-
اگه با این مسدومیت ، مسی بازم توپ طلا رو میبرد توهین بدی بود به رونالدو و تلاش چند سالش. دورانی که ما داریم فوتبال میبینم و خیلی هم لذت بخش هست به خاطر وجود هر دوتا شونه و رقابتی که دارن و اینم جالبه که رونالدو هم دست از رقابت بر نداشت برای همین شخصیتش قابل تحسینه.ولی باز هم از حق نباید گذشت این عصر ، عصر مسی هست و نمیشه منکر این قزیه شد. یه مورد دیگه هم که میشه بهش اشاره کرد صحبت بلاتر بود که درباره مسی و رونالدو گفته بود اینم باعث شد که رونالدو شلوغ کنه و تمام نگاهها رو به خودش جلب کنه و کسایی که میخواستن رای بدن تحت تاثیر حرف بلاتر قرار بگیرن و به رونالدو رای بدن (از آب گل آلود ماهی گرفتن).بلاترم به خاطر این که شخصیت و جایگاه خودش و برای این حرفی که زده بود در خطر میدید هر کاری کرد که این بار توپ به رونالدو برسه چون رونالدو ورسانه ها بیش از حد شلوغش کرده بودن که حتی بلاتر با عذر خواهی هم نمتونست جبران کنه. 4 روزم که زمان اعلام آرا رو عقب انداختن به نظرم به همین دلیل بود(تا بعد از بازی پرتغال سوئد) .منم با این که طرفدار مسی ام ولی به نظرم خوب شد توپ طلا به مسی رسید چون باز هم ما شاهد فوتبال زیباتر و رقابت بیشتر هر دو میشیم.
-
امسال متوجه خیلی چیزا شدم
1- توپ طلا بعد از 4 سال یهو ارزش پیدا میکنه
2- وقتی اسنایدر برنده نشد و مسی توپ رو گرفت عدالت رعایت نشد اما الان که ریبری برنده نشد و رونالدو برد کاملا عادلانه بود
3- ریبری بازیکن اروپا میشه مسی با وجود مصدومیت در 2013 کفش طلا رو میبره و رونالدو توپ طلا
کلا منطق جالبی دارن بعضی ها مسی اگر هر عنوانی رو بگیره دست فیفا تو کار بوده ولی اگر هر کسی دیگه بگیره خوب عدالته
-
كجا عصر عصر مسي هست!؟ البته شايد عصر يك روز مال مسي باشه:n09: البته در حقيقت عصر عصر بارسلوناست. من فوتبال هر دو رو دوست
دارم و همترازشون وجود نداره منتهي بين اين دو نميشه قاضي خوبي بود!
البته الان بديهي بود كه توپ رو رونالدو ميبره يا بايد ميدادن به ريبري كه در آن صورت رونالدو نماد سنگ محك فيفا ميشد و حتما كار به كتك كاري ميكشيد:n25::n02:
-
نقل قول:
2- وقتی اسنایدر برنده نشد و مسی توپ رو گرفت عدالت رعایت نشد اما الان که ریبری برنده نشد و رونالدو برد کاملا عادلانه بود
3- ریبری بازیکن اروپا میشه مسی با وجود مصدومیت در 2013 کفش طلا رو میبره و رونالدو توپ طلا
کلا منطق جالبی دارن بعضی ها مسی اگر هر عنوانی رو بگیره دست فیفا تو کار بوده ولی اگر هر کسی دیگه بگیره خوب عدالته
شماره 2 رو بیشتر طرفدار های بایرن و ریبری گفتن و قضیه اسنایدر رو مشابه امسال ریبری دونستن
زلاتان هم جایزه قشنگ ترین گل پوشکاش رو گرفت:n02:
-
نقل قول:
شماره 2 رو بیشتر طرفدار های بایرن و ریبری گفتن و قضیه اسنایدر رو مشابه امسال ریبری دونستن
زلاتان هم جایزه قشنگ ترین گل پوشکاش رو گرفت:n02:
مهم نیست کی گفته یا هوادار کجا بوده مهم اینه وقتی برای تیم رقیب این اتفاق میفته کاملا بی عدالتی ولی اگر بازیکن مورد علاقه عده ای خاص باشه عدالته
-
نقل قول:
توپ طلا به نظر من هیچ ارزشی نداره و فقط یه جایزه است که تو یه نظرسنجی بین مربیا و کاپیتانای ملی انجام میشه و همه نظرات کاملا شخصی هست./ با این جایزه نه کسی بهترین بازیکن سال میشه و نه چیز دیگه ای. به نظر من بهترین بازیکن هر سال باید کسی باشه که از لحاظ فردی (گلزنی و پاس گل و دریبلینگ و ...) از بقیه بهتر باشه. :»
-
نقل قول:
مهم نیست کی گفته یا هوادار کجا بوده مهم اینه وقتی برای تیم رقیب این اتفاق میفته کاملا بی عدالتی ولی اگر بازیکن مورد علاقه عده ای خاص باشه عدالته
زیاد سخت نگیر...فوتبال همینه ! اگه ریبری میگرفت بازم حرف و حدیث را میفتاد - رونالدو هم گرفت یه سری حرف و حدثث را افتاد ( کمتر ) - مسی هم که امسال تکلیفش مشخص بود.
-
اینکه بعد از رونالدو مسی قرار بگیرد نشان از حماقت رای دهنگان است !!!! مسی مسیه ولی امسال نصف خودش هم نبوده !! حالا که نوبت ریبری شد رای دهندگان یاد مظلومیت رونالدو افتادن و رای ها رو به ایشون دادن !!
مسخره تر از همه تیم منتخب هست که هر سال مسخره تر از سال گذشته انتخاب میشه
اسمی از بایرنیا نمیارم . ولی مارکو رویس کجاس ؟؟؟؟ رابرت لواندوفسکی بهترین مهاجم دنیا کجاس ؟؟؟؟ [حذف شد]
اینیستا و ژاوی امسال چی داشتن که رویس نداشت ؟؟؟؟ چرا همیشه باید اسم ها در این تیم باشن !! کفر میشه 1 سال اینا نباشن و بازیکنایی که واقعا حقشونه اینجا باشن ؟؟؟
-
نقل قول:
راست میگه زیاد سخت نگیر
هر کسی هم که چه کفش طلا چه توپ طلا رو میبرد یه سری حرف و حدیث پشتش بود .
بحث علاقه هم بی دلیل نیست . اینا همه به خاطر رای همین علاقه مندا به همین بازیکنها بوده . واقعا از نظر من که هیچی از ارزشهای بازیکنهای دیگه کم نمیشه . من خودم عاشق مسی اما واقعا دوست داشتم این دفعه رونالدو ببره .
-
|
کريستيانو رونالدو شب گذشته (دوشنبه) موفق شد براي دومين بار توپ فوتبال جهان را به دست آورد و به عنوان بهترين بازيکن فوتبال جهان در سال 2013 انتخاب شود.
به نقل از ايسنا،رونالدو پس از دريافت توپ طلا در ميکسدزون مراسم انتخاب برترينهاي فوتبال جهان گفت: امشب شبي بسيار فراموش نشدني را پشت سر گذاشتم. نميتوانم احساسم را از دريافت توپ طلا بيان کنم. لحظه بسيار خاصي براي من بود. ميخواهم از هم تيميهايم در رئال مادريد و تيم ملي پرتغال تشکر کنم، چرا که بدون کمک آنها نميتوانستم به اين عنوان دست پيدا کنم. هم من و هم ريبري شايسته دريافت "توپ طلا" بوديم.
رونالدو در ادامه گفت: سال خوبي را در سال 2013 پشت سر گذاشتم. ميخواهم سال آينده نيز با عملکرد خوبم بتوانم بار ديگر توپ فوتبال جهان را به دست بياورم. اين توپ طلا را به خانوادهام، فرزندم، همسرم، زين الدين زيدان که در اينجا همراه من بود و اوزهبيو فقيد تقديم کنم. همچنين ميدانم که خيلي از پرتغاليها از انتخاب من به عنوان "مرد سال فوتبال جهان" خوشحال شدند و به همين خاطر اين عنوان را به آنها نيز تقديم ميکنم. همچنين بايد از مادرم که هميشه در کنارم بود و در هنگام انتخابم به عنوان مرد سال گريه کرد تشکر کنم. من بسيار آدم احساساتي هستم و در آن لحظه نتوانستم خودم را کنترل کنم. در کل اينها ميتواند انگيزه خوبي براي من در سال 2014 باشد. توپ طلا يک جايزه فردي است و من دوست دارم که در سال 2013 جوايز گروهي مهمي همراه باشگاهم رئال مادريد کسب کنم و بتوانم همراه پرتغال در جام جهاني 2014 برزيل موفق باشم.
ستاره رئال مادريد در پايان درباره رابطهاش با ليونل مسي گفت: من رابطه حرفهاي با ليونل مسي دارم و هميشه به عنوان يک بازيکن او را ستايش کردهام و خوشحالم که با او که يکي از بهترين بازيکنان فوتبال جهان است رقابت ميکنم. باز هم اميدوارم که سال آينده بتوانم اينجا باشم و يک بار ديگر "توپ طلاي فوتبال جهان" را به دست آورم.
کريستيانو رونالدو در سال 2008، زماني که در منچستريونايتد بازي ميکرد موفق شد به عنوان "مرد سال فوتبال جهان" انتخاب شود، اما پس از آن ليونل مسي چهار بار پي در پي "مرد سال فوتبال جهان" انتخاب شد. |
-
نقل قول:
زیاد سخت نگیر...فوتبال همینه ! اگه ریبری میگرفت بازم حرف و حدیث را میفتاد - رونالدو هم گرفت یه سری حرف و حدثث را افتاد ( کمتر ) - مسی هم که امسال تکلیفش مشخص بود.
امیدوارم همه همینطوری فکر کنن من سخت نمیگیرم ولی وقتی مسی برنده میشه خیلی حرف هایی که نباید زده بشه میزنن
[
نقل قول:
راست میگه زیاد سخت نگیر
هر کسی هم که چه کفش طلا چه توپ طلا رو میبرد یه سری حرف و حدیث پشتش بود .
بحث علاقه هم بی دلیل نیست . اینا همه به خاطر رای همین علاقه مندا به همین بازیکنها بوده . واقعا از نظر من که هیچی از ارزشهای بازیکنهای دیگه کم نمیشه . من خودم عاشق مسی اما واقعا دوست داشتم این دفعه رونالدو ببره .
مسی امسال به خاطر مصدومیت واقعا مسی نبود ولی خوب وقتی مسی برنده میشد فیفا و رای گیری و تقلب و..... هزارتا چیز دیگه وجود داشت ولی امسال که رونالدو برنده شده و اتفاقات بی سابقه ای هم رخ داده در رای گیری حقش بوده و هیچ اتفاقی نیفتاده
کلا طرفدارای تیم های دیگه یه مقداری نسبت به بارسا و مسی جبهه دارن و دلایل زیادی هم برای حرفاشون میارن که هیچ کدوم دلیل قانع کننده ای نیست
بهتره یه مقدار از این حرف و حدیث ها دست بردارن و از فوتبال لذت ببرن
-
|
مراسم برترين فوتبال جهان در سال 2013 امشب در مقر فيفا و در شهر زوريخ سوئيس برگزار شد و نفرات برتر انتخاب شدند.
* تيم منتخب فيفا
فيفا تيم فوتبال منتخب سال 2013 را با نظر کارشناسان اعلام کرد که بر اين اساس مانوئل نوير دروازه بان آلماني که به عنوان برترين دروزاه بان جهان در سال 2013 انتخاب شده بود جايزه خود را دريافت کرد.
فيليپ لام، سرخيو راموس، تياگو سيلوا و دني آلوس هم به عنوان برترين مدافعان جوايز خود را دريافت کردند.
اينيستا، ژاوي و فرانک ريبري به عنوان برترين هافبک هاي سال 2013 معرفي شدند.
کريستيانو رونالدو، زلاتان ايبراهيموويچ و ليونل مسي به عنوان مهاجمان برتر انتخاب شدند.
* جايزه رياست فيفا
ژاک روگ جايزه رياست فدراسيون بينالمللي فوتبال فيفا را دريافت کرد.
* سرمربي تيم ملي آلمان برترين مربي زن
سيلويا نايد از (آلمان) به عنوان برترين مربي زن سال 2013 انتخاب شد.
*هاينکس برترين مربي فوتبال جهان شد
سرمربي آلماني سابق بايرن مونيخ موفق شد عنوان برترين مربي فوتبال جهان در سال 2013 را بدست آورد.
*افغانستان جايزه بازي جوانمردانه سال 2013 را بدست آورد
فدراسيون فوتبال افغانستان، جايزه بازي جوانمردانه سال 2013 فيفا را بدست آورد.
*ايبراهيموويچ جايزه پوشکاش را به دست آورد
ستاره سوئدي تيم فوتبال پاري سن ژرمن موفق شد جايزه زيباترين گل در سال 2013 (پوشکاش) را به دست آورد.
*پله نخستين توپ طلاي افتخاري فيفا را کسب کرد
اسطوره فوتبال برزيل توپ طلاي افتخاري فيفا در سال 2013 را کسب کرد. او پس از حضور روي سن نتوانست جلوي اشک هاي خود را بگيرد و گريست.
*بازيکن آلماني برترين زن فوتبال جهان
نادينه آنگرر از آلمان بهترين بازيکن زن فوتبال جهان در سال 2013 شد.
*رونالدو مرد سال فوتبال جهان
ستاره پرتغالي رئال مادريد براي دومين بار توپ طلاي فوتبال جهان را بدست آورد و به سلطه چهار ساله مسي پايان داد.
ستاره کهکشاني ها هم پس از حضور روي سن گريست. |
-
-
تیم منتخب از نظر من:
دروازبان:مانوئل نوئر
مدافعان میانی:نوان سوبوتیچ---------دانته
مدافع راست:فیلیپ لام
مدافع چپ:داوید آلابا
هافبک دفاعی:سرخیو بوسکتس
هافبک میانی:تونی کروس
هافبک میانی:ایلکای گوندوگان
بال کناری:فرانک ریبری
بال کناری:کریستیانو رونالدو
مهاجم:زلاتان ابراهیموییچ
سرمربی:یوپ هایکنس
-
دانلود مراسم کامل بهترین بازیکن جهان
-
|
فرانسويها اميد زيادي داشتند که توپ طلاي سال 2013 به فرانک ريبري برسد اما هافبک بايرن مونيخ با وجود عملکرد درخشان در سال 2013 نتوانست اين جايزه را به دست آورد.
به گزارش ايسنا،ميشل پلاتيني، رييس اتحاديه فوتبال اروپا از اين که توپ طلا به ريبري نرسيده، ناراحت است. او ميگويد پروسه دادن توپ طلا دچار نقص و خلل است و بايد هر چه زودتر شيوه دادن اين جايزه به بهترين بازيکن جهان تغيير کند.
پلاتيني گفت: در سال 2010 تيم ملي فوتبال اسپانيا موفق شد قهرمان جام جهاني شود اما جايزه توپ طلا به هيچ يک از بازيکنان اين تيم نرسيد و در نهايت مسي بود که اين جايزه را از آن خود کرد. در سال 2013 هم بايرن مونيخ عملکرد خيره کنندهاي داشت و تمام جامهاي ممکن را به دست آورد اما هيچ بازيکني از اين تيم موفق نشد توپ طلا را از آن خود کند. اين نشان ميدهد که شيوه راي گيري مشکل دارد.
او افزود: کريستيانو رونالدو، بازيکن بسيار خوبي است و شايسته توپ طلاست. در سال بعد هم دوباره او و مسي را جزو نامزدها خواهيم ديد. در دو سال آينده هم دوباره اين دو بازيکن با هم رقابت خواهند کرد. من مخالف اين دو بازيکن نيستم، چرا که آنها توانايي فردي بالايي دارند. نميخواهم مهارتهاي فردي رونالدو و مسي را ناديده بگيرم، اما بايد بگويم که فوتبال يک ورزش دسته جمعي است. بعضي از تيمها وجود دارند که عملکرد بسيار خوبي دارند و عنوانهاي قهرماني را به دست ميآورند، اما در نهايت بازيکني ديگر انتخاب ميشود. ما بايد قدر تلاش تيمهايي را که عنوان قهرماني را به دست ميآورند بدانيم و با جايزه از آنها تقدير کنيم اما متاسفانه اين کار صورت نمي گيرد.
اشاره رييس اتحاديه فوتبال اروپا به فرانک ريبري فرانسوي است. او در سال 2013 توانست با بايرن مونيخ قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا، رقابتهاي بوندسليگا، جام حذفي آلمان، جام جهاني باشگاهها و سوپر جام اروپا را به دست آورد. اما نتوانست در راي گيري "توپ طلا" برنده شود. جالب اين که ستاره فرانسوي بايرن مونيخ حتي نتوانست در جايگاه دوم هم قرار گيرد، چرا که مسي با وجود آسيب ديدگي طولاني مدت پس از رونالدو دوم شد!
رونالدو با کسب 27.99 در جايگاه نخست قرا گرفت. مسي با 24.72 و ريبري با 23.36 به ترتيب در جايگاههاي دوم و سوم قرار گرفتند. |
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
////////
تا سال قبل مسی جایزه رو میگرفت سیستم رای گیری مشکل نداشت ؟!!!! :n09::n02:
-
نقل قول:
امیدوارم همه همینطوری فکر کنن من سخت نمیگیرم ولی وقتی مسی برنده میشه خیلی حرف هایی که نباید زده بشه میزنن
[
مسی امسال به خاطر مصدومیت واقعا مسی نبود ولی خوب وقتی مسی برنده میشد فیفا و رای گیری و تقلب و..... هزارتا چیز دیگه وجود داشت ولی امسال که رونالدو برنده شده و اتفاقات بی سابقه ای هم رخ داده در رای گیری حقش بوده و هیچ اتفاقی نیفتاده
کلا طرفدارای تیم های دیگه یه مقداری نسبت به بارسا و مسی جبهه دارن و دلایل زیادی هم برای حرفاشون میارن که هیچ کدوم دلیل قانع کننده ای نیست
اگه شما بذاری ما داریم سعی می کنیم از این تاپیک لذت ببریم. هی هر دقیقه میای یه حرف رو با جمله بندی های متفاوت تکرار می کنید.
-
سوای بحث خود توپ طلا اونایی که دیشب مراسم رو از شبکه ورزش دیدن خیلی عذاب کشیدن
به غیر از پخش بریده بریده و همراه با سانسور و نامنظم مراسم این دو تا مجری شبکه ورزش شاهکاری بودن برای خودشون
برنامه مراسم رو که اصلا نمی دونستن چیه و یه نفر از پشت صحنه باید همش بهشون ندا میداد که الان میخوان فلان جایزه رو بدن یا فلان کار رو کنن
مثلا سر اهدای توپ طلای افتخاری به پله تا وسطاش فکر می کردن الان می خوان توپ طلای اصلی رو بدن ولی با اشک های پله و از اتاق قرمان فهمیدن که این توپ طلای افتخاری هست
در طول برنامه نظر بعضی از کارشناس های فوتبال ایران رو هم اعلام می کردن که به قلعه نویی که رسیدن گفتن نظر اقای قلعه نویی ریبری هست و به نظر میاد ایشون از رونالدو خوشش نمیاد که ریبری رو انتخاب کرده یعنی از نظر این اقای مجری خود ریبری عددی نیست که کسی ازش خوشش بیاد و حتما به خاطر دشمنی با رونالدو هست که قلعه نویی انتخابش کرده!
یا وقتی تیزر ریبری رو پخش کردن یکی از مجری ها گفت من حدس میزنم علت اینکه تیزر ریبری اینقدر زود و قبل از اهدای جایزه بهترین بازیکن زن پخش شد اینه که می خوان بفهمونن که رقابت اصلی بین رونالدو و مسی هست و برنده یکی از این دوتاست که تیزشون بعدا پخش میشه!! یعنی تحلیل چقدر سطحی!
بعد نکته جالبتر این بود که کاندیداهای بهترین بازیکن زن سال رو هنوز نمی دونستن کیه و یکیشون با قاطعیت می گفت کاندیدها از بلژیک و امریکا و برزیل هستن تا اینکه از پشت بهش یه کاغذ دادن که تازه فهمیدن کاندیداها کی و از کدوم کشورها هستن و اصلا بلژیک توشون نیست
یعنی اسم کاندیداها که از 2 ماه قبل همه جا اعلام شده بود رو این دو تا مجری که قرار بود در رسانه ملی جلوی 70 میلیون بیننده مراسم رو گزارش کنن هنوز نمی دونستن!!
مصاحبه بعضی از این کارشناس ها و مربی های فوتبال ما هم جالبه!
مثلا با منصوریان تماس گرفتن می گفت بایرن گواردیولا رو اورد تا فوتبال آلمان رو از فوتبال ماشینی به فوتبال فنی-ماشینی تبدیل کنه ! یعنی این همه تغییر و تحولی که یواخیم لو در فوتبال آلمان ایجاد کرد و این فوتبال زیبای فن خال و هایکنس در بایرن و کلوپ در دورتموند همه ماشینی بوده و گوادیولا اومده از حالت ماشینی درش بیاره و فنی-ماشینیش کنه! این اصطلاح فنی-ماشینی رو هم ما دیشب برای اولین بار از زبون استاد منصوریان شنیدیم!!
در مورد برنده توپ طلا هم گفت من رونالدو رو شایسته می دونم ولی با توجه به نفوذی که آقای بکن بائر در فیفا داره بعید نیست ریبری رو انتخاب کنن! آخه اگه بکن بائر می خواست نفوذ کنه که در تیم منتخب سال از فینالیست های لیگ قهرمانان فقط 3 تا از بایرن نمیذاشتن و از دورتموند هم هیچی و به جاش 7 تا از بارسا و رئال بذارن!!
-
می خوام بدونم اونایی که می گن حق یکی دیگه بود ، اگر مسی برنده می شد چه جوابی داشتند :n09:
دم دست اندر کاران تیم ملی هم گرم با این رای دادنشون ! رای ها هماهنگ شده ! شاید مثلا خواستند به خاطر اون کار ایرانیا توی فیس بوک یه جورایی از مسی معدرت خواهی کنند :n13:
-
-
ريبري:چه کاري بايد ميکردم که انتخاب شوم؟
بغض ستاره فرانسوي بايرنمونيخ ترکيد و پس از مراسم انتخاب بهترينهاي جهان از فيفا انتقاد کرد.
پس از آنکه شب گذشته در شهر زوريخ، فدراسيون جهاني فوتبال عنوان مرد سال را به کريستيانو رونالدو اعطا کرد، فرانک ريبري در محل انجام مراسم سکوت کرد.
به نقل از فارس،اين ستاره فرانسوي که در کنار ليونل مسي آرژانتيني، دو نامزد ديگر براي اين عنوان بودند، پس از بازگشت به هتل محل اقامت، بغضش ترکيد و لب به شکايت و انتقاد باز کرد.
وي به خبرنگار روزنامه بيلد آلمان گفت: من که با بايرن در سال گذشته هر چه عنوان بود، کسب کردم، ديگر بايد چه کار ميکردم که انتخاب شوم؟
ريبري که حتي در اين گزينش پس از ليونل مسي، سوم شد، افزود: کسب عنوان دومي يا سومي اصلا با هم هيچ فرقي ندارد. باور کنيد آدمي زيادهخواه نيستم و کسب اين عنوان، هدفم نبود.
او ادامه داد: ترجيح ميدهم با بايرن بازهم هر عنواني که ممکن است کسب کنم و قهرمان جهان بشوم. همين مهم است.
ريبري آنگاه عنوان کرد: طبيعي است بازيکني که به اينجا ميرسد، دلش ميخواهد برنده شود اما ديگر به آن فکر نميکنم. ما بازيکن بايرن هستيم و از همين خوشحالم. خوشحاليم که همگي به نمايندگي بايرن اينجا حضور داشتيم.
ستاره 30 ساله باوارايي ها در مورد عنوان اعطا شده مرد سال جهان اظهار داشت: کسب اين جايزه مسلما خوب بود. به خصوص براي هواداران، باشگاه و همسرم. هر چند که براي خودم مهمترين چيز نبود. خوشحالم که اين موضوع برايم به اتمام رسيد. حالا ميخواهم همه عناوين فصل جاري را يکبار ديگر کسب کنم.
اين اظهارات در حالي عنوان شد که ميشل پلاتيني، رئيس فرانسوي يوفا و هموطن ريبري از عدم انتخاب لژيونر مونيخيها به شدت انتقاد کرد.
-
نقل قول:
تیم منتخب از نظر من:
دروازبان:مانوئل نوئر
مدافعان میانی:نوان سوبوتیچ---------دانته
مدافع راست:فیلیپ لام
مدافع چپ:داوید آلابا
هافبک دفاعی:سرخیو بوسکتس
هافبک میانی:تونی کروس
هافبک میانی:ایلکای گوندوگان
بال کناری:فرانک ریبری
بال کناری:کریستیانو رونالدو
مهاجم:زلاتان ابراهیموییچ
سرمربی:یوپ هایکنس
منم با این ترکیب موافقم. واقعا انتخاب راموس و آلوز تو خط دفاع با وجود آلابا و سوبوتیچ و دانته مسخرست. فقط من هافبک دفاعی رو شواین اشتایگر انتخاب میکنم و به جای ایلکای هم، آرتورو ویدال یا یحیی توره رو انتخاب میکنم. ایلکای گوندوگان، نیمه دوم سال رو کلا مصدوم بوده وگرنه در عالی بودنش شکی نیست.
-
این ترکیبی که من میبینم بیشتر نزدیک به منتخب بوندس لیگاس تا تیم منتخب اروپا
البته وجود بعضی ها زیادی ولی هم راموس از لحاظ فنی خوبه و هم آلوز
-
نقل قول:
پلاتيني:شيوه انتخاب برنده توپ طلامشکل دارد
رييس اتحاديه فوتبال اروپا به انتقاد از شيوه راي گيري بهترين بازيکن جهان پرداخت. او از اين که نام «رونالدو» و «مسي» همواره جزو نامزدهاي برتر است، ناراحت به نظر ميرسد. |
|
جناب پلاتینی! همه دوست دارن در زمان تصمیم گیری ها یک عقل کامل و ماورایی باشه که بهترین تصمیم رو بگیره و ما رو از شر بلای "انتخاب نادرست جمعی" نجات بده. حتی در دموکراسی هم گاهی شاهد انتخاب های کاملا اشتباه هستیم که سرنوشت میلیون ها نفر رو تغییر میده. واسه همین هم خیلی ها در تاریخ تلاش کردن اون عقل کامل رو پیدا کنن. اما واقعیت اینه که همچین عقلی وجود نداره. چه تو انتخاب یک نفر برای رهبری یک ملت و چه تو انتخاب بهترین بازیکن جهان
سیستم فعلیِ انتخابِ بهترین بازیکن جهان کم اشکال نیست. بزرگترین خصوصیتش هم اینه که در نهایت همه چیز به سلیقه و وابستگی های ملی ختم میشه. اما بدون شک میشه گفت هر سیستم جایگزین دیگه ای که مثلا دوستان و همفکران شما تعیین کنن، فرضا یک سیستم امتیازدهی کامل و جامع براساس عملکرد فردی و موفقیت های باشگاهی، تجربه نشون داده بدتر از روش رای گیری فعلی خواهد بود و مطمئن باشید انتقادها به اون چندین برابر بیشتر از روش فعلی میشه. باز هم صحبت از ملاک های تعیین کننده امتیازها و نحوه ارزش گذاری دستاوردهای فردی و تیمی میشه و اوضاع جنجالی تر میشه از اینی که الان هست. اتفاقا روند فعلی جایزه بهترین بازیکن اروپا هم کم اشکال نیست. جایزه ای که به نظر من داره تبدیل میشه به "اون چیزی که قراره به بازیکنی غیر از مسی و رونالدو داده بشه"
در مورد این قضیه به نظر من باید دو چیز رو قبول کرد:
1) باید بپذیریم مسی و رونالدو با بازیکن های بزرگی که قبلا دیدیم فرق دارن. هیچ بازیکنی قبلا نبوده که بیاد هر سال مثل یک ماشین توقف ناپذیر همینطور به موفقیت ها و تعداد گل هاش اضافه کنه. این دو نفر از زمانی که اوج گرفتن هیچ افتی نداشتن و فقط مصدومیت و به دنبال اون غیبت چند جلسه ای باعث میشد روند گلزنی و درخشش اونها قطع بشه. هر وقت هم که برگشتن انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده. مثل یک ترمیناتور که ریبوت میشه، دوباره گل زدن و عالی کار کردن. پس خیلی عجیب نیست اگر حالا حالاها این دونفر اول و دوم بشن
2) فوتبال رو هر کاریش کنی یک ورزشه که بخش یزرگی از اون رو فرهنگ خاص تماشاگرهاش مثل کُری خوندن، هو کردن و بی ارزش کردن بازیکن رقیب، تشویق کردن و بالا بردن ستاره های خودی و ... تعریف میکنه. واسه همینه که منِ طرفدار مسی همیشه مسی رو ذاتا بهتر از رونالدو و هر بازیکن دیگه ای میدونم و یک طرفدار رونالدو هم معتقده در تمام سالهای گذشته رونالدو ذاتا بهترین بازیکن جهان بوده. قرار نیست این وسط منطق و علم تعیین کننده باشه و اصولا امکان پذیر هم نیست که اینجوری باشه. این قضیه رو که قبول کنیم به این نتیجه میرسیم که حتی احساس افرادی مثل پلاتینی هم که فکر میکنن به این نحوه انتخاب اشکالات عقلی وارده، چیزی جدا از یک احساس طرفداری نیست. طرفداری که دوست داره یکی دیگه برنده بشه، همین و بس. یادمون هم باشه اونی که بیشتر برنده میشه، طرفدارهای بیشتری جمع میکنه و اونی هم که بیشتر طرفدار داره، در بیشتر مواقع برنده است.
-
نقل قول:
این ترکیبی که من میبینم بیشتر نزدیک به منتخب بوندس لیگاس تا تیم منتخب اروپا
البته وجود بعضی ها زیادی ولی هم راموس از لحاظ فنی خوبه و هم آلوز
بایدم منتخب بوندسلیگا باشه. وقتی بایرن و دورتموند رفتن فینال اروپا و بایرن همه جامها رو برده و به همین بارسا 7 تا گل زده، مشخصه که باید بیشترین بازیکن رو داشته باشه. راموس سال قبل خیلی معمولی بود چون با مورینیو هم مشکل داشت، کلا زیاد برای تیم تلاش نمیکرد. اصلا این راموس یه مدافع خیلی معمولیه، آمار و بازی هاش قابل مقایسه با امثال کامپانی منچسترسیتی، تیاگو سیلوا، سوبوتیچ یا حتی هوملس و دانته نیست. آلوز رو هم که من به شخصه جزو 10 مدافع راست برتر دنیا هم نمیدونم، چه برسه به اینکه بهترین باشه.
-
-
منم انتخاب به حق و شایسته CR7 رو به تمام طرفدارنش تبریک میگم :n16: بالاخره جایزه ای که میتونست سالهای پیش ببره رو امسال بهش رسید
امیدوارم امسال هم سالش باشه
-
انتقاد به نحوه غیر فنی انتخاب که سوای از نتیجه امسال، همیشه وارد بوده و وارد خواهد بود، خصوصا با تغییراتی که از سال 2010 اعمال شده (ادغام دو جایزه و جضور پررنگ فیفا) انتقادها بیشتر شده و نتیجه اون رو به طور پررنگ تر در انتخاب تیم سال می بینیم، چون نحوه انتخاب تیم سال عینا همون رای گیری هست که برای بهترین بازیکن، مربی و ... پیاده میشه که هیچ کدوم معیار مشخصی ندارند و همین باعث شده برداشت ها و نظرات خیلی متفاوت باشه، اهمیت بیشتر کسب موفقیت در قالب تیم و بازی های سرنوشت ساز، یا صرفا عملکرد فردی بدون نیاز به کسب افتخار تیمی.
فقط یه مورد که به نادرست خیلی بهش پرداخته شده مسئله تمدید فرصت حضور در رای گیری هست:
که با این تغییر رتبه بندی ها کوچکترین تغییری پیدا نکردند و در صورتی که این تمدید انجام نمیشد باز هم به ترتیب رونالدو، مسی و ریبری رو به عنوان نفرات برتر می دیدیم، تنها تغییری که این تمدید ایجاد کرد، مشارکت بیشتر کاپیتان ها، سرمربی ها و اصحاب رسانه بود که از 50% به 88% افزایش پیدا کرد، یعنی هدف اولیه فیفا از تمدید که قبلا به طور رسمی در طی متنی از طریق ایمیل برای شرکت کننده ها ارسال شده بود. (ایمیل هایی که در درجه اول به گفته تعدادی از سرمربی ها و کاپیتان ها قبل از درخشش رونالدو در بازی با سوئد ارسال شده بود که مطمئنا تصمیم گیری اون باید از چند روز قبل از ارسال برگرده.)
-
نقل قول:
ولی قسمت دوم حرفت رو فقط رئالی ها زدن!
-
نقل قول:
[
حتما بخاطر اینه از نظر خودشون توپ طلا حق مسی نبوده!
-
اول تبریک میگم خدمت طرفدارای رونالدو و رئال و خسته نباشید به ریبری و لیونل مسی و سایر بازیکنان حرفه ای دنیای فوتبال
این که کی اول شد یا نشد بحثش تموم شد و رفت واسه سال بعد
از بعد تعصب هم نگاه کنیم اگه مسی یا ریبری هم انتخاب میشدن بازم عده ای این انتخاب هارو حق یا ناحق میدونستن و این چیزها تمامی نداره چون ریشه این مسائل تعصب کورکورانه هست
نمونه بارزش جناب پلاتینی که توی چند سال گذشته چرا انتقاد نکرده بود از روش انتخاب بازیکن؟چرا وقتی مسی یا هم وطن خودش ریبری انتخاب نشدن این رو بیان کرد؟
و افرین به شعور لیونل مسی که تبریک گفت و هیچ ادعایی نداشت(اخلاقش خیلی خوبه و بیش شک یکی از بزرگترین بازیکنای فعلی جهان هست)
از اینکه این نحوه انتخاب کاملا اشتباهه هیچ شکی نیست چون چیز رای گیری و علاقه گونه هست و نه از بعد فنی
به طور مثال کاپیتان یا مربی تیم فلان تیم ملی چه ملاکی رو برای انتخاب داشته؟اصلا ملاکی داشته یا نه؟
به نظر منم فیفا میتونه با قرار دادن پارمترهای زیاد در طول سال و انتخاب حداقل چندین کارشناس صاحب سبک برای انتخاب بهترین بازیکن اقدام کنه
---------
در این که این بازیکنان بزرگ هست هیچ شکی نیست ولی فراموش نکنیم هم تیمی های این بازیکنان هم بسیار بزرگن و خیلی ها هستن که چون تیم و هم تیمی های بزرگی ندارن همیشه از دید عموم به دور بودن
-
یه نکته جالب اینه که فقط سه نفر تونستن با دو تا تیم مختلف، این جایزه رو ببرن. دو تا رونالدو ها و یوهان کرویف.
-
استاد هتریک ، یه هتریک دیگه هنوز مونده که انجام بده ...
حالا باید ببینیم چه کسی بعد کریس میتونه بعد از 4 سال روز به روز بهتر بشه و دوباره توپ طلا رو ببره .
-
آراء 3 نامزد توپ طلای 2013 به تفکیک قاره ها
آمریکای شمالی
مسی 42%
رونالدو 37%
ریبری 21%
آمریکای جنوبی
مسی 39%
رونالدو 30%
ریبری 31%
اروپا
مسی 25%
رونالدو 37%
ریبری 38%
آفریقا
مسی 30%
رونالدو 41%
ریبری 29%
آسیا
مسی 35%
رونالدو 34%
ریبری 31%
اقیانوسیه
مسی 28%
رونالدو 51%
ریبری 21%
بنابراین در قاره های آسیا ، آمریکای شمالی و جنوبی مسی بیشترین رای را آورده ، در اروپا ریبری و در آفریقا و اقیانوسیه هم رونالدو بیشترین رای رو آورده.
-
جالبه بعد مراسم مسی و رونالدو تو مصاحبه ها گفتن طرف مقابل بازیکن بزرگیه و خیلی خوب بوده و به نوعی از همدیگه تعریف کردن، ولی هیچکدومشون به همدیگه یا حتی ریبری رای ندادن...هر دوشون رای های پرت دادن!:n02:
-
یعنی این بنده های خدا واقعا بازیهای لیگهای مختلف اروپا را دنبال می کردند .
Third (1 point) |
Second (3 points) |
First (5 points) |
Name |
Country |
Vote |
Müller Thomas |
Pirlo Andrea |
Xavi |
Gebreyes Degu Debebe |
Ethiopia |
Captain |
Neymar |
Iniesta Andrés |
Messi Lionel |
Muntubile Ndjela Santos |
Congo DR |
Coach |
Falcao Radamel |
Neymar |
Messi Lionel |
Morales Iglesias Ruben |
Belize |
Media |
و بسیاری دیگه ... .
اینم نظر یک مربی بزرگ (تقریبا 85 درصد وطنی)
Ribéry Franck |
Iniesta Andrés |
Xavi |
Del Bosque Vicente |
Spain |
Coach |
به نظر این روش رای گیری فقط کمی اشکال داره ...؟
-
نقل قول:
حالا باید ببینیم چه کسی بعد کریس میتونه بعد از 4 سال روز به روز بهتر بشه و دوباره توپ طلا رو ببره .
ببره یا بهش بدن؟
+
ریبری رای جورنالیست ها رو داشته و اول بوده ولی وقتی رای ها کاپیتان ها و مربی ها اضافه شده، نزول کرده به سوم!
نقل قول:
Of the international journalists polled, 80 chose Ribery as their player of 2013, with Ronaldo clocking up 48 first-place votes and Messi registering 31.
The Frenchman tallied 135 selections in either first, second or third place, again leading the way from Ronaldo with 127 and messi with 123
-
نقل قول:
ببره یا بهش بدن؟
شما دیگه چرا این حرفو میزنی ؟؟!!!!
الان ریبری برنده میشد ، خودش گرفته بود ؟؟
ولی چون رونالدو برنده شده بهش دادن !!!!!!!!
ریبری بخاطر فصل عالی که تیم بایرن داشت جزء 3 نفر بود ( البته خود ریبری تاثیر زیادی تو خوب بودن بایرن داشت ) ، مثل همون سال تیم اینتر که اسنایدر بود
الان 5 ساله که رونالدو جزء 3 نفر بوده و هست و خواهد بود ، این یعنی که این بازیکن کلا بازیکن خوبیه
در کل تاثیر رونالدو تو نتیجه بازی های رئال و تیم ملیش بیشتر از ریبری بوده و عملکرد انفرادیشم عالی بوده و هست ( به نظرم )
مخصوصا این نیم فصل
نقل قول:
بایدم منتخب بوندسلیگا باشه. وقتی بایرن و دورتموند رفتن فینال اروپا و بایرن همه جامها رو برده و به همین بارسا 7 تا گل زده، مشخصه که باید بیشترین بازیکن رو داشته باشه.
بایرن و دورتموند تا فینال اومدن ، درست
ولی رئال و بارسلون تو مرحله ی گروهی که حذف نشدن
اونام تا نیمه نهایی اومدن
+
نقل قول:
اصلا این راموس یه مدافع خیلی معمولیه
جالب شد ، کسی که چندین بار جزء تیم منتخب اروپا بوده شد یه مدافع کاملا معمولی
درست فصل پیش تو حاشیه بوده ولی این حاشیه گریبان کل تیمو گرفت ، مقصرش هم هر دو طرف بودن ولی به نظر من بیشتر مورینیو مقصر بود چون ... ( بحثش طولانیه )
و وقتی مربی با بازیکن لج باشه ، کاری نمیتونه بکنه
مورینیو با بهترین دروازبان 5 سال اخیر جهان اون کارو کرد ( نبودش کرده ) ، راموس که جای خود دارد
نقل قول:
آلوز رو هم که من به شخصه جزو 10 مدافع راست برتر دنیا هم نمیدونم، چه برسه به اینکه بهترین باشه.
در مورد آلوز هم دوستان بارسایی جواب بدن بهتره ، چون من اطلاعی دقیقی از کیفیت بازی آلوز ندارم
+
جای خیلیا تو لیست خالی ، اگه قرار بود همه باشن باید یه 50 نفری انتخاب میشد
-
نقل قول:
شما دیگه چرا این حرفو میزنی ؟؟!!!!
الان ریبری برنده میشد ، خودش گرفته بود ؟؟
ولی چون رونالدو برنده شده بهش دادن !!!!!!!!
ریبری بخاطر فصل عالی که تیم بایرن داشت جزء 3 نفر بود ( البته خود ریبری تاثیر زیادی تو خوب بودن بایرن داشت ) ، مثل همون سال تیم اینتر که اسنایدر بود
الان 5 ساله که رونالدو جزء 3 نفر بوده و هست و خواهد بود ، این یعنی که این بازیکن کلا بازیکن خوبیه
در کل تاثیر رونالدو تو نتیجه بازی های رئال و تیم ملیش بیشتر از ریبری بوده و عملکرد انفرادیشم عالی بوده و هست ( به نظرم )
مخصوصا این نیم فصل
اگر کسی با خود شما در مورد سال 2010 بحث کنه فیفا رو متهم میکنی به حق کشی در مورد اسنایدر
پرحاشیه ترین توپ طلا مربوط به امسال بوده و اتفاقاتی افتاده که تا حالا اصلا نبوده مثل تمدید رای گیری
نقل قول:
آلوز رو هم که من به شخصه جزو 10 مدافع راست برتر دنیا هم نمیدونم، چه برسه به اینکه بهترین باشه.
شما به جز لام که تو لیست اسمش هست چه کسی رو لایق این تیم میدونی؟
نقش موثر الوز در حمله و دفاع بارسلونا کاملا معلومه
-
نقل قول:
اگر کسی با خود شما در مورد سال 2010 بحث کنه فیفا رو متهم میکنی به حق کشی در مورد اسنایدر
پرحاشیه ترین توپ طلا مربوط به امسال بوده و اتفاقاتی افتاده که تا حالا اصلا نبوده مثل تمدید رای گیری
سال 2010 حق اسنایدر ضایع شد ، شما این حرفو قبول دارید ؟؟؟؟
اگه شما قبول دارید ، منم قبول میکنم که امسال هم حق ریبری ضایع شد