داداش این کد ممو پد هست نه فون پدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
داداش این کد ممو پد هست نه فون پدنقل قول:
نه نوشته که memo pad هست یا fonepad به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست ما درست میگه ایسوس در مراسم کنگره جهانی موبایل در بارسلونا اعلام کرد که فون پد 7 جدید با رم 16 گیگ و دو سیم کارت در حال قیمت گذاری و عرضه می باشد .و 4G پشتیبانی می کند و این لینک مطلب ..نقل قول:
دوستان تازه 4 هسته ای هم هست ..............
تبلت متفاوت ME175KG ایسوس ( فون پد ۲۰۱۴ )
ایسوس تبلتهای اندرویدی متنوعی را روانه بازار نموده و همین موضوع باعث شده که نام این کمپانی در بین بهترین تولیدکنندگان تبلتهای اندرویدی قرار گیرد. پس از تولیدات موفق این کمپانی، ایسوس با ارائه مدل ME175KG تبلت خاصی را روانه بازار کرده است که علاوه بر مشخصات فنی بسیار مناسب، قابلیت پشتیبانی از دو سیمکارت را نیز دارد. یکی از اصلیترین قابلیتهای این تبلت که منجر به استقبال کاربران از آن شده، امکان مکالمه تلفنی با آن است.
ین تبلت در دو رنگ سفید و مشکی عرضه می شود و 338 گرم وزن دارد. طراحی ارگونومیک آن در قسمت پشتی استحکام بالایی را در برابر ضربه به این تبلت می دهد و میتواند به خوبی از سختافزار داخلی آن محافظت کند. نمایشگر ME175KG از نوع IPS LCD با رزولوشن ۸۰۰ در ۱۲۸۰ پیکسل و زاویه دید گسترده 178 درجه است. این تبلت 7 اینچی یکی از برجسته ترین محصولات از لحاظ ظاهری در میان تولیدات ایسوس به شمار می رود. شما میتوانید روی آن ویدئوها را با کیفیت HD و حتی Full HD پخش کنید.
فناوری های منحصر بفرد صوتی ایسوس شامل Sonic Master و Audio Wizard در این تبلت نیز وجود دارند.
این تبلت از یک دوربین ۵ مگاپیکسلی در جلو و یک دوربین ۰.۳ پیکسلی در پشت بهره میبرد.
چیزی که شما را شگفت زده می کند، عملکرد باتری است بطوریکه این تبلت میتواند تا 30 روز در حالت استندبای بدون نیاز به شارژ باتری دوام بیاورد. در ضمن شما می توانید تا 36 ساعت از مکالمه با این تبلت لذت ببرید.
ME175KG ایسوس با پردازنده قدرتمند چهار هستهای با فرکانس پردازشی 1.2 گیگاهرتز تجهیز شده است که در کنار آن یک پردازنده گرافیکی Adreno 305 قدرت اجرای اکثر بازی های با گرافیک سنگین را در سیستم عامل اندروید نسخه 4.3 فراهم می کند. همچنین ایسوس یک درگاه حافظه خارجی با پشتیبانی از کارت حافظه تا 64 گیگا بایت در این دستگاه تعبیه کرده است.
حافظه RAM یک گیگابایتی علاوه بر فضای ذخیره سازی این تبلت که 8 گیگابایت است یک حافظه خارجی 8 گیگابایتی به عنوان هدیه، در دسترس شما خواهد بود.
الان بالاخره فون پده یا ممو؟
چرا تو سایت ایسوس نیست؟ (اگه هست لینک بدید لطفا)
اگه تو بارسلونا قراره معرفی بشه یا شده چطور از ایران سر در آورده؟
چطور زومیت اعلام کرده ویستا وارد کرده؟
اگه وارد شده چطور اول از ایران؟ چرا تو نت اثری ازش نیست؟
نکنه یه کپی از ممو هست ساخت برادرامون تو چین؟
کلی سوال دارم
قیمتش چنده حالا؟؟؟
فون پد هست و 2 سیم کارته ...
