میتونی از xpader استفاده کنی هرچند فقط دکمههای کیبورد رو گیم پد شبیه سازی میکنه ولی بازم از هیچی بهترهنقل قول:
این بازی با گیم پد میونهی خوبی نداره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
Printable View
میتونی از xpader استفاده کنی هرچند فقط دکمههای کیبورد رو گیم پد شبیه سازی میکنه ولی بازم از هیچی بهترهنقل قول:
این بازی با گیم پد میونهی خوبی نداره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
xpader اصلا تو ویندوز 8.1 کار نمیکنه و فکر کنم نهایت رو 7 جواب بده از این _USB_Network_Joystick استفاده کردم آخه دسته بلوتوث هستش و بازم همه دکمه ها رو نشناختش .نقل قول:
دیگه بی خیال شدم با همون کیبرد بازی میکنم .
دوست من این بازی و اکثر بازیهای جدید با دسته مایکروسافت ست شدن ..چند وقتی میشه که مایکروسافت این سیاستو واسه فروشه این دسته پیش گرفته ...!نقل قول:
البته دسته مایکرو سافت خیلی خوش دست و روانه و بازی باهاش یه حس خوبی داره ...!:n02:
نقل قول:نقل قول:
ببخشيد! اگه ريا محسوب نشه! من هم يه دسته Xbox360 وايرلس دارم و كل بازي را بدون مشكل باهاش بازي كردم. فقط يك بار باتري تموم كرد:n02: به جاي دوستاني كه اين امكان را نداشتن لذت بردم. جاتون خالي:n16:
اما يه سئوال!
من بازي را در قسمت racer تموم كردم يعني مرحله آخر را كه Grand tour نام داشت و 40 كيلومتر هم مسافتش بود تموم كردم و اسامي سازندگان بازي هم بالا رفت اما من نتونستم قفل ماشين آخريه را باز كنم. مشكل چيه؟
سلام دوستان
بازی بطور کامل نصب شده
وقتی اجرا میکنم میگه درایور گرافیک رو آپدیت کن ، منم به جدیدترین آپدیت کردم
اما هنوز همون پیغام لعنتی رو میده :|
از طریق رجستری نمیشه ورژن درایور رو دستکاری کرد؟
کارت گرافیکم :
amd HD radeon 6700
اینو دانلود و نصب کردم :
13-12_win7_win8_64_dd_ccc_whql
با نرم افزار AMD اینو شناسایی کردم و دانلود کردم
اما اررور بازی میگه ورژن شما 13.1 هست باید به 13.4 آپدیت کنید
عجب احمقیه EA ، وقتی براش نیومده چجوری دانلود کنم ؟ :|
نسخه بازی blackbox
دوست عزیز درایور 13.4 خیلی وقته اومده کافیه یه سرچ تو نت بکنید ...!نقل قول:
سلام کسی میتونه بگه که من میتونم این بازیو انجام بدم یا نه؟
mb giga ep41t usb3
cpu 5400 dual core
hdd maxtor 500 sata
vga zotac 220 1g d3
ram kingston 2g 1333
با این سیستم میشه این بازیو انجام داد؟ممنون
دوستان من لپتاپم asus n55s هست رو حداقل تنظیمات هم نمیشه بازی کرد دقیقا باید چی کار کرد؟
اسلوموشن هست
از سایت p30 دانلود کردم نسخه deluxe و کرک skidrow و اپدیت 1.3 هم نصبه بازی هم رو حداقل تنظیمات افت فریم داره
سلام
بازیو شروع میکنم بعد از چند دقیقه این ارورو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیکم آپدیت کردم ولی بازم فایده نداشت::(
یکی یه راه حلی بده ممنون میشم....
حجم بازی بعد نصب چقدره؟
سلام
یه سوال
تنظیمات بازی من روی آخرین حد هستش
ولی انگار بازی AA نداره...خط ها خیلی شکسته هستش... به نظرتون مشکل از کجاست؟
کلاً اینجوریه AA نداره...نقل قول:
سگ تو روحه این شرکتا !
آخه شما که میدونین بازی رو همه کرک میکنن خوب دیگه مریضین قفل جدید و عجیب میزنین؟؟!!
والا دهنمون سرویس شد!
گرافیک 2GB 610M دارم, بازی اسلوموشن میاد واسم.
System
Laptop Asus K53SD
CPU Core i7 -2670QM, 2.2GHz - 6MB Cache
Memory 6GB
OS Windows 8 64Bit
GPU NVIDIA geforce 2GB 610M
با اوریجین نسخه 64بیتی رو باز میکنم, تمام تنظیماتو رو حد اقل میزارم بازم یواش میاد. 1ماهه دارم تمام تایپیک ها رو میخونم هیچ آخرش...
خواهش میکنم یکی کمکم کنه...
:n03:
اگه لپتاپتون دو تا گرافیک داره شاید با گرافیک آنبرد بازی اجرا میشه ...!نقل قول:
اگه اینطوره روی آیکن بازی راست کلیک کن گزینه Run with graphic processor رو بزن گزینه High Performace NVIDIA processor بزن حل میشه ..!
داداش رو آنبرد اصلا اجرا نمیشه.نقل قول:
دوست عزیز منظور منم همینه میگم اگه با گرافیک آنبرد بازی افت فریم داره با 610 اجراش کنید ..!نقل قول:
این آپدیتم برای افت فریم خوبه ..:
سلام
من با نسخ قبلی و کارت 4670 با یک مقدار لگ و البته کلی باگ یکم بازی کردم.
میخوام بدونم تو این نسخه Reloaded این مشکلات حل شده یا نه؟
ممنون
راه حل این ارور چی شد آخر؟
هر چی گشتم جواب درست حسابی ندیدم
بله در نسخه ریلودد افت فریم کم شده بازم اگه افت فریم داشتین آپدیت 1.3.0.0 رو نصب کنید ..!نقل قول:
من تو سایت EA دنبال رفع این مشکل گشتم ولی خودشون نتونستن این مشکلو حل کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید ..!نقل قول:
این مشکل فقط در گرافیکهای ATI هست ولی شما یه نسخه دیگه رو آزمایش کنید ..!
درایور کارت گرافیکتون آپدیته ؟نقل قول:
ورژن چنده ؟
دوستم این مشکل رو داشت. بانصب کردن درایور بتا مشکلش حل شد.
دوستان reloded بالاخره این بازی رو کرک کرد
همه کسایی که به هر نحوی با بازی مشکل داشتن کرک جدید رو استفاده کنن و اعلام کنن که مشکلاتشون حل میشه یا نه
هنوز ندیدیم کرک reloaded رو..
اگه کسی موجود داره آپلود کنه شرافتا..
ممنون
من خودم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک و آپدیت رو دانلود کردم و الان یه دو هفته ای هست که بدون کوچکترین مشکلی دارم بازی رو انجام میدم...نقل قول:
آره آخرین نسخه درایور و directx رو نصب کردم ، VC ها هم همه نصبهنقل قول:
هیچ جا هم راه حلی ندیدم!
دوست عزیز نسخه ریلودد که سایت دانلودها گذاشته رو بگیرید به احتمال 90 درصد مشکلتون حله ..!نقل قول:
دوسا عزیز کرکش هست ولی نمی خواهم تبلیغ یه سایت دیگه بشهنقل قول:
واستون پ.خ می کنم
کرک ریلودد تازه اومده نه 2 هفته پیش. پس این طبیعتا نمی تونه کرک ریلودد باشه. این همون کرک 3DM هست که ویروسی هم تشریف داشتن :n02:نقل قول:
عزیز من کاری به کرک ریلودد که اومده یا نه نداشتم...فقط گفتم با این کرک و اپدیت بازی به طور کامل و صحیح اجرا شده که قطع به یقین باید کار شما رو هم راه بندازه!!نقل قول:
اخه حرفتون در جواب کرک ریلودد بود :n16:نقل قول:
اکی ولی در هر صورت توصیه میشه این کرک رو بگیرین حتی اگه با کرک فعلیتون هیچ مشکل ندارین. یکی به خاطر ویروسی بودن کرک قبلی هست یکی ام به خاطر اسم و اعتبار ریلودد پای اون کرک :n01:
سلام من درایو آپدیت کردم و نصب کردم آپدیتش ریختم با این ارور مواجه میشم الان
لطفا راهنمایی کنید
نرم افزار ++ Visual C رو نصب کنید ..!نقل قول:
نصب کردم دوباره همون ارورو میده هنوز درست نشده دایرکس و Microsoft.NET.Framework هم نصبش کردم بازم درست نشد تورو خدا کمک کنید از خیلی وقته همین مشکلو داریمنقل قول:
کدوم ورژنشو نصب کردین ..؟
2012 رونصب کردمنقل قول:
دوست عزیز تمام آپدیتاشو نصب کنید پیشنهاد میکنم نرم افزار VC Redist Installer 1.5.8 که شامل تمام نسخه های ویژوال سی هست رو نصب کنید ..!نقل قول:
Microsoft.NET.Framework روهم 3.5 و هم 4.5 رو نصب کنید ..!
این کرکم بریزید :
مرسی دستتون درد نکنه خیلی کارتون درسته الان اون مشکلش حل شده ولی بعضی وقتا. از بازی میاد بیرون واسه این مشکلش چیکار باید کرد.؟
آقا مرسی دستتون درد نکنه درست شد الان فقط بعضی وقتا از بازی میپره بیرون و ارور میده واسه اینم کاری میشه کرد ؟؟
چه اروری میده ..؟نقل قول:
با سلام
دوستان مطلع شدم که بازی Need For Speed Rivals برای کارت های HD7000 مشکل داره و بعد از اتمام راهنما (همون مرحله اول) از بازی خارج میشه! راه حل این مشکل هم اینه که اپدیت 13.12 رو بریزی!
خب مشکل از اینجا شروع میشه که من اپدیت 13.12 رو گرفتم و نصب کردم ولی وقتی میرم اطلاعات رو نگاه میکنم هنوز ورژن 13.9 هست(و بازی هم هنوز مشکل داره!)
از دو سایت مختلف هم گرفتم و نصبیدم ولی بازم همین طوری بود،زدم اپدیت رو پاک کردم و دوباره نصبش کردم ولی بازم درست نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه جای دیگه هم یکی رو دیدم همین مشکل رو داشت!!
خب من الان چه خاکی به سرم بریزم؟؟؟!!(با توجه به اینکه من بازی رو دانلود کردم و خون و دل ها خوردم تا دانلود بشه،و الان هم از چند ناحیه مختلف دارم میسوزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!)
و کارت گرافیکم HD7770 هست.
♥با تشکر♥
شما از سایت AMD درایور رو دانلود کردین ؟نقل قول:
خیر اومدم از سایت خودش هم دانلود کنم ولی انگار ناقص دانلود میشد( حجم فایل رو مشخص نمیکرد!)نقل قول: