موفق باشی:31:نقل قول:
ساخته شد خبرش رو برسون
راستی مجانی میدی یا پولکی؟:27:
Printable View
موفق باشی:31:نقل قول:
ساخته شد خبرش رو برسون
راستی مجانی میدی یا پولکی؟:27:
ممنون.حتما.اولش مجانی بعد پولی:31: سعی میکنم مجانی باشه یا اگر قرار بر حق عضویت باشه مبلغی ناچیز که هزینه سرور در بیادنقل قول:
سلام
دوستان من الان Grave of the Fireflies رو تماشا کردم یک سوال تو ذهنم مونده این که پس چرا پسره با این که این همه پول داشتن نمی رفت خوراکی بخره و بیاد بده به خواهرش
موندم یا نمی تونست بره یا نمی دونست یا اصلا چی ..و چرا...؟
اقا فیلم بدجوری رو من تاثیر گذاشته کلا حال و هوام عوض شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان انیمه باز کسی سایت خوب برای دانلود بی دردسر انیمه سراغ داشت دریغ نکنه پلیز
اگه کسی انیمه میچر با خون و کشتار جمعی :دی سراغ داشت بگه
یا اگه نبود حداقل یه انیمه ای که یه جورایی adventure باشه و هر قسمت یه داستانی معرفی کنه
من يادمه وقتي چيهيرو با noface و اون چراغه ميرن كلبه زنيبا، زنيبا بهش ميگه كه براي پدر و مادرش متاسفه ولي كاري براشون نيمتونه بكنه و اين خود چيهيرو هستش كه بايد به حس دروني خودش اعتماد كنه و اونا رو نجات بده يا همچين چيزي! ولي خودم هم هميشه ميگفتم اينجاي داستان يعني چه :دينقل قول:
من كه ازش خوشم نيومد اصلا هم تحت تاثيرش قرار نگرفتم بشدت موضوعش نخ نما بود بدون اينكه يه ذره تلاش كرده باشن براي متفاوت كردنش فقط با miserable كردن شرايط ميخواستن اشك آدم رو دربيارن!نقل قول:
تو كه زنده اي هنوز :27:نقل قول:
GunGrave كه قديميه ولي اگه نديدي ببينش
دختر تو کی همکار شدی که بازنشسته شدی؟
دسته شما درد نکنه دیگه قرار بود افقی باشیم پس؟
همم gungrave
بزار آمارش رو بگیرم خبر بدم
سلام. دارم night head genesis می بینم زیرنویسش رو از فروم دنیای انیمه گرفتم خیلی ایراد داره . همین زیرنویس فقط هست؟
کلا برای زیرنویس این سایته خوبه یا این که نه جاهای دیگه بگردیم
زیرنویسای دنیای انیمه معمولاً خوب هستن بجز یه سریا ک یا کاربرای تازه کار زیرنویس کردن و یا جزو اولین زیرنویسا بودن. معمولاً هم زیرنویسای مشکل دار بعد از یه مدت ویرایش میشن، مثل زیرنویس انیمه ی کد گیاس فصل دومش.نقل قول:
ممیتونی یه سرچی تو فروه های انیمه ای معروف مثل بهشت انیمه، انیم سنترال، انیم دراگون و ... بکنی و ببینی نسخه ی دیگه ای هست یا خیر.
البته در 99% مواقع زیرنویس انگلیسی بیشتر حال میده و پینشهاد میشه اگه میتونی با همون انگلیسی ببینی (هرچند که این انیمه ای که الان داری میبنی یکم زیرنویسش سخته چون خود انیمه ـش مفهومیه)
طبق اخبار رسیده، ماساشی کیشیموتو (خالق سری ناروتو) قراره پاییز امسال بمدت 2-3 روز از طرف انجمن دوستی ایران و ژاپن بیاد به ایران. یه احتمال کوچیکی هم هست که یه جلسه ی آموزش طراحی مانگا هم بذاره !
اگه تاریخ دقیقش رو فهمیدمٰهمینجا بهتون اطلاع میدم...
خوب خبر خوب دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خبر بد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از گروه ها داره Kaiketsu Zorro شروع کرده به ساب زدن و داره عرضه می کنه.( تا الان 5 قسمت ازش منتشر کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
امیدوارم چشم نخوره و ادامه بده (زدم به تخته )
و
گروه فن ساب Captain Tsubasa که نسخه اینگلیسی می زد بیرون چشم خوردن و دیگر نسخه جدید منتشر نمی کنن .....ضد حال اساسی به من شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال ، مانگاهای سری های اخیر کاپیتان سوباسا ، چرا تبدیل به انیمه نمی شود ؟
سلام.بعد از مدتها که قرار بود یک سایت دانلود انیمه زدم منتها زیاد وقت نمیکنم بهش برسم.خلاصه هر کی ادرس خواست پ خ بده.بیشتر نسخه های انکود شده 720 توش میذارم با سه تا لینک دانلود مستقیم و رپیدشر و مدیافایر
خوب لیست انیمه های فصل زمستان ( چون ندیدم کسی گذاشته باشه)
پ ن
از بس سایزش بزرگ است که تک توک اپلود سنتری اجازه اپلود رو می ده ( بگذریم که یکی از اپلود سنتر ها پیغام داد این اصلا عکس نیست:n08:)
از انیمه های این فصل خیلی خوشم نیومد، همشون تو مایه های شوجو و این حرفان، آدم اعصابش بهم میریزه !
عوضش انیمه های پاییز خیلی خوب بودن، تنوع بیشتری داشتن ...
امیدوارم تو فصل بعدی وضعیت انیمه ها امیدوار کننده تر باشه، وگرنه کم کم باید به فکر ترک انیمه های آنگوینگ باشیم :دی
فرق حرفی ای با مبتدی اینجا مشخص میشهنقل قول:
الان نگاه می کنم می بینم راست می گی .... فصل قبل تگ ها عمومی تر بود
الان کدوم هارو برداشتید؟
من که اینارو فعلا برداشتم
maoyuu Maou Yuusha
senyuu
amnesia
hiyokoi
:n13:میگم اینایی که میگید قسمت هست یا سریال؟
نقل قول:
در مورد شوجو که دوستمون گفت :
اگر تو سایت های انیمه و مانگا خارجی نگاه کنی یک بخش معمولا به نام tag یا Category دارن که توش موضوعی که داستان هست و سبک ان را میشه فهمید تا حدودی . ( یک چیزی مثل ژانر برای فیلم های سینمایی که اکشن و تاریخی و تراژدیک و .... البته تو انیمه و مانگا یکم فرق داره ... تو تاپیکی که Morteza4SN زده بود در مورد معرفی انیمه و مانگا بود در موردش گفته بود فکر کنم:n15: )
چیز هایی که من گفتم عنوان های انیمه هاست ( نام هارو سرچ کنی اطلاعاتش رو پیدا می کنی:n06:)
البته من دارم دونبال یک تعداد از OVA ها و نسخه DVD/BD هم هستم که ببینم کدوم گروه ساب می زنه باسش و صدا 5.1 داره یا نه مثل
shin tennis no Ouji-sama
یا
girls und panzer
فحش میدی ؟ حرفه ای خودتی :n09::n02:نقل قول:
فرق حرفی ای با مبتدی اینجا مشخص میشه
این دوتا بنظرم نسبتاً خوبن....نقل قول:
amnesia
hiyokoi
متاسفانه یه مدته نمیرسم درست و حسابی انیمه ببینم، انیمه های آنگوینگ رو هم بزور از دوستام جمع میکنم و یه نیم نگاهی بهشون میندازم.
الان من به شدت منتظر Movie هانتر هانتر هستم، میخوام ببینم چطوری از آب در میاد.
راستی، نمیدونم خبر دارید یا نه، فیلم سینمایی افسانی کنیشن (رورونی کنشین) هم امسال منتشر شد. من از دوستم گرفتمش اما هنوز ندیدمش، فقط چنتا تیکشو نگاه انداختم، ظاهراً جالب بود، هرچی باشه بهتر از خیلی از لایو اکشن های دیگه ـست، قیافه بازیگر کنشین هم تا حدودی به خود کنشین میخورد.