این همون ممو پد 7 هست با دو سیم کارت که از فون پد 7 ضعیف تره
ممو سیم کارت خور نیست و تبلت قابل مکالمه فون پد هست ... نه ممو پدنقل قول:
جالبه 2 هسته ای قوی تر از 4 هسته ایه ؟نقل قول:
شبکه 2G GSM 900 / 1800 MHz شبکه 3G HSDPA 900/2100 MHz سیمکارت دو سیمکارت مایکرو زمان عرضه بهمن 1392
اندازه 7 اینچ HD با رزولوشن 1280*800 پیکسل تراکم پیکسلی 216 پیکسل در هر اینچ نوع IPS با 16 میلیون رنگ چند لمسی تا 10 انگشت
چیپست Qualcomm MSM 8226 فرکانس 1.2 گیگاهرتز تعداد هسته چهار هسته ای
حافظه داخلی 8 گیگابایت رم 1 گیگابایت حافظه اصلی کارت حافظه مایکرو SD تا 64 گیگابایت
اولیه 5 مگاپیکسل 2592x1944 ویژگی ها برچسب مکانی ضبط ویدئویی کیفیت 720p با سرعت 30 فریم در ثانیه دوم VGA
شبکه بیسیم Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct بلوتوث نسخه 4.0 USB مایکرو USB نسخه 2.0 جک 3.5 میلیمتری بلی NFC خیر
مشخصات 3910 میلی آمپر پلیمر لیتیوم آماده به کار تا 840 ساعت مکالمه تا 36 ساعت
وزن 338 گرم ابعاد 199.5x120.8x11.35 میلیمتر
سنسورها شتاب سنج، مجاورت، قطب نما، تشخیص نور محیط مرورگر HTML5 رادیو خیر GPS پشتیبانی از A-GPS و GLONASS
فکر نکنم قیمتش کمتر از 800 تومن باشه :n27:
بله دوهسته ایی قوی تر از 4 هسته ایی هستنقل قول:
منم از اول گفتم ممو هست
و بازم می گم از سری ممو هست و جز فونپدها نیست
احتمالا مدل بعدی ممو 7 هست
اگه از خانواده فونپد 7 بود با کد 37* باید شناخته می شد نه 17*
خیلی واضح هست
ایسوس در کنگره جهانی موبایل حضور پر رنگی همچون آنچه در CES از این شرکت دیدیم نداشت. اما با این حال ایسوس یک دیوایس جدید را برای معرفی آماده کرده بود که البته نمی توان گفت کاملا جدید بود، در واقع دو نسخه جدید از فون پد ۷ بود.
مدل اول با نام فون پد ۷ LTE ( شماره مدل ME372CL ) همانطور که از اسمش برمی آید از شبکه LTE پشتیبانی می کند، ویژگی ای که در مدل اصلی کمبودش احساس می شد. بقیه ویژگی های سخت افزاری دست نخورده باقی مانده اند: یک صفحه نمایش ۷ اینچی IPS با وضوح ۸۰۰X۱۲۸۰ پیکسل، پردازنده ۱.۶ گیگاهرتزی ۲ هسته ای اتم Z2560 اینتل، یک دوربین ۱.۲ مگاپیکسلی در جلو و یک دوربین ۵ مگاپیکسلی در پشت، ۱ گیگابایت رم، ۸ گیگابایت حافظه داخلی قابل ارتقا و یک باتری ۳۹۵۰ میلی آمپر ساعتی.
مدل دوم با شماره مدل ME175CG از شبکه ۳G و دو سیم کارت پشتیبانی می کند و از پردازنده ۱.۲ گیگاهرتزی اتم Z2520 اینتل نیرو می گیرد. بقیه ویژگی های سخت افزاری این مدل مثل مدل LTE این دیوایس است.
الان که سرچ کردم پردازنده Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400 است که با موتو ج موتورولا یکیه
و امتیاز انتوتو 17 هزار گرفته که خیلی خوبه
بچه ها درسته این مدل ماله ممو پد هست تو این لینک میتونین ببینین
t2download عزیز شما فکر کنم این مدل رو با Asus Fonepad 7 LTE اشتباهی گرفتین که تو MWC 2014 معرفی شد
شما هیچ چیز رو قبول نداری چون ناراحتی فون پد شما از رده خارج شده ...نقل قول:
:n01:نقل قول:
در ضمن مشکلی که من با این تبلت دارم پشت لیز اونه ! واسه همین دنبال یه کیف یا کاور براش می گردم که متاسفنه تا الان واسش پیدا نکردم لطفا راهنمائی کنید!
اگر مشهد هستی بگو آدرس بدم بری بخری.من یه کیف خریدم 55 تومان.نقل قول:
در هرصورت بازم مدلی که ما خریدیم از مدل های جدید ارایه شده کم نمیاره. lte که عملا هیچ کاربردی واسمون نداره. مدل بعدی هم پردازنده z2520 داره که هم CPU هم GPU ضعیفتر شدن و کلاک GPU روی 300 تنظیم شده و کلاک CPU روی 1.2.نقل قول:
نه آقا چی میگی:n23: اولاً من بودم که این بحث رو شروع کردنم تو آخر هم به اشتباهم پی بردم :n24:
دوماً که من اصلا تبلتی ندارم:n21: بعد دو هفته نسخه 2014 فون پد رو سفارش دادم که میاد:n05:
این دوتا لینکو ببین خوبه قیمتش هم خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مشهد نیستم ، اگه تو سایتی دیدی بی زحمت معرفی کننقل قول:
در ضمن در مورد سوال اولم اطلاعی نداری ؟
با تشکر از شما
این تبلت قابلیت باز کردن فیلم های Full HD رو داره؟
بله ، چرا که نه ؟؟؟ !!!!!!!!!!نقل قول:
دوستانی که مشکل هنگ تاچ دارند حتما آپدیت جدید 129 مگابایتی رو دریافت کنند .99% حل میشه.
تو یه سایتی دیدم که تو مزایایه این تبلت نوشته اسپیکرهای سونیک مستر :n01:در حالی که اینجا بعضی ها میگن وضعیت صدا خرابه:n23:
قضیه چیه؟:n28:
اسپیکرهاشو نمیدونم چیه ولی تنها ایرادش حجم کم صداست مخصوصا در مکان پرسروصدایی اگر باشین شاید اصلا صدایی به گوشتون نرسه.اما کیفیت صدا ، بیس و استریو بودنش از مزیتهاش هستنقل قول:
سلام اون که زده سونیک مستر مربوط به تبلت جدید فون پد 7 مربوط به 2014 هست که 4 هسته ای هم هست . و هنوز وارد کشور نشده .نقل قول:
آقایه عزیز کمی تحقیق بیشتری کنین :n24:
نسخه 2014 این تبلت تازه تو آمریکا و تایوان منتشر شده فکر نکنم تا حالا به ایران برسه :n22:و اون سایتی که من توش دیدم که سونیک مستر رو زده مطمعنم که 2013 هست.:n14:
کسی نمی دانه چرا ایرانسل اینترنتش کار نمی کنه روی تبلت
چرا وارد شد من آوردم قیمتش 1275 :n24:نقل قول:
دوستان کسی میدونه این 372 چه مشکلی داره که من چند بار دیدم وقتی به کامپیوتر وصل می کنی دفعه اول میشناستش بعد اون دیگه اصلا نمیشناسه !!!!
کار میکنه دوست عزیز فقط باید تنظیمات رو بصورت دستی وارد کنید چون تولیست ایرانسل نیست.نقل قول:
مدل 32 گیگش 1275 هست؟ چرا اینقدر گران؟!نقل قول:
سلام
بین این مدل و Asus Fonepad me371-8GB و لنوو 3000 گیرم....
لطفا اگه کسی تجربه کار با اینارو داره راهنماییم کنه...
ممنون.
اون مدل 2014 طبق گفته خود Asus باید هم قیمت این تبلت باشه یعنی دوربره 700 تومن:n26:
دستی وارد کردم اما کار نکرد یعنی وایبر و اینا رو می ره و گوگل و سایت های دیگه را باز نمی کنهنقل قول:
به مطالب صفحات پیشین مراجعه کنین...:n23:
دوستان یه خبر خوب یه اپدیت جدید اومد که فکر کنم مشکل hotspot ایشالا حل شه من دارم اپدیت میکنم الان
دوستان من این تبلت رو از آرسام گرفتم خیلی خیلی برخوردشون خوب بود و قیمت عالی
فقط در مورد شارژ ازشون پرسیدم گفتن شارژ اولیه نمیخواد من هم شارژ اولیه نزدم اما تو دفترچه راهنما صفحه 20 دیدم نوشته که باید 8 ساعت شارژ اولیه بزنی؟بدجور اعصابم خورد شده:n24:به نظرتون باطریم عمرش کوتاهتر میشه؟اصلا مشکلی برای باتری پیش میاد؟
به نظرتون الان بزنم شارژ اولیه بده برای باتری؟
شما زدین شارژ اولیه رو؟؟
خلاصه بگین چه خاکی به سرم کنم:n29: