همه دوستان صبر کنن قیمتها به شدت پایین میاد دلار داره سقوط میکنه ،بحث جنگ کاملا منتفی شد:n20:
Printable View
همه دوستان صبر کنن قیمتها به شدت پایین میاد دلار داره سقوط میکنه ،بحث جنگ کاملا منتفی شد:n20:
اگه ویندوز اورجینال داشت زیر 3900 یه قیمت منطقی به حساب میومد.اما با حذف ویندوز اورجینال 200 دلار باید از قیمتش کم شه ;یعنی هزار دلار منهای 200 دلار =800 دلار!در واقع این n550 که ما داریم تو ایران میخریم 800 دلاره,پس 3700 هم قیمت منصفانه ای نیست.حداکثر قیمتش باید 3500 باشه!هرچقدر به قیمت پایینتر قانع باشیم به نفع ماست.
دوستان با نمایندگی تماس گرفتم گفتم این سری با کانفیگ گرافیک 2 هم بیارن گفت حتما میاریم!اگه بیارن عالی میشه 200تومن هم کمتر هزینه میکنیم.
ال دیجیتال بازم اورده . 4,200,000 تومان
بالاخره دیجی کالا هم یه بررسی کامل این لپ تاپ انجام داد.دوستان نقد و بررسی n550 رو میتونید تو سایت دیجی کالا بخونید.جالبه نقاط ضعفش رو گفته قیمت بالا!!
این قضیش مثل همون سری که اول اورده بود 4200بعدش سازگار ارقام وارد کرد 3700 با گارانتی.......نقل قول:
اینا رو خودشون وارد میکنن و هر قیمتی که بخوان میزارن.......
بعدش که میری سایت کامنت میزاری پاک میکنن¡¡
سلام به همه
بنده هم با این اقایی که میگه این لپتاپ فقط با 4 گیگ رم اضافه رو میدم 4510 صحبت کردم تلفنی که ایشون کاملا انسان بی منطقی هستند
سازگار 160 دستگاه از این مدل رو امروز وارد کرد که با کانفیگ های مختلف بود و همه انها دارای صفحه نمایش کاملا لمسی و دارای رزولوشن 1920*1080 + Ips(FHD) screen بودند
فقط تنها فرق انها در پردازنده های متغییر از i3 تا i5 نسل سوم و چهارم حتی پردازنده های ولتاژ پایین U/ و کارت های گرافیک انهاست که تغییرات انها شامل مدل های gt630 تا gt750m بدون SLI بوده است
شرکت بازرگانان مهر ورود این لپتاپ ها رو تا شنبه 23 شهریور ماه 92 اعلام کرده که باید بگم همیشه دو شرکت کاوه و مهر کمی دیرتر اقدام به واردات این نوع لپتاپ ها می گوینده
بده امروز1 دستگاه را با گارانتی 2 ساله سازگار ارقام سفارش و قول تحویل را در روز 5 شنبه گرفتم ...
اما نکته اساسی این است که باید بگویم قیمت این نوع لپ تاپ ها به احتمال 50 درصد افزایش قیمت از 20 تا 100 هزارتومان و به احتمال کاهش قیمت از 10 تا 80 هزارتومان از قیمت اولیه خود یعنی 3708000 تومان اعلام شده است
بنده لپ تاپ را باقیمت 3730 با کانفیگ i74700hq/fhd -touch Screen/8g/1Tb/4g سفارش دادم و دوستانی هم که نیاز دارند برای خرید با نمایندگی شهر خود در میان بگذارند . (مرکز کامپیوتر وهابی - گنبدکاووس - گلستان )
نتایج بازی های کریسیس 3 و نید فور اسپید ماسفانتید را در اینجا قرار میدهم ...
با ارزوی داشتن ایرانی اباد تر
بازرگانی مهر ... (فردا تماس بگیرید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن فروش :
تهران
تلفن 1 : 88941139 21 98+
تلفن 2 : 88941182 21 98+
شیراز
تلفن : 4-2336442 711 98 +
تلفن : 2358580 711 98 +
2358583 711 98 +
(( تلفن خودم 09335576384 ))
دوستان در مورد گیم کرایسیس 3 یکی از اشنا ها تست کرده :
1- سرعت بازی بسیار عالی بر روی hight
2- دارای کمی لگ که وجودش برای مبتدیان حس نمیشه اما برای گیمر های حرفه ای نمیشه گفت خوبه (در حالت اولترا)
3- جلوه های گرافیکی بسیار عالی نمایش داده میشه
امتیاز ها :
امتیازی که وبسایت های گیم بوکر دادن به این لپتاپ برای بازی کرایسیس 3 :
1- پردازنده 10/10 برای الترا ، هایگ ، نرمال ، لَو
2- امتیاز به کارت گرافیک Nvidia GeForce 750m 2/4 مقدار 8/10
3- امتیاز رم سیستم 8 گیگ 10/10
------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی نید فور اسپید ماسفانتد:
از همه لحاظ عالی ... بدون داشتن لگ در هر رده گرافیکی ..
