........نقل قول:
..........
Printable View
........نقل قول:
..........
خواهش میکنم عزیز:7:نقل قول:
++++
دوستان محض اطلاع بگم من الان شخصا دو مرحله از بازی رو رفتم و به شخصه توی اجرای بازی کوچکترین مشکلی نداشتم!
به جرات میتونم بگم تنها جایی که بازی لگ میزنه درست توی چک پوینتهاست که بازی برای 5. ثانیه لگ میزنه(که کاملا طبیعیه) و در بقیه جاهای بازی کوچکترین مشکلی در اجرای بازی نداشتم!
فقط من برای اطمینان آپدیت شماره 1 رو که قبلا روی سیستم بود رو نصب کردم که توی بازی به باگ نخورم ولی به دوستان پیشنهاد میکنم اگه قرار به دانلود هست آپدیت شماره 2 رو دانلود و نصب کنند...
+++
فقط خواستم بگم اکثر دوستانی که مشکل اجرای بازی و یا لگ دارند نه به خاطر ضعف سیستم بلکه به خاطر اینه که در وهله اول بازی رو(حالا یا از روی آگاهی یا نا آگاهی)در حالت 32bit اجرا میکنند چون اینجور که من بررسی کردم این بازی برای اجرا به حدود 3.5GB رم سیستم احتباج داره که اگه بازی در حالت 32bit باشه به هبچ وجه به بیشتر از 3GB اون دسترسی ندارین که باعث میشه بازی به شدت دچار لگ بشه!
موفق باشید...:46:
دوستان من بلاخره دانلود کردم بازی رو نسخه بلک باکس از سایت دانلودها و رو سیستمم به راحتی اجرا شد بدون هیچ کرکی و لگی و با رزولوشن 1600*900
مشخصات سیستمم هم قبلا گفتم ولی بازم میگم که اطلاع رسانی بشه.
کارت گرافیکم>>>NVIDIA Geforce 9500 GT 1 GIG XFX با نسخه دایرکت ایکس 10.1
رم سیستمم:2 گیگابایت APEACER
سی پی یو هم DUAL CORE INTEL E5300 2.66 گیگاهرتز
اپدیت کارت گرافیک هم 331.82 هست
ویندوز هم Windows 7 Ultimate 32 bit Servis Pack 1
اگه چیزی مونده تا بازم توضیح بدم و در اخر بازی بسیار قشنگیه سعی کنید از دست ندید .یا علی.
منم که هر کار کردم نشد!
روی ویندوز 8 64 بیتی روی لپ تاپ نصب کردم که اصن بالا نیومد
روی PC با ویندوز 7 sp1 32 بیتی هم نصب کردم از اون بخش که میرن توی کشتی دیگه میپره بیرون
آپدیت شماره 2 رو هم نصب کردم ولی باز تاثیری نداشت
دیگه موندم چیکار کنم :n28:
سلام
من رو وین 7 بازی میکردم و هیچ مشکلی نداشتم آپدیت 13.9 هم رو سیستمم نصب کرده بودم
الان بنا به دلایلی که مربوط ب این بازی نمیشه مجبور شدم وین 8 نصب کنم
الان بازی اجرا میشه ولی هر کار میکنم آپدیت 13.9 نصب نمیشه
لطفا راهنمایی کنین یا یه لینک آپدیت سالم از آپدیت گرافیک 13.9 ای تی آی بهم بدین
ممنون
يكي نيست جواب ما رو بده؟؟؟نقل قول:
به خدا ثواب داره :n02:
سلامنقل قول:
اگر گرافیکتون سری 4000 یا قدیمی تر هست ، درایور 13.9 روی ویندوز 8 نصب نمیشه چون این درایور برای ویندوز 8 نیومده
این رو من از خود سایت AMD دیدم که درایور 13.9 برای ویندوز 7 و ویستا اومده و وقتی ویندوز 8 رو انتخاب می کنید ، درایور 13.1 رو برای دانلود میاره
