وای خدا چرا این؟
کورتریس(نمیدونم دست نوشتم یا نه) که خیلی بهتر از اینه
کاش والدس نیاد:n03:
Printable View
وای خدا چرا این؟
کورتریس(نمیدونم دست نوشتم یا نه) که خیلی بهتر از اینه
کاش والدس نیاد:n03:
به نظرم از دست دادنه چک اشتباه محضه
و اگه بره والدز میتونه جاشو پر کنه:n02:
واقعا چه تیمی شدیم که هرچی کهنه کار و با تجربه تو تیممون هست رو داریم شوت میکنیم بیرون، اصلا فکرشو نمیکردم مورینیو یه همچین کاری رو بکنه
شما چه ساده این !! :n07:
آخه اسپورت کاتالونیا هم شد منبع ؟! صدرحمت به ورزش 3 خودمون :n09:
اگه منبع قابل استنادی بود که الان لوئیز داشت واسه بارسا بازی میکرد :n08:
در مورد کورتوآ هم بارسا بهتره خودشو خسته نکنه چون چلسی ثابت کرده باشگاه فروشنده ای نیست و کورتوآ قراره بعد از چک دروازه بان اصلی چلسی بشه :n05:
یعنی هر دروازبان دیگه ای میگفت قابل باورتر بود .. حتی رحمتی خودمون هم میگفتن امکانش بیشتر بود .. آخه این والدز که سابقه انواع درگیری با مورینیو داره ... از اون بازی معروف اینتر بارسا و بازی های رئال بارسا ... یه موی گندیده پیتر میرزه به والدز ...
چک تا 2 3 سال دیگه گلر چلسی هست بعدش هم کورتوا دروازبانه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورینیو:من هم سرمربی چلسی هستم و هم هوادار تیم؛ بازیکن میانی ای نمی شناسم که اندازه لمپارد گل زده باشد
در این رده، نمی توانیم دوره های مربیگری را سپری کنیم. ما استادی نداریم و حتی جلساتی برای بررسی مشکلات وابهاماتمان وجود ندارد. پس بستگی به خودمان دارد تا بتوانیم این عشق راحفظ کنیم
سایت گل- کسب قهرمانی های متعدد در کشورهای پرتغال، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا از عطشی که ژوزه مورینیو برای رسیدن به موفقیت دارد نکاسته.
او همچنان درحال یادگیری است و می خواهد به روند موفقیت هایش ادامه دهد. ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی در گفت و گو با یوفا از مسائل مختلفی صحبت کرده. متن این صحبت ها را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم. این بخش اول این گفتگو است:
مورینیو گفت:« این پایه ای و اساسی است. در سطحی که ما هستیم، تنها راهی که برای یادگیری وجود دارد، از طریق تجربه کردن است.ما باید تجربیاتی که در جریان یک بازی به عنوان یک سرمربی داشته ایم را مطالعه کنیم. تجربیات هرروز در جلسات تمرینی و تجربیاتی که در جریان مسابقه روی نیمکت مربیگری داریم را بررسی نمائیم. در این رده، نمی توانیم دوره های مربیگری را سپری کنیم. ما استادی نداریم و حتی جلساتی برای بررسی مشکلات و ابهاماتمان وجود ندارد. پس واقعا بستگی به خودمان دارد تا بتوانیم این عشق و هیجانمان را حفظ کنیم؛ انگیزه نه، بلکه باید برای ادامه مطالعه و یادگیری عشق و هیجان داشت.»
سرمربی پرتغالی ازبازیکنان تیمش توقع دارد که این آنها باشند که انرژی لازم را برای بازگشت چلسی به اوج قله های فوتبال اروپا تامین کنند و نه شخص او. مورینیو از اعضای جوان تر تیمش توقعات بیشتری دارد:« بحث مهارت های جوانان است. ما باید تیممان را با استفاده از بازیکنانی از نسل های مختلف به تعادل برسانیم. ما بازیکنان فوق العاده ای داریم که از نسل قبل هستند ولی در حال حاضر تیم واقعا جوانی داریم. کیفیت اصلی تیم ما اینجا نهفته است که بازیکنان تیم ما همه پسربچه هایی هستند که مهارت های زیادی دارند و فضای زیادی هم برای رشد و پیشرفت پیش رویشان می بینند.»
مورینیو استاد انگیزه دادن به تیمش است و از نظر احساسی و روانی سرمایه گذاری های تمام وکمالی برروی بازیکنانش انجام می دهد. البته این بار اوضاع او روی نیمکت مربیگری چلسی کمی متفاوت است:« چلسی باشگاه من است. من سرمربی تیم هستم ولی درعین حال یک هوادار هم هستم.»
این طور به نظر می رسد که فرانک لمپارد با وجود بالا رفتن سنش هنوز یکی از مهره های کلیدی دربرنامه های آقای خاص است:« لمپارد بازیکن فوق العاده ای است.من بازیکن میانی دیگری را نمی شناسم که به اندازه لمپارد گل زده باشد. این تفاوت زیادی میان او و سایرین ایجاد می کند. فرانک با وجودی که یک بازیکن میانی است، این هدیه الهی گلزنی را دارد. این فوق العاده است.»
او مطمئن است که کسب تجربه درکشورهای مختلف باعث هرچه وسیع تر شدن دیدگاه های فوتبالی او شده و دراین باره ادامه داد:« افزایش آنالیز آماری در دنیای فوتبال اصلا روی شیوه کاری من تاثیری نمی گذارد. دراختیار داشتن مالکیت توپ وقتی مهم است که بازیکن مناسب برای حفظ توپ را داشته باشی. مشکل این است که گاهی وقتها افراد می خواهند مالکیت توپ را مبدل به اصل اساسی و اصلی نمایند و بازیکنان آماده این کار نیستند و یا حتی چنین قابلیت هایی را ندارند.»
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________
مورینیو:لیگ قهرمانان اروپا، "ال دورادو"ی دنیای فوتبال است؛ فوتبال از نظر تاکتیک ها به ثبات رسیده
تو می توانی تیمت را 2-4-4 به میدان بفرستی و تیم دیگری هم شاید 2-4-4 بازی کند ولی شیوه عملکرد دو تیم از نظر اصول و فلسفه کاملا با هم متفاوت باشد. بیشتر بحث این است تا تاکتیک
سایت گل- کسب قهرمانی های متعدد در کشورهای پرتغال، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا از عطشی که ژوزه مورینیو برای رسیدن به موفقیت دارد نکاسته.
او همچنان درحال یادگیری است و می خواهد به روند موفقیت هایش ادامه دهد. ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی در گفت و گو با یوفا از مسائل مختلفی صحبت کرده. متن این صحبت ها را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم. این بخش دوم و پایانی این گفتگو است:
مورینیو بعید می داند که دانش در دنیای فوتبال تغییری کرده باشد و دراین باره گفت:« فوتبال از نظر تاکتیک ها به ثبات رسیده.من در شرایط کنونی تاکتیک جدیدی را در دنیای فوتبال نمی بینم و تغییر حالت و ساختاری را شاهد نیستم. تغییرات در ده های 1960 و 1970 بیشتر بود. سرمربیان تیم ها اصول بازی تیمهایشان را تغییر می دهند. تو می توانی تیمت را 2-4-4 به میدان بفرستی و تیم دیگری هم شاید 2-4-4 بازی کند ولی شیوه عملکرد دو تیم از نظر اصول و فلسفه کاملا با هم متفاوت باشد. بیشتر بحث این است تا تاکتیک.»
با وجودی که روبرتو دی متئو ، چلسی را به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا در سال 2012 رساند، اما او درنهایت از سمت خود اخراج شد. دی متئو برای رساندن چلسی به فینال با موانع متعددی روبرو بود. آنها در نیمه نهایی بارسلونا را از پیش رو برداشته ودربازی فینال هم بایرن مونیخ را شکست دادند تا جام را بالای سرببرند. مورینیو به دید یک تماشاچی آن بازی را تحلیل می کند:« وقتی من مشغول تماشای آن بازی بودم، طرفدار چلسی بودم. آن تیم مملو از بازیکنانی بود که در زمان من هم در چلسی بودند و می دانستم که آنها سختی زیادی می کشند. چلسی شایسته قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بود.»
مورینیو درمورد لیگ قهرمانان اروپا ادامه داد:« جو خاصی بر رقابت های لیگ قهرمانان اروپا حکمفرماست.همه می خواهند به «ال دورادو»ی فوتبال برسند. این رقابت باشگاهی باشکوهی است که جادوی خاصی دارد.»
او در مورد بازگشتش به استفمورد بریج هم گفت:« من در باشگاهی هستم که دوست دارم باشم. من حضور در چلسی را دوست دارم و خوشحالم که اینجا دراین شرایط فوق العاده کار می کنم. اینجا فقط بحث کار کردن نیست، بلکه بحث عشق و علاقه هم هست.»
اتوئو: یک بار گفته بودم هرگز با مورینیو کار نمی کنم
این مهاجم باتجربه که به تازگی از آنژی ماخاچ قلعه به چلسی پیوست، پیش از این در اینتر زیر نظر این مربی پرتغالی کار کرده است.
سایت گل- ساموئل اتوئو، مهاجم جدید چلسی، تایید کرد که زمانی اعلام کرده هرگز زیر نظر ژوزه مورینیو کار نمی کند.
این مهاجم باتجربه که به تازگی از آنژی ماخاچ قلعه به چلسی پیوست، پیش از این در اینتر زیر نظر این مربی پرتغالی کار کرده است.
رابطه اتوئو و مورینیو زمانی بسیار تیره بود؛ به طوری که مهاجم کامرونی یک بار اعلام کرد هرگر زیر نظر او کار نخواهد کرد اما اکنون شرایط تغییر زیادی کرده است.
او به نشریه سان گفت:" قبل از اینکه به اینتر بروم، من و ژوزه از نزدیک یکدیگر را نمی شناختیم؛ به همین خاطر رابطه مان اندکی بد بود.
فکر می کنم حتی یک بار گفتم هیچ وقت به باشگاهی که ژوزه مربی آن است، نمی روم.
اما خدا بهتر از اتفاقات خبر دارد. او می خواست به من نشان بدهد که اشتباه می کنم و حالا من و ژوزه با هم دوست هستیم. او بار دیگر مربی من شده است."
چلسی این هفته در لیگ برتر مقابل اورتون قرار خواهد گرفت و اتوئو از اینکه بار دیگر زیر نظر مورینیو کار می کند، ابراز خشنودی کرد.
" اینکه بار دیگر با مورینیو در یک تیم هستم، واقعا لذت بخش است. او در تمرینات به اندازه زندگی عادی آدم خوبی است. این یک ویژگی نادر برای یک مربی است."
لالیگا؟!!!:n02:نقل قول:
نویسندش علاقه ی زیادی به لالیگا داشته مثل اینکه:n02:نقل قول:
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________
مورینیو: اتوئو مقابل اورتون بازی می کند/ امیدوارم اوزیل در آرسنال موفق باشد اما نه خیلی!
این مهاجم کامرونی که در اینتر نیز زیر نظر آقای خاص کار کرده بود، در آخرین روزهای بازار نقل و انتقالات به چلسی پیوست
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، تایید کرد که ساموئل اتوئو، مهاجم جدید تیمش، در دیدار این هفته مقابل اورتون به میدان خواهد رفت.
این مهاجم کامرونی که در اینتر نیز زیر نظر آقای خاص کار کرده بود، در آخرین روزهای بازار نقل و انتقالات به چلسی پیوست و مورینیو تایید کرد که او در دیدار با اورتون، اولین بازی لیگ برتری اش را تجربه خواهد کرد.
او به خبرنگاران گفت:" او اولین بازی اش برای چلسی در لیگ برتر را فردا انجام خواهد داد. فکر می کنم او بازیکنی است که با سبک بازی ما به خوبی سازگار شده است. او از نظر تکنیکی خیلی خوب است.
او اشتهای زیادی برای گلزنی دارد و می تواند تجربه اش را به خط حمله جوان ما انتقال بدهد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما مورینیو وجود هرگونه اختلاف نظر با این مهاجم باتجربه را رد کرد.
" بله، می دانستم که او چنین چیزی گفته بود. باید خوشیار بود. گاهی اوقات چیزهایی می گوئید که چند سال بعد شما را در موقعیت دشواری قرار می دهد. اما مشکلی نیست.
من در اوایل دوران حرفه ای ام شرایط مشابهی با دکو داشتم. وقتی در یک تیم قرار گرفتیم، همه چیز تغییر کرد."
مورینیو بار دیگر اعلام کرد که خوان ماتا همچنان در برنامه هایش جای دارد؛ این در حالی است که به تازگی شایعاتی در مورد جدایی این ملی پوش اسپانیایی از آبی های لندن منتشر شد.
" ماتا بازیکنی است که من علاقه زیادی به بازی اش دارم. من اعتماد زیادی به او دارم اما او باید برای جایگاهش بجنگد. او گاهی اوقات در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت و گاهی اوقات روی نیمکت خواهد بود. با توجه به بازی های زیادی که داریم، این نباید تصمیم عجیبی باشد."
سرمربی پرتغالی همچنین از تصمیم باشگاه رئال برای فروش مسوت اوزیل ابراز تعجب کرد و گفت:" تعجب کردم که رئالی ها اجازه دادند اوزیل برود. اما فوتبال همین است.
مسوت باشگاه بزرگی را ترک کرد اما به بزرگترین لیگ دنیا آمد و به باشگاهی پیوست که جاه طلبی های بزرگی دارد. او از این انتقال راضی بود. من خاطرات خوبی از کار با او دارم. برای او آرزوی موفقیت می کنم اما نه خیلی زیرا او اکنون بازیکن تیم رقیب است."
ترکیب امروز چلسی مقابل اورتون جالبه:
چک - لوئیز - تری - ایوانوویچ - کول - میکل - رمیرز - شورله - ماتا - هازارد - اتوئو
امیدوارم ماتا توی این بازی خودشو نشون بده و دوباره به ترکیب اصلی برگرده
باید دید اتوئو هم در چه حدیه و از تورس بهتر کار می کنه یا نه
ویلیان هم که فعلا روی نیمکت هم نیست و به بازی های بعدی شاید برسه
خوبی داشتن بازیکن توی بعضی پستا اینه که میشه توی هر بازی ترکیب های مختلف رو امتحان کرد و یا اینکه به بعضی از بازیکنا استراحت داد مثلا توی این بازی لمپارد و اسکار روی نیمکتن
پ.ن: شبکه ورزش هم بازیو پخش می کنه...
دوست دارم انگليس مقابل پرتغال بازنده شود
سرمربي چلسي با اعلام اينکه فوتبال انگليس برايش مهم است تاکيد کرد در تنها ديداري که دوست دارد اين تيم شکست بخورد مقابل پرتغال است.
ژوزه مورينيو پس از آنکه در پايان فصل گذشته از هدايت رئال مادريد اسپانيا کنار رفت براي بار دوم هدايت چلسي انگليس را به دست گرفت.
به گزارش فارس،آقاي خاص پس از تعطيلي ديدارهاي ليگ و انجام بازيهاي ملي و مقدماتي راهيابي به جام جهاني، به تمجيد از تيم ملي فوتبال انگليس پرداخت و اعلام کرد ميخواهد به فوتبال اين کشور کمک کند.
زماني که از او سوال شد آيا به فوتبال انگليس اهميت ميدهد و نگران آن است، وي در پاسخ گفت: بله، دوست دارم بازيکنان تيم من براي بازيهاي تيم ملي انتخاب شوند و براي موفقيت تيمشان هر کاري که ميتوانند انجام دهند. به هيچ بازيکني به خاطر يک آسيب ديدگي کوچک نميگويم به تيم ملي نرو، بمان و به کشورت کمک نکن. زماني هم که فردي از اعضاي کادر تيم ملي انگليس با من تماس ميگيرد، بدون معطلي آن را جواب ميدهم. ميخواهم به آکادمي تيم کمک کرده و از آنها حمايت کنم. دوست دارم در رشد و پيشرفت بازيکنان جوان انگليسي مشارکت داشته باشم تا آنها بتوانند به بالاترين سطح فوتبال خود برسند. بله، فوتبال انگليس برايم مهم است.
مورينيو در ادامه گفت: تنها ديداري که دوست دارم انگليس در آن بازنده شود، ديدار اين تيم مقابل تيم ملي پرتغال است. در ديدارهاي ديگر همواره براي آنها آرزوي موفقيت ميکنم. اکنون از چلسي سه بازيکن در تيم ملي حضور دارند. دوست دارم اين تعداد به چهار، پنج يا 6 بازيکن برسد.
خب این بازی هم که مساوی شد، دوستان اتوئو چیکار کرد؟ یکی از دوستان که بازی رو دید گفت سنگین و بی نفس بازی میکرده
هرچند به بازی ملاک نیست و باید دید بلند مدت چیکار میکنه
مساوی؟!!!نقل قول:
باختیم که:n03:
همینه دیگه تو یه روز که اینهمه موقیعت دروازه خالی و تک به تک و ... به دست میاریم باید ببازیم:n23:
من شدیدا با تعویضای مو مخالف بودم
مخصوصا بیرون کشیدن شورله و بعدشم اوردن تورس:n21:
به امید موفقیت در بازیای اینده:n16:
مساوی؟! :دینقل قول:
خب این بازی هم که مساوی شد، دوستان اتوئو چیکار کرد؟ یکی از دوستان که بازی رو دید گفت سنگین و بی نفس بازی میکرده
یک بر صفر باختیم اونم در اوج بدشانسی
اورتون با اینکه چند تا بازیکن تکنیکی خیلی خوب مثل بارکلی و میرالس رو داشت ولی کلا بیشتر بازی رو دفاع می کرد و این وسط بازیکنای باتجربه دفاعیش به کارش اومد
چلسی توی این بازی خیلی عالی نبود ولی به نظرم در کل خوب بود و شاید حدود 15 موقعیت گل ایجاد کرد
اتوئو هم چیز خاصی نشون نداد و با اون اتوئوی چند سال پیش مسلما فاصله داره ولی توی موقعیت گل خوب قرار می گرفت و شاید بتونه در ادامه بهتر از تورس کار کنه و جای اونو بگیره
به نظرم توی این بازی تعویض های مورینیو زیاد خوب نبود
ماتا و شورله داشتن خوب بازی می کردن که حدودا دقیقه 58 تعویض شدن
بهتر بود لمپارد جای میکل میومد و اسکار هم جای اتوئو
تورس هم که جای اشلی کول اومد خیلی ناامید کننده بود!
کلا شورله و ماتا اگه توی بازی بودن و حتی فرضا توی خط حمله قرار می گرفتن به مراتب بهتر از زوج تورس و اتوئو بودن!
از شورله خوشم میاد از اون وینگرهای کناریه که برای مهاجم ها موقعیت های زیادی ایجاد می کنه
ماتا هم احساس می کنم مورینیو زیاد بهش اعتقاد نداره یا اینکه حداقل فعلا بازیکنای دیگه رو بیشتر به اون ترجیح میده
یه سوال:دی
از ویلیان خبری نیست؟
تو 18 تا بود؟
حیف با بود که بره حداقل از تورس بهتر بود و با اتوو بیشتر مچ بودن
بابا اشتباه چاپی بود شما هم :n02:
نه ویلیان روی نیمکت هم نبودنقل قول:
یه سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ویلیان خبری نیست؟
تو 18 تا بود؟
حیف با بود که بره حداقل از تورس بهتر بود و با اتوو بیشتر مچ بودن
توی خبرا هم جایی ندیدم که در مورد مصدومیت اون چیزی نوشته باشن و احتمالا مورینیو فعلا صلاح ندونسته که از اون استفاده کنه
در مورد مهاجم ها هم که اینجوری که من دارم می بینم به سمت سیستم 0-6-4 بریم خیلی بهتره!
هر سه مهاجم نوکی که داریم مهاجم های درجه یک و نرمالی نیستن! :دی
به نظرم فرضا شورله بره جای تورس یا اتوئو و جای اون از ویلیان به عنوان وینگر استفاده بشه ترکیب خیلی بهتریه
حالا بازی های زیادی مونده و باید دید مورینیو از چه ترکیب های دیگه ای استفاده می کنه...
این بازی حداقلش باید مساوی تموم میشد .
اورتون هم خوب تو ضد حمله ها ظاهر میشد . یه تیرک هم بینس کاشته زد اگر تو چارچوب بود فکر نمی کنم چک می تونست عکس و العمل نشون بده خیلی قشنگ زد .
به نظرم هازارد خیلی بد بازی کرد جز اینکه در حد انتظار نبود خطا هم زیاد کرد .
اتوئو هم می تونست رو دو صحنه گل بزنه یکی اون دروازه خالی و یکی هم می تونست با ضربه سر رو سانتر رامیرس بزنه که خیلی بد زد . من خودم ترجیح می دادم لوکاکو تو تیم بمونه تا اینکه
اتوئو رو بیارن .
عجب بازی اعصاب خورد کنی بود .. سرم داره میترکه از درد ! بازی با بایرن اینقدر اعصابم خورد نشد
وقتی این همه دروازه خالی و تک به تک رو خراب کنی حقته ببازی :|
تعویضای مو هم که شاهکار بود مخصوصآ شورله :(
هازارد هم نیمه دوم داشت واسه اورتون بازی میکرد .. رو لوئیز خطا میکرد :n02:
ژوزه تیمو درست میکنه ... حالا ما این چند فصل اخیر همه بازیهای ابتداییمونو میبردیم آخرش چی شدیم ؟؟ بزار این دفعه برعکس شروع کنیم:n10:
ماتا بازی خوبی رو داشت انجام میداد ، نمیدونم چرا مورینیو تعویضش کرد! شاید میخواد بهش بگه هنوز بیش از اینها ازت انتظار دارم.
در کل فصل سخت پر استرسی برای ماتا پیش بینی میکنم.
اتوئو هم واقعا خوب نبود ، به هر حال کیفیت این اتوئو با اتوئوی بارسا و حتی اینتر قابل مقایسه نیست ، کیفیت یه بازیکن به نظرم تا حدودی از لیگ و سطح بازی ها هم تاثیر پذیره، این مدت که توی ماخاچ قلعه بازی کرده روش تاثیر زیادی گذاشته..
با این اوضاع به نظرم تا 6-7 هفته طول بکشه که به حد کیفیت لیگ جزیره برسه ! شاید هم در گلزنی بتونه 2-3 گل بزنه اما اینجا مهاجم فقط تعریفش گل زدن نیست هر چند اصلی ترین کارشه، در حال حاضر من تورس رو بازیکن مناسب تری میدونم .
تورس ویژگی های خیلی خوبی واسه همکاری با هافبک های گلزن چلسی داره ، تورس واسه بقیه موقعیت میسازه ، چند بازیکن رو درگیر میکنه ، در بازی رو به عقب خوب کار میکنه ...که با توجه به هافبک های تو زن چلسی خیلی ترکیب بهتری هست فعلا .
متاسفانه بازی را از دقیقه 70 دیدم و زیاد هم جالب نبود امتیاز حساسی را از دست دادیم
ترکیب را که نگاه میکردم چند نکته به نظرم رسید یکی اینکه زوج کیهیل و تری امسال خوب جواب داده بود و مخصوصا در بازی با استون ویلا خیلی خوب کار کردند
لوییز هم جای میکل فکر میکنم خیلی بهتر کار کنه و فصل قبل نشون داد که تو این پست خیلی عالیه
در مورد اتوئو هم اظهارنظر زوده اما اتوئو یه مهاجمیه که کنارش حتما باید یک نفر باشه و تنهایی کاراییش پایینه
به نظر من هنوز مورینیو به ترکیب ایده آلش نرسیده و با اینهمه بازیکن واقعا ترکیب اصلی را پیدا کردن سخته
مثل اینکه هاوارد وب باز هم کار خودشو کرده :n02:
مورينيو: گلزن بالفطره نداريم
سرمربي چلسي پس از شکست مقابل اورتون تاکيد کرد شايد تيمش گلزن بالفطره در ترکيب خود ندارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي در ديدار هفته چهارم خود در ليگ برتر انگليس با نتيجه يک بر صفر در خانه اورتون شکست خورد.
تنها گل اين ديدار را استيون ناياسميت در دقيقه 45 وارد دروازه چلسي کرد. اورتون با اين پيروزي و کسب 6 امتياز، خود را به رتبه نهم جدول رده بندي رساند اما چلسي هفت امتيازي ماند تا رده هفتم جدول را به خود اختصاص دهد.
در اين ديدار، ساموئل اتوئو و آندره شورله از ابتدا در ترکيب آبيهاي لندن قرار داشتند اما هر کدام فرصتهاي بسيار خوبي را براي گلزني از دست دادند تا اينکه اورتون با ضربه سر ناياسميت بازيکنان چلسي را به شدت تنبيه کند. چلسي در نيمه دوم هم براي گلزني تلاش کرد اما در نهايت موفق به انجام اين کار نشد تا ژوزه مورينيو پس از بازگشت به استمفورد بريج نخستين شکست را بپذيرد.
«شانسهاي بسياري داشتيم اما گل نزديم. اگر نتوانيد از موقعيتهايي که ايجاد ميکنيد استفاده کنيد، هيچ نتيجهاي هم نخواهيد گرفت اما اگر استفاده کنيد، به برتري رسيده و سه امتياز را هم به دست ميآوريد. شايد تيم من فاقد يک گلزن بالفطره است. شايد روزي در يک ديدار از سه موقعيتي که روي دروازه حريف داريم، سه گل بزنيم. بازيکنانم به زودي و در ادامه فصل بهتر خواهند شد تا از موقعيتهاي گلزنيمان بيشتر استفاده کنند. بايد در ديدارهاي آينده با قدرت بيشتري در ميدان حضور پيدا کنيم تا توپهايمان را وارد دروازه حريف کنيم.
مورينيو در نيمه دوم تاکيد داشت که سيلوين ديستين روي اسکار خطاي پنالتي انجام داده است اما هاوارد وب، داور اين ديدار دستور به ادامه کار داده است.