کلیه امتیازه های وبسایت گیم بوکر به این لپتاپ برای بازی نیدفور اسپید ماسفانتد 10/10 میباشد
-----------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد صفحه نمایش
یه سری ها میگن که ما میترسیم چون لق میزنه
طرز فکر کمی اشتباه است متاسفانه در وبسایت های ریویو این لپتاپ ذکر شده صفحه نمایش و لولا ها کمی ضعیف طراحی شده اما نه به این غلظت
استفاده از تاچ اسکرین در اخرین نقطه به احتمال 160 درجه بدونه خمش یا پیچش و یا حرکت و لرزش است ... (نگران صفحه نمایش لمسی ان نباشید)
-------------------------------------------
صدا و گرمای دستگاه
در حالت idle این لپتاپ طوری به نظر میرسه که فکر میکنی خاموشه یعنی صدا و گرمایی تولید نمیشه
در نمایش ویدئو درصد افزایش دما از 1 درجه تا 5 درجه سانتی گراد متغییر میباشد
در هنگام بازی گرمای تولید شده حداکثر 40 درصد لپتاپ های دیگر هم رد در حالت گیمینگ است
----------------------------------------------
ادامه دارد ....
منتظر قیمت زیر 3700 باشین قطعا
بله قطعا قیمت زیر 3.7 میاد درصورتی میاد که ویندوز اورجینال برداشته میشه
در صورتی میاد که کانفیگ با پردازنده های ولتاژ پایین U عرضه بشه
در صورتی میاد پایین که کارت گرافیکش به خریدش نیارزه
در صورتی میاد پایین که تاچ اسکرینش برداشته باشه
با کلیه موارد بالا انتظار داشته باشید که قیمت زیر 3500 باشه...
دوستان قیمت های شنبه احتمالا از 3680 تا 3850 متغییر باشن برای کانفیگ معروف JV
سلام دوستان آیا N550 با صفحه مات و فول اچ دی با گرافیک 4 هم جزو اقلام جدید وارداتی است؟ اصلا وارد میشه؟ کی؟ (اصلا همچین مدلی داره؟) قیمتش حدودا چقدره؟
صفحه مات اگر باشه لمسی نیست دیگه!نقل قول:
سلام دوست عزیز ، من امروز با بازرگانی مهر تماس گرفتم گفتن ندارن !!!نقل قول:
1هفته صبر کنین همه چی درست میشه
واقعا؟ يعني اگر صفحه مات باشه تاچ نيست؟ مگر نه اينكه گفته شده صفحه مات همزمان با تاچ هست؟نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
بله ، در ری انسر قبلی عرض کردم که بازرگانی مهر و شرکت کاوه اکثر مواقع دیرتر جنس وارد میکنن
من با خانوم نیک فر حرف زدم ایشون عرض کردند که احتمال 100 درصد ارائه از 24 شهریور شروع میشه و مقدار سفارششون 115 تاست
با این حال افراد سود جو باید لپتاپ های موندشونو ترشی بندازن
صفحه مات در محصولات سازگار موجودنیست یا اگر هم باشدبه احتمال 98 درصد بدون صفحه لمسی (تاچ اسکرین) است ... و قطعا IPS جای خود رابه TN یا موارد دیگر خواهد دادنقل قول:
دوستان دقت کنند که صفحه براق ان زیاد دیده نمیشود ( تو ذوق نمیزنه ) فقط در زیر نور هی خورشید و در روز استفاده از اون کمی سخته ...
درمورد پنل های IPS - FHD عرض کنم که حدود 90 درصد این پنل ها bright LED هستند که خوب وقتی خوبی های این صفحه نمایش رو نگاه میکنی این مورد زیاد به چشم نمیاد مثلا زوایای دید این لپ تاپ فوق العاده است ...
