error ::::::
error ::::::
اگه در مورد v3i سوالی دارین در خدمتم .
متالیکا جان سلام . سیدی وی 3 ایکسم نصب نمیشه یعنی تا یه جایی نصب میشه بعد گیر می کنه رفتم از اونجایی که خریدم پرسیدم گفت باید بقیشو با سیدی وی3 ادامه بدی . درست گفته ؟
به جای نصب این سیدی میشه از اون دوتا نرم افزارایی که بالا گفتی استفاده کرد ؟ این دوتا نرم افزار چه فرقی با هم دارن ؟
من دیروز وی 3 ایکس خریدم هیچی بلد نیستم
متالیکا جان سلام . سیدی وی 3 ایکسم نصب نمیشه یعنی تا یه جایی نصب میشه بعد گیر می کنه رفتم از اونجایی که خریدم پرسیدم گفت باید بقیشو با سیدی وی3 ادامه بدی . درست گفته ؟
به جای نصب این سیدی میشه از اون دوتا نرم افزارایی که بالا گفتی استفاده کرد ؟ این دوتا نرم افزار چه فرقی با هم دارن ؟
چرا سه تا اومد مورورگر اپرام قاتی کرد
طریقه نصب تم رو گوشی v3xرو ميخواستم فايل هايي كه ما از اينترنت ميگيريم پسوند rarهستند
من اين مشكلم تو اينجا و خيلي سايت هاي ديگه بيان كردم.ولي همه فلش كردن به من پيشنهاد ميكنن و من هم چون خط ژرسرعت ندارم كه فايل فلش رو بگيرم مجبورم بدم تعمير كار كه متاسفانه تو اين 15 نتونستم برم. ولي همين روزا ميرم.نقل قول:
نوشته شده توسط HITLER_fashist
مشكل:
چندتا از فايل هام ناپديد شدن مثل" (inbox )كد يا چيزي مثل كدهاي نوكيا بلدي؟؟؟؟؟ يا راه ديگه ؟؟؟؟
نصب نميشه ؟ يعني چه جوري ؟ كلا برنامه نصب نميشه يا اينكه نصب ميشه اما به گوشي وصل نميشه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط kelvinator
اگر برنامش نصب نميشه مشكل از سي دي بايد باشه اما اگه نصب ميشه ولي گوشي رو نمي شناسه دليلش اينه كه مودم يو اس بي رو نصب نكردي توضيح ( مودم يو اس بي يه اصطلاحه منظور يه قطعه سخت افزاري نيست يه برنامه سيستميه كه گوشي رو به كامپيوتر مرتبط ميكنه و طرز نصبش هم شبيه نصب راه انداز سخت افزارهاي ديگس مثل كارت گرافيك و....) در مورد مشكلت بيشتر توضيح بده......
ببين هميشه سعي كن از فروشنده ها سوال نكني ." بايد بقيشو با سي دي وي تري ادمه بدي " مزخرف تر از اين جمله تا حالا نشنيده بودم. هيچ ربطي نداره تو فقط مشكلت رو واضح تر بگو تا من بهت بگم چيكار كني .
برنامه فابريكش رو نصب كني بهتره . چون گفتي تازه خريدي فعلا با اون دو تا برنامه كاري نداشته باش.
تو صفحات قبل تو ضيح داده شده . بايد فايل دانلود شده رو از حالت زيپ در بياري و بعد محتوياتش رو تو يه جا كپي كني... برو به صفحات قبل.نقل قول:
نوشته شده توسط wolf_rain900
ببین سیدی رو که نصب میکنم تا یه جایی نصب میشه بعد مثل بازی های 2 سیدی که سیدی اولش رو نصب میکنی یه جا
می ایسته . ولی این تا آخر پر میکنه بعد که تموم شد تو صفحه نصب می ایسته تقریبا نیم ساعت صبر کردم هیچی نشد حتی گزینه کلوزم خاموش میشه برنامه رو با در آوردن سیدی بستم
قبل اینکه بخوام سیدی رو نصب کنم گوشی رو به کامپیوترم شناسوندم توگوشیم عکس و آهنگ و بازی میریزم
می خوام صداشو تقویت کنم و تم بریزم
اون سیدی رو نصب کنم چه نرم افزاری نصب میشه اسمشو بگو؟
ببین سیدی رو که نصب میکنم تا یه جایی نصب میشه بعد مثل بازی های 2 سیدی که سیدی اولش رو نصب میکنی یه جا
می ایسته . ولی این تا آخر پر میکنه بعد که تموم شد تو صفحه نصب می ایسته تقریبا نیم ساعت صبر کردم هیچی نشد حتی گزینه کلوزم خاموش میشه برنامه رو با در آوردن سیدی بستم
قبل اینکه بخوام سیدی رو نصب کنم گوشی رو به کامپیوترم شناسوندم توگوشیم عکس و آهنگ و بازی میریزم
امروز 12:53
من بيشتر تم هايي رو كه ميريزم نصب نميشه نمودنم چرا ؟
:worried: :worried: :worried: kelvinator جان بهت پيشنهاد ميكنم كه براي فرستادن پستهات از يه browser ديگه استفاده كني.ok!?
با اجازه متاليكا جان
حقيقتش من بازم دلم برات تنگ شد
يه سري به من بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم هر وقت پست جديد ميدي واسه جمع كردن بازديد كننده مياي اينجا تو تاپيك ما نسبت به من اظهار لطف ميكني... :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط somayehns
نقل قول:
نوشته شده توسط somayehns
سلام رو ماهت.اين واضح اين تاپيك از پر بازديد ترين تاپيك هاي موتورولاست.تو صفحه هاي قبل هم با بچه ها قرار گذاشتيم (از جمله متاليكا) كه اگه مديران اين تاپيك و به كلوپ موتورولا تبديل نكردند.ما خودمون وسيعش كنيم.
شما هم كه زحمت ميكشي و برنامه و بازي ميزاري!!!! چرا همين جا نمي زراري!!!سعي كن بهتريناش اينجا بزاري!!!
اين جوري واسه همه بهتره!!!!
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط M_ETALLIC_A
این فولدر Kjava که شما فرمودید رو نمی تونم روی مموری بسازم. :blink:
وقتی New Folder رو Remane می کنم، می گه فولدری به این نام وجود داره. اما به هیچ روشی نمی تونم فولدر رو ببینم.
می شه بگید چکار کنم؟ چون وقتی یه فولدر با نام Kjava رو از روی کامپیوتر روی مموری کپی می کنم، می گه فولدر قبلی با این نام با تمام محتویاتش پاک خواهد شد؟«Kjava
براي منم همين طور بود ولي مموري رو از طريق گوشيم فرمت كردم درست شد
(اگه از طریق گوشی فرمت کنی خودش فایل های لازم رو میسازه )و فايل k java رو نشون داد.البته قبلش همه اطلاعات لازم روی گوشیم کپی کردم تو کامپیوتر(مثل back up)
ولی اول روشی پایین امتحان کن چون شاید گوشی تو مثل من نابود نباشه ;) :blush:
یا میتونی بیای به این آدرس که Somayehns از دوستای خودمون تو این سایت توضیحات جالبی دادن که عملی هم هست و دقیقا همین مشکل تورو بر طرف میکنه.!!!!!!!
برو به قسمت#110
سلام آقايون مشكل منم با تم ها حل شد يه خورده دستكاريش كردم درست شد .
برو تو Control Panel بعد رو پنجره Folder Option كليك كن. بعد تو صفحه باز شده زبانه view رو انتخاب كن و از اونجا جلو show hidden files and folders رو كليك كن تا سياه بشه ( دكمه راديويي مقابلش رو انتخاب كن ) حالا ok رو بزن و بعد گوشي رو وصل كن به سيستم بيا تو مموريش ببين شاخه kjava نشون داده ميشه يا نه ......نقل قول:
نوشته شده توسط ♪PSA♪
متالیکا جان ببین سیدی رو که نصب میکنم تا یه جایی نصب میشه بعد مثل بازی های 2 سیدی که سیدی اولش رو نصب میکنی یه جا
امروز
ببين اون برنامه فابريك گوشي كاربردهاي محدودي داره . همين ريختن فايل روي گوشي . فقط يه چير باحال داره اونم بك آپ گرفتن از فون بوك گوشيه . براي تقويت صدا و ريختن اسكين رو گوشي بايد از همون دو تا برنامه استفاده كني. كه توضيحش رو در صفحات قبل دادم/نقل قول:
نوشته شده توسط kelvinator
ممنون متالیکا جان
فقط یه چیزی : صداش چه قدر زیاد میشه ؟
بعد کیفیتش کم میشه ؟
مثلا کا 750 صداش تقریبا زیاده ولی کیفیتش بده
صداش خيلي تقويت ميشه . در حد زياد... در مورد كيفيت هم بايد بگم اگه صداش رو تا آخر زياد كني كيفيتش كم ميشه. اما اگه رو 4 يا 5 بزاري هم صدا با كيفيته و هم بلند....
سلام بچه ها میخواستم یه چیزی بگم . من ,من گوشی گوشیمو یعنی v3x یعنی همون موتو جونو فروووووووختم....... خدا منو ببخشه ,موتو منو ببخشه , شمامارو ببخشید,حلالیت.
توجیح: آخه بهم حق بدید داداشم خطش 15 آذر در میاد میگه گوشیتو با سیم کارت بده به من , 350 تومن جیلینگی با سیم کارتم مال تو.خوب تا 15 آذر 17,18 روز دیگه بیشتر نمونده .ولی ما بی وفا نیستیم موتو جون بعد از این 17,18 روز میرم یه صفرشو میگیرم 80 تومنم کاسب میشم.
در آن نفس كه بميرم در آرزوي تو با شم موتو جونم
کلامی با موتوجونم: گفتی گفتی یه باتریه خوب گفتم نه , گفتی یه خورده free space گفتم نه, گفتی یه روکش عادی گفتم نه.گفتم گفتم بازی گفتی رو چشم ,گفتم تم گفتی روچشم ,گفتم صدا گفتی رو چشم ,گفتم فیلم برداری گفتی روچشم.آره, آره موتو جون ما خیلی بدیم ولی چه چیز میگم که دیگه نتونی بگی رو چشم:خیلی میخوامت عزیز .
ميگم خدايي نكرده اين موتورو كه با چيزي اشتباهي نگرفتي!!!!!!!!! :laughing: :happy:
نه عزيزم با خوده خودشم.ضمنا امروز رفتم يكي از دفترها ي مخابراتي معلوم شد كه خط اول آذر در مياد يعني من تو پنج روز حداقل 80 تومن كاسب شدم.
خدا بیشتر بت بده. معلومه اهله کار و کاسبی هم هستی!!!!!!!!!!!!!!
برو بچ کسی اطلاعت جالب در مورد موتورولا نداره بزاره ه ه ه ه !!!
حتما که نباید کسی بپرسه !!!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط M_ETALLIC_A
سلام M_ETALLIC_A جان نه امتحان كردم خاموش نميشه
sharmande kiborde farsish pak shode hami ghadram bezor neveshtam( emkanat daneshgah mast dige
faghat vaghti bazi mikonam bemodad kam nabashe (manzor az ye epsilon bishtare) vaghti dare ghoshi ri mibandam riset mishe
bad mishe ye sit baray skin hay v3x behem moarefi koni ke skinash danlod beshan vasatesh ghat nashe
mer30
movafagh bashi
bay
متالیکا جان سلام :
من برای تقویت صدا گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم برنامهLeaderGL رواجرا کردم كنار دكمه نرمال سبز رنگ نوشته ميشه modem mode وقتي هم دكمه نرمال رو ميزنم هيچ اتفاقي نميفته که ادامه بدم .
طبق گفته خودت گوشي رو هم از كامپيوتر جدا كردم و دوباره وصل كردم درست نشد .
برنامهLeaderGL رو پاک کردم دوباره نصب کردم درست نشد.
مودم گوشیمو از روی اون درایوری که داده بودی نصب کردم درست نشد . چیکار کنم ؟
وقتی برنامهLeaderGL رواجرا میکنمتو منوی مدل دوتا v3x هست کدومو انتخاب کنم ؟
مهم نيست كدوم رو انتخاب كني. در مورد اون مشكلت هم بزودي بهت ميگم چيكار كن الان فرصت ندارم شرمنده...
منهم اومدم... :biggrin: