حیف که سیمکارت خور نیست. جایی که وای فای نباشه ، اینترنت نداره.نقل قول:
دی جی کالا ، سیم کارت خورش رو گذاشته 1.279.000
Printable View
حیف که سیمکارت خور نیست. جایی که وای فای نباشه ، اینترنت نداره.نقل قول:
دی جی کالا ، سیم کارت خورش رو گذاشته 1.279.000
دوستان من مدل 32 گیگ 4 جی رو دارم.....دو روز بیشتر نیست دارمش.کادو گیرم اومده....فقط کارتونش باز شده....قیمت خیلی خوبی می فروشم...پیام بدین!!شیرازی ها تو اولویت هستند!!
بله این کاستی تبلت های wifi ـه!نقل قول:
اگه Nexus 7 2 4G گرونه، و تبلت سیم کارت خور برای gprs میخوای میتونی از گزینه های ارزون تر بهره ببری.
سلام دوست عزیز انجمن بازارچه رو امتحان کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من میخوام تبلت بگیرم...انتظاراتم اینه : آیا نکسوس 7 بگیرم؟؟ نکسوس سیم کارتش میشه مسیج فرستاد؟ ایرانسل میخوره؟؟؟ یا رایتل فقط؟ چطوریاس؟؟ باتریش خوبه؟؟؟ میگن باتریش جالب نیست....
آندرویدش وقتی میخریم چنده روش؟؟؟ راحت به 4.4 آپیدت میشه؟؟؟ یا سخته؟
تایپ فارسی راحته توش؟
انتظارات من :
باتری خوب
حتما پردازنده 4 هسته ای
حتما حداقل رم 2 گیگ
آندرویدش زیر 4.2 نباشه
برند معتبر باشه....متفرقه نباشه...برای من هوواوی هم متفرقه س!
زیر 16 گیگ نباشه
بین 7 تا 10 باشه ال سی دیش
صفحه نمایشش فوق العاده باشه! ترجیحا ips
کیفیت ساخت خوب باشه..
نوت نمیخوام
قلم نمیخوام
اگر سیم بخوره خیلی بهتره! در حد مسیج فقط نه مکالمه!
بودجه : تا 1500
دوستان لطفا راهنمایی کنید
تبلت من سیمکارت ایرانسل که میندازم روش به هیچ عنوان نمی تونه از اینترنت استفاده کنه!!در صورتی که علامت E بالای صفحه مشخص هست و همین سیمکارت روی گوشیم راحت اینترنتش قابل استفاده هست!!
من دو هفته ای گرفتمش. دو سه تا مطلب خدمت دوستان بگم:
1-مهمترین عیبش از دید من اینکه برای این صفحه های خازنی، قلم مناسبی حداقل من نیافتم که بشه درست نوشت. یعنی اونجوری که برای گالکسی میگن، بشینی جزوه بنویسی.
2-حواستون باشه کیف و محافظش کم یابه. کیف اصلش رنگهای خوبی نداره. مدل یوسامز بهتره.
3-سیم کارتخور بودن به معنای قابلیت مکالمه نیست.
راستی یک پرسش: من اومدم روتش کنم، زد و کل عکسمو پاک کرد در حالیکه پشتیبان نگرفته بودم، چیکار کنم؟ چجوری میشه بازیابی کرد؟
سلام من که دارمش البته مدل سیمکارت خورشو ندارم ولی نکسوس ۷ سال ۲۰۱۳ همه ی چیزایی رو که شما می خواین داره.نقل قول:
باتری شم اتفاقا خیلی راضی ام ازش! خیلی خوب جواب می ده. ولی چون مدل سیمکارت خورشو ندارم، اطلاع از اس ام اس و ایرانسل و ... ندارم.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
سلام دوستان :n01:
امروز برای من آپدیت 4.4.4 را دانلود کرد ولی هنوز نصبش نکردم
کسی از دوستان این آپدیت رو نصب کرده؟
نظری ؟ پیشنهادی؟
مرسی:)
منتظر چی هستی نصب کن به ما هم تغییراتش رو بگو!نقل قول:
برای من که هنوز نیومده متاسفانه،
مدل سیم کارت خور ۳۲ دارم
تاپیک رو از زیر فرسنگ ها خاک پیدا کردم:دی
امروز برای من آپدیت 5.0.2 اومد حدود 10 مگ هم بود
بعد از آپدیت هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام دادم
تغییر محسوسی تا حالا ندیدم ولی شاید کمی سریع تر شده باشه
پس چرا برای من هنوز ۴.۴.۴ هست و هیچ آپدیتی نمیاد نکسوس ۷ ۲۰۱۳ سیم کارت خور کسی میتونه راهنماییم کنه؟
هنوز برای مدل های سیم کارت خور آپدیتی نیومده متاسفانه. یه کم دیگه باید صبر کنید.نقل قول: