داش بله آخرشه .ولی برا من بدون روت کردن میشه به sd انتقال داد.نمیدونم...نقل قول:
داش هنگام انتقال ارور میده؟
Printable View
داش بله آخرشه .ولی برا من بدون روت کردن میشه به sd انتقال داد.نمیدونم...نقل قول:
داش هنگام انتقال ارور میده؟
ریست فکتوری کردم و رمو با موبایلم فرمت کردم درست شد.ممنون. ممکنه از نوع فرمت مموری بوده مشکل.بازم از راهنماییت ممنون.
سلام دوستان خسته نباشید تبلتم بنچمارکش از antutu وحشتناک کم شده نمیدونم چرا قبلا 13000 میگرفتم ولی الان 8000 من موندم که چرا اینطوری شده در ضمن توی بازیها هم لگ داره real racing3:n28:
دوست عزیز بنچمارک، قبلنا درست امتیاز میداد.تویه سایتی خوندم که می گفت antutu از شرکتا پول هنگفتی میگیره تا گوشی هاش امتیاز بیشتری بگیره.
درمورد سوال دومت باید بگم حتما دیتاشو واسه power vr دانلود نکردی واسه من که هنگ نکرده .بازم سوال داشتی مطرح کن.
مرسی دوست عزیز از اینکه جواب سوال من رو دادی،ولی هر کسی تازه بنچمارک گرفته همشون بالای ۱۱۰۰۰ بوده من دیتا رو هم مطمئن هستم که مال این گرافیک بوده اخه از چند تا سایت مختلف دانلود کردم و همشون رو امتحان کردم باز میکنه ولی خیلی اهسته وکند دیگه نمیدونم چیکارش کنم شاید به اون اپدیتی که چند روز پیش اومده باشه بستگی داره نمیدونم فقط از چند نفر از دوستان خواهش میکنم که اونها هم بنچمارک بگیرن و بزارن و مرسی دوستان گلم:n01:
کامپیوتر من دیگه تبلت رو نمشناسه.از 4 تا حالت usb اولی رو نمیشناسه ولی 3 تای اخر رو که حالتهای عکس و فقط شارژ و سی دی رام هست رو میشناسه.منم فقط گزینه اول واسم مهمه که بتونم توش اهنگ و برنامه بریزم.ویندوزم هم xp هستش.درایورش رو هم نصب کردم.گوشی هم روت شده است.البته جدیدا هم ویندوزم رو عوض کردم .ویندوز اکس پی نوامبر 2013 هستش.از چی میتونه باشه؟
تب منم همین مشکل رو داره.....تازگی اینطور شده.....ویندوز سون 64 بیتی
برای منم اینجوری شده ولی با این تفاوت که تب رو میشناسه ولی فایلهای توی درایور رو نشون نمیده
Sent from my ME173X
میشه در مورد مشکل نشناختن تبلت توسط کامپیوتر یکم بیشتر توضیح دهید؟
میگردم و مشکلتون رو حل میکنم.
چرا مرورگر وب این تبلت باز نمیشه و پیغام متاسفانه مرورگر متوقف شده می دهد؟
دوست گرامی برو تو برنامه ها ،مرور گرو انتخاب کن ، force stop رو کلیک کن ، بعد clear data رو بزننقل قول:
Sent from my ME173X using Tapatalk
سلام برای خلاصی از اثر انگشت روی صفحه باید چکار کنم؟ برچسب قیمتش چنده؟ یه سوال مهم اینه که اگر باتری این تبلت مشکل دار شد میشه تعویض کرد ؟ قیمتش چقدر اب میخوره؟
محافظ صفحه یا همون برچسب از ده هزار تومن شروع می شه به بالا ... یه کم نصبش هم سخته و بهتره بزاری خود مغازه دار نصب کنه.نقل قول:
در مورد باتری هم وقتی الان داره صحیح و سالم کار می کنه بهتره فکر و ذهنیتت رو روی این مسئله نذاری. ایشالله مشکلی پیش نمیاد
بله دوست عزیز درست میگوید.نقل قول:
درضمن اگه خدا نکرده به باتریش صدمه خورد یه 50 یا 70 تومن آب میخوره.
دوستان سایت دیجی کالا محافظ trans cover اورده هر کس میخواد تا تموم نشده سفارش بده ، من خودم پرسونا دارم ولی چون استند دار نبود ترنس سفارش دادم ، ضمنا هرجا میگردم اسکرین پروتکتور اصلی گیرم نمیاد براش ، چیکار کنم ؟
Sent from my HTC Desire HD
باسلام.دوستان لطفا کمکم کنید.
من برنامه softkeyz رو بدون نصب تم یعنی با تم های خودش رو تبلت memo pad hd 7 نصب کردم بعد تم هارو انتخاب کردم.بعد ریستارت شد حالا نه دکمه داره نه نوتیفیکیشن.تورو خدا کمکم کنید هرکاری کردم درست نشد....کمک کمک کمک
دوستان نمیدونید این تبلت در پیشنهاد ویژه دیجی کالا هست یا نه؟
آره دوست عزیز هست.نقل قول:
این کارو کردم بازم باز نمیشهنقل قول:
داش اصلا باز نشه با کروم برو دیگه ...نقل قول:
مهم **** مهم ***** مهم ****** مهم
دوستان هرکی خواست آموزش نصب کاستوم رام و بگرداندن تبلت های بریک شده و خراب شده رو بگم اینجا مطرح کنه تا یه تاپیک ایجاد کنم.باتشکر.
مگه برای این تبلت کاستوم رام اومده ???نقل قول:
Sent from my ME173X
یه آپدیت جدید (6مگ)اومده من نصبش کردم.تغییر خاصی نکرده فقط 2تا والپیپر اضافه شده و لوگوی استارت آپ ایسوس عوض شده
کابل OTG ندارم اینشو تست کنم.دوستان تست کنن اطلاع بدن ولی بازم بعید میدونم
آره داش خواستی آموزششو بزارم ولی پیچیده است اینم فروم خارجیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باشه داش ما هم آپدیت می کنیم می بینیم ساپورت می کنه .الان تبلت تو شارژ فردا بهت نتیجه رو میگم.نقل قول:
دوستان به خاطر این که این تبلت از باطری خوبی بهره مند است آموزش های سالم نگه داشتن باطری رو میگم
1.اول از همه بعد از خرید آکبند دستگاه باطری آن را کاملا خالی کرده و بعد به مدت 6 الی 9 ساعت به شارژ اولیه بزنید.
2.دوم همیشه تبلت را فول شارژ ازش استفاده کنید .(اگر تبلت را به شارژ زده اید بهتر است تا 100 پر شود)
3.باطری را تا زمانی که کاملا خالی نشده به شارژ نزنید.(مثلا در 15 درصد به شارژ نزنید تاکاملا خالی بشه بعد)
4.از برنامه های صر فه جویی باطری به هیچ عنوان استفاده نکنید.(زیرا بنا به تجربه خودم و بنا به تجربه دوستان عمر باطری در بعضی از گوشی ها و تبلت ها از 2سال به 1 یا چند ماه کاهش پیدا می کند)
5.آخری و از همه مهمتر مهمتر هنگام شارژ کردن از تبلت به هیچ عنوان استفاده نکنید.(مهم)
ممنون لینکشو تو xda ندیده بودم ینی خیلی وقت بود اونجا سر نزده بودم حتما ممنون میشیم اموزش نصبش ر بزاری ,نقل قول:
شما خودت کاستوم رام نصب کردی ??? اگه اره از لحاظ پایداری چطوره ??? باگ ??? لگ ??? توییکز و پرسونالیزش خوبه یا نه ?? ممنون میشم جواب بدی
Sent from my ME173X
داش من خودم نصب کردم خوب بود ولی دوباره به حالت اولیه بر گردوندم .اگه بخواین آموزششو بگم.نقل قول:
در ضمن بگم .میتونی بعد از نصب رام میتونی به حالت اولیه ایسوس برگردونی.
سلام ولی خوندم چند جا که نباید در سیکلهای تکراری باتری پلیمری رو شارژ کرد چون تعداد سیکل های پیش فرض کاهش پیدا میکنه و باتری عمرش کوتاه میشه ! یه برنامه بنام Go power master دارم تو تبلت جنس باتری این تبلت رو لیتییوم یونی تشخیص داده ! چرا اشتباه تشخیص میده؟نقل قول:
آپدیت کردم ولی باز هم خبری از ساپورت OTG نیست
تنها مشکل رفع شده مشکل مرورگر تبلت بود
دوست عزیز واسه همین که میگم از برنامه ها برای بهتر کارکردن باطری استفاده نکنید.نقل قول:
بالاخره توجه توجه توجه
بالاخره ویدیوی مقایسه دوتبلت nexus 7 و memo pad HD 7 در آپارات توسط خودم قرار داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
چندتا سوال درباره تبلت hd7 داشتم که ممنون میشم کمکم کنید.....
1)تو همه ی گوشی ها و تبلت ها توی منو با چند ثانیه نگه داشتن دست روی آیکون میشه اونو به صفحات دیگر یا هر جایی که می خواهید قرار دهید و در این تبلت نمیشه ... میخواستم ببینم چطور میتونم این کارو بکنم...یا اصلا همچین کاری تو این تبلت میشه کرد...بعید میدونم نشه...
2)من تو قسمت تنظیمات ایمیلم رو ثبت کردم ولی وقتی که ایمیلی میاد اصلا هیچ گونه اطلاعی به من نمیده.... اصلا وقتی با نرم افزاری که خود تبلت از قبل داشت (ایمیل) میرم ایمیل رو چک کنم همش جست و جو میکنه و هیچی پیدا نمیکنه تا وقتی که از نرم افزار بیرون بیام میگرده که دیگه حوصلم سر میره و در میام. خواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید یا نه....
خیلی ممنون...
نقل قول:
داش سلام در جواب سوال اول .دوست عزیز نه خیر نمیتونید .برای این کار بهت لانچر nova رو نصب کنی .
جواب سوال 2.برو تنظیمات، بعد برو به برنامه ها، همه برنامه ها، رو ایمیل کلیک کن . حالا گزینه force close و بعد گزینه clear data. رو بزن حالا یک بار دیگه از تو برنامه ایمیل ، ایمیل خودتو وارد کن .
نقل قول:
خیلی ممنون
حالا بعد از نصب این لانچر برنامه تازه ای نصب کردم رو بازم میتونم ویرایش کنم؟؟؟؟
دوستان آپدیت جدید آندروید رو این بلت چطور عمل میکنه؟ گویا کلا این ورزن اندروید 4.3 مشکل داره
دوست عزیز مگه واسه این تبلت اندرونی 4.3 اومده؟نقل قول:
بله .درضمن میتونید تم اندروید 4.4 هم برای این لانچر نصب کنید.نقل قول:
سلام
اون دوستمون که تبلتش خاموش شده بود فرستاد گارانتی نتیجه گرفت؟
تیلت من هم خاموش شده :n02:
من مدل Asus Fonepad 7 ME372CG رو دارم . اندروید 4.3روی گلکسی اس 3 هم درست عمل نکرده و بعضا ضعف هایی هم احساس میشه تو Asus Fonepad 7 ME372CGنقل قول:
یه سرچ کنید شما