد.(به خاطر 4x و 8x )
بهتربن كار اينه كه مادربردتو عوض كني.