اینم لینک خود سایت AMD که می تونید با انتخاب ویندوز 8 و مدل گرافیکتون ، ببینید فقط درایور 13.1 رو نمایش می ده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازی رو از یکی از دوستام گرفتم و اجراش میکنم اما وسط بازی یهو بازی گیر میکنه و منم مجبورم بازی رو ببندم دلیلش چیه ؟؟؟؟ من بازی call of duty ghost رو تموم کردم و هیچ مشکلی هم نداشت اما این بازی مشکل داره چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا مشکل کرک دارین:n26:نقل قول:
این مشکل کرش با آپدیت های بازی مخصوصا آپدیت ورژن 2 حل میشه...نقل قول:
دوستان عزیز من با مشخصات بالا که دادم دارم بازی میکنم عالی فقط اولش کمی مشکل داشتم ولی با اپدیت شماره 1 کمی از لگ زدن بازی کاسته شد ولی همچنان دیالوگ ها گیر داره نمیدونم چرا دارم اپدیت شماره 2 که 750 مگابایت هست دانلود میکنم ببینم درست میشه یا نه.ولی خدایی عجب گرافیکی داره بازی کاملا با DireX 10.1 سازگار هست دانلود کنید.یا علی.:n01::n16::n12:
کلا FROSTBITE نسخه DX10 و DX11 _ش توفیق چندانی با هم نمیکنند...روی این بازی هم تست کردم که میگم!نقل قول:
پس دوستان خیلی بند این نباشن که بازی رو حتما توی DX11 تست کنند و با همون DX10 به راحتی میتونند لذت گرافیک بازی رو ببرند!!
مطمئنید که حل میشه؟نقل قول:
واسه من که حل نشد راهکاری هست؟
بله به احتمال زیاد...نقل قول:
همون آپدیت اول ادعاش شده بود که مشکل کرش رو حل میکنه...توی دومی که تاکید شده همون یه ذره باقیمونده هم درست شده!
دیگه راست و دروغش با خودشون:دی
سلام دوباره من اپدیت شماره 2 رو ریختم خیلی خیلی خیلی بهتر شده کندی ولگ بسیار عالی شده و همچنین دیالوگها ولی کمی تا قسمتی بازم دیالوگهای بازی گیر میکنن بعضی اوقات امیدوارم اپدیت 3 هم بیاد بازم اپدیت کنیم شده مسخره بازی بازی از خودش بازی نیست میخوان با اپدیت حلش کنن:n02::n01::n16:
از دوستان کسی این بازی رو با گرافیک ATI 4850 تونسته بازی کنه؟!
من هر کاری میکنم درایور کارت گرافیکم به 13.9 آپ نمیشه.
من کارت 4850 دارم البته هنوز نصب نککردم فقط خواستم بگم که درایو 13.9 نداریم اونی که شما میگی برنامه ati catalyst هستش که ورژن 13.9 داره آخرین درایو کارت 4850 ورژن 13.1 هستش که که یه مدل بتا هم اومده ازش ولی 13.9 نیست . من حتما تا یکی دو روز آینده نصب میکنم تست میکنم بهت خبر میدم همینجا :n25:نقل قول:
پس با این حساب که شما میگی، نمیشه بازی رو بدون مشکل با کارت گرافیک ati 4850 اجرا کرد،چون موقعی که بازی رو اجرا میکنم میگه دایور کارت گرافیکتو به 13.9 آپدیت کن با اینکه 13.9 رو نصب کردم، وارد بازی هم که میشم بعد از چند دقیقه بازی لگ میگیره دیگه نمیشه بازی کرد، ظاهرا دیگه ati کارت گرافیکمونو پشتیبانی نمیکنه:n03:نقل قول:
حالا شما نصب کردی خبرشو بده
مرسی:n16:
آقا نصبش کردم ولی دقیقا منم مشکل شما دارم میگه باید به 13.9 اپدیت بشه هرچی هم 13.9 رو میزنم آپدیت نمیکنه . حالا باید از تو قسمت سخت افزار پی گیر بشم ببینم بقیه چکار میکنن :n30:نقل قول:
من احتمال میدم مشکل از ویندوز باشه،من هم ورژن 13.1 که شما گفتی، هم 13.11 که بتا هست رو علاوه بر 13.9 تست کردم ولی آپدیت نشد. حتی از کنترل پنل و device manager هم uninstall کردم درایور قبلی رو ولی جواب نمیده. :41:
شما آخرین ورژن درایورت چنده؟
برای منم 13.1 بود ولی بزور تونستم به 13.9 آپدیتش کنم اینقدر 13.1 و 13.9 رو از راهای متفاومت نصب و پاک کردم که دیگه تو catalyst ورزن رو زد 13.9
ولی این دفعه اون ارور رو نداد وقتی تصویر سیاه شد میخواست بره تو بازی ارور زیر رو میده خارج میشه
اینم ورژن کارتم که تو catalyst زده . البته فقط برنامه calayst آپدیت شد و ورژن Display Driver ver. 8.97.100.11 که توی سایت amd نوشته رو چک میکنم مطابقت نداره
من بالاخره موفق شدم بازی رو به خوبی اجرا کنم(قبلا اجرا میشد ولی لک داشت)
خوب توضیح بدم چیکار کردم : (گرافیکم 5850 ati هست)
1: ویندوز 8.1 64bit نصب کردم
2:چن شب نخوابیدم و درایور دانلود میکردم . درایور 13.11 رو دانلود کردم و نصب کردم اصن کارت گرافیک رو نمیشناخت . یه آپدیت دیگه هم دانلود کردم که مخصوص گرافیکم بود ATI_3.0.745.0 که باز جواب نداد. برگشتم به dvd خود بازی که آپدیت 13.9 توی خودش بود. اینو نصب کردم گرافیکمو شناخت
3:آپدیت شماره 2 رو نصب کردم وکرکش رو ریختم
4:وارد بازی شدم و با حالت ultra دارم بازی میکنم (البته یه مقداری بعضی صحنه هایی که خیلی نور زیاده لک داره اونم فک کنم به خاطر رمم باشه که 4 gig هست.
خلاصه اینکه دارم بازی میکنم و امیدوارم بقیه هم موفق باشن
آقا دمت گرم ایول خیلی خوشحال شدم :n30::n29::n28::n27:نقل قول:
میشه یه عکس مثل من از ورژن های کارتت بزاری اینجا من با ماله خودم مقایسه کنم ؟
عجیبه واسه شما چقدر option داره!!:n04:نقل قول:
من 13.9 رو که نصب میکنم صفحه اصلیش اینجوریه:
شما چجوری نصبش کردی؟
توی device manager تاریخ درایور و ورژنشو چند زده؟ اگه لطف کنی یه عکس از تب driver بذاری ممنون میشم.
به یه چیز جالب بر خوردم!نقل قول:
وقتی راست کلیک میکردم قسمتی اضافه شده بود مربوط به گرافیک amd ولی الان نیست!
رفتم درایو c رو گشتم برنامه باید توی پوشه ATI Technologies باشه ولی نیست! (یعنی یه چیزایی هست ولی فایل اجرایی نداره)
فقط توی uninstall or chenge program تونستم ورژنی که نصب دارم رو پیدا کنم
واسه منم تو پوشه ATI Technologies فایل اجرایی نیست ولی در عوض تو این آدرس هست:نقل قول:
C:\Program Files\ATI\CIM
توی این پوشه هم برای من فقط فایلای setup هستن و فایل اجرایی خود برنامه نیستنقل قول:
آره واسه منم همینطوره ولی تو این آدرس فایل نصب شده هست:نقل قول:
C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Stati\ccc.exe
فقط نمی دونم چرا تو Program Files x86 نصب شده!!
کلا این ATI همه جا یه چیزی نصب کرده یا به اسم خودش یا AMD!!
سلام خدمت همه ی دوستان.من این بازیو بعد از نصب وقتی که رو آیکون بازی کلیک میکردم هیچ اتفاقی نمی افتاد.الانم که آپدیت 2 رو ریختم رو آیکون بازی که کلیک میکنم ارور dont send رو میده.ممنون میشم راهنمایی کنید.در ضمن تموم پیش نیاز های بازی رو نصب کردم.مشخصات سیستم:
Ram 6gig
Graphic Card geforce nvidia 630M 2gb
CPUintel core I7 2.2ghz
دوستانی که مشکل درایور دارن باید اول از کنترل پنل unistall کنید و موقع unistall کردن باید گزینه ی unistall all AMD software رو انتخاب کنید تا هرچی مربوط به درایور هست پاک بشه
بعدشم ریستارت می خواد که باید اینکارو انجام بدید و بعدش درایور 13.9 رو نصب کنید
نکته 1 : اگر گرافیکتون سری 4000 یا قدیمی تر هست ، درایور 13.9 فقط برای ویندوز 7 و ویستا برای این سری گرافیک اومده و برای ویندوز 8 نیومده
اینم یه لینک مطمئن که متعلق به خود AMD هست ، برای دانلود درایور 13.9 (البته برای کسانیکه این درایور رو ندارن) :
نکته 2 : من خودم هم همین مشکل رو داشتم یعنی با اینکه درایور رو نصب می کردم ، باز توی خود کاتالیست همون ورژن قبلی رو نشون می داد که با انتخاب گزینه ی unistall all AMD software و پاک کردن کامل درایور قبلی ، به راحتی درایور 13.9 نصب شد
تازه گرافیک من 4250 آنبورد هست که بازی رو هم به راحتی بالا میاره
فقط بعضی مواقع لگ می زنه که فکر کنم بخاطر 4 گیگ رمم باشه چون رم تا 90 درصد یا بالاتر پر میشه
ممنون دوست عزیز، من همه این کارارو انجام دادم ولی جواب نداده واسم، توی device manager هم تاریخ درایور کارت گرافیکو 2009 میزنه که نشون میده اصلا نصب نشده!!نقل قول:
فکر کنم باید ویندوزو عوض کنم:n15:
حداقل مطمئن شدم که ATI هنوز کارت گرافیک سری 4000 رو پشتیبانی میکنه.
پ ن:دوستان لینک مستقیم از درایور کارت گرافیک 13.9 legacy سراغ ندارن؟ سایت ati قابلیت ریزوم نداره
خواهش می کنم:n01:نقل قول:
شما مگه چه نسخه ای از درایور 13.9 رو نصب می کنید؟
اگه نسخه ی legacy نیست ، مطمئن باشید روی گرافیک سری 4000 نصب نمیشه
حتما باید نسخه ی legacy باشه
برای دانلود می تونید از سایت p30dowbnload هم استفاده کنید
فکر کنم اونم درایور رو قرار داده باشه
فقط مطمئن بشید که درایور برای سری 4000 باشه
این کارو ک میگید من خیلی وقت پیش انجام دادم اصلا یه برنامه هم بود مخصوص درایو پاک کردن ک حتی از اونجا هم کامل گرافیک رو پاک میکردم و اونی رو ک از ای ام دی دانلود میکردم و نصبیدم اخرشم نشد و مجبور میشدم همون ۱۳.۱ رو نصب کنم.حالا بچه ها از یه سایت المانی یه لینک دادن اونم تست میکنم ولی زیاد امید ندارم:n17:نقل قول:
من بالاخره پیدا کردم چطوری باید آپدیت کنیم :
در درجه اول کارت گرافیک رو از کنترل پنل و هم در دیواس منیجر پاک کنید ( عکس زیر )
بعد از پاک کردن تصویر شاید بزرگ بشه که نشون دهنده نبود درایو کارت گرافیک هستش که باید یا با درخواست ویندوز یا بصورتی دستی کامیپوتر رو ریست کنید وقتی کامیپوتر اومد بالا دوباره ازتون درخواست ری ست میده که باید ریست کتید تا جایی که ویندوز 7 یه درایو موقف برای کارت گرافیکتون نصب میکنه یعنی در واقع وقتی وارد همون دیواس منیجری که پاک کردید بشید اسم گرافیک رو میزنه ولی اون درایوی که ویندوز نصب میکنه قدیمیه و موقته
حالا در این شرایط شما باید وارد درایو 13.9 رو نصب کنید منتها اینجا یه قلق داره و اونم اینه که در حالت کاستوم نصب بشه که محویات نصب رو ببینید اگه محتویات عکس زیر در هنگام نصب کاستوم دیده شد بدونید الکی داره نصب میکنه و اصلا تاثیری نداره، در این حالت : زمان نصب کمتر از 30 ثانیه تمامه که الکیه نصبش
ولی اگر عکس زیر رو در هنگام نصب دیدید این یعنی کاملا داره نصب میشه در این حالت ، زمان نصب حداقل 3 4 دقیقه طول میکشه
این که چه وقت اینطوری میشه چه وقت اونطوری راستش خودمم نمیدونم یهویی اینطوری میشه شما سعی کنید باید نصب و پاک و ریستارتهای متوالی خودتون رو با همین صفحه بالا برسونید
اینم حالت کاستوم ورژن 13.1 هستش که میتونید با عکس بالایی ورژن ها رو مقایسه کنید :
یه چیز دیگه ای که یادم رفت بگم من با این حالت بازی رو اجرا کردم ولی از نرم افزار ه.ک که بازی رو درحالت دایرکت 10 مجیور به اجرا میکنه استفاده کردم که متاسفانه خیلی این بازی گیر میکرد حالا نمیدونم بخاطر اون ه.ک هستش یا سیستم ضعیفه
سلامنقل قول:
من که از کنترل پنل حذفش کردم
ولی برای نصب معمولا از راه زیر می رم :
ابتدا روی ستاپ کلیک کنید تا اکسترکت بشه و فایل هاشو توی درایو c و فولدر AMD بریزه
بعدش ادامه رو نرید و کنسل کنید
بعدش برید توی فولدر درایور 13.9 که توی همون فولدر AMD الان دیگه موجوده
بعدش برید به فولدر کانفیگ
بعدش توی این فولدر فایلی بنام InstallManager.cfg رو پیدا کنبد و اونرو با NOTEPAD بازش کنید
بعدش 3 تا دستور پایین رو باید تبدیل به TRUE کنید
در واقع سه دستور پایین اینها هستن :
ShowUpdate=true
ShowOEMUrl=true
WorkaroundInstall=true
البته برای خود من TRUE هست که میتونید همین 3 تا رو کپی کنید و جایگزین 3 دستور آخر کنید
حالا سیو کنید و بیاین یه فولدر به عقب
یعنی بیاین همون توی فولدر اولیه ی درایور 13.9
همونجا فایل setup.exe که برای نصب هست رو بزنید
همون قسمت که گزینه ی COSTUME هست گزینه ی جدیدی بنام UPDATE اضافه شده
حالا واسه ی نصب روی همین گزینه کلیک کنید و نصب کنید
این روش باعث میشه که کاملا درایورتون نصب بشه
اگه یه بار انجام بدین می بینین ساده ست
درسته اولش سخت به نظر میاد ولی خیلی هم آسونه
من این روش رو حدود 2 سال پیش از سایت تامز هاردوار یاد گرفتم
برای لگ زدن بازی اولش توی option تمام گزینه هارو روی حالت LOW و یا OFF بزارید
و آخرش هم گزینه ی RESOULATIN SCALE رو روی 85% بزارید
برای من با اینکه گرافیکم آنبورد 4250 هست ولی وقتی اینکارو کردم اصلا دیگه لگ نمی زنه
اینو همین امروز تست گرفتم و دیدم خیلی تغییر کرد:n01:
فقط هم گرافیک مطرح نیست من سی پی یو ئی۵۲۰۰ دارم با رم ۳گیگ ddr2 البته مترو last light رو بازی میکنم خیلی خوبه ولی این گیر میکنه .احتمالا برای اون ه.ک هستشنقل قول:
با تشکر از دوستان بلاخره ما هم تونستیم این درایور لعنتی رو آپ کنیم! من به اشتباه اون درایوری رو که سایتهای ایرانی گذاشته بودن نصب میکردم که مخصوص کارت گرافیکهای ATI 5000 به بالاست.
امیدوارم ATI به پشتیبانی از کارت گرافیکهامون ادامه بده:42:
بازی هم تقریبا روون اجرا میشه، فقط بعضی وقتا یه گیر کوچیکی میکنه، فکر کنم به خاطره یک فایل 12 مگی که تو دایرکتوری بازی کپی کردم باشه. شاید بازی رو دوباره نصب کنم درست شه.
منم وقتی اسم بازی رو از توی اون برنامه هـک در اوردم بازی اجرا شد و و خیلی خیلی کمتر گیر میکرد ولی دیتل هارو خیلی اوردم پایین . کلا فایده نداشت پاکش کردم که بعدا سیستم عوض کنیم :n22: