این خانم های گوینده سالن چقدر بد انگلیسی حرف میزنند ..البته اگر بشه اسمش رو انگلیسی گذاشت ..
این تابلو نتایج هم که همش شیش و هشت میزنه ..وارد کردن یه عدد نباید انقدر سخت باشه
tapatalk
...
REAPER CREW
Printable View
این خانم های گوینده سالن چقدر بد انگلیسی حرف میزنند ..البته اگر بشه اسمش رو انگلیسی گذاشت ..
این تابلو نتایج هم که همش شیش و هشت میزنه ..وارد کردن یه عدد نباید انقدر سخت باشه
tapatalk
...
REAPER CREW
قبل بازی کواچ گفت برزیل بعضی وقتها خودشه بعضی وقتها نیست
ولی گویا امشب خود خودشه:n02:
خوب سرویس میزنن عالی دفاع میکنن
کار مهاجمهامون خیلی سخت شده :n28:
**خوب بازی 2-1 شد
حداقل یه امتیاز رو لازم داریم از این مسابقه تا تو جدول عقب نیفتیم چون لهستان هم عزمش رو جزم کرده امشب 3 امتیاز از ایتالیا بگیره
بازی قبل رو با زرنگی بردن. اما این بازی خیلی سختی میتونه باشه.
البته حمایت ها رو هم نباید دستکم گرفت. با اون بوقی که تماشاچیاا میزنن رسماً میرن تو مخ بازیکن های برزیل :n02:
ایتالیا هم که فعلا دو ست به لهستان باخته:n04:
ایتالیا با بازیکنای اصلیش با لهستان داره بازی میکنه یا چون صعودش قطعی شده بازیکنای اصلیش گذاشته کنار:n13:
ست سوم و چهارم عجب حساسیتی داشت
حساسترن تک امتیازها توی این دو ست با ویدئو چک به نفع ایران برگشت (روی 23 و 24)
این ویدئو چک واقعاً چیز خوبیه که از زمان خر بامزی هم بوده و ما تازه بهش مجهز شدیم :دی
اون برخورد فوکل موی بازیکن برزیل به تور که دیگه خیلی باحال بود
محتشمیان میگفت آستین بازیکن برزیل به تور خورده حالا اینا اصلاً لباسشون بی آستین بودا :n29: آخرم که فهمید مو بوده گفت خب آستینش نخورده :n23::دی
هر چند دو بازی بردیم و دو بازی باختیم (و باز گزارشگر گفت مساوی شدیم) اما از نظر جدول امتیازی توی تهران 3-3 شدیم و توی برزیل 4-2 برده بودیم
ما 7 امتیاز گرفتیم و برزیل 5 امتیاز
به امید موفقیتهای بیشتر
باختیم، ولی میشد که ببریم
با این حال برزیل عالی سرویس می زد و یه جاهایی واقعاً بهتر از ما بود
بچه ها هم خداییش خوب بودن تو سه ست آخر
نمی دونم چرا انقدر اول بازی رو بد کار می کنن !
چه کرد کواچ با اون درخواست ویدئو چکش ... همه از جمله گزارشگر و بازیکنا فکر می کردن توپ به نفع برزیله، ولی کواچ به شدت اصرار داشت که به نفع ماست و آخر هم شد ...
ولی اون ویدئو چک ست پنجم رو نمی دونم چرا به نفع ما نگرفتن! در صورتی که برخورد توپ به دست بازیکن برزیل محرز بود تو تصاویر تلویزیونی! اصلاً برخورد توپ به دست رو بررسی نکردن! فقط بیرون رفتن توپ و خطای تور رو چک کردن ... من اشتباه می کنم یا اونا یه امتیازو به سادگی از دست دادن؟
در کل زدیم برزیلو با تمام آبرو و حیثیتش نابود کردیم :دی
همینش خوبه که تو تعداد ست ها ما برنده شدیم در کل ...
ایشالا لیگ بعدی همه بازیا رو 3-0 می زنیمشون : دی
فعلاً ببینیم تو جدول چه اتفاقاتی می افته ... ایشالا که صعود می کنیم ...
بابا این ایتالیا ی ........... کل گروه رو به هم ریخته . 3-1 به لهستان باخته . خوب این چه وضعیه حق بقیه تیم ها رو ضایع میکنه اینجوری . باید مثل لیگ قهرمانان محدودیت باشه برا تعداد تغییر ها که اینجوری یه تیم نره با ذخیره هاش بازی کنه
وااااااااااااای اگه ایران میبرد
اونوقت بود که کاریکاتورای موی موریلو بود که کشیده میشد
موریلو میرفت از ته میزد موهاش رو
من که وسط ست دوم رفتم بازی سوییس اکوادور رو دیدم
فکر میکنم بچهها همین که دو ست سه و چهار رو که گرفتند دیگه آخرین ست رو ول کردند.
ببینیم با ایتالیا چه خواهیم کرد
سرویسهای والاس هم کار ما رو خیلی خراب کرد
سلام
درسته تیم ملی باخت ولی به نظر من واقعا زحمت کشیدند خوب بازی کردند. واقعا جای تقدیر و تشکر داره. نباید فراموش کرد که بازی قبلی رو ایران برد.
این گزارشگر بازی چقدر گیر داده بود که " تو برزیل یک بازی رو ما بردیم یک بازی رو باختیم تو ایران یک بازی رو ما بردیم یک بازی رو باختیم " :n02:
یعنی چهار پنج بار قشنگ همین جمله رو گفت :n07:
ولی باید این رو هم در نظر داشت به غیر از مهارت بازیکن ها و امکانات و کادر فنی و این مسائل خیلی بحث های دیگه هم در برد و باخت تاثیر دارند و نمیشه گفت تیم ما ضعیف تر بود که باخت واقعا هر دو تا تیم خیلی خوب کار کردند.
اتفاقا من هم متوجه برخورد توپ با دست بازیکن برزیل شدم ولی بعد که چک کردند گفتند مشکلی نداره فکر کردم من اشتباه دیدمنقل قول:
باید دید ایتالیا 2 بازی که جلوی ایران بازی داره مثل بازیش با لهستان با ترکیب دومش وارد بازی میشه یا از شانس گند ما با تمام قوا به مصاف ایران میان:n23:
واقعن جای تاسف داره :n21:امیدوارم نمایش خوبمون مقابل برزیل جلوی ایتالیا تکرار کنیم حسابی نقره داغشون کنیم:n24:
خوشم میاد برزیل با همۀ دبدبه و کبکبه ای که داشت رو اون قدر عصبانی کرده بودیم که هر چی داشتن رو کردن
دیگه تمام توان برزیل همینی بود که دیدیم
بازگشت بجه ها هم بعد از دو ست ول واقعا تحسین برانگیز بود
این ایران رو مقایسه کنید با ژاپنی که در مقابل آرژانتین، فرانسه و آلمان از 8 بازی فقط یک امتیاز گرفته!
بعید میدونم ترکیبشون رو دست بزنننقل قول:
باید دید ایتالیا 2 بازی که جلوی ایران بازی داره مثل بازیش با لهستان با ترکیب دومش وارد بازی میشه یا از شانس گند ما با تمام قوا به مصاف ایران میان
اونها الان لهستان هستن و 2-3 روز دیگه باید تهران باشن پس طبیعتا مستقیما با همون کادر و همون نفرات میان ایران
تو 6 بازی اول به اندازه کافی قدرت نمایی کردن و از طرفی به امتیازات هم نیازی ندارن
فقط اگه بخوان بازی در بیارن ممکنه تو راه اومدن به اینجا زنگ بزنن به زایتسف و رفقا اونا رو هم بیارن:n02:
به هر حال باخت به ایران تازه وارد برای هر کدوم از این 3 تیم سنگینه
اتفاقا من فکر می کنم ایتالیا تیم اصلیشو استراحت داده برا بازی با ایران.بعیده که مقابل ایران هم با تیم دوم بازی کنه. از کارشون بوی تبانی میاد، از کواچ هم توی کنفرانس بعد از بازی همینو پرسیدن:نقل قول:
نقل قول:
سرمربی تیم ملی والیبال در خصوص تبانی احتمالی ایتالیاییها تصریح کرد: این مهم نیست که چه اتفاقی میافتد. مهم نیست چه تیمی مقابل ما بازی میکند بلکه مهم کیفیت بازی ماست که باید همیشه بهترین عملکرد را داشته باشیم
میگن نباید انتظار داشت و این برزیل هست و این ایتالیا و ..... ولی من فکر میکنم به جایی رسیدیم که حداقل نباید بد بازی کنیم حالا بردن این تیم ها به کنار ما تو بازی دیشب تو دو ست اول فاجعه بودیم در حد تیم والیبال قبل از ولاسکو تو بازی اول هم ست اول رو خیلی خیلی بد شروع کردیم بنظر من برزیل دیشب عالی بود ولی دلیل اصلیش بد بازی کردن تیم ما بود تو چندین و چند صحنه واقعا جای خالی ظریف احساس میشد این لیبرو از لحاظ فنی اصلا در حد بقیه بچه ها نیست قشنگ و راحت یه نیم تنه:n02: ازشون پایین تر هست
من یه چیزی رو که متوجه شدم تو بازی جمعه تماشاگرا خیلی تاثیر داشتن و با سر و صدا هاشون باعث خراب شدن سرویس برزیل میشدن و برزیلی ها دیگه امیدی به سرویس نداشتن و همه رو ساده میزدن.
سر و صداها اینقدر زیاد بود که من تو خونه اذیت میشدم!
اما دیشب دیگه مثل جمعه نبود. برزیلی ها هم کمتر تحت تاثیر قرار گرفتن و سرویس هاشون رو محکم میزدن.
ما همش تو لیگ جهانی بدشانسی میاریم چراتویه گروه اسون نمی افتیم مثلا چرابا فنلاند یا المان بازی نمی کنیم همش توگروه ابرقدرت هامی افتیم وصعود نمی کنیم بدوربعد لیگ جهانی 7تا گروه دیگه هم داره همش ما توگروه 1و2می افتیم حق ما ضایع میشه مثلا المانی که ازایران ضعیف تره باید بره به دوربعد ایران تو گروه خودش حذف بشه
دوست عزیز برزیل اگه برزیل چندسال پیش بود بازیکنان ایرانو زنده نمیذاشتننقل قول:
فکر کنم گروه بندی بر اساس قدرت تیمهاست نه قرعه کشی . یعنی تیمهای قدر با هم هستند و تیم های ضعیفتر هر با هم.نقل قول:
همونطور كه Parsicola اشاره كرد رده بندي براساس قدرت تيم هاست و صعود ما به مرحله بعد به معني صعود به دسته بالاتر نيست. در حقيقت دسته اي بالاتر از ايني كه الآن توش هستيم نيست :n02: بلكه مرحله نهايي محسوب ميشه و توش ميتونيم مقامي بين اول تا ششم را بدست بياريم و در صورت سقوط هم ميريم به دسته ضعيف تر و اونجا با تيمهايي مثل فنلاند و آلمان همگروه ميشيم.نقل قول:
كلاً بازي كردن با تيم هاي بزرگ برامون باعث افتخاره. فكرشو بكنيد 12 بازي فشرده با تيم هايي مثل ايتاليا، برزيل و لهستان چقدر سنگين و در عين حال هيجان انگيزه. خداييش بازي با تيم هاي ضعيف تر اگر همه شونو حتي 3-0 ببريم به نظرم لذت چنداني نداره. مثلاً الآن شما با قهرماني واليبال ايران در آسيا حال كردين يا بردن برزيل در خونه خودش؟
بالاخره هر تيمي دوره سقوطش فراميرسه دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره. باور كنيد آخر قدرت برزيل هميني بود كه با ايران در معرض نمايش گذاشت. حالا ضعيف شدن يا نه بالاخره برزيل بود.نقل قول:
احتمال تبانی ایتالیا در لیگ جهانی والیبالدر گروه A ليگ جهاني واليبال چهار تيم برزيل، ايتاليا، لهستان و ايران حضور دارند. پيش از آغاز اين مسابقات كمتر كسي براي تيم ايران در برابر حريفان قدرتمندش شانس صعود قايل بود. با اين حال بازيهاي تماشايي از تيم ملي واليبال ايران مقابل برزيل و كسب شش امتياز از شش بازي نخست موجب شد تا بسياري از نگاهها متوجه اين تيم شود.
طبق قوانين ليگ جهاني از گروههايA و B دو تيم به مرحله نهايي صعود ميكنند. ولي از آنجايي كه ايتالياييها ميزبان مرحله نهايي ليگ جهاني هستند از گروه A كه اين تيم در آن حضور دارد، سه تيم به مرحله نهايي ميروند.
حالا تيم ايران تا اينجا هفت امتياز كسب كرده و اميد آن ميرود تا با كسب 10 امتياز از 6 بازي پيش رو با اقتدار به مرحله نهايي صعود كند. اما بازي مشكوك ايتالياييها در هفته چهارم ليگ جهاني قدري معادلات را دستخوش تغيير كرد.
ايتاليا در اين دوره از مسابقات يك تيم رويايي در اختيار داشت. آنها از هفت بازي نخست خود 19 امتياز كسب كردهاند و از همين حالا با توجه به ميزباني در مرحله نهايي صعودشان قطعي است. تيم ايتاليا در حالي به لهستان باخت كه تركيب خود را كاملا متحول كرده بود و با تركيب اصلي خود جريان مسابقه را دنبال نكرد. نه زايتسف در ليست 12 نفره بوده و نه كوار و بيرارلي و پارودي و بقيه چهرههاي سرشناس.
اگر ايتالياييها كه 6 امتياز از تيم ايران گرفتهاند بخواهند به ساير حريفان ايران يعني برزيل و لهستان راحت امتياز بدهند، تيم ايران متضرر خواهد شد. اما اگر ايتاليا از برزيل و لهستان امتياز بگيرد شانس ايران براي صعود به مرحله نهايي ليگ بيشتر ميشود. بازي ضعيف تيم ايتاليا مقابل لهستان و استراحت دادن به بازيكنان كليدي اين تيم اخبار گوناگوني را در اين مورد سر زبانها انداخته و موجب نگراني كارشناسان شده است.
اگر ايتاليا با همين نفرات ذخيره به ايران بيايد مشخص ميشود كه اين تيم صرفا قصد استراحت دادن به نفرات اصلياش را داشته اما اگر مقابل لهستان و برزيل تيم ذخيره را به زمين بفرستد و مقابل ايران با تمام قوا ظاهر شود، آنوقت است كه بايد به اين تيم شك كرد.
فرارو
بحث تبانی و این حرفها کلا مسخرست از نظرم طرف میبینه تیمش 19 امتیاز داره صعودش حتمی هستش واسه چی بیاد یار اصلیشو استفاده کنه ؟ تازه تیم مقابلش هم با تمام یارهای اصلیش به این بازیها نیومده . بنابراین بحث تبانی اصلا منطقی نیست و بیشتر جنبه روانی داره تا به گوش ایتالیا برسه حواسش جمع باشه .
من ک به شخصه اصلا دوست ندارم ایتالیا با تیم دومش به ایران بیاد .. دوست دارم وقتی زایتسف تو ایران پشت سر هم دفاع روی تور میشه چهرشو ببینم حال کنم
تباني نيست. شانسه. آخه چرا بايد در بازي هاي اول به ايتاليا بخوريم. اون هم ايتاليايي كه بازي با ايران بازي سومش بود ولي ما اولين بازيمون بود.
هنوز مشخص نيست كه چرا بازي برزيل و ايتاليا يك هفته زودتر از بقيه انجام شد؟
نقل قول:
بحثی که هست اینه که اگه ایتالیا در دور برگشت، مقابل لهستان یا برزیل با تیم دوم بازی کنه و مقابل ایران با تیم اصلیش، این موضوع شک برانگیز و غیر منصفانه است.
برزیل می خواست قبل از شروع جام جهانی بازیهاشو توی برزیل انجام بده، به همین خاطر با هماهنگی fivb سه تا بازی اولشو میزبان بود و یه هفته زودتر شروع کرد.نقل قول:
ايتاليا با تيم دوم خود به ايران ميآيد
فدراسيون واليبال ايتاليا اسامي 12 بازيکن خود را براي سفر به تهران و برگزاري دو مسابقه مقابل تيم ملي ايران در ليگ جهاني اعلام کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيمهاي ملي واليبال ايران و ايتاليا ساعت 18:30 روزهاي جمعه و يکشنبه 30 خرداد و اول تير در سالن دوازده هزار نفري ورزشگاه آزادي به مصاف هم ميروند.
به نقل از فارس، مائورو بروتو، سرمربي لاجورديپوشان براي اين 2 مسابقه فيليپو لانزا، گابريله ماروتي، توماس برتا، ميشله بارانوويچ، متئو پيانو، جيليو سابي، آندره کولاچي، آنتونيو کوارتا، لوئيجي رانداتزو، سيمونه آنزاني و آندره جيواني را در نظر گرفته است.
به اين ترتيب ايتاليا که در شش مسابقه نخست خود در ليگ جهاني به شش پيروزي دست يافته بود و پس از آن در 2 بازي مغلوب لهستان شد بامداد سهشنبه ساعت 5:05 صبح از طريق فرودگاه امام خميني (ره) وارد تهران ميشود.
اين ليست قطعي نيست و ممکن است تا زمان سفر تيم ملي ايتاليا برخي بازيکنان اين تيم تغيير کند.
ايتاليا در 2 مسابقه خود مقابل لهستان با حضور اين بازيکنان به 2 شکست با نتايج 3 بر 2 و 3 بر يک دست يافت.
پيش از اين برخي از رسانهها اعلام کرده بودند که ايتاليا تيم دوم خود را به مصاف لهستان و برزيل ميفرستد تا به حريفان ايران امتياز دهد تا عليه تيم ايران تباني کنند و اين در حالي است که با همين ترکيب به ايران سفر خواهد کرد!
ورزش3
دوستان بیخودی نگران شده بودیم و به ایتالیایی ها تهمت زدیم:n02:
ایتالیا با تیم دوم خود به ایران می آید....
فدراسيون واليبال ايتاليا اسامي 12 بازيکن خود را براي سفر به تهران و برگزاري دو مسابقه مقابل تيم ملي ايران در ليگ جهاني اعلام کرد.
تيمهاي ملي واليبال ايران و ايتاليا ساعت 18:30 روزهاي جمعه و يکشنبه 30 خرداد و اول تير در سالن دوازده هزار نفري ورزشگاه آزادي به مصاف هم ميروند.
به نقل از فارس، مائورو بروتو، سرمربي لاجورديپوشان براي اين 2 مسابقه فيليپو لانزا، گابريله ماروتي، توماس برتا، ميشله بارانوويچ، متئو پيانو، جيليو سابي، آندره کولاچي، آنتونيو کوارتا، لوئيجي رانداتزو، سيمونه آنزاني و آندره جيواني را در نظر گرفته است.
به اين ترتيب ايتاليا که در شش مسابقه نخست خود در ليگ جهاني به شش پيروزي دست يافته بود و پس از آن در 2 بازي مغلوب لهستان شد بامداد سهشنبه ساعت 5:05 صبح از طريق فرودگاه امام خميني (ره) وارد تهران ميشود.
اين ليست قطعي نيست و ممکن است تا زمان سفر تيم ملي ايتاليا برخي بازيکنان اين تيم تغيير کند.
ايتاليا در 2 مسابقه خود مقابل لهستان با حضور اين بازيکنان به 2 شکست با نتايج 3 بر 2 و 3 بر يک دست يافت.
پيش از اين برخي از رسانهها اعلام کرده بودند که ايتاليا تيم دوم خود را به مصاف لهستان و برزيل ميفرستد تا به حريفان ايران امتياز دهد تا عليه تيم ايران تباني کنند و اين در حالي است که با همين ترکيب به ايران سفر خواهد کرد!
ایتالیا منو ببخش که بهت مشکوک شدم:n02:
در تکمیل حرف دوستان هم بگم که بازی در گروه های رده 2 هم همچین برای ما آسون نمی بودنقل قول:
فرضا اگه به جای ژاپن مقابل آلمان، فرانسه و آرژانتین قرار می گرفتیم برای اول شدن باید تلاش زیادی می کردیم و بعد از اون هم باز در یه تورنومنت 4 تیمه دیگه باید اول می شدیم تا برسیم به جمع 6 تیم برتر
اما حالا کافیه یکی از دو تیم لهستان یا برزیل رو کنار بزنیم و بریم بالا
+
خوشحالم ایتالیای ضعیف تری به ایران میاد
اصلا اینکه بازیکنان اصلیشون رو میاوردن غیرمنطقی بود
چون همون طور که گفتم از لهستان مستقیما میان ایران پس همون کادر فنی و همون بازیکنها میان
بحثهای سطح پایینی مثل تبانی هم فقط وفقط از خبرگذاری های ایران در میاد:n21:
اما نباید این تیم رو هم دست کم گرفت
تیم ما هنوز اون ثبات لازم رو نداره
مثلا همین بازی دیروز
یا بازی مقابل آلمان در لیگ جهانی پارسال که یه برد 3-0 تقریبا راحت داشتیم و بلافاصله یه باخت 3-0 دادیم!
بچه ها باید با تمرکز بازی کنن تا بتونن بیشترین امتیاز رو از این تیم بگیرن
لهستان 5 امتیاز گرفته ما هم باید بتونیم هرچه بیشتر امتیاز بگیریم
شانسی که ما داریم اینه که در ادامه لیگ، ایتالیا در خونه با برزیل بازی میکنه
پس هم حمایت طرفداران رو داره و هم ممکنه از بازیکنهای اصلیش استفاده کنه
به این ترتیب ما میتونیم از دو بازی باقیموندمون مقابل ایتالیا در مقایسه با برزیل امتیازهای بیشتری بگیریم
حذف شود ...
اعلام اسامي بازيکنان تيم ملي واليبال مقابل ايتاليا
سرمربي تيم ملي واليبال ايران، اسامي 12 بازيکن ايران را براي ديدار مقابل ايتاليا اعلام کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت فدراسيون واليبال، اسلوبودان کواچ، سرمربي تيم ملي واليبال ايران اسامي 12 بازيکن خود را براي ديدار مقابل تيم ملي ايتاليا در تهران اعلام کرد که به شرح زير است:
پاسور: سعيد معروف، مهدي مهدوي
قطر پاسور: شهرام محمودي، امير غفور
دريافت کننده: مجتبي ميرزاجانپور، فرهاد قائمي، ميلاد عبادي پور، پوريا فياضي
مدافع وسط: محمد موسوي، عادل غلامي، آرمين تشکري
ليبرو: فرهاد ظريف
تيمهاي ملي واليبال ايران و ايتاليا ساعت 18:30 روزهاي جمعه 30 خرداد و و يکشنبه اول تير در هفته پنجم ليگ جهاني واليبال در سالن 12 هزار نفري آزادي به مصاف يکديگر ميروند.
با اضافه شدن فیاضی و ظریف، کواچ اولویتش رو گذاشته روی توپ گیری...البته فکر کنم علیزاده مصدوم شده باشهنقل قول:
کم فعالیت شده اینجا !
انشالله با برد ایران برابر ایتالیا دوستان اینجا نظراتشون رو میگن تا فیض ببریم .
به امید برد ایران
خدا رو شکر ظریف برگشت کیفیت تیم به خاظر نبود همین طریف افت کرده و نبودش کاملا احساس میشد
من با اون بازی که از ایتالیا جلوی لهستان دیدم فکر نمیکنم کار سختی تو این 2 بازی داشته باشیم
اگر بتونیم 5 امتیاز بگیریم میشه گفت صعودمون رو قطعی میکنیم
دوستان اگه لینک انلاین پیدا کردین دریغ نکنین!
به شبکه وزین 3 دسترسی ندارم
تبریک میگم این برد قاطعانه رو مقابل ایتالیا
عالی بازی کردن بچه ها(دفاع،توپ های برگشتی،سرویس،توپ های برگشتی،آبشار و...)،حتی با اینکه ایتالیا چند بازیکن اصلیش رو نداشت،مطمئنم اگر هم با تیم اصلی میومد با مشکلات زیادی مواجه میشد
سرویس ها هم که دیگه طوفان بودن و دریافت اول ایتالیا رو حسابی خراب کرده بودن
حالا ما 10 امتیازی شدیم و موقتا رفتیم رده دوم تا ببینیم نتیجه بازی برزیل - لهستان چی میشه،در کل شانس صعودمون با توجه به امتیازی خوبی که داریم و بازی عالی بچه ها خیلی بالاست
به امید ادامه دار بودن این موفقیت ها.
اینا خیلی راحت بودن اصلا حال نداد:n02: