سى پى ىو مشکلى اىجا نمىکنه.ولى اگه مىخواى اىن سيستمو بخرى ىه سى پى ىو قوى تر انتخاب اىنده نگر ترىه .ولى با اىن سىستم اکثر بازىارو رو تنظىمات هاى مىتونى بازى کنى.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
Printable View
سى پى ىو مشکلى اىجا نمىکنه.ولى اگه مىخواى اىن سيستمو بخرى ىه سى پى ىو قوى تر انتخاب اىنده نگر ترىه .ولى با اىن سىستم اکثر بازىارو رو تنظىمات هاى مىتونى بازى کنى.
نقل قول:
شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنی برای این سیستم؟
که آینده نگرانه هم باشه...
اگه مادرىورد دارى 3770 يا3570 گزىنه هاى خوبىننقل قول:
در مورد گرافیک چی؟نقل قول:
Gtx 660 ti
یا
Gtx 760
?
اگه میخوای سیستم بخری یا ارتقا بدی برو تو بخش مشاوره خودش چون اینجا بحث باید درباره بازی باشه. بین این دوتا 760 یه کم قوی تره ولی در حدی نیست که بخوای کارت گرافیک عوض کنی.
دوستان من سیستمم اینه
intel 2600k
4gb g.skill 2133
msi cyclone 6850
با رم فیکس بازی اجرا میشه منتها بعضی وقتا یه دفعه وسط بازی استوپ میزنه و باید از بازی خارج بشم. برای این مشکل چیزی هست؟ ممنون میشم جواب بدین
نقل قول:
ممنون ولی حل نشد
دوستان من 5-6 صفحه اخر رو چک کردم مشکل مشابه مشکل خودم نبود :دی (نادر ترین مشکلات از آن ماســت :دی)
بازی اجرا میشه همون اول که میگه بلند شو
وقتی بلند میشم میخوام برم دنبالشون بازی هنگ میکنه :دی ارور هم نمیده :دی مشکل کجاس؟:دی
اساتید راهنمایی بفرمایید :دی
ویرایش:حل شد.
من موقعی که بازی رو اجرا میکنم ، صفحه سیاه میشه و وقتی میخواد بره توی بازی با ارور زیر مواجه میشم.
disc read error 'eng_patch_ui'
سلام
من نسخه بلک باکس و دانلود کردم
وقتی فایل iso شو وارد درایو مجازی میکنم و میخوام نصب کنم این ارورر و میده
سیستمم هم 7-64
ram 6
cpu g 2020 2.9
intel hd 4000
run as admin هم امتحان کردم نشد
تو قسمت captlity هم انواع ویندوز هارو امتحان کردم
dx 11 و net f 4.5.1 و c++ 2010 هم دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیکم 1 گیگ
9500gt
:cpu
e5200 @ 2.5ghz 1.90ghz
ram هم 2تا2 که میشه 4.
اجرا میده این بازی ؟
نقل قول:
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــه!!!
چرا ارور directx میده ؟ ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تنظیمات بازی بت منم روی dx11 هست که اجرا شده ....
میشه از توی ویندوز بفهمیم که dx11 رو پشتیبانی میکنیم یا نه ؟!
'گرافیکم hd radeon 6470 M برای لب تاب هست .
آقا اینجا که زده برای من directx 11 رو پشتیبانی میکنه درسته ؟!
به اون سایته که میگه سیستموتون میکشه یا نه اطمینان نکنید گرافیک لبتاب من gt 620m 1g هست این کالاف رو زدم ضربدر قرمز زد رفتم توی صفحه بازی black ops2 همین کارت گرافیکو وارد کردم اونجا هم ضربدر قرمز زد ولی من با کیفیت خوبی black ops 2 تموم کردم
دیرکت 11 اوکیه دیگه؟
cpu هم که خودشون تایید کردن
اگه رم هم با فیکس رم حل بشه میتونم با خیال راحت بازیو بخرم؟
والا برای من م زده داره ولی اجرا نشد
حتما باید 64 بیت باشه ؟ :| من 32 ....نصب کردم ارور میده ، راهی نیس ویندوز عوض نکنم ؟
خودشون رو مسخره کردن با این 64 بیتی کردن بازی:n21:
آره با رم 4 مشکلی ندارهنقل قول:
فقط شما رو چه رزولیشنی بازی رو اجرا کردی؟
من با لپتاپ بازی میکنم. رم من 8 و گرافیکم یکه! گرافیک بازی روی very low میزارم انگار داری PS1 بازی میکنی:n15:. روی نرمال هم تغییر چندانی نمیکنه!!! علت چیه؟ چرا اینطوریه؟ در ضمن درهنگام بازی چرا نمیشه pause کرد؟ مثلا از بازی بیای بیرون بری داخل منو؟؟
سلام
من ی بار این بازی رو تا اخرش با اخرین حد اجرا کردم بدونه مشکل ولی برای بار دوم که میخوام باز ی کنم چند دقیقه بازی میکنم بازی استاپ میشه یا اینکه صفحه سیاه میشه میپره بیرون از بازی ابدیت بازی رو هم نصب کردم ولی نشد چند تا کرک هم ریختم بازم نشد تنظیمات گرافیکی رو تا اخرین حد اوردم پایین بازم نشد
باز یهای دیگه هیچ مشکلی ندارم فقط این اذیت میکنه ( نسخه بلک باکس نصبه )
البته دفعه اول با رم فکس بازی کردم چون 4 گیگ رم بود بعد برای اجرای دوم دیدم اینطوری هست رم رو بالا بردم به 6 گیگ بازم مشکل حل نشد
مشخصات سیستم هم اینه
HD 6870 2GB GDDR5
Windows 8-64-bit
6GB RAM 1333
CPU - G2020 3.00GHz
Green GP535A Power
دقیقا مثه مننقل قول:
فقط با این تفاوت که من کلا دفعه اولمه و نمیتونم بازی کنم
صفحه یهو سیاه میشه و میاد بیرون
ممکنه از آپدیت باشه؟
:n08:نقل قول:
داداش CPU i5 کم آورده جلوی این بازی
اونوقت با i3 میخوای رو نهایت گرافیک بازی کنی؟
در ضمن با این گرافی که نوشتی و این CPU گلوگاه ایجاد میشه
حداقلش باید سری i5 و i7 انتخاب کنی
دوستان ما هرچی کرک و پچ و مچ بود نصب کردیم اما چرا بازم وقتی تکسچر رو تغییر میدیم بر میگردیم تو بازی
و دوباره میریم تو ستینگ بازم تکسچر به حالت اول خودش بر میگرده؟
دوست خوبم کارایی که صفحه 24 گفتم کردی؟نقل قول:
کسی بلد نیست؟نقل قول:
دوستان ما که تمومش کردیم .بازی جالبی بود:n19:
پس ما شانس اوردیم ی بار بازی کردیمش !نقل قول:
اخرین ابدیت کارت گرافیک هم نصب شد ولی بازم مشکل داره فقط نمیدونم بار اولی چرا بدونه هیچ مشکلی اجرا شد
ویندوز رو هم به 7 تغیر دادیم پاور رو هم عوض کردیم یکی گفت پاورت ضعیفه کشش مصرف کارت رو نداره یدونه 880 گرین گذاتیشم رم رو هم کردم 8 گیگ cpu رو هم تغییر دادیم فقط منده خود کارت گرافیک رو تغییر بدیم که اصلا فکرشو هم نمیکنیم چون همین العان باز ی کرسیس 3 رو روی high داریم بازی میکنیم ی بارم به مشکل نخوردیم !! دگه عقلم به هیجا قد نمیده مشکل از چی میتونه باشه !! فقط میشه گفت این نسخه بازیcod گند زد به خودش با این کارش !!
با سلام خدمت همه دوستان گرامی
من دو تا مشکل دارم ک جفتشو اینجا مطرح می کنم و نمی خوام تاپیک اضافه ایجاد کنم ک باعث ناراحتی بشه
دوستان من بازی کال آف گاست و بتلفیلد 4 رو خریداری کردم و روی سیستم بدون هیچ مشکلی نصب کردم
ولی موقع اجرای بازی به مشکل می خورم که تصویرشو براتون میزارم
البته ناگفته نماند که بازی بتلفیلد قبل از اجرای این خطا رو میده
وعین همین خطا رو در بازی کال آف که وقتی بازی اجرا میشه این خطا رو میده ( بازی اجرا میشه و تصویر میاد اما وقتی می خواد لود بشه این خطا رو میده )
مشخصات سیستم :
سی پی یو : i7 -2.3
رم : 8 گیگ
گرافیک : جی تی 640 - 2 گیگ - اچ دی 4000
ویندوز 8 - 64bit
دوستان علتشو فهمیدم
دلیل اینکه یهو صفحه سیاه میشه و بازی میاد بیرون نصب کردن آپدیت 1 بازی هستش
بدون آپدیت بازی رو انجام بدید.اینطوری حدودا بعد 1 تا 2 ساعت بازی هنگ میکنه
که اونم فک کنم با آپدیت ورژن 2 حل بشه
ولی یه راهنمایی که به ذهنم رسید این بود که اگه خواستید آپدیت نسخه 2 رو نصب کنید
اول توی یه پوشه غیر پوشه اصلی بازی نصبش کنید
بعد اون فایل ها رو بریزید توی پوشه اصلی.فقط نکته ش اینه که هر فایلی از پوشه آپدیت که
خواست جایگزین فایل اصلی بازی بشه رو اسکیپ بزنید و از فایل ها اصلیتون بک آپ بگیرید
بعد از اینکه بک آپ گرفته شد فایل های آپدیت جایگزین رو بریزید.اینطوری اگه بازی خراب شد میتونید بدون اینکه بازی رو دوباره نصب کنید فایل های اصلی رو برگردونید
...........................................
1024*768 بودنقل قول:
آره قربونت ولی بازم همون مشکل حتی یبار دیگه هم از اول نصب کردم بازی رو بازی من نسخه 27 گیگی هست :n03:نقل قول:
دوستان من تا همین 3 روز پیش مشکل stop working داشتم ، بعد از 5 دقیقه بازی کردن میپرید بیرون
تا اینکه رفتم سایت nvidia و درایور گرافیک را آپدیت کردم
توی توضیحات گرافیک نوشته بود که این آپدیت برای بازیهای Call of Duty و Battlefield 4 عالیه ..... منم دانلود کردم و نصب کردم و بدون هیچ مشکلی بازی را روی آخرین گرافیک موجود تموم کردم
کسانی که مشکل stop working دارن همین کار را انجام بدن نتیجه میگیرن :n06:
سلام نسخه بلک باکس بازی را دانلود و نصب کردم اما وقتی روی آیکون بازی روی دسکتاپ کلیک میکنم این ارور زیر میاد فکر کنم منظور این خطا اینه که هارد پر شده اما هنوز تقریبا 40 گیگ از درایو c که بازی را اونجا نصب کردم خالی مونده
بنظرتون مشکل از کجاست؟ لطفا را راهنمایی کنید.
run as adminstrate بزن درست مىشهنقل قول:
run as adminstrate میزنم این ارور را میده باید چیکار کنم؟نقل قول:
فکر کنم منظورش اینه که رم کافی نیست باید بگم رم لب تاب من 4 هست اگه 4 کمه پس باید چیکار کنم؟
برنامه Ram Fix رو دانلود کن درست میشهنقل قول: