نه اشتباه زده..
همه س 750 ها 128 بیت و DDR 5 هستن
Printable View
نه اشتباه زده..
نه اشتباه زده..نقل قول:
یه جای دیگه هم ریزولیشن صفحه نمایشش رو 900×1600 زده !! ولی شانس ندارم که فکر کنم اونم اشتباه زده !
چون نور زمینه ی کیبرد رو هم زده نداره !
این کانفیگایی که میگی خود لنوو ازش خبر ندارهنقل قول:
یه سری به اینجا بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه سایت نقد و برسی ایرانی که همه کپی هستن دیگه :)) زده بود با این ریزولیشن هم هست !!نقل قول:
ولی خود من فقط 768×1366 یا همون HD و 1080×1920 یا همون FHD رو دیدم !! ولی HD+ یا همون 900×1600 رو خودم ندیدم !
البته توی کامنت قبلی اشتباها زده بودم 600×1600 که اشتباه شده بود ! اصلاحش کردم !
نه عزیزم با این رزولوشن نیست..
البته شاید چند ماه دیگه لنوو بزنه ولی تا الان که چنین چیزی نیست.
منبعش اینه که البته رو اینا هم نمیشه زیاد حساب باز کرد!نقل قول:
راستی شما خودت داری این مدلو ؟!
بله ..دارم ..الان با همین لپتاپ دارم براتون پست میزارم:n02:نقل قول:
شما چقدر میخای هزینه کنی؟روبرند خاصی نظر داری؟؟
شما اشتباه کردی که هیچ..منبع فارسی هم مه معرفی کردی اشتباه کرده چون نوشته :نقل قول:
صفحه FHD با رزولوشن 1600*900
در حالی که فول اچ دی یعنی 1920*1080
پی منبع فارسی دچار اشتباه شده
آره چون گفته بود FHD شک کردم !! ولی حالا که FHD اصلا نیست اگه همینم بود خوب بودا ! :n09:نقل قول:
من حداکثر تا 3 الی 3150 اینا میخوام هزینه ی لپ تاپ کنم !نقل قول:
یه سری برسی ها کردم تصمیم گرفتم همین y510p رو بگیرم که خداییش خوشم اومد ازش !! :D
فقط مشکلم با صفحه نمایششه که همه میگن نه زاویه ی دید داره نه کیفیت و کنتراست !! از نزدیک ندیدم خودم ! البته فول اچ دیش فرق میکنه !
داغ شدنشم معضلی بود ولی اونو با کول پد میشه خفیف کرد یه کم !
راستش تو کار معمولی که دما طرفای 50 هست
تو بازی call of duty که من بازی کردم تا 80 رفت که فکر نکنم مشکلی باشه
حتی تا 100 هم مشکلی نیست
ولی نمیره
در باره صفحه نمایش هم که خوب نمیتونم بگم عالیه البته راجه به کیفیتش نمیگما ..کیفیت و کنتراستش خوبه
ولی مثلا شما بخای دو ساعت مدام باش بازی کنی و پش ازش برنداری یکم پشمات ادیت میشه
بهر حال صفحه مات یچیز دیگس
من مانیتور خونه صفحه مات هست تا حالا نشده یبار چشمام قرمز بشه
ولی صفحه ماتش میشه دور و ور 4 میلیون
ولی این برا من مهم نیس چون زیاد بازی نمیکنم
ولی واقعا وقتی باش کار میکنی معلومه با یه لپتاپ حرفه اس طرفی(از هر نظر)
الا رایان صبا داره میدش 3150 ولی بگردی تا 2950 هم پیدا میکنی
اگه پول داری مات بگیر وگرنه همین هم خوبه به خدا سخت نگیرید
درسته صفحش عالی نیست ولی اینقدر هم بد نیست که شما گفتی
من با لپ تاپ ایسر صفحه HD براق کار کردم ! کیفیت صفحه خوبه بد نیست، ولی زاویه ی دید افتضاحه ! طوریه که شما مستقیم هم به صفحه نگاه کنی بازم مرکز صفحه خوبه ولی پایین و بالاش رنگها استاندارد نیستن ! فکر میکنم اینم همینطور باشه درسته ؟!
در مورد حرارتش که آره داغ میشه و منم شدیدا به دما وسواسم :))) واسه دسکتاپم کلی خرج کردم کولینگ حرفه ای گرفتم الان تو بازی یه 50 نمیرسه ! :n02:
در مورد صفحه نمایشش فکر میکنم فقط FHD ها مات باشن که اونم به خاطر رم 16 و گرافیک Sli و 24گیگ SSD قیمتش خیلی بالاتره ! اگه فقط فول اچ دی بود نباید اختلاف زیادی پیدا میکرد !
قیمتشم 2890 هست با پایین ترین کانفیگش که میشه همین رم 8 و بدون sli و ssd و بدون FHD !! البته با گرانتی الماس
به این شدتی که میگی نیس البته ولی اگه 50 cm بالا پایین کلتو رنگا کمی فرق میکنن.(بهت پیشنهاد میکنم برو این لپتاپو ببین و یا کسی اگه داره برو صفشو ببین)نقل قول:
در ضمن بگما بدنش داغ نمیشه مثل z500 حتی در دمای بالا فقط کمی گرم میشه
حالا این لپتاپ 1000 تا چیز خوب داره شما گیر دادی به شماش
تو این رنج قیمت این بهترینه
راستی اگه خواستی بخریش به وزنشم دقت کن برا من مهم نیس ولی بعضیا میگن یه ذره سنگینه
یبار دیگه میگم اگه پول نداری ماتشو بگیری
همینو بگیر خلاص
یا چند ماه وایسا ماتش 300 200 میاد پایین احتمالا
دماش به نظر من مساله نیست
ولی خوب صفحه مات باشه عالیه دیگه
والا صفحش اگه اینطور که شما میگی باشه خب عالیه که !! :n09:
نظر منو بخوای این 1000 تا چیز خوب بیشتر داره ! تازه بگیرم بهتر میفهمم :)))
وزنش اصلا واسم مهم نیست تازه هرچی گنده تر و سنگین تر بهتر !! :n02: :n02:
چون زیاد قرار نیست جا به جا بشه ! اگرچه که کلا علاقم سمت لپ تاپی سنگینه ! یه جورایی بیشتر خوشم میاد ازشون !:n02: تازه اگه 17 اینچی با این مشخصات بود حرف نداشت !
خلاصه که نتیجه ی تحقیقات به این مدل ختم شد که احتمالا شنبه میرم میخرمش ! فقط مشکل اینه که تهران نیستم، از تهران بخوام بگیرم نمیتونم قبلش خوب نگاش کنم که ایراد نداشته باشه ! توی شهرستانم که خیلی گرون میدن نامردا !!
راستی واسه ی دماش شما بیا تنظیمات power plan رو دستکاری کن ببین شاید موثر باشه ! من واسه یه لپ تاپی این کارو کردم بد نبود !
اینجا بهتر توضیح داده که البته کار خاصیم نیست اصلا !
من یه ماه پیشش با گارانتی سریر خریدم 3120 ولی الان حتی با گارانتی سازگار هم هست.(اون موقع نبود)
منم از تهران نخریدم
تهران تا شهرستان زیاد فرقی نمیکنه 50 60 تمن
2890 که میگی خوبه دیگه
معطلش نکن
اینم بگم مال من کیبورد عربی داره
آره خب قیمت خوبه ! البته با هزینه ی پست و اینا یه 20 تومنی فکر کنم بیاد روش ! باید ببینم توی این خراب شده اگه اختلاف زیاد بود از تهران سفارش بدم. از سایت لوتوس یا داتیس آنلاین ! اگرچه که همین دوتا 40 تومن اختلاف قیمت دارن ! :n09: شانس که ندارم، میترسم بیاد ببینم یه ایرادی چیزی داره اونوقت مکافاته دیگه ! مثلا بیاد ببینم لبه های صفحش فاصله داره یا مشکل داره یا تاچش مشکل داره ( فکر کنم احتمالش زیاده این) اونوقت حالگیریه دیگه !!
اون کناره های صفحه رو نمیدونم شما بودی یا کس دیگه ای بود که مشکل داشت واسش !