پ.ن: اون روز به یه نفر تو اینترنت پیشنهاد دادم بره ارگو پرو/کسی ببینه، اونم چند قسمت اولشو دید و خوشش اومد، الان خودم هوس کردم بشینم یبار دیگه ببینمش اما پاک شده، حال ندارم برم از دوستام بگیرمش ! وقتی هوس یه چیزی میکنی، اون چیز در دسترس نیست :دی
دستت درد نکنه جووننقل قول:
پیرشی
والا من که فقط گیج میشم تو این چیزا سر در نمیارم چی به چیه:n02:
میتونی یکی دو تا لینک ازا ین سایت هایی که گفتی بدی ببینم چی میگن؟
هاااا میگم این انیمه هه زیاد به گوشم خوردهنقل قول:
جایی با دانلود مستقیم براید انلود دارتش؟ خوبه؟
قبلا یه چند تا بوکمارک برای سایت های دانلود انیمه داشتم نمیدونم کجا رفتن! این 100 تا دی وی دی ای هم که خریده بودم رو دستم مونده همینطوری هر چی میریزم یکی دو قسمت میبینم کشش نداره بی خیال میشم
آخری blood + بود چی بود اونو دیدم همچین یه نمه هویجه
چرا می زنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
+
چه بعد:n03:
+
این کنشین رو من نفهمیدم کدوم رو می گی اسم اینگلیسی بده .:n13:
+
درک می کنم حال گیری بدی است ( تجربه کردم )
من این انیمه رو هم به لیست اضافه کردم :
love live ! School idol projet
یک سرچ اینگلیسی تو گوگل بزن بخش سرچ سایتهارو نگاه کنی تگ هارو می تونی ببینی + ویکی پدیا هم در مورد تگ ها مطلب هست ( فقط چون بیش از 90 درصدشون قابل دسترس:n02: نیست ریسک نمی شه کرد لینک داد )نقل قول:
خیلی مشکل داشتی باسم پیغام بزار:n01:
+
البته من هنوز موندم ایا واقعا تو علاقه داری ببینی یا نه؟ چون احساس می کنم علاقه ات این نیست ( یا اگر هست چون هنوز نمی دونی دونبال چی هستی این مشکل رو داری ):n15:
بالاخره تونستم یک ساب با کیفیت خوب از Initial D Fifth Stage پیدا کنم
کیفیت ساب گروه اولی که دیدم چندان خوب نبود ( با اینکه گروه معروفی هست ) یک گروه زیر خاکی Central Anime پیدا کردم که وقت گذاشتن باسه تبدیل کیفیت تصویر رو تا جای ممکن عالی در اوردن
خوب فصل بهار امد و اینم لیست انیمه های جدید این فصل : ( نزدیک 6.5 مگ شده لیست ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی لیست پر باری هست ( این فصل فکر کنم وقت نشه خیلی هاشو دید ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هنوز تا بهار مونده و احتمال داره بازم لیست اپدیت بشه
دوستان میگم که در بین انیمه های زیر کدوما رو ببینم به نظرتون:
Pandora Hearts
Durarara!!
به غیر از اینا اگه انیمه رازآلود و معمایی(Mystery) یا شونن یا کمدی که زیرنویسش راحت گیر میاد و مشکل نداره معرفی کنید.(مثلا Monster رو از صد تا جا دانلود کردم بازم زیرنویس هماهنگ نبود)
زیرنویس انگلیسی هماهنگ هم باشه ایرادی نداره و فرقی با فارسی نداره برام.
_______
بعد یه سوال:
Sword Art Online چرا انقدر جایزه برده و طرفدار داره؟من تا اپیزود 17 دیدم دراپ کردم!تا جایی که داخل SAO بودن خوب بود ولی از بازی که بیرون اومدن واقعا به نظرم اعصاب خرد کن شد به خصوص شخصیت زنی که جای آسونا اومد تو کار(خواهر ناتنی پسره).
نقل قول:
من هیچ کدوم رو ندیدم هنوز:n02:
-
در مورد Sword Art Online چون ما پسرفت داریم و همش باید با مشکلات و محدودیت هامون کلنجار بریم فکر کنم باست جذاب نبوده ( چون انور اب که مشکلات مارو ندارن :n02:)
من اولش مانگاش رو دیدم بعد انیمه و بعد novel اش و ( که اصل کاری از novel شروع شده )
این داستان چون اروزی گیمر ها رو نشون میده و همچنین بخاطر خط داستانش پر طرفدار شده ( و از نظر من موسیقی انیمه اش هم قشنگ است ) ...novel اش الان چندین کتاب شده ولی انیمه اش تنها دو کتاب رو شامل میشه ( که باید بنظر من دو تا عنوان انیمه جدا می کردن نه هر دو رو تو یک انیمه می زاشتن) شاید من چون novel رو خوندم خط داستانی اش برام جذب کننده است .....
فکر کنم تو به زندگی عادی کارکتر ها علاقه نداشتی که بخش دوم رو نگاه نکردی ( که از همانجایی هست که کتاب دوم شروع میشه ) .......
من امیدوارم بخش های بعد رو هم بسازن:n01:
پ ن:
راستی داستان جایزه ها چیه؟؟؟ جایی چیزی برده؟
و برای فان
من پلیرم قات زد مجبور شدم همه چی رو ریست کنم بعد نسخه جدید نصب کردم و دوباره خواستم تنظیم کنم تو منوها اینو پیدا کردم:
کی این توضیح رو گذاشتن من ندیدم :n09:
مشخصه از بس ملت انیمه نگاه کردن که برای بازدهی بهتر توضیح رو هم گذاشتن:n10:
نه من انیمه هایی که درباره زندگی عادی بودنم دیدم و همون SAO هم اگه بعد از گیم آسونا بودش میدیدم,این دختره خیلی رو مخه آخه.آسونا بهتر بود این معلوم نیست با خودش چند چنده : دینقل قول:
16 قسمت به آسونا عادت کردیم بعد یهویی یه دختر دیگه رو اوردن اونم با نقش خیلی مهم.خیلیم آدم رو مخیه و هیچ یک از خوبیای آسونا رو نداره : دی
من که مانگاخون نیستم و تنها مانگایی که دنبال میکنم ناروتوئه.در نظر بگیر که D.Gray-Man به اون شاهکاریو تا قسمت 80 دیدم ولی وقتی فهمیدم ادامش تو مانگائه دراپ کردم : دی
درمورد جایزه هم در 12th Tokyo Anime Award به عنوان برترین انیمه سریالی سال شناخته شده :|
درحالی که من خودم بهترین انیمه ای که در 2012 اومد و دیدم Another بود برام.(نمیدونم چرا یه جایزه هم نبرده؟یا من دارم اشتباه میکنم و مثلا سال قبل بوده و یا به یه دلیل خاصی نیستش؟آخه همه سایت های انیمه جز رتبات برتر شده)
پ.ن:آره موسیقیش قشنگه گرافیکشم خوب بود ولی از اپیزود 17 به بعد داستان به نظرم افت شدید کرد چرا که نقش کاراکتری مثل آسونا یهو کم شد و کاراکتری که تا اون اپیزود اصلا ندیده بودیمش یهویی شد جز نقش های اصلی!
چون نمی دونم از چه بعدی می گی داستان افت کرده نمی تونم کمک زیادی کنم( چون برای من جالب بود همچنان + فقط نباید ادامه می زاشتن ، باید یک عنوان جدید می کردن از 16 به بعد )نقل قول:
به هر حال تو novel قسمت های بعد رو بخونی نقشش رو مجدد می بینی
+ یک دست fps هم می زنی :n02:
+ تو کتاب های بعد نقش هاش بیشتر هم میشه :n05:
پ ن:
فکر کنم جایزه رو چون یک بعدی از اینده رو و پیش بینی و مسائلی که در ان برهه ممکنه رخ بده رو تو داستان انیمه هست باعث شده برنده بشه ... البته نمی دونم چجوری انتخاب هم شده ... ممکنه نظر من اشتباه باشه:n02:
Another آخه از هر نظر سر بود : دی
ویکی خوندم و میدونم چه میشه ولی خوب به قدری غیر قابل تحمل هست این دختره برام که نگو : دی
پس کلا مسئله داستان نیست یک چیز دیگر است:n02:نقل قول:
Another رو قبلا من اسمش رو دیدم ولی خلاصه اش بنظرم جالب نیامد - نمی دونم چرا ؟:n27: شاید تو سبک مورد علاقه من نیست....
ارزش دیدن واقعا داره؟
پ ن:
لیفا : مگه من چی کار کردم؟
100 درصد ارزش دیدنو داره.همه چیش عالیه.نقل قول:
توی یه مدرسه به طور مرموزی هر ماه چند نفر از دانش آموزا یا اطزافیان دانش آموزا کشته میشن(به صورت به ظاهر اتفاقی).اینا می فهمن که دلیل این مرگ ها اینه که یکی از افراد اون کلاس در گذشته مرده و دوباره زنده شده و اضافیه در نتیجه مرگ به اون کلاس علاقه مند شده.ما تلاش دانش آموزا برای مقابله با مرگ و فهمیدن این که اون شخص مرده کی هست رو می بینیم.
من خودم به شخصه عاشق داستان های معمایی هستم.تم تاریک و پر از رمز و راز.برای همینم هست عاشق این انیمه,دث نوت و یا Shinrei Tantei Yakumo هستم.
بچه ها کسی اینجا Mobile Suit Gundam SEED HD Remaster تماشا کرده؟
من سورس sd ورژن 2002 رو دیدم ولی فکر نمی کردم ورژن 2013 رو ببینم و با قدیمی مقایسه کنم احساس انیمه های کلاسیک بهم دست بده:n02:
نمونه ها
محتوای مخفی: نمونه 1
محتوای مخفی: نمونه 2
محتوای مخفی: نمونه 3
محتوای مخفی: نمونه 4
محتوای مخفی: نمونه 5
مورد دیگر داشتم می گشتم منوجه شدم این دو تا مجموعه داره منتشر میشه:
Dragons Riders of Berk
و
Monsters vs Aliens
که دارن پخش میشن - سمت جدیده تو غرب دارن از فیلم ها مجموعه تلویزیونی می سازن؟؟؟یا بوده من تازه متوجه شدم:n02:؟؟؟؟
اولی تا الان 20 قسمت ازش پخش شده و از دومی یک قسمت.....
و مورد اخر
من هنوز انیمه های این فصل رو انتخاب نکردم ....کسی پیشنهاد داره به من بده خوشحال می شم.:n02:
سلام به نظر من انیمه ی شاخ این فصل Attack on Titan هستنقل قول:
متن داستان از AP هست
صدها سال قبل نسل انسان ها به دست غول هایی عظیم الجثه تقریبا رو به انقراض بود. تیتان ها قامت بلندی داشتن و به نظر می رسید که موجودات هوشمندی نباشن. اونها آدم ها رو می خوردن اما ظاهرا این کار رو به خاطر لذتش انجام میدادن؛ نه اینکه اونها واقعا یک نوع منبع غذایی برای تیتان ها به شمار بیان.
در نهایت گروه کوچکی از آدمها در حالی که خودشون رو درون شهری با دیوارهای بسیار بلند_ بلند تر از بزرگترین تیتان ها_ محبوس کرده بودن، تونستن از مهلکه جان سالم به در ببرن.
امروزه نزدیک به صدسال ه که هیچ تیتانی دیده نشده.
اما حالا بعد از گذشت این همه مدت، Elen و خواهرش Mikasa شاهد منظره ای وحشتناک هستن. اونها شاهد نابودی دیوارهای شهر توسط تیتانی بسیار عظیم هستن.
و مادرشون که توسط تیتان غول آسا بلعبده میشه.
حالا Elen عهدی رو با خودش داره؛ او قسم میخوره که تک تک تیتان ها رو بکشه و انتقام بشریت رو از اونها بگیره.
ژپنگی::n02:نقل قول:
Shingeki no Kyojin
گذاشتم خلاصه اش رو بخونم که ببینم چجوری است
+
من اینارو رو برداشتم فعلا :
Yahari Ore no Seishun Love Come wa
Glass no Kamen Desu ga
احتمال داره اینارو اضافه کنم
Uchuu Senkan Yamato ( که خلاصه اش نظرم رو جلب کرده ولی باید سری های قدیمش رو ببینم که داستانش واقعا ارزش نگاه کردن داره یا نه)
Kakumeiki Valvrave
بخش اول به دردسرش نمی ارزه بحث کنیم....:46:نقل قول:
باسه سوال:
همین فیلم ایرانی رو می گی یا Mobile Suit Gundam SEED رو؟(یجوری زدی دو شک شدم منظورت کدومه:n13:)
اگر فیلم هست که جز یه تیزر تبلیغاتی من ازش چیزی پیدا نکردم ( چون جایی هم ظاهرا پخش نشده که شانس منتشر شدن کیفیت پرده اش باشه )
باسه انیمه پوزش:n02:
ولی خودت سرچ کنی تو گوگل می تونی به جواب برسی:n05:
فکر کنم این باسه طرفدارای code geass جالب باشه:n09:
محتوای مخفی: تصویر
اشنا بنظر میاد:n10:
گرفتم چی شد :n02:نقل قول:
بخش اول به دردسرش نمی ارزه بحث کنیم....
دفعه اول که پست شما رو خوندم فکر کردم میگین که این انیمیشن داستان هنرهای ایرانه :n02: (سوتی دادم)
نه.منظورم انیمیشن جمشید و خورشید بود . خودم لینکی پیدا نکردم .نقل قول:
همین فیلم ایرانی رو می گی یا Mobile Suit Gundam SEED رو؟(یجوری زدی دو شک شدم منظورت کدومه)
اگر فیلم هست که جز یه تیزر تبلیغاتی من ازش چیزی پیدا نکردم ( چون جایی هم ظاهرا پخش نشده که شانس منتشر شدن کیفیت پرده اش باشه )
گفتم شاید قبلا دوستان دانلود کردن و دسترسی داشتن برای همین مطرحش کردم .
این یکی (Mobile Suit Gundam SEED) اولین باره اسمش رو میشنوم !:n02:
یک سوال دیگه :
قبلا با این دستگاه های شیطانی :n09: یک انیمه ژاپنی میدیدم در مورد یک کاراگاهی بود که به زنان خیلی علاقه داشت .
یک دختری هم بود که نمیدونم همکارش یا G.F ش بود ! که وقتی اون رو در حال دید زدن خانم های دیگه میدید با یک پُتک میزد توی سرش :n02:
کلا خیلی باحال بود ولی یک کم قدیمی هم بود و مثل انیمه های امروزی نبود .
میخواستم بدونم اسمش چی بوده و اصلا کسی اون رو دیده ؟!
من یه قسمتش رو دیدم زیاد خوشم نیومد فکر کنم 4 قسمت باشهنقل قول:
Lupin IIIنقل قول:
کلا یه 4 سری هست آخرین فصلش 2012 پخش شد یه 13 قسمت بود البته فکر کنم باز سازی بود نمیدونم ندیدمش من فقط از فصل 1 یه چند قسمت دیدم فصل 2 رو یه 10 قسمتشو میازاکی کارگردانی کرده یه چنتا سینمایی هم داره
این نیست دوست عزیز .
کاراگاه داستان یک فرد خوش قیافه بود .
توی اسم انیمه هم اگه درست یادم باشه Hunter داشت ولی بقیه اسمش یادم نیست .
بدجوری دنبال این انیمه میگردم:n01:
آخه اینکه گفتی خیلی شبیه داستان لوپنه :n02:نقل قول:
ببخشید ، این مال 1971 هست اونم اینقدر قدیمی بود ؟
درود
راستش نمیدونم سال ساخت این انیمه چه زمانی بوده . ولی فکر کنم مربوط به دهه 80 یا 90 میلادی بوده .
برای راحتی کار دوستان کامپیوتر رو زیر و رو کردم و دو تصویری که در گذشته به هزار بدبختی و شانسی توی اینترنت پیدا کرده بودم رو میذارم .
شاید بالاخره یک نفر بدونه اسم این انیمه چیه ! خیلی وقته دنبالش میگردم.
از شانس ما هیچ کدام از این دو تصویر هم اسم نداره :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا نوشتی hunter گفتم سرچ کنم همینطوری detective جلوش گذاشتم رسیدم به city hunter فکر کنم خودش باشه دیگه چون اینجوری که گفتی اینم مثل لوپن crime هست :n02:نقل قول:
درضمن اگه میدونستم عکس داری خوب زودتر به نتیجه میرسیدی چون گوگل سرچ عکس داره دیگه
City Hunter انیمه فوق العاده ایه، کمدیش واقعاً قویه. این انیمه یجورایی حکم سریال Friends رو بين انيمه ها داره :D
نقل قول:نقل قول:از کی تا حالا این ریو خوشتیپ شده :n02:نقل قول:
دلم باسه پتک هاش تنگ میشه:n14:
شروع اخرین سری مرتبط واقعا تراژدیک است
محتوای مخفی: تصاویر اخرین سری