یادش بخیر این یکی از عکسهای مسابقه شعر متناسب با عکس در انجمن ادبیات بود من تعبیرم ازاین عکس رو با شعری که در اون مسابقه گذاشتم بیان میکنم با این عنوان:نقل قول:
دور باطل
نقل قول:
Printable View
یادش بخیر این یکی از عکسهای مسابقه شعر متناسب با عکس در انجمن ادبیات بود من تعبیرم ازاین عکس رو با شعری که در اون مسابقه گذاشتم بیان میکنم با این عنوان:نقل قول:
دور باطل
نقل قول:
این عکس منو یاد خر آسیاب می ندازه تنها با این تفاوت بسیار کوچیک (!) که این فرد در تمام عمرش مدعیه داره یه راه جدید و هرگز طی نشده رو با سختی و مرارت زیاد کشف می کنه.نقل قول:
این اولین عکس من در این تاپیک هست و خوشحال میشم نظر دوستان رو در موردش بدونم :
نقل قول:
عکس بسیار جالبیه و منو یاده اون ضرب المثل معروف ایرانی میندازه:
" خواهی نشوی رسوا, هم رنگ جماعت شو "
" If you do not want to be ashamed, follow the crowd "
نظر خیلی خوبی بود، ولی من این عکس رو از جایی که برداشته بودم یک تفسیر خیلی جالبی ازش ارائه داده بود، که شاید با این نگاه سریع ما زیاد جور در نیاد.نقل قول:
به ذهن خودم نرسید، خواستم ببینم به ذهن کس دیگری هم نمیرسه یا نه. :n05:
این عکس منو یاد این ضرب المثل میندازه:نقل قول:
در کنار سيب گنديده، سيب سالم هم میگندد.
یعنی بیشتر این حس بهم القا میشه که اون چنگال متفاوت میتونه بهم زننده نظم یک جمع باشه و اونها رو تحت تاثیر بگذاره...
تو انیمیش رنگو، لاک پشت فرماندار میگفت :نقل قول:
اگه آب رو کنترل کنی، همه چیو کنترل میکنی.
امروز آدما تشنه این هستن که خودشون رو به وسیله دانستن قانع کنن یا توجیه کنن، پس کافیه وسیله های گسترش آگاهی رو کنترل کنی، تا همه چیو کنترل کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر قابی میتواند تنها بخشی از حقیقت باشد، هر دوربینی میتواند دروغ بگوید.
یادآور تحلیل معروف از عملیات گوبلزی:
هیچوقت نگذارید مردم دلسرد شوند، هیچوقت خطا و تقصیری را نپذیرید، هیچوقت تصدیق نکنید که دشمن ممکن است صفت خوبی داشته باشد، هیچوقت جایی برای جایگزین باقی نگذارید، در آن واحد روی یک دشمن متمرکز شوید و تقصیر هر اتفاق بدی را بر گردن او بیاندازید. مردم دروغ بزرگ را زودتر از دروغ کوچک باور میکنند و اگر دروغی را مکرراً تکرار کنید، دیر یا زود آن را باور خواهند کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
شاید زیاد مرتبط نباشد : این مفهوم در این مورد خاص برایم یادآور اصطلاح دوکومنتور فرانسوی و ماکومنتری انگلیسی است. (مستند + دروغگو) نمیدونم فارسیش میشه "دروغتند"؟ : )
برنامه های دیدم که به نیت هزل و هجو تهیه شده و با وجود نشانگان آشکار و نیت عمدی(مثل همین روزهای دروغ اپریل) مورد پذیرش مخاطب واقع شده.
یکبار نشریه "همشهری داستان" یک مصاحبه جعلی و شوخی و طنز زد، ماه بعد بازخورد از مخاطبان داشت:| که کجاست این آدم با حال(نویسنده فرضی به سخره گرفته شده)
دوره زمونه ای شده که به چشمهامون هم نمیتونیم اعتماد کنیم :دی !نقل قول:
نشان دادن وقایع بصورت خلاف واقع
نقش رسانه در جهت دهی قضاوت مردم از اتفاقات
نقل قول:
فرار از تلخی حتی اگر حقیقت باشد و شوق رفتن به سوی شیرینی حتی اگر دروغ باشد.
فیلمش دقیقا یادم نیست ولی یه همچین دیالوگی داشت :نقل قول:
من دوست ندارم دروغ بگم ولی واقعیت اینه که همه دوست دارن دروغ بشنون ...
+
پولی که پرداخت میکنند ، هزینه ی شنیدن دروغ به باورپذیرترین حالت ممکنه ...
به نظرم همیشه نباید به دروغ های شیرین به چشم منفی نگاه کنیم.نقل قول:
در جاهایی دروغ شیرین = امید به زندگی.
خیلی جاها انتظارات ما از آدمی که کلی بدبختی تو این دنیا میکشه زیاده، مثلا اون پسر بچه ای که سرطان گرفته و سرش رو تراشیده.
حقیقت تلخ اینست که وضعش خرابه و ممکنه بمیره.
اما دروغ شیرین اینست که پدر و مادرش هم سرشون رو میتراشن و کنارش میشینن و میگن چیزی نیست، ببین ما هم مو نداریم، موهامون در اومد خوب میشیم.
اگر دروغ شیرین، جنسش و هدفش خوب باشه من میرم تو اون مغازه حرید میکنم تا مغازه ای که حقایقی تلخ بدون ذره ای امید میفروشه.
یاد این دیالوگ افتادم : من همیشه راست می گم حتی وقتی دروغ می گم! ال پاچینونقل قول:
نظر خودم : انسان درمانده به هر ریسمانی چنگ میزنه... تا سختی بالا رفتن از صخره رو به جون نخره... امید، لبحند، معجزه و ... در لحظه به هر قیمتی...
*نقطه اوج صف زنی هست که کودکی رو همراه می بره و باقی بزرگسالان همین کودکان سالهای گذشته هستند...
من یک منفی بینهایت تا مثبت بی نهایت خیلی عجیبی تو این عکس میبینم !!
اولین چیزی که به ذهن دوستان میرسه چیه؟
من دو حالت از این عکس میبینم:
1 ) این چکمه هایی که اون روش خوابیده مربوط به پدر اوست و تنها حس اون از محبت پدری خوابیدن روی چکمه های زبر پدرش است. که این قانون بی رحم جنگ رو نشون میده. ( حالت منفی )
2 ) محبتی در این کودک نهفته است که حتی با چکمه و پلاک جنگی پدرش چنان انسی گرفته که گویا خود پدرش است.
( حالت مثبت )
بخواد یا نخواد ، زندگیش از همون اول گره خورد به چکمه و نظامی گری ... این درحالیه که هنوز هیچ انتخابی نکرده ....نقل قول:
ارتباط دادن وقایع قابل کنترل به قضاو قدر و سرنوشت از پیش تعیین شده
مقاومت در برابر تغییر
اعتقاد به خرافات
قدرت و چیرگی زیاد تفکر انفعالی
این دریا و طوفان و اون کشیش ها و مرد بینوا منو یاد مرحوم مغفور توماس جفرسون انداخت که فرمود :نقل قول:
یك ماهی به انسانی بدهید و او را یك روز سیر كنید.
به او یك مذهــب بدهید، تا دم مرگ گرسنگی خواهد كشید و برای یك ماهی دعا خواهد كرد.
نقل قول:
یاد کتاب پله پله تا ملاقات خدا از عبدالحسین زرین کوب افتادم !!! (البته اینی که در پایین میگم تفسیر از خودمه)
هرآنچه را نیاز مبرم خودت حس کنی، همان خدایت میشود و در راه رسیدن به آن خدا، پله پله ها را پشت سر میگذاری تا بالاخره جایی از نفس بیوفتی.
یکی نیاز مبرمش گرما هست، خدایش میشود آتش و هر پله ای را برای رسیدن به آن پشت سر میگذارد.
یکی نباز مبرمش جاودانگیست، از پله های ارادت به امید سعادت بالا میرود.
یکی نباز مبرمش کشف مجهولات است، خدایش میشود علم.
در تقایل خدای من بیننده با خدای این انسان خسته امیدوار به آتش، حق با کدام خداست؟!!
نقل قول:
وجود مشکلات در زندگی انسان مانع پیشرفت خواهد شد.
این انسان برای گرم شدن پله ها را بریده تا نیازش بر طرف شود
در حقیقت آن پله، پله های ترقی میباشد که وجود یک مشکل آنهارا نابود کرده .
نقل قول:
با ارزش های زندگی روزی بی ارزش خواهند شد,
زمانی که به بی ارزش های زندگی نیاز داشته باشی.
ارزش اهمیت ندارد نیاز را در خود احساس خواهی کرد در بیابانی از طلا تو را هیچ ثمر نرسد ... اما آب ...
عکس پست ۲۶۵ :
دو تفسیر از این عکس وجود داره،:
۱) صداقت در اوج نیازمندی.
۲) دلسوزی کردن برای افرادجامعه به نفع خود ( احتمالا مرد ثروتمند پس از برداشتن پول آنرا به گدا خواهد داد و این عمل گدا به نفع او خوهد بود.)
نقل قول:
خوشبختی جلوی روی توست اما تنها آنرا خوهی دید.
از دست زدن به آن محرومی. تو مجبوری بشنوی و توجه نکنی و ببینی و اعتنا نکنی ...
واقعا عکس زیباییه ... مرده خودشو جای متکدی تصور میکنه و از اینکه این اتفاق براش بیافته میترسه ، پس کمک میکنه ...نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Kom_eگدا8185530
یاد ضرب المثل معروفی افتادم:
هر گلی بزنی، به سر خودت زدی.
در واقع اون گدا با نشون دادن اون اینه به روبرو یی ها این ضرب المثل رو میرسونه.
کاش اونجا بودم ، یه چیز میگفتم ،میگفتم : آقاهه ، حالا عب نداره که اومدی تو خونه اش اما خونه ی خودتم رفتنی کفشات رو درنمیاری؟نقل قول:
لگد مال کردن آرزوها و منافع دیگران برای رسیدن به آرزوها و منافع خود
کاملا مرتبط با بحث این روزهای کشورمون...یارانه...!
همیشه دولتمندان جوامع به جای تلاش شخصی خودشون به سادگی و بدون زحمت حاصل تلاش قشر پایین جامعه را غصب و یا به قیمت ناچیز مالک میشوند.نقل قول:
یکی با داشتن امکانات
و یکی دیگه با داشتن مشکلات
هر دو دارن مسابقه میدن