Martin جان
ممنونم از اينكه لطف كردي و جوابم را دادي.
هميشه شاد و موفق باشي.
Printable View
Martin جان
ممنونم از اينكه لطف كردي و جوابم را دادي.
هميشه شاد و موفق باشي.
من که زیاد از این چیزا سر در نمی یارم.مگه برای به دست اوردن این برنامه ها نباید اون ضمیمه ها رو که در تاپیک اون برنامه هست سیو کنیم؟
من که سیو کردم یه فایل windows picture and fax viewer اومد که وقتی روش کلیک کردم عکسی نیاورد و ارور داد.
سلام من وقتی بازیه ps 2 می زارم با برنامه pcsx باید رو کدوم گزینه کلیک کنم تا بیاد بازی؟
بابا چرا کسي توجه نميکنه
چرا با اينکه پلاگين صدا داخل پوشه پلاگين هست اون رو نميشناسه و ليست اون خاليه )PCSXE 9.2(
پس چرا کسی جواب نمی ده؟
سلام
میخواستم بدونم حداق سیستمی که میشه با اون بعد ریختن برنامه بازی های ps2رو اجرا کرد چی باید باشه.
مرسی
شما بگين كدوم ضميمه تا راهنمايي كنم.نقل قول:
شما اول بايد از منوي Config آدرس DVD-ROM خودتون رو براي برنامه مشخص كنين. بعد از منوي File ميتونين بازي رو اجرا كنين. آموزش كامل تنظيمات برنامه به فارسي:نقل قول:
کد:http://www.pcsx2.net/guide.php?lang=fa_IR
براي اين كه پلاگينهاي صوتي توي بازي كار كنن نبايد كارت صوتي شما Onboard باشه و بايد كارت صوتي پيشرفته اي باشه. ضمنا اگه بازي با صدا باشه 3 تا 5 فريم افت فريم اتفاق مي افته.نقل قول:
نقل قول:کد:Required:
P4 2.8 Ghz
512MB RAM
Good 3D card
Recommended:
4 - 5 Ghz machine
1024MB RAM
X1800 / Geforce 7800 GT
با سلام خدمت شما دوستان گرامی می خواستم عرض کنم که وقتی بنده می خوام بازی god of war رو با pcsx2 0.9.1 اجرا بکنم بعد از زدن run cd و شروع به کار کردن برنامه بعد از رفتن آرم ps2 با دو گزینه مواجه می شوم که در بالا BROWSER و در پایین SYSTEM CONFIGURATION مواجه می شم چگونه می توانم وارد بازی شوم لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید:2:
خیلی ممنون مشکلم با خوندن پست های قبلی تاپیک حل شد ولی یه مشکل دیگه دارم اونهم سرعت بازی است که خیلی پایینه البته من بازی رو از روی هارد و به صورت ایمیج اجرا نمی کنم در ضمن بنده تا درون بازی ها هم موفق شدم بروم منظورم بازی god of wart است لطفا در مورد سرعت بنده را راهنمایی کنید
با تشکر Dante
با سلام می خواستم عرض کنم که بنده بعد از دانلود کردن برنامه pcsx2 0.9.2 و اجرای آن با قسمت تنظیمات مواجه می شوم که پلاگین sound خال است و هر پلاگینی هم دانلود کردم به آن نخورد لازم به ذکر است که زمانی که تنظیمات را ok می زنم با ارور همان پلاگین صدا مواجه می شوم و به درون نرم افزار نمیرود لطفا بنده را کمک به فرمایید
مشکل قبلیم حل شد اگر امکان داره بهترین پلاگین گرافیک رو برای pcsx 2 0.9.2 برای اجرای بازی God Of War بزارید با تشکر
سلام من شبیه ساز ps2 رو از لینکی که مهدی گذاشت دانلود کردم بدونم بازی driver :parallel line باهاش اجرا میشه (البته من فقط همین رو دانلود کردم میخوام بدونم چیز دیگه هم برای دانلود میخواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم من
رم:512
گرافیک:geforce fx 5200
سلام
من بازی Digimon World 4 رو دانلود کردم و به جای Iso چنتا فایل داده که برنامه نمیتونه بخونش.
نام اون فایلها:
suicide.nfo
suicide-dw4p.001
suicide-dw4p.002
suicide-dw4p.003
.
.
.
suicide-dw4p.010
suicide-dw4p.sfv
و چنتا فایل دیگه.
چیکار کنم؟
دی وی دی رایتر هم ندارم.
منم همین سوال رو دارم ....نقل قول:
به نظر من این املاتور ها نمیتونند خوب بازی رو اجرا کنند
بالاخره تو یک قسمتی کم میارند در حال اجرای بازی
حالا شما همش پلاگین بریزید
[quote=M E H D I;1055065]شما بگين كدوم ضميمه تا راهنمايي كنم.
این ضمیمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا مهدي
من تازه وارد اين انجمن شدم.اون لينك هايي كه براي دانلود رام1 و رام 2 گذاشته بودي رو امتحان كردم ولي يه ژيغام ميده كه اين لينك ها به دليل مشاهده نشدن به مدت طولاني فايل ها رو پاك كرده . مي خواستم اگه براتون زحمت نميشه يه لينك ديگه براي دانلود اونها معرفي كنين.
مرسي
سلام آقاي D_a_n_t_e شما مي تونيد به من كمكي بكنيد
شما از جستجوی این تاپیک استفاده کن بارها لینکش قرار داده شده.نقل قول:
من تازه وارد اين انجمن شدم.اون لينك هايي كه براي دانلود رام1 و رام 2 گذاشته بودي رو امتحان كردم ولي يه ژيغام ميده كه اين لينك ها به دليل مشاهده نشدن به مدت طولاني فايل ها رو پاك كرده . مي خواستم اگه براتون زحمت نميشه يه لينك ديگه براي دانلود اونها معرفي كنين.
ورود شما رو هم خوش امد می گم.
آقایون من از Psx استفاده میکنم همون که فارسیه
ولی مموری کارت نداره مینویسه مموری کارت وارد نشده است باید چیکار کنم؟
عزیزان خواهش میکنم یه برنامه گیم شارک واسه psx بدین
با Geforce Fx 5200 میشه بازی های Ps2 را اجرا کرد
5200 که سهله خدا کنه با fx52000 بشه اجراشون کرد؟!؟!؟!؟!؟!؟!
با این سیستم میشه بازی هایps2 رو اجرا کرد.
VEGA:5500
RAM:512
CPU:celeron 2
بچه ها چه جوری میشه بازیهای پی اس 2 رو روی کامپیوتر بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من مشخصات سیستمم اینه:
گرافیک:256 6600 واقعی که الان قیمتش بالا 100 تومنه
رم:512
سی پی یو:2.6
من همینجا سوالمو مطرح میکنم:
آیا میتونم با این مشخصاتم بازیهای پی اس 2 رو روان بازی کنم و اگه میتونم یه توضیح مختصر بابت دانلود برنامه ی مخصوص بهم بدید
آیا امولاتور ps1 هستش که دسته رو ساپورت کنه
سلام دوستان،می خواستم بدونم که بازیهای PS2 روی این سیستم اجرا می شه:
CPU:2600 Full
Ram :1GB
Graphic :GeForce 5200
اگه جواب می ده ،خواهش می کنم یه پلاگین واسه گرافیکش بذارین
با تشکر
جواب نمیده.
گرافیکت رو چند خریدی؟
یه سال پیش 60 هزار تومان
من وقتی میخوام بازی رو لود کنم میگه نمیتونه فایل default.xml را باز کنه
سلام
چند وقتي هست كه از دسته هاي مخصوص Pc مي خواهم براي بازي استفاده كنم تا كيبوردم از شر بچه هاي فاميل در امان بمونه ولي متاسفانه هر كاري مي كنم نميتونم از اين دسته ها استفاده كنم يعني كار نميده كه نميده.
اگه نياز به تنظيم خاص يا به پلاگين خاصي دراه من را راهنمايي كنيد.
ممنون.
لطفا يه عكس از خطايي كه ميده بذارين.نقل قول:
مهدی جان مشکل حل شد تو سایتش نوشته این فایل تو اجرای برنامه تاثیری نداره
با سلام می خواستم عرض کنم که بنده بعد از دانلود کردن برنامه pcsx2 0.9.2 و اجرای آن با قسمت تنظیمات مواجه می شوم که پلاگین sound خال است و هر پلاگینی هم دانلود کردم به آن نخورد لازم به ذکر است که زمانی که تنظیمات را ok می زنم با ارور همان پلاگین صدا مواجه می شوم و به درون نرم افزار نمیرود لطفا بنده را کمک به فرمایید
با سلام به دوستان
ميشه بازيهاي پلي دو رو ببريم روي هارد كامپيوتر و با مبدل پلي دو آنها رو اجرا كرد
البته ما سي دي رام vcd هستش
و از يك از دوستان كه دي وي دي داره اونها رو به هارد خودم انتقال مي دهم
گفتم فقط اين جوري ميشه كاري كرد
با تشكر
همین جا خیال همه رو راحت کنم : تا آمدن نسخه ی 10 برنامه ینقل قول:
pcsx2 خواهش می کنم صبر کنید به خدا من 3 ماه روی نسخه های مختلفش کار کردم هیچکدام جواب نداد
برای اینکه خبر هاش رو داشته باشین به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید!!!!!!!!!!!
عزیز اولا یکم صبور باش!سه تا پست تو 6 دقیقه دادی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتظار داری جوابتو چند دقیقه ای بگیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ثانیا میشه در مورد مشکلت یکم بیشتر توضیح بدی؟آخه من نمیفهمم تو پلاگین صدا رو دانلود کردی بعد که کپی کردی تو پوشه پلاگین، امیولیتور نمیشناسش؟ اصلا مطمئنی که پلاگین صدای pcsx2 بود؟
راستی آقای ARASH BAHAL هنوز ورژن 1 برنامه pcsx2 نیومده،چطوریه که ورژن 10ش میخواد بیاد؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن قبلیش 0.9.2 بوده نه 9.2! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جواب آقای remigolian هم باید بگم که pcsx2 فقط فایلهای ELF باز میکنه یا اینکه دی وی دی و یا سی دی رو از DVD/CD Rom میخونه.فکر نکنم بتونی از ایمیجش استفاده کنی!
در جواب بالا بگم که ببخشید آقای معلم (1.0).
این برنامه فقط پلاگین PeopsSPU21[1].6scr.7z را برای صدا می خونه.
اگر پلاگین صدا رو نشناخت فایل MS_VC7_dlls.7z رو دانلود کن.
برای پیدا کردن این پلاگین ها تو گوگل سرچ کن. فایل MS_VC7_dlls.7z رادر محل نصب pcsx2 کپی کن نه در داخل فایل پلاگین ها.
برای image گرفتن از Alcohol 120% استفاده بکن و با پلاگین cdvdPeops برای خوندن imageاستفاده کن . از من به شما نصیحت بازی هایی که اسمشون در support لیست است را امتحان کنید.
اگه سوال بود در خدمتم ولی زیاد خودتون رو اذیت نکنید!!!!