ما که رفتیم پارس آنلاین
به نظرم تنها شرکتی که کاربراش اکثرا راضی ان پارس آنلاینه
Printable View
ما که رفتیم پارس آنلاین
به نظرم تنها شرکتی که کاربراش اکثرا راضی ان پارس آنلاینه
اونوقت برای خونه هم اگر این تعرفه رو بگیریم همچین سرعتی میده یا چون برای شرکت بوده بالا بسته براتون ؟نقل قول:
همین رو باید بده. چون جز تعرفه های عادی هست نه اختصاصینقل قول:
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم شرکت فارانت نماینده صبانت هم هستش.نقل قول:
وایرلس فارانت دست خودشون هست و میتونند سرعت واستون باز بذارن. البته در صورتی هستش که تجهیزات وایرلس هم از خودشون تهیه کنید.(آنتن نانوM5 )
ولی ADSL بستگی به مرکز مخابراتی داره ولی خودشون میگن سرعت ADSL هم تا اونجایی که بشه باز میذاریم.
منظور من یه چیز دیگه بود دوست عزیز .من فقط وایرلس میخام ازشون بگیرم و سوالم این بود که همین تعرفه 512 برای خونه هم تا 10 مگ بازه یا چون شما برای شرکت گرفتید سرعت رو باز گذاشته ؟نقل قول:
من الان مبین نت دارم . بخاطر پینگ افتضاحش مخابرات گرفتم ( چون فیبر نوری هست و انتخاب دیگه یی نیست ) بهم گفتن 10 روز دیگه وصل میشه ! الان 5 روزش گذشته
دزفول
به نظرتون میتونه از مبین نت بدتر باشه؟
تفاوت چندانی نداره فقط قیمتش پایینتره همین..نقل قول:
اره ولی گفتم شاید دیده برا شرکته کمی سرعت رو بیشتر گذاشته .نقل قول:
شنبه هفته پیش رفتم نمایندگی اکسین خیابون 12 غربی کیانپارس که نمایندگی ابنترنت مخابرات رو گرفته ،که یه مشت احمق نفهم نشته اونجا،درخواست تخلیه خطمو دادم که خطم و از رانژه در بیارم و از شر این آشغالا راحت بشم....
بعد درخواست رو نوشتم بش دادم بعد بم گفت دلیل هم باید بنویسی که چرا میخوای خط رو تخلیه کنی؛منم یه صفحه کامل براش نوشتم....بعد آشغال در اومده میگه یکی دو ماه طول میکشه تا از رانژه در بیاد...
میگم چه خبره تمام شرکتا دو روزه در میارن میگه ما با بقیه فرق داریم.....خو یکی نیست بگه لا الله الا الله .........
دوباره امروز رفتم میگه یکی دو ماه طول میکشه...
8 روز از درخواستم گذشته خدا میدونه درخواستمو چیکار کردهم:پارش کرده انداخته تو سطل آشغال..
کسی راهی ،چیزی بلده که سربع درش بیارم از رانژه؟
ممنون میشم
من هم جواب رو غیر مستقیم بهتون دادم.نقل قول:
شما برو آنتن رو ازشون بخر بعدش یک تعرفه 256 یا 512 بگیر خودت هم بگو سرعت رو روی چند واست بذارن.
اگه اینطوریه که خیلی خوبه .یک رادیو ازشون میگیرم با تعرفه 256 بعد میگم روی 20 یا 30 مگ بزاره :n13:نقل قول:
پینگ همیشه از داخل اینقدر بالاست ؟
اگه تونستی از خارج هم یک تست بزار ببینم سرعت و پینگ چه جوریه
ممنون
اصلا توصیه نمی کنم که رادیو رو از خودشون بخرید برای اینکه گرون تر پاتون حساب می کنند مثل مودم ADSL خودتون برید بخرید بهترهنقل قول:
داداش نهایتش همون 10 مگ هستش. البته چند روز پیش یک فایل رو با سرعت 2MB/S دریافت میکردم. (سرور داخلی)نقل قول:
خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه واسه بازی آنلاین میخوای بکارت نمیاد. خودم PSN باز هستم. همش لگ تاخیر توی بازی داری.
پینگ اکثر مواقع همینطور هستش.
از قضیه پینگ و ... که بگذریم شما که هم با adsl مخابرات کار کردی هم با این کدوم یکی برای وبگردی سرعتش بیشنر بوده و سریعتر پیج بازمیکرد؟نقل قول:
مثل اینکه کلا همه جا اوضاع خراب شده احتمالا سراسریه
128
نقل قول:
اختلال سراسری که برای پینگ وجود داره ولی پهنای باند نه .بیشتر شرکت هایی که پهنای باندشون از مخابرات بوده مشکل پیدا کردن .الان برو تاپیک تست سرعت سرعت وایمکس ایرانسل من رو نگاه کن ببین چقدر کیفیتش بالاست.
واسه منم سرعت خوبه ولی پینگ بالاست تا ببینم شبانه چطوره
واسه وبگردی وایرلس بهترهنقل قول:
دوستان بخاطر pcm شدن خط تلفن بعد از تخلیه از شرکت مزخرف ماناماد میخوام وایرلس بگیرم اما نمیدونم از چه شرکتی بگیرم سرعت شبانه واسم مهمه قیمتش هم اگه پایینتر باشه بهتر لطفا راهنمایی کنید
دوستان کسی هست از رفاتک وایرلس داشته باشه اینجا تست بزاره؟
دانلود شبانه من خیلی داغون شده می گن دکل مشکل داره داریم درستش می کنیم اما نزدیک 1 هفته است خبری نشده
فعلا ببین از کدوم شرکت ها سیگنال داری تا بعد برسیم به قیمت و سرعت شبانه :n06:نقل قول:
دوستان خونه ما داره جابجا میشه داریم میریم سلطانمنش اهواز
کسی میدونه کدوم شرکت اوجا خوب سرویس میده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .....
ای بابا مارو باش.........
منم بچه سلطانمنش هستمنقل قول:
پارس انلاین ومخابرات
پارس آنلاین - سرویس حجمی - دانلود شبانه
1024 عزیزمنقل قول:
ایمان دانلود شب چه قدره؟
اون عکسی ه گذاشتم دانلود شبه دیگه آرمین.نقل قول:
اگه منظورت اینه چه حجمی که من اصلاًدیگه چیزی ندارم واسه دانلود جز گاهی اوقات.با این سرویسراضی هستم.
آرش این رفاتکه ؟
اره، البته وایرلسنقل قول:
دانلود شبانه - سرویس 1مگ حجمی پارس آنلاین - 12/دیماه/1392
اولا این عکس رو که گذاشتی با 16 لینک از idm هست که از سرور خوب همین سایت هست که تو ی خود ایرانه یه تک لینک بزار من که تک لینک به 20 هم نمی رسه !نقل قول:
سلام :n16:نقل قول:
این حرف رو چند بار شنیدم و هر بار متعجب تر شدم.دوستانی که دنبال سرعت تک لینک هستن پس چرا روی سیستمشون دانلود منیجر نصب میکنن؟!
من دنبال حداکثر سرعتم هستم که فایلهام رو باهاش دانلود کنم:n01:
چه 16 کانکشن چه بیشتر:n16:
بعد از خرابی چند روزه دکل چند شب سرعت از قبل بهتر شده
خدا کنه این شرکت خوب بمونه
همیشه جمعه ها افت سرعت دارم.همیشه :n24:
نقل قول:
اون که طبیعیه .جمعه ها روز استراحت همس به جای این که کار کنن میان پای اینترنت واسه همین سرعت میپوکه
دقیقاً.البته این افت سرعت در این حد بوده واسم:نقل قول:
دانلود شبانه - سرویس 1مگ حجمی پارس آنلاین - 13/دیماه/1392
یکی از اصلی ترین موارد برای بازی کردن بعد از پینگ سرعت تک لینک اما اگه واسه دانلود کردن بگی که پارس خوب البته نسبت به وضع استان ما:n03:نقل قول: