[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مهران مدیری «شوخی کردم» را تمام میکند
مهران مدیری ضبط مجموعه طنز «شوخی کردم» را تا دو روز دیگر تمام میکند و پروندهی این مجموعه نمایشی در شبکهی نمایش خانگی در 12 قسمت بسته میشود.
به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، تاکنون 10 قسمت از مجموعهی شوخی کردم در قالب پنج دیویدی در شبکهی نمایش خانگی توزیع شده است. 14 قسمت دیگر این مجموعه نیز قرار است در قالب هفت دیویدی توزیع شود.
پیش از این اعلام شده بود فصل اول این مجموعه ابتدا در ۲۴ قسمت (۱۲ دیویدی) تولید میشود و پس از دریافت بازخوردهای مردمی، تصویربرداری فصل دوم آن آغاز میشود. اما مهران مدیری ضبط مجموعه طنز «شوخی کردم» را تا دو روز دیگر تمام میکند و به نظر میرسد پروندهی این مجموعه نمایشی در شبکهی نمایش خانگی در 12 قسمت بسته میشود.
«شوخی کردم» نام مجموعه نمایشی ویدئویی در حال پخش به کارگردانی و تهیهکنندگی مهران مدیری است. این مجموعه با ژانر طنز اجتماعی بوده و به صورت شبکه نمایش خانگی تولید میشود.
مجموعه «شوخی کردم» از لحاظ موضوع، دارای قسمتهای مستقل بوده و در هر قسمت بر اساس یک سوژه نمایشهای کمدی پخش میشود.
در مجموعه «شوخی کردم»، کلیپهای طنز در محیطها و قالبهای خاصی اجرا میشود: اتاق عمل که این کلیپ در اتاق عمل و در حین عمل جراحی اجرا میشود و نقش جراح را مهران مدیری بازی میکند.
آدمهای اولیه: این کلیپ در محیط عصر انسانهای نخستین اجرا میشود. یکی از نقشهای این اجرا، مهران غفوریان است.
متهم و بازپرس: این کلیپ مجموعه گفتگوهای متهم و بازپرس است. نقش متهم را مهران غفوریان بازی میکند.
زن و شوهر باتجربه: این کلیپ خاطرات یک زن و شوهر پیشکسوت را نمایش میدهد.
اخبار: این کلیپ در قالب خبر پخش میشود. الیکا عبدالرزاقی و مهران مدیری نقش اخبارگویان را اجرا میکنند.
شب شعر: این کلیپ یک محفل ادبی شاعرانه است که در آن مهران مدیری به ارزیابی و نقد شعر میپردازد.مشاور خانواده: این کلیپ به تقلید از برنامههای مشاورهای ماهوارهای که با تلفن کردن به کارشناسان انجام میگیرد، تهیه شده است.
میزگرد تلویزیونی اجتماعی و کارشناس مهمان، میزگرد تلویزیونی سینما و کارشناس مهمان نیز از دیگر آیتم های این مجموعه است.
به گزارش ایسنا، مهران مدیری که پس از اختلاف نظر بر سر پخش سریال «قهوه تلخ» از تلویزیون جدا شد و به شبکه نمایش خانگی کوچ کرد و صداوسیما نیز در اقدامی واکنشی، هرگونه حضور او را حتا در قالب آگهیهای تبلیغاتی در صداوسیما ممنوع کرد، امسال مهمان ویژهبرنامه شبکه سه بود و اعلام کرد در سال 93 و در همین ایام بهار به تلویزیون برمیگردد.
تو اینترنت شایعه شده مدیری میخواد شب های ببره 2 رو بسازه.
چندجا شایعه شده بود که با پیمان قاسم خانی قراره بسازه ولی قاسم خانی در جواب اینو گفت:
ایسنا نوشت: پیمان قاسمخانی هرگونه همکاری مستقیم در ساخت سری جدید «شبهای برره» را منتفی دانست.
این فیلمنامهنویس در پی انتشار اخباری مبنی بر همکاری دوبارهاش با مهران مدیری در سری جدید سریال «شبهای برره» در گفتوگویی کوتاه بیان کرد: در حال حاضر مشغول نوشتن فیلمنامه سینمایی «پژمان» هستم و بعد از آن هم یک فیلمنامه سینمایی دیگر دارم، به همین دلیل با وجود علاقهای که به این همکاری مجدد دارم، اما زمانی برای همکاری و فعالیت در این پروژه ندارم.
قاسمخانی با آرزوی موفقیت برای همکاران خود در این سریال گفت: البته صحبتهایی را با دوستانم داشتهام و قرار بر این است که اگر نیازی به مشورت یا تبادل نظر وجود داشت، در حد یکی دو جلسه با آنها گفتوگو کنم، اما اینکه همکاری مستقیم و دائمی در این پروژه داشته باشم را کاملا رد میکنم.
من که نفهمیدم چی شد؟!نقل قول:
نوشته 10 قسمت توزیع شده و 14 قسمت دیگه توزیع میشه و در 12 قسمت پرونده این سریال بسته میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره توضیح داده :نقل قول:
مهران مدیری برای ساخت سریال جدید ۱۵۰ قسمتی خود شوخی کردم را در دوازده قسمت تمام خواهد کرد
(منظورش مجموعه است پس 5 مجموعه دیگه عرضه میشه)
حدس من : با توجه به صحبتهای مهران مدیری در سال نو در تلویزیون، قراره مهران مدیری یک سریال 150 قسمتی برای تلویزیون (شبکه 3) بسازه
«شوخی کردم» مهران مدیری تمام شد
مهران مدیری ضبط مجموعه طنز «شوخی کردم» را تا دو روز دیگر تمام میکند و پرونده این مجموعه نمایشی در شبکهی نمایش خانگی در 12 قسمت بسته میشود. تاکنون 10 قسمت از مجموعه شوخی کردم در قالب پنج دیویدی در شبکه نمایش خانگی توزیع شده است. 14 قسمت دیگر این مجموعه نیز قرار است در قالب هفت دیویدی توزیع شود.
خبرآنلاین
4 تا پست بالاتر همین خبر را ارسال کرده بودندنقل قول:
منظورش 12 پک 2 قسمتی هست که میشه 24 قسمتنقل قول:
رضا شفیعی جم تو مجموعه شوخی کردم نقش درست حسابی نداره! حتی تو بعضی قسمتها حتی دیالوگ نداره!
تو این سری آخر هم یک ایتم داره که فقط از جلوی دوربین رد میشه (اون آیتم که مثلاً شوی لباس مردانه است!) بعد عکسش را بردند روی جلد DVD تا فقط مشتری جذب کنه!
به نظر من که اتلاف همچین بازیگری هست! (البته رضا شفیعی جم فیلم و سریال بد زیاد داره ولی بازیگر بااستعدادی هست)
انصافا این دو مجموعه ی اخیر یعنی قسمت های 13 . 14 . 15 . 16 عالی بودن و آیتم های فوق العاده ای داشتن ، حتی اون قطعات موسیقی مابین آیتم ها هم از نقطه ی ضعف به نقطه ی قوت سریال تبدیل شده (حداقل برا بنده) اما همچنان آیتم های ضعیفی مثه انسان های اولیه ، و چند تای دیگه هم وجود دارن که کمی تو ذوق میزنن اما در کل خیلی عالی شده :n01:
واقعا این مجموعه فوق العاده بود اصلا دوست نداشتم به پایان برسه
غفوریان و رضویان ترکوندن مخصوصا طرح لباس رضویان معرکه بود:دی
این مجموعه کولاک بود و بهترین مجموعه تا الان:n12:
به نظر من بهترین آیتم این مجموعه در این قسمتهای پخش شده آیتم زندانی با بازی غفوریان است
من از سه مجموعه آخر خوشم اومد خیلی . مهران غفوریان و بازجوییش محشره :
اینجا به غفوریان میگه چرا برادرزادتو توی چهارشنبه سوری آتیش زدی ، میگه کل انداختیم با کوچه بغلی ، هی به ترتیب چیز میر انداختیم ترکوندیم . آخرش ما چیزی نموند بترکونیم : "هیچی دیگه ، رو اوردیم به برادرزادمون . متاسفانه نترکید ، ولی خــــــــیلی جیغ زد :n08:"
قسمت دوم مجموعه مد اون آیتمی که جواد رضویان در مورد طراحی لباس حرف میزنه خیلی باحال بود .
خداییش بهرین آیتم کل سریال بود .
این مجموعه قشنگ بود در مورد مد ..پیشنهاد میکنم ببینید...
آنونس مجموعه نهم با موضوع - انتقاد :
تاریخ عرضه : ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳
مجموعه انتقاد را دیدم
آیتم مسافربر شخصی سانسور شده بود یا همین بود؟ یعنی چی؟
ابتدای آیتم زندانی هم یک تکه پرش داشت و معلوم بود حذف شده بود
دقیقا ! سانسور شده بودنقل قول:
آنونس مجموعه دهم با موضوع - مهاجرت :
تاریخ عرضه : 5-3-92
آنونس مجموعه یازدهم با موضوع - آگاهی :
تاریخ عرضه : نامشخص
چی شد قرار بود برای تلویزیون سریال بسازه..:n27:
مجموعه یازدهم با موضوع - آگاهی امروز توزیع شد
البته خودم هنوز ندیدم
تو یکی قسمت ها که فکر کنم اعتیاد بود میانه های هر قسمت یکی میمود اهنگ میزد!!!
می خواستم اسم اون دستگاه چی بود که تو تاریکی میزد رنگی بود؟؟!!:n02:
تو همین مجموعه یازده قسمت دوم آخرش، اون قسمت که درمورد دانشگاه صحبت میکنه و بعد دنبالش میکنن که باید بیاد دانشگاه جالب بود....:n02::n08:
گفتگو با رضا شفیعی جم درباره مجموعههای طنز و مجموعه شوخی کردم :
در کل اثر شعرو وری بود....زور زد 67 تا بازیگر آورد آخرش 10 تاش موندن...همه بازیگرا فکر کردن الان غوغا میکنه دیدن هیچی نشد ...چی بود اصلا این مجموعه؟ واقعا شوخی کرد مهران مدیری سریال نبود یه شوخی شعر و وری بود..یعنی بچه های کوچه باهام شوخی کنن
بیشتر میخندم و بیشتر پند میگیرم تا این سی دی رو میبنم...اون آهنگهای وسطش هم که از خود سریالش بهتر بود...
میومد جُدا.. آهنگها رو میداد بیشتر فروش می کرد.....
یه چیز جالب بگم راجب فروش این سیدی....بغالی محل ما بهش میگن ممد خالی بند..این سیدیها رو دستش باد میکنه ..بعد هم شاهگوش رو میاره هم اینو هم قلب یخی.. همیشه این رو دستش میمونه ..هر کی نمیدونه بهش میگه آقا این شوخی کردم رو ببرید
خیلی خنده داره ...ولی همیشه شاهگوش و قلب یخیش تموم میشه...شوخی کردم رو با خالی بندی تموم میکنه ..ممد دهنت سرویس:n08:بعضی موقعها به جا بقیه پول شوخی کردم میده...میگم 3 تومنو بده بابا لازم دارم..میگه بیا اینو ببر تموم شه باد کرده
آخ، آره خیلی باحال بود، هر کسی میدونه بگه، آدم دلش میخواد داشته باشه:n27:نقل قول:
قسمت آخرش کی میاد؟
آنونس شوخی کردم...! مجموعه۱۲-پایانی
این مجموعه آخر کی میاد؟
مگه قرار نبود هفتم بیاد؟
قسمت آخرنقل قول:
1393/4/22
این قسمت آگاهی سا*نس*ور داشت ؟؟؟
اونجایی که تو زندان میگه : درخواست زیاد داشت و یه موسسه غیب گویی زدیم
انگار یه لحظه تصویر قیچی میشه !!!:n13:
قسمتهای قبلی شوخی کردم معمولاً دو هفته یکبار توزیع میشد اما از قسمت قبل تا به حال یک ماه گذشته و برخلاف اعلام قبلی سایتشان، قسمت آخر امروز هم توزیع نشد!
واقعاً هیچ احترامی برای کسانی که این مجموعه را دنبال کردند قائل نیستند!
تو قسمت مهاجرت
مهران مدیری که تو لهستان هست (( طبق گفته خودش ))
هدفش از تیکه کلام هایی که میندازه چیه ؟؟
تو قسمت های قبلی حرف های معنی داری میزد و هدفی داشت
ولی من یه چنتا از صحبت ها رو متوجه نشدم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم خود دست اندرکاران این سریال دخیل باشن !!نقل قول:
تهیه کننده و .....
مشکل احتمالا جای دیگه هست
مثل دوستانی که مجوز پخش میدن
یه جورایی چوب لا چرخ سریال کردن
چیزی که قبلا هم دیده شد
وزارت ارشاد هم که لزومی به توضیح در موردش نیست !!!
(( مذخرفاتی مثل هفت سنگ و ستایش بدون هیچ ایرادی مهر تایید میگرن و تمام !!
ولی همچین سریال هایی که به مزاجشون خوش نیاد تا میتونن انگشت میکنن توش !! ))
وقتی تاریخ توزیع مشخص میکنند یعنی مجوزهایش را از ارشاد گرفتهاندنقل قول:
اطلاع رسانی سایتشان هم که تعطیله
سلام دوستان
راستش یه سوال داشتم در مورد کارهای آقای مدیری
چه ایشون در تلویزیون فعالیت داشتن و چه حالا که در رسانه ی خانگی فعالیت دارن؛چیزی که خیلی در سریال هاشون تاکیید میشه بحث گریم و حجاب و عفافه بازیگرای زنه!
خب میگیم در تلویزیون چاره ای جز این نداشته!
ولی در رسانه ی خانگی داریم در همه ی سریال ها و فیلم ها و حتی فیلم های سینمایی یه محیط خیلی باز از این موضوع میبینیم و کمتر کارگردان و تهیه کننده ای دیگه به این قضیه اهمیت چندانی میده یا بازیگر های زن خودشو اینقدر بد شکل و بسته بندی شده تحویل ملت بده!
علت خاصی داره این موضوع؟؟؟!!:n29:
سلام دوستان
راستش یه سوال داشتم در مورد کارهای آقای مدیری
چه ایشون در تلویزیون فعالیت داشتن و چه حالا که در رسانه ی خانگی فعالیت دارن؛چیزی که خیلی در سریال هاشون تاکیید میشه بحث گریم و حجاب و عفافه بازیگرای زنه!
خب میگیم در تلویزیون چاره ای جز این نداشته!
ولی در رسانه ی خانگی داریم در همه ی سریال ها و فیلم ها و حتی فیلم های سینمایی یه محیط خیلی باز از این موضوع میبینیم و کمتر کارگردان و تهیه کننده ای دیگه به این قضیه اهمیت چندانی میده یا بازیگر های زن خودشو اینقدر بد شکل و بسته بندی شده تحویل ملت بده!
علت خاصی داره این موضوع؟؟؟!!:n29: