سلام دوستان٬
این دو SSD با این قیمت ارزش خرید برای لپتاپی که پورت ساتا ۲ داره٬ دارد ؟
کد:SAMSUNG 128 GB SPEED 3.0 GBPS
قیمت 145
SAMSUNG 128 GB SPEED 6.0 GBPS
قیمت 170
Printable View
سلام دوستان٬
این دو SSD با این قیمت ارزش خرید برای لپتاپی که پورت ساتا ۲ داره٬ دارد ؟
کد:SAMSUNG 128 GB SPEED 3.0 GBPS
قیمت 145
SAMSUNG 128 GB SPEED 6.0 GBPS
قیمت 170
با سلام یه هارد SSD با بودجه نهایت 250 تومن چی میتونم بگیرم ؟
درود
سامسونگ 850 EVO مدل 120 گیگ
اساتید محترم لطفا بفرمایند بین این دوهارد اس اس دی کدام بهتر است؟
سامسونگ 850 pro و سن دیسک اکستریم پرو بهترینش در حجم 500 گیگ یا 1 ترابایت کدامند؟
با تشکر
سلام
از بین گزینه های زیر با توجه به ملاک ها کدوم رو پیشنهاد میدید؟
1- کیفیت ساخت و عمر بالا 2-گارانتی و پشتیبانی معتبر
3- سرعت خواندن و نوشتن خوب
Samsung 850 EVO 120GB SATA3 TLC
Intel 535 Series SSDSC2BW120H601 2.5" 120GB SATA III MLC Internal
ZOTAC 2.5" 120GB SATA III MLC
گارانتی 5 سال تعویض( در مدل های سامسونگ) چقدر معتبره ؟
از نظر کیفیت و طول عمر کاری بین tlc , mlc چقدر تفاوت وجود داره؟
درود
مدل سامسونگ گزینه بهتریه
نرم افزار بسیار کاملی داره و اینکه سرعت مقداری بالاتره و قیمت حتی کمتر از مدل سن دیسک میتونید گیر بیارید.
درود
مدل سامسونگ بهتره
قیمت کمتر
خرابی کمتر و عمر بالاتر
سرعت بیشتر
-----
اصلا نگران خراب شدن ssd نباشید، گارانتی هم معتبره به محض خراب شدن عوض میشه
تفاوت زیاده اما نه برای یک کاربر عادی، به عنوان مثال همین 850 evo حدود 10 سال میتونه برای یک کاربر با میانگین رید و رایت 50 گیگابایت جواب بده
سلام دوستان من.
من میخوام یه هارد SSD بگیرم فقط برای ویندوز یا جای همون Drive C برام کار کنه، کامپیوتر منم همش روشنه، خاموشی نداره.
یک هارد ارزون و با دوام کیفیت خوب میتونید بهم مشاوره بدید؟لطفا نقل قول بگیرید متوجه بشم جواب دادید.
درود با توجه به گفتتون ssd زیر برای شما بهترین گزینه هست؛ استحکام و ماندگاری بسیار بالا و سرعت مناسب ویژگی ها بارز ssd ocz vector 180 هستن. قیمت این ssd برای مدل 128 و 256 گیگ به ترتیب 360 و 600 هزارتومانه.نقل قول:
پیشنهاد مننقل قول:
Samsung 850 EVO
سلام دوستان
من میخوام یه هارد 120 مدل evo سامسونگ برای لپتاپم بخرم.
این هارد به تمامی لپتاپهای نسل جدید میخوره؟
لپتاپ من توشیبای 13 اینچی هست. از لحاظ اندازه و پورت و ... به مشکل نمی خورم؟
اگه جای هارد اصلی میخوای بذاری، هیچ مشکلی نیست.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
برای استفاده از حداکثر سرعت این هارد باید لپتاپ، ساتا3 رو ساپورت کنه.
من از کجا باید متوجه بشم که لپتاپم ساتا3 رو ساپورت میکنه؟
چون الان با نرم افزار aida که هارد فعلی لپتاپم رو میبینم زده ساتا2 هست حالا نمیدونم لپتاپم ساتا3 رو ساپورت میکنه یا نه؟
مدل دقیق لپتاپ چیه؟نقل قول:
TOSHIBA PORTEGE R30-A1040نقل قول:
خودم توی اینترنت و توی سایت توشیبا و منوآل دستگاه یه نگاهی انداختم ولی چیزی نتونستم گیر بیارم.
هاردی که الان روشه ساتا2 هست ولی اینکه هارد ساتا3 هم ساپورت میکنه رو نمیدونم :n27:
سلام من میخوام برای سیستم یه هارد ۱۲۰ یا ۱۲۸ بگیرم با هزینه مناسب
این چند مدل نظرمو گرفت
نظر شما چی هست
corasir force le
البته این مدل توی سایتش ۱۲۰ نداره اما جریانش چیه/؟
v60 silicon
hyper kingston fruy
قیمتش عالیه
samsung 750
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
با سلام
دوستان می خواستم نظرتون رو در مورد این حافظه بدونم ، به نظرتون ارزش خرید داره؟ می خوام برای سیستم خونه تهیه کنم
کد:http://www.ebay.com/itm/Samsung-830-Series-MZ-7PC1280-0H1-2-5-128GB-SATA-6-0GB-S-SSD-Refurbished-/381516549357
اینکه نوشته ریفر هستش منظورش چیه؟
ممنون
سلام به همه دوستان عزیز .
من در مورد خرید هارد یه سوالی داشتم . لطفا راهنمایی بفرمایید .
لپ تاپ من Asus N550JK هستش . با هارد 2ترا . با وجود اینکه همه سخت افزار هاش سطح بالاست ولی بعضی وقتها کند میشه و من وقتی task manager رو باز میکنم . میبینم مصرف سی پی یو 3 درصده و مصرف هارد 99 درصد ... !!!
مشخصات هارد لپ تاپ : 2 ترا . مدل : st2000lmhn - و 5400 دور هستش با حافظه کش 32 مگ .
آخرش به این نتیجه رسیدم که با تعویض هارد سرعت ویندوزم میره بالا . حالا نمیدونم چقدر ! بنابراین تصمیم گرفتم هاردم رو عوض کنم .
الان آیا میشه به لپ تاپ یدونه هارد ssd رو نصب کرد ؟ یعنی هم hdd بمونه و هم ssd رو نصب کنم . و دوهارده بشه و ویندوز رو رو یکیش نصب کنم و اطلاعات تو هارد باشه ؟ یا اگه نمیشه آیا هاردی تو بازار هستش که 128 گیگ ssd باشه و 1ترا hdd ؟
دوستان اهل فن و باتجربه، ممنون میشم راهنمایی بفرمائید .:n16::n12:
سلام .نقل قول:
باید HDD Caddy نصب کنید . یعنی هارد دیسک به جای رایتر نصب خواهد شد .نقل قول:
یعنی هم hdd بمونه و هم ssd رو نصب کنم . و دوهارده بشه و ویندوز رو رو یکیش نصب کنم و اطلاعات تو هارد باشه ؟
WD Black² هم 120 گیگ SSD داره و هم یک ترابایت HDD . ایندو کاملاً جدا از هم هست و مثل هارد دیسکهای هایبریدی نیست .نقل قول:
آیا هاردی تو بازار هستش که 128 گیگ ssd باشه و 1ترا hdd
از قیمت و یا موجود بودن در بازار اطلاعی هم ندارم .
هارد دیسک فعلی لپتاپتان از تولیدات سامسونگ هست و مثل اینکه خیلی از کاربرها ناراضی هستند اگر هم خواستید هارد دیسک رو تعویض کنید سعی کنید سامسونگ انتخاب نکنید . از برندهای دیگه مثلاً وسترن دیجیتال انتخاب کنید .
دوستان شما که SSD میخرین با این قیمت های بالا و حجم کم ( 64 و 128 گیگ ) به صرفه هست ؟
من الان یه سیستم دارم مال 8 سال پیشه و هاردش 500 هست. کلی محتوا دارم که هارد رو پر کرده. بعد شما چجوری با 128 سر میکنید ؟ بدون خریدن هارد اکسترنال !!
سلام دوستان تا زیر 200 تومن ssd میخواستم دوستم دیروز s550 ادیتا اورده بود گارانتی 3 ساله تا 5.98
162 میده همینو بردارم خوبه یا پیشنهاد دیگه میدین؟همه چیو ساپورت میکنه؟
راستی ssd مکنه توی جعبه موقع جابه جا کردن تکون های ساده یا یکم شدید بخوره بهش سیبی برسه؟اگه اره چجور میشه فهمید (البته حساس شدم چون از هارد میترسم ایننم برام سوال بود)
درود به دوستان عزیز
میخوام یه SSD با ظرفیت 120گیگ بخرم برای لپتاپ Dell N5010 ، بین دو مدل سیلیکون پاور V60 و سامسونگ Evo 750 موندم! یکی چیپستش MLC اون یکی TLC ولی دارای تراشه 3D V-Nand هستش! خودم برای کیس 850 Evo سامسونگ دارم و واقعا راضی هستم اما نمی دونم مدل 750 اش هم مثل 850 پرسرعت و خوب هست یا اینکه با همون قیمت برم سراغ سیلیکون پاور...؟
سلام دوستان
برای لپ تاپpe60 6qe
قصد دارمssdنصب کنم
توی فایل راهنمای مربوطه توی سایتش هم مربوط به این مدل این رو نوشته
M.2 Socket 3 for M Key Type 2280
توی حجم128گیگ
2 الی 3 مدل پیشنهاد کنید:n12:
هر مدلی که خود دوستان خبره ترجیح میدن
دوستان مدل samsung evo 750 120GB مشخصاتش تقریبا شبیه Plextor m7d 128G هست ولی قیمتش حدود 40 تومن بالاتره! دلیل خاصی از نظر فنی داره؟ من review چندتا خوندم ولی چیز واضحی دستگیرم نشد. تو بنچمارک ها هم ظاهرا تفاوتشون فاحش نیست. من برای PC خونگی میخوام . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.:n16:
آقا الان چند مدل اس اس دی خوش قیمت زیر 200 تو بازار هست. برای کاربری خانگی و گیم هست.رید و رایت بالاتر و سرعت بوت و لود سریعتر ویندوز گیم و برنامه ها مد نظر هست. کدوم مدل پیشنهاد میشه بین اینا.من خودم مدتیه از سخت افزار دورم
AMD R3
KINGSTON UV400
SANDISK SSD PLUS
ZOTAC T500
APACER PANTHER
PLEXTOR M7V
ADATA SP550
اینا همه زیر 200 تومن هستن
یه سوال دیگه این عمر حجمی اس اس دی واقعیت داره ؟ این مدلا تو مشخصات نهایتا 100 ترابایت زده ولی یه مدل KINGSTON HYPERX FURY هم هست 210 تومن اون زده 300 و خورده ای ترابایت ! این همه تغییر ؟
100 ترا بایت 200 تومان ؟ :n19:نقل قول:
نه استاد عزیز.. اون عمر حجمی هستش.که فکر میکنم چندان هم مهم نباشهنقل قول:
ظرفیت اینا همه 120 یا 128 گیگ هست
دوستان میشه برای لپ تاپ های قدیمی Dual core که هاردشون با پورت SATA وصل میشه از هارد SSD استفاده کرد? البته بجای هارد اصلی منظورمه
فکر می کنید بایوس لپ تاپ های قدیمی هارد SSD رو میشناسه؟
سلام دوستان من لبتاب acer 5760 رو دارم شخصی گفت به جای اینکه یه لبتاب با امکانات بهتر بخرم فقط یه ssd بخرم وسرعت لب تابم حدود 9 برابر میشه ونیازی نیست یه لب تاب دیگه بخرم آیا این حرف درسته؟
با سلام .نقل قول:
خرید و نصب SSD باعث افزایش سرعت مثلاً سرعت بوت ویندوز و اجرای نرم افزارها میشه ولی اینکه سرعت چند برابر میشه رو دقیق نمیشه گفت . ضمناً همه چیز لپتاپ فقط در SSD خلاصه نمیشه و باید CPU ، GPU ، RAM و ... رو هم در نظر گرفت .
حالا کدوم بهتر لب تاب جدید یا ssdنقل قول:
انتظاراتتون باید اول مشخص بشه . اگر مشکلتون فقط اینکه سرعت بالا اومدن ویندوز بیشتر بشه یا اینکه نرم افزارها با سرعت بیشتری load بشه و مشکلی با توانایی پردازشی CPU یا GPU و یا مقدار RAM و موارد دیگه ندارید میتونید به خرید SSD اکتفا کنید .نقل قول:
سلام
چطور میشه مطمئن شد که لپ تاپ چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری(بایوس) از SSD پشتیبانی میکنه؟
و اگر ساپورت میکنه تا چه حجمی ساپورت میکنه؟
واسه بررسی پشتیبانی از msata باید حتما پشت لپ تاپ باز بشه یا با نرم افزار هم میشه چک کرد؟
میخوام همزمان هم hdd رو داشته باشم و هم ssd
مدل لپ تاپ
Lenovo Thinkpad E530
سلام
چطور میشه مطمئن شد که لپ تاپ چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری(بایوس) از SSD پشتیبانی میکنه؟
و اگر ساپورت میکنه تا چه حجمی ساپورت میکنه؟
واسه بررسی پشتیبانی از msata باید حتما پشت لپ تاپ باز بشه یا با نرم افزار هم میشه چک کرد؟
میخوام همزمان هم hdd رو داشته باشم و هم ssd
مدل لپ تاپ
Lenovo Thinkpad E530
باسلام .نقل قول:
مدلی که دارید ظاهراً اسلات mSATA رو داره (طبق Review این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی برای اطمینان بهتره که پشت لپتاپ رو باز کنید تا مطمئن بشید . البته لازم نیست کل قسمت پشتی رو باز کنید فقط یه درب کوچیک داره برای نصب mSATA .
یه نکته دیگه ای هم که باید در نظر بگیرید این هست که mSATA اندازه های مختلفی دارند مثل 2242 یا 2260 و حتی 2280 . برای لپتاپی که دارید با توجه به عکس فکر کنم کوچکترین سایز قابل نصب هست یعنی 2242 .
اگر اسلات mSATA رو داشته باشه میتونید همزمان هم HDD رو داشته باشید و هم SSD در غیر اینصورت باید از کدی استفاده کنید و به جای رایتر نصب کنید .
نقل قول:
تشکر فراوان:n16:
پشت لپ تاپ رو باز کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بقیه سایزهای msata رو ندیدم ولی فکر نمیکنم از این کوچیکتر هم باشه,چون فضای خیلی کوچیکی داره پس احتمال زیاد همون 2242 باشه که گفتین
از کجا میشه فهمید تا چه حجمی رو ساپورت میکنه؟
تو یه جای متن همون review که قرار دادید گفته که:
یعنی این لپ تاپ از sata3 پشتیبانی نمیکنه؟یا اینکه سرعت درگاه msata تو این لپ تاپ از سرعت درایو های ssd نوع sata3 کمتر هست؟نقل قول:
We tested the mSATA slot's performance with a 64 GB Crucial M4 mSATA SSD and achieved much better results than a conventional hard disk. 266MB/s in sequential read and 160MB/s in data transfer are impressive. Low access times of 0.1 ms ensure an excellent user experience. The mSATA speeds are not a characteristic of SATA 3 capable SSDs. We suspect that the mSATA drive is connected to the slower and older SATA 2 port that is preventing the SSD from achieving its default performance. So, you do not need to buy the fastest SSD model if you are planning to upgrade. Instead you can focus on price and capacity for your selection.
پ.ن:ابعاد اون مدل که تو review تست کردن رو سرچ کردم:
3.75×29.85×50.8
واحد میلیمتر
با توجه به این وضیعت چه مواردی واسه خرید پیشنهاد میکنید؟(حجم 128 گیگ)
:n40:
نقل قول:اون اندازه هایی که من گفتم (یعنی 2242 و 2260 و 2280) مربوط به M.2 میشد که اشتباه بود چون لپتاپ شما M.2 نمیخوره . برای mSATA اندازه ها همانی هست که شما گفتید . بعنوان مثال اندازه مدلهای ADATA mSATAد، 50.95x30x4 هست . mSATA های سیلیکون پاور هم همین اندازه ها هست (عکس زیر قسمت Dimension) .نقل قول:
من بقیه سایزهای msata رو ندیدم ولی فکر نمیکنم از این کوچیکتر هم باشه,چون فضای خیلی کوچیکی داره پس احتمال زیاد همون 2242 باشه که گفتین
پ.ن:ابعاد اون مدل که تو review تست کردن رو سرچ کردم:
3.75×29.85×50.8
واحد میلیمتر
چیپست Intel HM77 دو پورت SATAIII و چهار پورت SATAII داره ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . شاید دو پورت SATAIII به هارد دیسک فعلی لپتاپ و رایتر اختصاص پیدا کرده و پورت mSATA از نوع SATAII هست (دقیقاً معلوم نیست) .نقل قول:
یعنی این لپ تاپ از sata3 پشتیبانی نمیکنه؟یا اینکه سرعت درگاه msata تو این لپ تاپ از سرعت درایو های ssd نوع sata3 کمتر هست؟
Adata Premier Pro SP310 . مدلهای 32 و 64 گیگابایتی رو دیجیکالا موجود داره که خریدشو توصیه نمیکنم چون سرعت Write بسیار پایینی داره . 128 گیگ هم متاسفانه ناموجود زده .نقل قول:
با توجه به این وضیعت چه مواردی واسه خرید پیشنهاد میکنید؟(حجم 128 گیگ)
اگر پورت msata از نوع sata2 باشه میشه با پورت رایتر که احتمالا sata3 هست جا به جا کرد؟نقل قول:
مدل EVO 850 از برند سامسونگ چطوره؟
نمیشه جای پورتها رو عوض کرد .نقل قول:
اون مدل سامسونگ هم خوبه .
سلام. من یدونه لپ تاب lenovo 300-15isk دارم که داخلش یه هارد 2 ترابایت داره. میخوام بدون اینکه این هارو دربیارم یه ssd بندازم.
چیکار میتونم بکنم؟