دوستان حالا که باتری اینو نمیشه درآورد ، وقتی باتری فول میشه دیگه شارژ نمیشه باتری؟
سلام .. :n18:
می خواستم یه سوال بپرسم ،صفحه لمسی لب تاب جدا ازوب گردیش ،به چه دردهای دیگری می خوره ؟:n13:
کسی هست تو تبریز که این لب تاب رو بفروشه ؟؟؟؟منظورم مغازه است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2روزه در به در دنبالش می گردم هیچ کدوم ندارن:n03::n28:
لطفا کمک کنید تبریزی ها:n13:
امروز من پايتخت بودم،هرچي گشتم هيچكس نداشتش!!!
حالا چيكار كنم؟؟؟:n14::n14::n14::n13::n14::n28:
صبر........نقل قول:
سلام دوستان. فرض کنید من می خوام برم لب تاب بگیرم، اما نمی دونم تو مغازه طرف با توجه به اینکه وقت تنگه چگوره لب تابو چک کنم که یوقت اگه مشکلی داشت نخرم.
با توجه به اینکه لب تابا اولش ویندوز نداره! میشه یه مقاله کامل واسه تست اولیه خرید لب تاب بزارید؟ ممنون میشم:n18: ( البته جواب این موضوع به درد بقیه هم میخوره)
لطفا به این سوال پاسخ بدید.
نقل قول:
دوستان حالا که باتری اینو نمیشه درآورد ، وقتی باتری فول میشه دیگه شارژ نمیشه باتری؟
نه شارژ نمیشهنقل قول:
دوست عزیز،دیگه تو لپتاپها نیازی به درآوردن باتری نیست،حتی با این کار ممکنه آسیبهای شدیدی به لپتاپ وارد بشه.نقل قول:
بله،وقتی که باتری بصورت کامل شارژ بشه تا یه درصد مشخصی دیگه شارژ نمیشه.مثلاً تو لپتاپ من (N56VZ) از 100% تا 95% شارژ نمیشه و در صورتی که از این مقدار پایینتر بیاد شارژ میشه.
بازرگانی مهر که خانوم نیک فر نداره؟!نقل قول:
قانع شدم:n02::n02:نقل قول:
رمز تصویری برای ورود به ویندوزنقل قول:
کار با عکس ها - عکس بعدی و قبلی - زوم کردن روی عکس و غیره
برنامه های مخصوص ویندوز 8 مثلا تویتر ، ویکی پدیا ، یوتیوب ، vevo ، اسکایپ و ... تو همه برنامه های مخصوص ویندوز 8 کاربرد داره . بازی های صفحه لمسی هم تو استور مایکروسافت هست ...
انتخاب فایل ها ، درگ و دراپ و کارهایی که مربوط به مدیریت فایل ها میشه
تو پخش فیلم و اهنگ هم کاربرد داره ... البته نه هر برنامه ای .
تجربه خوبی هست .
ممنون از اینکه به سوالم پاسخ دادید:n01::n01::n01:
دوستان عزیز خرید و فروش در این انجمن ممنوع هست
موردی در این زمینه مشاهده کردید گزارش تخلف ارسال کنید
ممنون
میشه جواب این دوستمونو بدید؟سوال منم هست.نقل قول:
سلام...نقل قول:
یه مطلب پیدا کردم باعنوان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی عنوان کلیک کن تا برات باز شه
امیدوارم بدرد بخوره:20::46::biggrin:;)
این لپ تاپ دوباره کی به بازار میاد ؟ ، شنبه (فردا) میاد؟
بابا مردیم از انتظار ، شیطونه میگه برو 4500 رو بده بخر.
گندشو در آوردن ...من شخصا فعلا بی خیال خرید لپ تاپ شدم.با این اوضاع چند ماه دیگه بخرم منطقی تره!
من میخوام بگم از دبی برام بیارن!!
اونجا موجود هست دیگه ؟؟
قیمتش چجوریه و گارانتی ؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
تا چند روز پیش که موجود نبود ولی الان فکر کنم باشهنقل قول:
حدود 1000 دلار
گارانتی نداره دیگه برای ایران
ایسوس حتما نمایندگی داره تو دبینقل قول:
یعنی اونجام کمیابه ؟؟؟!
و قیمت اونجا ایا جهانیه ؟؟ مثلا قیمت جهانیش الان 1000 دلاره پس اگه با دلار 3100 حساب کنی می افته 3 ملیون و 100 یا با سودش 200 .
تو ایران 1000 - 200 پول ویندوز میشه 800 اما میدن 4 ملیون
اگه دبی این قیمت باشه که همه از دبی میخریدن .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2