ولکات که مصدومه و یه عمل کوچیک هم داشته.نقل قول:
وولکات مصدومه؟؟؟تو تیمه حریف هم هیگواین نیست اون چی اون مصدومه؟
هیگواین هم مصدومه.
Printable View
ولکات که مصدومه و یه عمل کوچیک هم داشته.نقل قول:
وولکات مصدومه؟؟؟تو تیمه حریف هم هیگواین نیست اون چی اون مصدومه؟
هیگواین هم مصدومه.
3 هفته اخیر و امتیاز EA Sport - گرچه زیاد مهم هم نیست ولی جالبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جوری آرون رمزی رو برای فصل آینده تو یک تیم دیگه می بینم - صرفا به علت تجربه رابین !!
برد رو بهتون تبریک میگم. برد با کلاسی بود برای آرسنال. اوزیل چه گل زیبایی زد. آرسنال به نظر میاد داره مثل یه ققنوس دوباره متولد میشه. البته همیشه تیم درجه یکی بوده اما رقابت برای قهرمانی دیگه کاملا جدی شده این فصل. دوباره میخوان سال منتهی به جام جهانی قهرمان EPL بشن گویا :n01:
راستی به نظر من اینطور اومد یا " ژیرو " بعد از گل خوشحالی فن پرسی رو تقلید کرد؟
سلام .
تبریک می گم برد خیلی خوبی جلوی یکی از تیم های قدرتمند گروه گرفتیم . این اوزیل واقعآ یه نعمتیه هر چند من مادریدی هستم ولی تیم دومم آرسنال هست و از این انتقال زیاد دچار سوزش نشدم :n02:
این تیم بازم میتونه بهتر بازی کنه چون هنوز بازیکنای اصلیمون مصدومن . :n25:
برد و بازی خوب تیم رو تبریک میگم.
فلامینی تو بازی 13 کیلومتر دوندگی داشته. هه هه ... Arsene Knows
بی صبرانه منتظر رسیدن سانتی، پولدی، تئو و چمبو هستم.
تیم در حال حاضر کاملا بدون وینگ تخصصی داره بازی میکنه.
راسیتش نمیدونم تقلید بود یا نه، ولی کلا زیاد اینجوری خوشحالی میکنه.نقل قول:
راستی به نظر من اینطور اومد یا " ژیرو " بعد از گل خوشحالی فن پرسی رو تقلید کرد؟
آرسنال عجب بازی میکنه!
خیلی خوب بودن
اوزیل هم که همیشه عالیه!
دانلود 50 گل استثنایی تیری هانری کبیر
عملکرد آرسنال جلوی ناپولی بی نظیر بود!
این بازی ثابت کرد که آرسنال میتونه برای تیم های قوی هم خطرناک باشه همین تیم ناپولی تو سری آ ایتالیا دوم هست و تو این چند سال اخیر جزء بهترین تیم های لیگ ایتالیا بوده اما تو بازی دیشب هیچ حرفی برای گفتن نداشت و اگه یه خرده سخت گیر باشیم میتونیم بگیم حتی یه موقعیت گل هم نداشت (به غیر از اون ضربه ی کرنر ) بازیکن های این تیم هیچ جوره نمیتونستن به دروازه آرسنال برسن و به خاطر همین مدام شوت های از راه دور رو امتحان میکردن که بیشترشون تو چهارچوب نبودن این خودش بیشتر به خاطر بازی عالی آرتتا و فلامینی بود که تمامی راه ها رو بسته بودن و نمیذاشتن حتی یه توپ هم رد بشه! فلامینی انگار نه انگار که چند سال تو آرسنال نبوده انقدر خوب با تیم هماهنگه که کاملا میشه روش حساب کرد واقعا این بازیکن کجا و فلامینی میلان کجا!
اما بدون شک بهترین بازیکن آرسنال مسعود اوزیل بود که یه گل فوق العاده زیبا زد و یه پاس گل هم داد الان تازه رئالی ها میفهمن که چه بازیکن بزرگی رو از دست دادن!
واقعا دستش درد نکنه گفته میشه پیراهن مسعود اوزیل جزء پرفروش ترین هاست!