تاچش مشکل نداره .منم با این مشکل مواجه بودم.... تا وقتی درایور تاچ رو نصب نکنی روون کار نمیکنه تاچش
خیلیا نصب میکنن ولی از تو استارت آپ ورش میدارن که این هم باعث میشه حساسیتش خوب نباشه
اون کناره ها صفحم که چی بگم والا
شاید اشتباه کرده..ماله من که مشکل نداشته خدا رو شکر
چنین مشکلی یک به ده هزار هست
این سایتایی که گفتی معتبره؟؟؟
به نظرم از مغازه بخر تا 2950 هم مشکل نداره
بزار بیاد
تست کن
ویندوز نصب کن (اورجینال نداره)
چکش کن
بعد پول بده
خداوند از دهنت بشنوه مال منم مشکل نداشته باشه :D
والا اعتبار رو که نمیدونم، چیزی نخریدم تا الان ! ولی بعید میدونم مشکلی باشه !
البته لیون هم داره دقیقا 3 تومن میده ! نمیدونم حالا این اختلاف 110 تومنی ای که بین لیون و لوتوس هست ناشی از چیه ؟!!
آره حدالامکان باید از مغازه بخرم ! ولی چند روز پیش همه جارو گشتم هیشکی نداشت :| فقط میگفتن باید از تهران سفارش بدیم برات !
ولی فکر نکنم بذاره ویندوز نصب کنی بعد پول بدیا !! :n02: :n02:
والا از من میشنوی از سایت نخر
یکم بیشتر پول بده بده از یه جای درست وحسابی برات سفارش بدن
اصلا برو نمایندگی سازگار تو شهرتون
کار یبار میشه
گارانتی هم دقت کن
سازگار
الماس
سریر
بقیشون شرکتی هستن
از یه جایی سفارش بده مطمعن باشی آک میفرسته واست
من دیگه بخابم با اجازه
بازم سوالی بود در خدمتم فردا
ممنون که وقت گذاشتی !:n16:
سلام دوستان
یه توضیح کامل و روان راجع به اتصال مستقیم این لپ تاپ به برق بدون باطری به من میدید .
ممنون.
سلام.نقل قول:
من خودم فعلا این لپ تاپو ندارم، ولی به طور کلی در مورد لپ تاپا میشه باطری رو دراورد و مستقیم به برق وصلشون کرد ! به جز بعضی مدلا مثل z500 یا بعضی مدلای ایسوز که باطریشون در نمیاد !
فکر نمیکنم دیگه چیز خاصی داشته باشه !
میشه درحالی که باطریش روشه وصل کرد به برق و کار کرد، ولی بهتره این کار نشه چون هی باطری داره شارژ و دِشارژ میشه واسه باطری خوب نیست ! بهتره باطری بیرون بیاد موقع این کار یا اینکه تنظیم بشه که بیشتر از مثلا 60% شارژ نشه ! که البته باطری اون موقع نباشه بهتره !
درضمن مواقعی که کار ندارید و لپ تاپ خاموشه بهتره سیستم مستقیم به برق نباشه، یه وقت نوسانی چیزی میزنه دیگه مصیبته !! :|
یعنی باطری رو در بیارم سوکت آداپتورو وصل کنم و روشنش کنم ؟نقل قول:
بله.همین جوری مستقیم بزنش به برقنقل قول:
آره ولی وقتی کار نداری و خاموشه نگهش ندار اینطوری !نقل قول:
آقا من امروز این لپ تاپو سفارش دادم فردا پسفردا میرسه ! ولی هیچ ذوقشو که ندارم هیچ، تازه میگم که کاش هیچ لپ تاپ نمیگرفتم با اینکه میدونم چیز عالی ایه :| چه برسه به جنس 3میلیونی که تو خوابم نمیدیدم 3میلیون بدم لپ تاپ :|
بیاید انرژی مثبت بدید لطفا ... :n02: :n02: :n02: :n02: :n02: :n02:
تو شب که بکلایتشو روشن کنی باش یکم کار کنی نهرش به دلت میفته.
لپ تاب فوق العاده قدرتمندی هست.
راستی اگه میخای کول پد بخری حتما یه چیز درست و حسابی بخر مثل
Deep Cool X6
Deep Cool X8
100 تمن
دمت گرم فقط تا میتونی نیروی مثبت بده : )))))نقل قول:
راستی کولپد که چیز خاصی نداره که ؟! بقیه ی اختلاف قیمتا مگه فقط به خاطر usb و اسپیکر و امکانات جانبی و این حرفا نیست ؟!
هر گرونی بی دلیل نیست..اسپیکر این لپتاپ که خدایی فوق العادس..از این بهتر من تا حالا ندیده بودم..نقل قول:
حالشو ببر
آقا اگه اپتاپت اومد اول درایو تاچ پدش رو نصب کن که کم لنوو رو فوش بدینقل قول:
در ضمن درایور ویندوز 8 فقط تو جعبه هست
اگه میخای سون نصب کنی درایوراشو دانلود کن
همه چیش عالیه
فقط همون صفحه که fulhd نیست به چش میاد.
call of duty -ghosts بریزی ، همون مرحله اول رو بری 3 ملیون پول لپ از یادت میره :n02:
اونم با صدای اسپیکرای این لپ :n12:
داغ زیاد میشد،اونم همون لینک اموزشی که دادی رو انجام دادم، 15 درجه خنک تر شد، اصلا کولپد هم نمیخاد دیگه:n01:
ولی خب کلا اینکه ذوق نداری بحثش جداس،خودم وقتی خریدمش تا 3 روز با جعبش زیر تختم بود:n07:
راستی با این تاچپد من هنوز مشکل دارما
مثلا یه دکمه کیبرد رو بگیرم دیگه کار نمیکنه:n13:
با یچیز دیگه که توضیحش سخته، بیخیال:n02:
درایورم ریختم،مولتی تاچش کار میکنه
مال شمام همینجوریه؟؟
راست میگی آقا من همین الان متوجه شدم.دو ماه هست خریدمش به این دقت نکرده بودم البته وقتی دکمه های حروف رو میزنم دیگه کار نمیکنهنقل قول:
به چه چیزایی دقت میکنید شما
!!
منظورم از مشکل با تاچ حساسیتش بود نه این چیزا
نه بابا چه فحشی ؟!! D: آره نصب میکنم که بعدا دستم لنگ نمونه، چون موس میگیرم اصلا از تاچ پد استفاده نمیکنم هیچ !!نقل قول:
واسش ویندوز 8.1 گرفتم برسه نصب میکنم. البته همه ی درایوراشون گرفتم الان.
قدرتشو که شک ندارم دیگه ! :n02:نقل قول:
ولی مال شما تا چند میرفت دماش ؟! منظورم تو بازیای سنگین بودا !
فقط یه مشکلی که فکر میکنم بهش بر بخورم مساله ی تمیز کردن و گارانتیشه ! اگه کولپد بذارم و اونم بخواد هی هوا بده داخلش زودتر کثیف میشه ! منم رو سلامت و تمیزی و خنکی بدجور وسواسم :| در کیس سیستمم بازه همیشه با فشار هوا گرد و خاکای خنک کننده رو تمیز میکنم !
نمیدونم اگه بخوام بازش کنم فنشو تمیز کنم گارانتیش مشکل پیدا میکنه ؟! تکلیف چیه اونوقت ؟!
حالا تو 1 سال اول تمیز نکن:n02: بزار گارانتیش که تموم شد تمیز کن:n13:نقل قول:
دما بالای 90 هم میرفت:n28:
ولی cpu رو که لیمیت کردم دیگه به 80 هم نمیرسه:n12:(ممنون از لینک اموزشتون)
فقط درکش نکردم که اخه چراااا؟؟؟؟ اگر بازی از کل cpu استفاده نمیکنه پس چرا داغ میشه اونقدر! اگر استفاده میکنه،پس وقتی لیمیت کردم رو 50% چرا بازی روون مثل قببل اجرا میشه؟؟!!:n13::n13:
سلامنقل قول:
میشه لینک روش خنک کردنو بزارید .
:n12:
با اجازه Mr.foad :نقل قول: