سلام به همه دوستان گلم من 2 مطلب دارم واسه گفتن سعی میکنم خلاصه و مفید بگم.
1.مطلب اولم درباره پست تیپاکس که خیلی دلم از دستشون پره نامردا من یه هدفون خریدم نمایندگی زنهایزر از تهران واسم پنجشنبه صبح فرستاد بعدکه از یارو پرسیدم گفت پنجشنبه شب رسیده به دستمون تو ابادان ولی پنجشنبه شب به من نگفتن که بسته رسیده جمعه هم که هیچ شنبه هم نیاوردن زنگ هم نزدن تا امروز بعد از ظهر خودم با پرس جو ادرسشونو پیدا کردم رفتم یه مغازه در حد مخروبه و کثیف بود یارو هم سیگار میکشید گفتم واسه چی بسته منو نیاوردین در خونمون گفت بهت زنگ زدیم در دسترس نبود!
بهش گفتم الان زنگ بزن به گوشیم جلو خودش گوشیم زنگ خورد یارو رنگ صورتتش قهوه ای شد خلاصه 5900 تومن هم گرفت.
2. حالا بریم سر جناب
px 100 عزیز اقا این هدفون خیلی چیز توپیه بزارید یکم مسئله رو باز کنم
این هدفونو من 65 گرفتم که با پول تیپاکس حدود 71 شد ولی در کل واقعا تو همین 5/6 ساعت تونسته نظر منو خیلی جذب کنه و منو راضی کرده حالا چرا
1. اول از همه کیفیت باور نکردنیش که منو سورپرایز کرد کیفیتش واقعا نسبت به قیمت و فیزیک ظریف و کوچیکش خیلی خوبه
2. اصلا این فکر رو به سرتون راه ندید که خوب کله من خیلی کوچیکه و امکان داره واسم بزرگ باشه یا کلتون خیلی بزرگه و واستون کوچیک خواهد بود کله منم کوچیکه و فکر میکردم روی سرم بزرگ باشه و ازاد روی سرم به اصطلاح بازی بکنه ولی کنار دسته هاش بلند و کوتاه میشه و واقعا خصوصیت خوبیه و واقعا روی سر خوب و محکم وایمیسه و وزنش هم خیلی سبکه و وقتی توی گردنتون انداختین تقریبا میشه گفت چیزی حس نمیکنین
3. treble عالی و جون میده واسه اهنگای ترنس ولی از bass ولی از باس خوبش غافل نشین که واقعا عشق باس ها رو راضی میکنه مطمئن باشید با توجه به هزینه ای که میکنید باسش هم راضیتون میکنه
4. خیلی جمع و جور در عین حال محکم هست و تا میشه ( اگه عکساشو ببینید متوجه میشید) و خیلی ظریف و شیکه ولی محکمه اینم بگم که واسه من اینجوری بود که سایز گوشیهاش از اون چیزی که فکر میکردم کوچیک تره ولی این یه خصوصیت خوبه چون الان که روی گوشم میزارم میفهمم که اگه سایز گوشی هاش از این بزرگتر بود چقدر بی ریخت میشد تازه اینم در نظر داشته باشید که من جزو افراد گوش بزرگم و تونست منو راضی کنه مطمئنن بقیه رو راضی میکنه چون گوشی هاش توی یه زاویه محدود به همه طرف میچرخه که اگه روی گوشیتون بزارید متناسب با استیل گوشتون روش سوار میشه که اینم کمتر هدفونی دیدم داشته باشه
5.ابر روی گوشش چیزی از جنس چرم کم نداره اینو یه خصوصیت بد نمیشه دونست و سیمش هم به اندازه کافی هست حدود 1/5 متره
6. من نتونستم توی این 5/6 ساعتی که ازش استفاده کردم ایرادی پیدا کنم ولی اگه بعد ایرادی دیدم حتما مطرح میکنم
در کل شک نکنید نسبت به پولی که میدید هدفون خیلی خیلی خوبی میگیرید و راضی میشید و هیچ هدفون on ear نمیتونید زیر 100 تومن به این خوبی گیر بیارید چون من خیلی تو هدفونا گشت و گذار کردم و انتخاب خیلی خوبیه واسه کسایی که واسه سفر و گوش دادن موزیک توی مترو و اتوبوسو ماشینو حتی روی دوچرخه ( مثل من ) و زیر 100
تومن میخوان خرج کنن ولی اینم بگم که نمیتونه افرادی که هدفون on ear میخوان و توی جاهایی هستن مثل کارخونه سر صدا زیاده رو راضی کنه البت طبیعیه چون noise canseling نیست و یه چیز دیگه اینه که اگه خواستید هدفون on ear و زیاد هم بودجه نداشتید واسه ما کم خرجا انتخاب بسار خوبیه..
هر کس خواست بگیره چیز خوبیه در کل منو راضی کرد تازه player من گوشیم بوده دیگه حساب کن اگه بتونین یه mp3 player نسبتا خوب هم واسش بگیرین دیگه نور علا نوره
ببخشید اگه پر حرفی کردم دم همتون گرم