یه چیز دیگه هم که نمیشه بهش اشاره نکرد گزارشگر بازی بود که واقعا ثابت کرد که بدترین گزارشگر ایرانه! واقعا دستشون درد نکنه که برای بازی به این حساسی یه همچین گزارشگری رو گذاشته بودن انقدر از ملیت بازیکن ها صحبت کرد که دلم میخواست بزنم تلویزیون رو خاموش کنم واقعا ماها به چه گزارشگرهایی دلمون خوشه اون از خیابانی اینم از این علی فر!
واقعا من که کلی از گزارش خندم گرفته بود... یه جاش گفت امیدوارم این کار مانند پوشیدن شلوار پاره اپیدمی نشه :n08::n08: گزارش فوتبالو با کلاس اخلاق اسلامی اشتباه گرفته بود :n08: مثل همیشه گفت فوتبال 90 دیقس و میشه هر دیقه یه گل زد یعنی 90نقل قول:
گل :n04::n08: دفاع خطی بلای جان تیم شد :n08:مسعود اوزیل چهره محجوب داره ... ( این جمله رو توو بازی های مسعود اوزیل میگه مگه اینکه خلافش ثابت بشه ) ... من از اولش فهمیدم به هامسیک گیر میده و آخرش گفت این بازیکن عقده توجه داره :n08: نه
خدایی گزارش یه خنده بازاریه واسه خودش :n02: راستی آخرش بگم خیلی هم توو سیستم و این چیزا هم دخالت میکنه ... آخه به تو چه :n02: تو گزارشتو بچسب سوتی ندی
آرسن ونگر: اوزيل فوق العاده بود
سرمربي آرسنال پس از پيروزي برابر ناپولي به تمجيد از عملکرد مسوت اوزيل پرداخت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرسنال موفق شد شب گذشته (سه شنبه) با نتيجه دو بر صفر ناپولي را شکست داد تا در صدر جدول گروهش در ليگ قهرمانان اروپا قرار گيرد.
آرسن ونگر، سرمربي آرسنال پس از پيروزي تيمش برابر ناپولي، گفت: تيم ما در اين ديدار در همه جنبهها بسيار خوب بازي کرد. من از عملکرد تک تک بازيکنانم در اين ديدار راضي هستم. اوزيل در نيمه نخست فوقالعاده بود. قدرت تمام کنندگي او، مهارتهاي فردي و کار گروهي همه آن چيزي بود که از اوزيل انتظار داشتيم و آن را در اين ديدار ديديم. در نيمه دوم کمي محتاطانه بازي کرديم که اين طبيعي بود، زيرا نمي خواستيم گلي را دريافت کنيم. در مجموع بازي تيمم برابر ناپولي بسيار خوب و قابل قبول بود. ما در اين ديدار خيلي محکم و سازماندهي شده بازي کرديم. از فلاميني خواسته بودم تا مارک همسيک را در ضد حملات کنترل کند. او اين کار را به خوبي انجام داد.
سرمربي آرسنال ادامه داد: از زماني که اوزيل به تيم ما اضافه شده آرسنال چه از لحاظ فني و چه از لحاظ روحي پيشرفت قابل ملاحظهاي داشته است. در فوتبال نيز اعتقاد به چيزي بسيار مهم است. خيلي خوشبخت بوديم که توانستيم اوزيل را به آرسنال بياوريم. من زماني که اوزيل در رئال مادريد بود نيز او را دوست داشتم. فکر ميکنم او در رئال مادريد عالي بود و خيلي خوب با تيم هماهنگ شده بود. او براي موفقيت به آرسنال آمد و مي دانست که کدام باشگاه را انتخاب کند.
سرمربي آرسنال با تمجيد نمايش بازيکنانش تيمش برابر ناپولي، ادامه داد: اين بازي يکي از بهترين نمايشهايي بود که از آرسنال ديدم. مدتها بود چنين بازي خوبي را از تيمم شاهد نبودم. بازي در ليگ قهرمانان اروپا هميشه سخت و دشوار است و با بازي در ليگ برتر فرق ميکند. در ليگ برتر بيشتر تيمهايي که برابر شما بازي ميکنند دفاعي هستند و شما بايد براي گل زدن صبور باشيد. در ليگ قهرمانان اروپا اين قضيه فرق ميکند و همه تيمها براي پيروزي به ميدان مي آيند.
ونگر درباره شانس قهرماني آرسنال در ليگ قهرمانان اروپا، گفت: هنوز در ابتداي فصل هستيم، نميتوانم خيلي سريع از آنچه در پايان فصل اتفاق خواهد افتاد صحبت کنم، اما مطمئنا تيم ما براي قهرماني پا به اين مسابقات گذاشته است. فاصله زيادي تا رسيدن به قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا داريم، اما تيم ما، تيم خوبي است. اعتماد به نفس بالايي دارد، روحيه تيميمان فوقالعاده است و همه اينها باعث ميشود تا به آينده آرسنال خوش بين باشم.
سرمربي آرسنال همچنين درباره غيبت جک ويلشر، گفت: خيلي سخت بود که جک را خارج از تيم قرار دهم، اما از طرفي هم دوست نداشتم که او را خيلي خسته کنم. او در بازي روز شنبه تلاش زيادي براي ما کرد و امشب(چهارشنبه شب) تصميم گرفتم تا او را از ترکيب کنار بگذارم تا استراحت کند. نميتواني در هر بازي با 11 بازيکن بازي کني. مهم است که شما هر از گاهي تغييراتي در تيمتان ايجاد کنيد تا به تعادل برسيد. امشب به فلاميني و آرتتا بازي دادم. فلاميني بازي خوبي از خود به نمايش گذاشت و توانست همسيک را کنترل کند، زيرا ناپولي تيم بسيار قوي در ضد حملات بود. آرتتا نيز در اين ديدار وظايفش را به خوبي انجام داد.
منبع : varzesh3
با تاخیر برد خوب آرسنال رو تبریک میگم و امیدوارم همینطوری ادامه بده :n16:
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _________________________
ویلشر: رقابت در آرسنال به سود همه است
ملیپوش انگلیسی از این خوشحال است که آرسنال بازیکنان بسیاری در اختیار دارد.
سایت گل – جک ویلشر گفته از افزایش رقابت برای حضور در ترکیب آرسنال نمیترسد و به نظرش این به سود اوست.
این بازیکن 21ساله با وجود حضور سسک فابرگاس و الکس سونگ خود را به ترکیب اصلی آرسنال رساند. او میگوید افزایش بازیکنان آرسنال به سود او تمام میشود: «زمانی که به تیم راه یافتم اوضاع مشابهی برقرار بود. بازیکنانی مانند سسک فابرگاس، الکس سونگ و آبو دیابی حضور داشتند ولی شرایط فعلی هم باعث میشود بهترین عملکرد را بیابم. بقیه هم همین طور.
هنوز سانتی کاسورلا مصدوم است و اگر همه آماده باشند ما در چهار جبهه مدعی جدی قهرمانی خواهیم بود.
سالها بود که چنین رقابتی را نداشتیم. پس همه هیجانزدهایم.»
ملیپوش انگلیسی از این خوشحال است که آرسنال بازیکنان بسیاری در اختیار دارد.
سایت گل – جک ویلشر گفته از افزایش رقابت برای حضور در ترکیب آرسنال نمیترسد و به نظرش این به سود اوست.
این بازیکن 21ساله با وجود حضور سسک فابرگاس و الکس سونگ خود را به ترکیب اصلی آرسنال رساند. او میگوید افزایش بازیکنان آرسنال به سود او تمام میشود: «زمانی که به تیم راه یافتم اوضاع مشابهی برقرار بود. بازیکنانی مانند سسک فابرگاس، الکس سونگ و آبو دیابی حضور داشتند ولی شرایط فعلی هم باعث میشود بهترین عملکرد را بیابم. بقیه هم همین طور.
هنوز سانتی کاسورلا مصدوم است و اگر همه آماده باشند ما در چهار جبهه مدعی جدی قهرمانی خواهیم بود.
سالها بود که چنین رقابتی را نداشتیم. پس همه هیجانزدهایم.»
ویلشر: سیگار کشیدنم یک اشتباه بود
یک شب بعد از پیروزی آرسنال مقابل ناپولی در چمپیونزلیگ، عکس هایی از ویلشر منتشر شد که در آن، در حال سیگار کشیدن بود؛ عکس هایی که واکنش آرسن ونگر، سرمربی توپچی ها را به همراهی داشت.
سایت گل- جک ویلشر، ستاره جوان آرسنال، بعد از انتشار عکس هایی از او در حال سیگار کشیدن در مقابل یک باشگاه شبانه در لندن، تایید کرد که اشتباه کرده است.
یک شب بعد از پیروزی آرسنال مقابل ناپولی در چمپیونزلیگ، عکس هایی از ویلشر منتشر شد که در آن، در حال سیگار کشیدن بود؛ عکس هایی که واکنش آرسن ونگر، سرمربی توپچی ها را به همراهی داشت.
ویلشر که پیش از این با انتشار توئیتی، تاکید کرده بود که سیگاری نیست، به سایت اختصاصی باشگاه آرسنال گفت:" من اشتباه کردم. هر بازیکنی اشتباه می کند اما من سیگاری نیستم.
من با سرمربی صحبت کردم و از من پرسید که موضوع چیست. من برای او توضیح دادم. ما موضوع را حل کردیم و او من را در ترکیب اصلی قرار داد و امیدوارم پاسخ اعتمادش را داده باشم (ویلشر تک گل آرسنال مقابل وست بروم را به ثمر رساند).
این اتفاق دیگر رخ نخواهد داد. من سیگاری نیستم؛ به همین خاطر فکر می کنم این آخرین دفعه ای باشد که سیگار می کشم."
ونگر در صحبت های روز جمعه اش خطاب به ویلشر گفته بود که یک بازیکن باید بداند الگو است و نباید کاری بکند که به جسمش آسیب برسد.
************************************************** ************************************************** *********************************************** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ونگر در آستانه تمدید قرارداد با آرسنال
این مربی فرانسوی از حدود یک ماه قبل مذاکرات برای تمدید قراردادش را با باشگاه لندنی آغاز کرده و براساس گزارش ها، قرارداد جدید به زودی امضا خواهد شد.
سایت گل- به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، در آستانه تمدید قرارداد با این باشگاه است.
این مربی فرانسوی از حدود یک ماه قبل مذاکرات برای تمدید قراردادش را با باشگاه لندنی آغاز کرده و براساس گزارش ها، قرارداد جدید به زودی امضا خواهد شد.
قرارداد فعلی ونگر با دستمزد سالانه 7.5 میلیون پوندی، در تابستان آینده به اتمام می رسد و انتظار می رود که او قراردادش را تا سال 2016 با توپچی ها تمدید کند.
در صورتی که این اتفاق رخ بدهد، ونگر می تواند دوران حضورش را در آرسنال به 20 سال برساند و به این ترتیب در بین مربیان تاریخ این باشگاه، طولانی ترین مدت حضور را روی نیمکت داشته باشد.
مدیران آرسنال و ونگر تقریبا بر سر جزئیات قرارداد به توافق رسیده اند؛ توافقی که گفته می شود با افزایش قابل توجه در دستمزد ونگر همراه است.
ونگر هم به دلایل شخصی و هم حرفه ای، تمایل زیادی داشت تا به دوران حضورش در این باشگاه ادامه بدهد. خانواده او کاملا به زندگی در لندن خو گرفته اند و فرزند او در این شهر به مدرسه می شود. ضمن این آرسنال با پشت سر گذاشتن دوران رکورد اقتصادی، اکنون شرایط مالی خوبی پیدا کرده و ونگر می خواهد ناکامی های چند فصل گذشته را جبران کند.
ونگر بهترین مربیه ماه و رمزی بهترین بازیکن ماه
کاریکاتور: ونگر و نوشیدن از چشمه جوانی
این مربی فرانسوی که هجدهمین فصل حضورش در این باشگاه را سپری می کند، قصد دارد قراردادش را برای دو سال دیگر با این باشگاه تمدید کند.
سایت گل- بعد از شروع درخشان این فصل آرسنال، آرسن ونگر در آستانه تمدید قرارداد با توپچی ها قرار دارد.
این مربی فرانسوی که هجدهمین فصل حضورش در این باشگاه را سپری می کند، قصد دارد قراردادش را برای دو سال دیگر با این باشگاه تمدید کند.
او که به خاطر 8 فصل بدون جام، زیر فشار هواداران قرار دارد، امیدوار است تا با خرید مسوت وزیل و شروعی خوبی که تیمش در این فصل داشته، به این ناکامی پایان بدهد.
محتوای مخفی: عکس
خبر بد برای ونگر؛ اوزیل مصدوم شد
در دیدار مقابل سوئد، که با پیروزی 5-3 آلمان به پایان رسید، اوزیل در دقیقه 82 جای خود را به ژولین درکسلر داد و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.
سایت گل- مسوت اوزیل، ستاره تیم ملی آلمان، در دیدار مقابل سوئد از ناحیه زانو دچار آسیب دیدگی شد.
در این دیدار که با پیروزی 5-3 آلمان به پایان رسید، اوزیل در دقیقه 82 جای خود را به ژولین درکسلر داد و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.
اوزیل در این دیدار گل اول آلمان را به ثمر رسانده بود.
در پیروزی 2-0 هلند مقابل ترکیه در استانبول هم رابین فن پرسی در بین دو نیمه از بازی خارج شد.
مهاجم منچستریونایتد در نیمه اول دچار ضرب دیدگی شد اما به نظر می رسد مشکل او به اندازه اوزیل جدی نبود زیرا در پایان بازی به زمین آمد و به هم تیمی هایش تبریک گفت.
Arsenal 4 - 1 Norwich
J. Wilshere (18) - assist O. Giroud
M. Ozil (58) - assist O. Giroud
A. Ramsey (83) - assist J. Wilshere
M. Ozil (88) - assist A. Ramsey
برد رو تبریک میگم.
پیشرفت رو میشه تو تمام بازیکنای تیم دید.
پاس ژیرو رو گل اول بی نظیر بود. همچنین سانتر عالیش برای اوزیل.
کلا این تیم خیلی خوبه و خیلی قشنگ داره بازی میکنه.
گل های بازی به ترتیب:
تبریک میگم این برد مقتدرانه و تداوم صدر نشینی .:n16:
اگر تیم همینجوری روندشو ادامه بده حتی من امید دارم که تو ucL هم بتونیم تا مراحل بالا بیایم .
گل اول رو پیشنهاد می کنم دوستانی که ندیدن حتمآ ببینن . یه همکاری تکضرب با سرعته سه نفره ویلشر و کازورلا و جیروید . پاس آخر جیروید فوقالعاده بود . اینقدر سریع پاس دادن که گزارشگر بازی
هنگ کرده بود توپ دست کیه :n02:
گل رمزی هم قشنگ بود . با دو تا تو سر توپ مدافع های نوریچ رو محو کرد . رمزی و ویلشر از اون هافبک های آینده دار و با کیفیت هستن و امیداوارم در آینده تو تیم بمونن و به سرنوشت فابرگاس
دچار نشن . :n06:
مثل اینکه نیم فصل می خوایم بنزما رو بخریم . به نظرم کار اشتباهی هست خط حمله با اومدن پدولسکی عالی میشه و نیازی به بنزما نیست
همون پولو خرج دفاعمون کنیم و یه دفاع مطمئن و اسمی رو بیاریم بهتره
تبریک میگم برد قاطعانه تیم رو....
واقعا عالی بودیم و بدون شک بازی دیروز یکی از بهترین بازی های تیم تا به اینجا بود. گل اول آرسنال واقعا بی نظیر بود و میتونه به عنوان یکی از بهترین گل های فصل انتخاب بشه پاسکاری دقیق و تک ضرب و مات کردن دفاع حریف. از اون گل هاییه که بارها ارزش دیدن داره جالب اینکه ضربه ی آخر که توسط ویلشر زده شد هم تک ضرب بود و به این صورت نبود که توپ رو استوپ کنه و بزنه...
بقیه ی گل ها هم روی کار تیمی به دست اومد و مسعود اوزیل که دوتاشو زد نقش مهمی داشت واقعا نعمتیه این بازیکن واسه آرسنال و امیدوارم همین روند صعودی تیم ادامه داشته باشه تا بتونیم خودمون روبیشتر از قبل اثبات کنیم!
فقط یه چیزی که ناراحتم کرد این بود که از حریف گل خوردیم روی گل مرته ساکر میتونست بهتر عمل کنه و یه مقدار توپ رو بد دفع کرد. به هر حال هر چقدر تفاضل گلمون بهتر باشه واسمون بهتره!
هایلایت بازی با کیفیت نامناسب
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم , گل دوم رو ببینید چجوری اوزیل از زمین خودی استارت می زنه و خودشو میرسونه به محوطه و گل میزنه :n04:
همچین بازیکن هایی داریم ما :n02:
برگ کمپ: اوزیل همان بازیکنی است که آرسنال آن را کم داشت
اوزیل که در تابستان با انتقالی 47 میلیون یورویی از رئال مادرید به آرسنال پیوست، شروع بسیار خوبی در لیگ برتر داشت و این هفته نیز در پیروزی 4-1 برای نوریچ، دو گل زد
سایت گل- دنیس برگ کمپ، اسطوره باشگاه آرسنال، معتقد است که مسوت اوزیل همان بازیکنی است که توپچی ها در چند فصل اخیر کمبودش را در تیم احساس می کردند.
اوزیل که در تابستان با انتقالی 47 میلیون یورویی از رئال مادرید به آرسنال پیوست، شروع بسیار خوبی در لیگ برتر داشت و این هفته نیز در پیروزی 4-1 برای نوریچ، دو گل زد
برگ کمپ که خود سه بار با آرسنال قهرمان لیگ برتر شد، معتقد است پیوستن این ملی پوش آلمانی به جمع توپچی ها، می تواند به روند ناکامی های این تیم در چند سال اخیر پایان بدهد.
او به خبرنگاران گفت:" او یکی از بازیکنانی است که می توانند سرنوشت بازی را رقم بزنند. او به خوبی با سایر هافبک و مهاجمان تیم ارتباط برقرار می کند.
او می تواند برای سایر بازیکنان موقعیت گلزنی به وجود بیاورد و البته خودش هم توانایی گلزنی دارد. او از دید بالایی برخوردار است. من معتقدم او از آن دسته بازیکنانی است که آرسنال آن را کم داشت.
آنها فن پرسی را داشتند که اندکی به همین ترتیب بازی می کرد اما اگر او را در خط میانی به کار می گرفتند، دیگر کسی در خط حمله نبود.
هنوز معتقدم که آرسنال با به خدمت گرفتن یک مهاجم که بتواند در هر فصل 20-15 گل بزند، می تواند به دستاورد بزرگتری برسند. البته آنها همین حالا هم تیم خوبی هستند."
خب رسیدیم به بازیهای سخت تیم. عیار تیم تو این 6 بازی مشخص میشه.
دورتموند (H)
کریستال پالاس (A)
چلسی (H)
لیورپول (H)
دورتموند (A)
منچستر (A)
به جز کریستال پالاس بقیه تیما قوی هستن و اگه تیم میخواد که قهرمان شه باید تو این بازی ها خودشو نشون بده و خوب امتیاز بگیره.
به این دوره خیلی خوشبینم اونم به خاطر اینکه تیم الان به سطح اعتماد به نفس و آمادگی خوبی رسیده. شاید اگه این بازیها اوایل فصل بود بدبینانه به قضیه نگاه میکردم.
امیدوارم با یه بازی زیبا و آرسنالی هم بازی امشب رو ببریم هم بقیه این بازی ها رو.
البته اینم اضافه کنم که بازی با چلسی واسه کاپیتال وان هستش و احتمال خیلی خیلی زیاد جوون ها بازی میکنن. بیصبرانه منتظر اون بازیم تا ببینم که نابری چه میکنه.
الان بیشتر از دفاع به مهاجم نیاز داریم. وضعیت دفاع نمیشه گفت بده. ورمالن رو نیمکت داریم که هنوز این فصل بازی نکرده و سانیا ای که نشون داد تو دفاع وسط هم خوب کار میکنه.نقل قول:
مثل اینکه نیم فصل می خوایم بنزما رو بخریم . به نظرم کار اشتباهی هست خط حمله با اومدن پدولسکی عالی میشه و نیازی به بنزما نیست
همون پولو خرج دفاعمون کنیم و یه دفاع مطمئن و اسمی رو بیاریم بهتره
ولی تو پست مهاجم خیلی کم تعدادیم حتی اگه پولدی، تئو و اوکس از مصدومیت برگردن. مهاجم نوک فقط ژیرو و بنتنر و سانوگو رو داریم.
بنتنر که هنوز آماده نیست، سانوگو هم که واسه آیندست.
پولدی هم که فصل پیش نشون داد وقتی میاد نوک عملا نصف کاراییشو از دست میده. تئو هم همچنان نوک بگیر نگیر داره + الانم که مصدومه و مصدومیتش 2 هفته دیگه تمدید شد :n03:
به یه مهاجم نوک تکنیکی و سرعتی نیاز داریم که اگه ژیرو هم نبود خیالمون راحت باشه که یکی دیگه هست یا اگه اون نبود ژیرو هست.
این جوری واسه ژیرو هم خوبه که واسه جایگاهش تو تیم بجنگه و پیشرفت کنه، چیزی که الان داریم نتیجشو تو خط هافبک میبینیم.
------
امروز تولد رئیسه. کسی که آرسنال و فوتبال خیلی بهش مدیونه.
امیدوارم تیم با برد امشب هدیه خوبی بهش بده.
آرسن ونگر:گل جک ویلشر؟17 سال هست نظیر آن را ندیده ام!
ستارگان فوتبال،گل بی نظیر جک ویلشر را مورد مدح و ستایش قرار دادند
آرسن ونگر گل بازیکن جوانش جک ویلشر که در روز شنبه درون دروازه نورویچ در ورزشگاه امارات زده شد و 4-1 به نفع توپچی ها پایان یافت گل جک ویلشر را زیباترین گل از زمان تصدی مسئولیتش از 17 سال پیش توصیف نمود.
گل ویلشرو آپلود کردن تو این سایته:n02:...
چه استقبال خوبی هم از کلیپ شده بوده . به آمار تعداد مشاهده ها دقت کنین :n02:
فابرگاس: تصمیم آرسنالی ها برای خرید اوزیل کاملا درست بود
بعد از خرید اوزیل، بعضی ها اعلام کردند که آرسنال در سایر پست ها بیشتر به بازیکن نیاز داشت اما فابرگاس با این نظر موافق نیست.
سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک سابق آرسنال، تصمیم این باشگاه برای خرید مسوت اوزیل را مورد ستایش قرار داد و معتقد است که این ملی پوش آلمانی می تواند توپچی ها را به سطح بالاتری برساند.
بعد از خرید اوزیل، بعضی ها اعلام کردند که آرسنال در سایر پست ها بیشتر به بازیکن نیاز داشت اما فابرگاس با این نظر موافق نیست.
او به دیلی میل گفت:" اگر این شانس را داشته باشید که مسوت اوزیل را بخرید، نباید آن را از دست بدهید.
او می خواست برای آرسنال بازی کند. ونگر او را می خواست و وقتی چنین بازیکنی را می توانید بخرید، اهمیتی ندارد که 7 یا 8 بازیکن در این پست دارید؛ باید او را بخرید.
اوزیل بازیکنی است که می تواند در یک سوم حریف سرنوشت ساز شود. او در لیگ برتر فضای زیادی برای بازی کردن پیدا خواهد کرد و بازیکنی است که اگر فضا پیدا کند، می تواند تیم حریف را بکشد. پاس های نهایی او فوق العاده است. او در انگلیس گل های بیشتری نسبت به اسپانیا خواهد زد. او خرید فوق العاده ای برای آرسنال است.
اوزیل می تواند باعث شود تا رمزی و ویلشر بهترین بازی های شان را ارائه بدهند. آنها به همان شکل به فوتبال نگاه می کنند.
تنها بازیکنی که ممکن است اندکی متفاوت باشد، تئو والکات است. شما به آن نوع بازیکن هم نیاز دارید زیرا وقتی پاس نهایی را دادید، باید بازیکنی باشد که از حریف عبور کند. کسی بتواند در عمق حرکت و از فضا استفاده کند."
Fabregas: 'Spectacular' Ozil will bring out the best in Arsenal
بیشتر از توپچیای بزرگ لندن، بارسایی ها از جمله فابرگاس و آدریانو از انتقال اوزیل خوشحال شدن.
ما که بخیل نیستیم خوشحال باشید....:n09::n12:
سبک بازی اوزیل رو خیلی دوست دارم و هرچه بازی کنه طرفدارشم:n12::n12:
خیلی شب بدیه! هر چی سعی میکنم این بازی هضم نمیشه برام...
نمیفهمم اگه این بازی برامون مهم بود چرا با ترکیب اصلی وارد زمین نشدیم و اگه مهم نبود چه لزومی به بازی دادن و حتا روی نیمکت نشوندن بازیکنای اصلی بود؟
نمیفهمم، البته خیلی وقته نمیفهمم!، که باشگاه چرا متحمل فشار وحشتناکی شد برای ساختن یه ورزشگاه خوشگل تا تماشاچیها روی صندلیهای راحتش ساکت و شیک لم بدن انگار که برای تماشای کنسرت کلاسیک رفتن یا شبیه یه عده طلبکار باشن که اومدن هر چه زودتر طلبشون رو از بازیکنا وصول کنن و برن (حتا وقتی کاملن مطمئن میشن که طرف چیزی تو چنته نداره زودتر شرشون رو کم میکنن و میرن که چند روز بعد دوباره برگردن!!!)... جو استادیوم کریستال پالاس که همین شنبه باهاشون بازی کردیم برای من چند برابر جو امشب امارات ارزش داره...
میترسم علت اینطور چیده شدن ترکیب از ترس همون "طلبکارها" باشه... بلاتکلیف موندن بین ترمیم و حفظ بازیکنهای کلیدی یا بدست آوردن یه جام آسون لعنتی برای تموم کردن یه رکورد لعنتی و بستن دهن لعنتی عده ای منتقد لعنتی......
تنها دستاورد امشب خستگی جسمی و روحی برای بازیکنای ارزشمند تیم بود، به خصوص رمزی و کاسورلا...
دوستان بازی ارسنال با لیورپول ساعت چنده؟
ساعت 21 به وقت ما میشهنقل قول:
از شبکه ورزش هم فکر کنم پخش میشه
باید یکی از بازی های قشنگ این فصل رو ببینیم
امیدوارم نتیجه مساوی بشه و اوزیل و سوارز هم هتریک کنن! (فقط به خاطر فوتبال فانتزی :دی)
عه پس ساعت 10 و خورده ای بازی کی میخواد پخش شه از شبکه سه؟نقل قول:
ساعت 21 به وقت ما میشه
از شبکه ورزش هم فکر کنم پخش میشه
باید یکی از بازی های قشنگ این فصل رو ببینیم
امیدوارم نتیجه مساوی بشه و اوزیل و سوارز هم هتریک کنن! (فقط به خاطر فوتبال فانتزی
اره باید قشنگ باشه.... من لیورپول رو به آرسنال ترجیح میدم :دی
اوزیلو نگو . ویلشر هتریک کنه که آرسنالیا تو فیسبوک ما رو صاف نکنن :دی (شوخی)
آره بازی آرسنال رو شبکه ی ورزش نشون میدهنقل قول:
و بازی رئال هم شبکه ی 3 :n04:
الانم بازی منچستر در حال پخش هست
بازی رو 2-0 با گل های کازورلا (19) و رمزی (59) بردیم :n20:
نیمه اول بازی که کاملا انگلیسی بود و بسیار پر سرعت
کلاس بازی بازیکنای آرسنال خیلی خوبه.
اگه امسال قهرمان انگلیس نشید یکی دو سال آینده به جام میرسید..... با این بازیکنا خوش شانس باشید به فینال چمپیونز هم من فکر کنم در سال های اینده میرسید
برد خوب و به موقعی رو به دست آوردیم .
چلسی هم باخت و فاصلهمون 5 تا شد :n19:کم کم فاصله بیشتر هم خواهد شد ...
بازیهای سختی پیش رو داریم که اولشو بردیم .
به امید برد در ادامه ...
خوب خیلی خوب شد!
بعد از چند سال تیم هم آمادگی اولیه دشت و تونست نگهش داره و خط هافبک خوب و رد های خوب.
البته باید گفته بشه که حریفان هم در حال پوست اندازی هستن که شاید حتی تا آخر فصل هم نتونن شکل واقعیشونو پیدا کنن. این بهترین فرصت برای تیمه.
بازیه خیلی خوبی بود...
تو حفظ توپ و پاسای تک ضرب عالی کار کردن....
شزنی و خط دفاعی بغیر از اون صحنه که کوشیلنی از استوریج دریبل خورد خیلی خوب بودن...
کاشکی سوارز رو تو فصل نقل و انتقالات میخرید تیم خیلی به یه مهاجم درجه یک نیاز داره، اگه تجربه ژیرود یکم بیشتر بود یا یه مهاجم کلاس بالا تر تو تیم بود نتیجه بازی حداقل 4-0 میشد...