«براي يک داور بسيار خوب، که هاوارد يکي از داوران خوب است، پنالتي، پنالتي است. با اين پنالتي ما شانس خوبي براي گرفتن امتياز در اين ديدار داشتيم. اگر اين خطا روي بازيکن ما پنالتي نبود، پس پنالتياي که براي منچستريونايتد در ديدار با کريستال پالاس گرفته شد نيز پنالتي نبود.»
فارس
مورینیو: چلسی مثل سال 2004 شکست ناپذیر نیست
سرمربی آبی های لندنی احساس می کند که تیمش می بایست از فرصت هایی که در جریان بازی ایجاد می کند بهره بهتری ببرد
سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی به شاگردانش هشدار داده کسب موفقیت با این تیم، به اندازه موفقیتی که او در فصل اول حضورش در چلسی در سال 2003 به دست آورده بود ساده نیست.چلسی شنبه شب و در دیداری خارج از خانه با وجود موقعیت های فراوانی که برای گلزنی داشت، در نهایت با نتیجه 0-1 مغلوب اورتون شد .تک گل این بازی را استیون نایسمیث به ثمر رساند .تیم مورینیو در اولین حضورش در اولین دوره اش در چلسی تنها 7 امتیاز از سیزده بازی ابتدایی در لیگ از دست داده بود و در طول تمام فصل تنها یک بار تن به شکست داده بود ولی درحال حاضر او یادآوری کرده که امسال شرایط متفاوت است.مورینیو به خبرنگاران گفت:« نه، امسال مثل سال 2004 نیست. آن سال ما فقط در ماه اکتبر مقابل منچسترسیتی شکست خوردیم و این تنها باخت آن فصل ما بود ولی الان این طور نیست. ما دیگر شکست ناپذیری نیستیم و تیم متفاوتی داریم.»مورینیو که دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا کسب کرده در ادامه به این نکته اشاره کرد که نتایج ضعیف را از تیمش نمی پذیرد و گفت که تیمش تنها در صورتی پیشرفت می کند که بتواند فرصت هایش را مبدل به گل کند:« ما تیمی نیستیم که با خونسردی از اتفاقاتی که رخ می دهد استقبال کنیم و به دنبال برد هستیم. من برای کار کردن به اینجا آمده ام و اولی نفری هستم که دوست ندارم که در کمال صلح و صفا و آرامش بیش از حد کار کنم. ولی باید با گذشت زمان کارمان را انجام دهیم و رشد و پیشرفت کنیم و بازیکنان را پرورش داده و بهترین بازی ممکن را از آنها بگیریم.»آقای خاص ادامه داد:« ما باید راندمان بالایی داشته باشیم و با بلوغ کار کنیم و ساده لوح نباشیم. باید روی این قضیه کار کنیم. ما باید فوتبال زیبایی که بازی می کنیم را به گل مبدل کنیم. ابتدای فصل سخت است. یک بازی خارج از خانه مقابل منچستریونایتد، یک بازی خارج از خانه در سوپرکاپ اروپا مقابل بایرن ویک بازی خارج از خانه مقابل اورتون. ولی شنبه شب داستان تیم ما داستان تیمی بود که 21 شوت به دروازه زد ولی نتوانست به گل برسد. این هم زیبایی فوتبال است.»
اورتون مثل همیشه دستو پا گیر بود ... لامصب بد چقره .. بد ... همیشه باشون مشکل داشتیم ولی میبردیمشون ... این دفه واقعا توپ خراب کردیم ... 2تا تک به تک ملس خراب کردیم ... لیگ برتر خیلی سخت شده ...
تاتنهام خوب شده .... لیورپول که داره برمیگرده ... آرسنال هم که داره میوفته روو دور .... یونایتد و سیتی و چلسی هم که توو کورسن ... 6 تا تیم واقعا خوب که مدعی قهرمانین ... ولی من مطمئنم مورینیو از پس کار بر میاد و تیمو قهرمان میکنه ...
فردا شب میزبان بازل هستیم .. امیدوارم موو جبران کنه و استارت لیگ قهرمانان رو محکم بزنه و موو بر تن حریفا سیخ کنه ...
وقتی اول فصل تیم کٌپ میکنه رو دوست دارم یعنی بهتر از آخر فصله دیگه:n02:
هر طور حساب کنی اگه یه مربی بتونه اِن تا ستاره رو هندل کنه اون مورینیو هست
ولی ترسم از اینه که یکی دو تا مهره لازم داشته باشه و جاشون تو تیم خالی باشه
قاقا دیشب چند جند شد؟
تا 1-0 رو فهمیدم بعد خوابیدم:دی
جدی جدی نمیدونی ؟؟نقل قول:
چلسی 2-1 باخت
از لحاظ وینگ و هافبک تیممون واقعا کامله، اگه یه مهاجم درجه یک داشته باشیم به راحتی تغذیه میشه و میتونه گلهای زیادی بزنه، اما متاسفانه نداریم
تنها امیدمون میتونه این باشه که بچه ها اینقد واسه اتئو توپ بریزن که خودش از رو بره و هر بازی شیش تا گل بزنه:n02:
گروه ضعیف هم بدیش اینکه بازی ها پخش زنده نمیشه ... من داشتم بازی ناپولی و دورتمند رو از شبکه ورزش میدیدم ( انصافا بازی خیلی قشنگی بود ... ناپولی خیلی خیلی خوبه ) ... نتیجه که میثاقی هی میگفت یک بر صفر انتظار داشتم بگه 1 1 ... بالاخره گفت :n03: ولی انتظار داشتم بگه 2 بر 1 برا چلسی اما یهو گفت 2 بر به سود بازل :n04: خودشم کپ کرد ... همون لحظه به این فکر بودم که تیم داره چه جوری بازی میکنه ... میدونستم توو ضربات آخر مشکل داریم ... هیگواین توو ناپل فالکائو توو موناکو کاوانی توو پی اس جی رونی توو منچستر زرتو زرتو دارن گل میزنن ... اما ما که این همه موقعیت ایجاد میکنیم این میشه نتیجش ... واقعا نیاز به یه فوروارد گلزن خیلی حس میشه ...
خلاصه بازی را دیدم تنها نکته ای که میشه اشاره کرد اینه که خیلی راحت گل میخوریم و خیلی سخت گل میزنیم
بازل 2 موقعیت داشت و 2تا زد اما ما از n تا موقعیت یکیشو گل کردیم!
همون مشکلی که همه دوستان هم بهش اشاره میکنند نمیدونم نمیشد به جای اینهمه هافبک بیشتر پول میدادیم و یک تمام کننده خوب میگرفتیم شاید از ترس یک تورس دیگر این کار را نکردیم!
مورينيو: تمام مسئوليت شکست را ميپذيرم
سرمربي پرتغالي چلسي پس از ثبت اولين شکست شاگردانش در رقابتهاي ليگ قهرمانان اين فصل، به عدم پختگي و نبود تجربه در مردانش براي مديريت شرايط سخت اذعان داشت و تاکيد کرد که مسئوليت اين باخت را کاملا ميپذيرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي شب گذشته (چهارشنبه) در اولين بازي خود در مرحله گروهي ليگ قهرمانان در خانه خود، ورزشگاه استمفوردبريج شهر لندن، با نتيجه 2 بر يک برابر بازل سوئيس تن به شکست داد.
ژوزه مورينيو در کنفرانس خبري پس از اين بازي به خبرنگاران گفت: 3 امتيازي را از دست داديم که حالا بايد آنها را در خانه بازل، شالکه يا استوابخارست يا همه آنها پس بگيريم. ما باختيم اما هدف صعود به مرحله يک هشتم نهايي به عنوان يکي از دو تيم صدر جدول هنوز از دسترسمان خارج نشده است و آنقدرها دور نيست؛ پس برايش خواهيم جنگيد. من واقعا باور دارم که ما به اين هدف خواهيم رسيد.
مورينيو با اشاره به اتفاقاتي که در جريان بازي رخ داد، افزود: در نيمه اول ما زمان بيشتري صاحب توپ بوديم. در يک مقطع کوتاه پشت سر هم کرنر ميزديم اما موقعيت چندان خطرناکي خلق نشد. بازل تيم يکدستي است و با تمام نفراتش دفاع ميکند. اين تيم تمام فضاها را بسته بود در حالي که ميدانيم در حالت عادي شيوه بازياش هجومي است. البته ما هم در نيمه اول هيچ حرکتي براي گلزني انجام نداديم. حتي زماني که گل زديم و با پيروزي يک بر صفر راهي رختکن شديم، هم فکر ميکردم که نتيجه بايد صفر _ صفر ميماند.
آقاي خاص تصريح کرد: در نيمه دوم، بهترين مقطعي که بازي کرديم زماني بود که فضاي بيشتري براي بازي کردن به دست آورديم. توپ را به تيرک زديم و دو موقعيت بسيار خطرناک روي دروازه بازل داشتيم اما اين تيم حريف بود که گل زد. گل دوم بازل اما واقعا غيرقابل قبول بود چون ما در سازماندهي و آرايش نفرات تيم به هنگام زدن ضربات شروع مجدد واقعا کار کرده بوديم و ضربه سر بازيکن حريف درست در منطقهاي زده شد که بازيکنان ما هميشه آن را پوشش ميدهند چون دفاع ما ترکيبي از دفاع منطقهاي و نفر به نفر است. ما علاوه بر 2 نفري که در آن منطقه دفاع ميکردند، بازيکني که استرلر، زننده گل را کنترل ميکرد، داشتيم اما هر 3 آنها مرتکب اشتباه شدند و ما تاوانش را داديم.
آقاي خاص اکنون که مردانش باختهاند، تمام مسئوليت شکست را بر عهده ميگيرد و به همين دليل تمايلي ندارد درباره اين موضوع که کدام بازيکن از ديگري بهتر يا بدتر بازي کرده است، سخني بگويد، با اين حال او جواب سوال خبرنگاراني که از وي درباره عملکرد دو بازيکن تازه وارد تيم يعني ويليان و ساموئل اتوئو را جويا شدند، داد.
مورينيو خاطرنشان کرد: به صورت خلاصه بگويم که ويليان بازي قابل قبولي داشت. فکر ميکنم که ساموئل تند و تيزي هميشگي خود را نداشت اما اين وضعيت براي او طبيعي است چون چند سال در جايي بازي کرده است که انگيزه زيادي در او ايجاد نميکرده و باعث شده از صحنه رقابتهاي بزرگ فاصله بگيرد. آن چند سال عطش و انگيزه را از او گرفته بود اما حالا که برگشته انگيزهاش هم دوباره احيا شده است و ميخواهد موفق باشد، بازي کند و از بازياش در اين سطح لذت ببرد.
مورينيو افزود: اتوئو در کار گروهي تيم نقش پررنگي دارد. براي اينکه او دوباره مانند قبل تند و تيز شود و گلزني کند بايد کمي صبر کنيم اما او به هر حال بازيکن بزرگي است و مطمئنا براي ما گل خواهد زد. از 3 مهاجمي که دارم براي بازيهاي ادامه فصل راضي هستم. هر 3 آنها بازيکنان حرفهاي و خوبي هستند و نشان دادهاند که با تمام وجودشان براي تيم کار ميکنند.
شکست چلسي برابر بازل 4 روز پس از ثبت اولين باخت اين تيم در ليگ برتر اين فصل در خانه اورتون رخ داد. مورينيو در اين باره هم گفت: تيم من هنوز به آن درجه از بلوغ و شخصيت نرسيده است که تاب تحمل لحظات مشکل را داشته باشد. اورتون در آخرين دقيقه نيمه اول گل زد و بعد از آن تيم ما به دردسر افتاد و اين در حالي بود که تا پيش از آن ما توپ و ميدان را در اختيار داشتيم. امروز هم زماني که زماني که گل تساوي بازل زده شد، تيم لرزيد. تنها کاري که براي رفع اين مشکل ميتوان انجام داد تمرين است.
سرمربي پيشين رئال مادريد در خاتمه اظهار داشت: با ناراحتي به خانه ميرويم و ميدانيم که هواداران هم نارحت هستند اما فردا صبح، روز ديگري است و ما تمريناتمان را از سر ميگيريم. 2 روز براي آماده کردن خودمان براي بازي بعدي فرصت داريم. اينها تنها چيزهايي است که من از فوتبال ميدانم: «سختکوشي، باور داشتن به اينکه چه کارهايي از دست خود و همتيميهايتان برميآيد، انتقادپذيري در داخل گروه براي حل مشکلات و حفظ اتحاد.» اينها چيزهايي است که ما براي بازي بعدي برابر فولام بايد داشته باشيم. در بازي بعديمان در ليگ قهرمانان سعي ميکنيم سه امتيازي که در اين بازي از دست داده ايم را جبران کنيم.
به گزارش تسنيم،
پیغام هواداران چلسی به مورینیو: ژوزه یادت باشه، ماتا باید باشه
چلسی دیشب در دور اول رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا دریک بازی خانگی با نتیجه 1-2 مغلوب بازل سوئیس شد
سایت گل- چلسی دیشب در دور اول رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا دریک بازی خانگی با نتیجه 1-2 مغلوب بازل سوئیس شد. در جریان برگزاری این بازی که در شهر لندن و در ورزشگاه استمفورد بریج برگزار می شد، یکی از هواداران پلاکاردی را به همراه داشت که به منزله پیغام یا هشداری برای ژوزه مورینیو سرمربی چلسی بود.
روی این پلاکارد نوشته شده بود:«ژوزه! ماتا به زمین چمن تعلق دارد و مال نیمکت نیست.»
چهارشنبه شب از عروسی برگشتم نتیجه بازی چلسی رو که فهمیدم کلا هنگ کردم!
هایلایت بازی رو که دیدم چلسی خیلی موقعیت از دست داد و نبود یه بازیکن گلزن درجه یک توی اون حس میشد
کلا من به این سه مهاجم نوکی که داریم زیاد امیدی ندارم و هر چه قدر هم خوب کار کنن دیگه مثلا در حد امثال کاوانی و ون پرسی نیستن
نکته مثبتی هم که دیدم بازی اسکار بودش که توی همین چند صحنه ای که دیدم عالی بودش و کلا اسکار این فصل پیشرفت خوبی داشته و یکی از مهره های تاثیرگذاره
به نظرم مورینیو کلا به یه شماره 10 اعتقاد داره و به خاطر همین بیشتر از اسکار استفاده می کنه و ماتا رو روی نیمکت می ذاره ولی می تونه از جفتشون هم همزمان استفاده کنه و ماتا توی کناره ها هم عالیه
+
کسی یادشه مورینیو توی تیمایی که مربیگری کرده ، تا قبل از این بازی آخرین بار کی توی خونه باخته بود؟!
از این نظر فکر کنم آمار فوق العاده ای داشت
یه 7-8 سالی کلا تو خونه نباخته بود،تو چلسی هم که کلا فکر نکنم تو خونه باخته باشه تا قبل این!!نقل قول:
کسی یادشه مورینیو توی تیمایی که مربیگری کرده ، تا قبل از این بازی آخرین بار کی توی خونه باخته بود؟!
مورينيو: تيم ما بحران زده نيست
سرمربي چلسي اعلام کرد به خاطر باختهاي پياپي، تيمش به هيچ وجه در بحران قرار ندارد.
با توجه به اينکه چلسي در سه ديدار اخير خود شکست خورده است، ژوزه مورينيو تاکيد کرد هيچ بحراني در اين باشگاه وجود ندارد.
به گزارش فارس، اين مربي پرتغالي پس از آنکه تيمش در ليگ قهرمانان اروپا در خانه خودي مقابل بازل سوئيس با نتيجه 2 بر يک شکست خورد مورد انتقادهاي فراواني قرار گرفته است. آنها هفته پيش نيز در ليگ انگليس يک بر صفر مغلوب اورتون شدند و ديدار سوپر جام باشگاههاي اروپا را نيز مقابل بايرن مونيخ در ضربههاي پنالتي با شکست به پايان رساندند.
مورينيو در اين زمينه گفت: اينکه همه عملکرد شما را به شکل موشکافانهاي مورد توجه قرار دهند به نظر من کار عجيبي نيست. مدت زيادي در فوتبال حضور داشتهام و اين کارها به هيچ وجه کاري خارج از عرف نيست. نگران هيچ چيز نيستم. گرفتن نتيجههاي اخير براي من يک بحران نيست. بله، ما در بحران نيستيم. شغل خوبي در اختيار دارم. ميدانم قرار است چه کارهايي انجام دهم و بايد از چه پلههايي بالا بروم. وقتي قرار است در يک تيم کاري متفاوت انجام دهيد و فلسفه سالهاي پيش که در چلسي پياده ميکردم را مد نظر خود قرار دهيد، ممکن است دچار مشکل شويد.
مورينيو در ادامه گفت: در طول سالهايي که در چلسي حضور نداشتم، شيوه بازي اين تيم را به هيچ وجه نميپسنديدم. ميدانم که باشگاه نيز اين مدل را دوست نداشت. بازيکنان بايد تغيير کنند. شيوه نمايش تيم بايد عوض شود.
چلسي در ديدار اين هفته خود در ليگ برتر انگليس بايد با فولام روبهرو شود. اين ديدار از ساعت 20 امروز (شنبه) به وقت تهران در ورزشگاه استمفورد بريج لندن آغاز خواهد شد.
اقا امشب بازی رو کدوم کانالا میذارن؟
ورزش میذاره؟
توو لیست برنامه ها که نیست ... اما احتمال زیاد به خاطر دژاگه هم شده پخش میکنن .. برنامه های شبکه ورزش که پره ...نقل قول:
جدول پخش فوتبال از تلویزیون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنبه 30/06/1392 ساعت : 18:30
هفته 5 ليگ برتر انگليس : ليورپول - ساوتهمپتون
زنده از شبکه ورزش
شنبه 30/06/1392 ساعت : 22:30
هفته 5 لاليگا : رايو والكانو - بارسلونا
زنده از شبکه ورزش
يکشنبه 31/06/1392 ساعت : 17:00
هفته 5 ليگ برتر انگليس : آرسنال - استوك سيتي
زنده از شبکه ورزش
يکشنبه 31/06/1392 ساعت : 19:30
هفته 5 ليگ برتر انگليس : منچسترسيتي - منچستريونايتد
زنده از شبکه سه
يکشنبه 31/06/1392 ساعت : 23:15
هفته 4 سري آ : آث ميلان - ناپولي
زنده از شبکه ورزش
سهشنبه 02/07/1392 ساعت : 22:30
هفته 6 لاليگا : بارسلونا - رئال سوسيداد
زنده از شبکه سه
چهارشنبه 03/07/1392 ساعت : 14:00
نيمهنهايي ليگ قهرمانان آسيا : افسيسئول - استقلال
زنده از شبکه سه
پنجشنبه 04/07/1392 ساعت : 17:20
هفته 11 جام خليج فارس : پرسپوليس - فجر سپاسي
زنده از شبکه سه
نقل قول:رکورد 9 ساله مورینیو رو پرسیادو 3 سال پیش شکست .نقل قول:
بارسا هم تو زمین رئال تو لیگ قهرمانان و جام حذفی تیم مورینیو رو شکست داد .
حالا 7-8 سال ؟:n02:
مورينيو خواهان آلابا براي جانشيني کول
گزارشي چاپ شده در آلمان عنوان ميکند «آقاي خاص» چلسي به جذب مدافع اتريشي بايرنمونيخ علاقمند است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه بيلد در شماره روز شنبه (امروز) از شروع تلاشهاي «ژوزه مورينيو» براي جذب يک مدافع چپ توانمند خبر داده است.
بنا به اين نوشته مورينيو معروف به آقاي خاص که تابستان سال جاري رئال مادريد را ترک کرد، به عملکرد اشلي کول، مدافع چپ تيمش چندان اعتقادي ندارد. از اين رو «ديويد آلابا» را زير نظر گرفته تا احتمالا وي را در نقل و انتقالات ميان فصل (پنجره زمستاني) جذب کند.
آلابا تا سال 2015 با باواراييها قرارداد دارد. وي اواخر بهار همراه با مونيخيها قهرماني اروپا را در کنار فتح بوندسليگا و جام حذفي آلمان جشن گرفت.
به گزارش فارس
نقل قول:نقل قول:بطور دقیق تر:نقل قول:
Real Madrid 1 - 2 Barcelona, Copa del Rey, 18 January 2012
Real Madrid 1 - 3 Barcelona, La Liga, 10 December 2011
Real Madrid 2 - 3 Zaragoza, La Liga, 30 April 2011
Real Madrid 0 - 2 Barcelona, UCL, 27 April 2011
Real Madrid 0 - 1 Sporting Gijon, La Liga, 2 April 2011
Inter 0 - 1 Panathinaikos, UCL, 26 November 2008
Chelsea 1 - 2 Barcelona, UCL, 22 February 2006
Porto 1 - 3 Real Madrid, UCL, 1 October 2003
Porto 0 - 1 Panathinaikos, UEFA Cup, 13 March 2003
Porto 2 - 3 Beira-Mar, Primeira Liga, 23 February 2002
اون چیزی که به عنوان رکورد ازش عنوان میشد بین سال 2002 و 2011 بود که در لیگ باخت خانگی نداشت ولی در این بین در اروپا باخت های خانگی داشت.
کول ییکی از بهترینای ما بوده تو این بازیانقل قول:
الابا از کول بهتره؟
لول
هشدار مورینیو به ماتا: یا خود را با شرایط وفق بده یا روی نیمکت بنشین
سرمربی پرتغالی به بازی ساز 25 ساله هشدار داد که باید سبک بازیش را تغییر دهد. در غیر این صورت باید پشت سر اسکار دراولویت بعدی ورود به زمین باشد
سایت گل - ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، به خوان ماتا، بازیساز اسپانیایی تیمش گفته که تا موقعی که خود را با سبک بازی جدید تیم وفق ندهد، به عنوان بازیکن نیمکت نشین کارش را در استمفورد بریج ادامه خواهد داد.
بازیکن ملی پوش اسپانیایی که در دو فصل اخیر بهترین بازیکن باشگاه چلسی لقب گرفته بود، از زمان حضور مورینیو به عنوان سرمربی جدید چلسی برای حضور در میان 11 بازیکن ترکیب اصلی چلسی تقلای زیادی کرده است.
این بازیکن 25 ساله به ندرت درترکیب اصلی چلسی مورینیو به میدان رفته ولی مورینیو به خاطر این تصمیم معذرت خواهی نکرده و گفته که ماتا باید تلاش کند تا بتواند به بازیکنی ثابت تبدیل شود و جایگاه اسکار را غصب کند.
روز جمعه مورینیو در جمع خبرنگاران گفت: "آنطوری که من وضعیت را می بینم و دلیل اینکه در حال حاضر ماتا در بازی ها زیاد شرکت نمی کند چیزی است که درباره ی آن با خود او صحبت می کنم و در ملاء عام درباره اش حرف نمی زنم. اما او در بازی با اورتون از اول در ترکیب اصلی حضور داشت و شما می توانید عملکرد او را بررسی کنید. در بازی با بازل هم وقتی که تیم ما 0-1 جلو بود، او به میدان فرستاده شد ( و مثل دمبا با یا جان اوبی میکل برای نجات تیم به میدان نیامد) و وظایف خاص وویژه ای داشت. البته این جزئی از پروسه پیشرفت اوست. از یک سو می توان با رامیرس و اسکار استفاده کرد و از ماتا به عنوان بازیکن شماره 10 و پشت سرمهاجم استفاده نمود؛ چون او استعداد فوق العاده ی دارد و پاسهای گل زیرکانه ای می دهد و درپاسکاری ها هوشمندان رفتار می کند وعملکرد فوق العاده ای دارد؛ چون درکل بازیکن بامهارتی است. اما از سوی دیگر، بحث تطبیق یابی با شیوه بازی تیم مطرح است و او باید خود را با سبکی که می خواهیم بازی کنیم وفق دهد. در حال حاضر اسکار بازیکن شماره ی 10 من است و اگر کسی بگوید که او بهترین بازیکن این فصل چلسی نبوده، مجبورم با او مخالفت کنم. من باید به طرفداران ثابت کنم که سرمربی خوبی هستم. الان ماتا نیز باید ثابت کند که بازیکن خوبیست."
فصل گذشته مثلث اسکار، ادن آزارد و ماتا موفق بود و مورینیو تأکید می کند که این مثلث هنوز هم می تواند مؤثر باشد؛ االبته به شرطی که بازیکن اسپانیایی بازی خود را به یک سیستم دفاعی تر تغییر دهد. البته بازهم بعید به نظر می رسد که ماتا بتواند با پیشی گرفتن از اسکار، بازیکن شماره 10 تیم مورینیو لقب بگیرد.
مورینیو در ادامه می گوید: "البته این فقط در شرایطی امکان پذیر است که ماتا خود را با آن چیزی که ما می خواهیم وفق دهد. من هنوز نمی توانم از اسکار بخواهم که رو در روی دفاع آخر تیم مقابل بازی کند. برزیل با استعدادترین بازیکنان را در قامت بازیکن شماره ی 10 در دنیا دارد و او درتیم ملی کشورش هم دراین پست بازی می کند. پس من می خواهم اسکار را به عنوان شماره ی 10 انتخاب کنم. من دو بازیکن دیگر می خواهم که از طرفین با این واقعیت کنار بیایند و یاد بگیرند چگونه کارهایی را که قبلا آمادگی انجام آن ها را نداشتند انجام دهند. بازیکنان آمادگی اش را داشته باشند تا برخی تغییرات را بپذیرند."
مورینیو در بخش پایانی صحبت هایش گفت:" اگر من مهاجم باشم، ترجیح می دهم که بدون پست و مسئولیت های خاص بازی کنم و بقیه مرا از پشت پوشش دهند و به این شکل دیگر نگران بازگشت به عقب نخواهم بود. مسئله تغییر ذهنیت است. این تغییر سبک بازی کمی زمان می برد اما قول می دهم به 5، 6 یا 7 سال نرسد."