آقا باید برای انتخاب رشته کارت بخریم ؟
از کدوم قسمت ؟
من قاطی میکنم نمیدونم کدومش مال آزمایش هست و کدومش مال سراسری.:n21:
آقا باید برای انتخاب رشته کارت بخریم ؟
از کدوم قسمت ؟
من قاطی میکنم نمیدونم کدومش مال آزمایش هست و کدومش مال سراسری.:n21:
اونی که نوشته راهنمای انتخاب رشته مجازی .
اون مال کنکوره یا راهنما هستش ؟
آخه سایت سنجش یه راهنمای انتخاب رشته هم گذاشته.
من که کلا گیج شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز نخرید روزه بودن قاطی کردن چی کار کنن فردا درست میشه:n20:
اقا کسی تونست انتخاب رشته کنه ؟ من فردا 6 صبح باید برم پادگان
پارسال که میشد عوض کنی تعیین کردننقل قول:
از کدوم قسمت باید وارد انتخاب رشته بشیم ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پولیه که اینا دارن جمع میکنن :n24:
فک کنم اول باید کارت بخری بعد هر چی خداست همون میشه:n07:نقل قول:
سلامنقل قول:
بله در ازاد میتونید گروه دیگر رو انتخاب کنید ....
ولی تنها یک گروه یعنی یا گروه تجربی باید انتخاب رشته کنید و یا ریاضی ...
سلام شما در انتخابهای اولتون رشته های نیمه متمرکز رو بزنید که رشته متمرکز هم قبول شوید ولی اگر نیمه متمرکزها در انتخابهای اولیه نباشد تنها یک رشته که ممکن است نیممه متمرکز باشد پذیرفته خواهید شد ...نقل قول:
سلامنقل قول:
کارت اعتباری برای انتخاب رشته مجازی که بهبب شما کد رشته معرفی میکنه هست ....
برای انتخاب رشته اصلی نیازی به خرید کارت نیست ...
اقا باید کارت بخری دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n23:نقل قول:
اقا شرمنده من درست متوجه نشدمنقل قول:
یعنی اگه بیام انتخاب های اولم نیمه متمرکز بزنم بعد از اون رشته های متمرکز رو بزارم و به فرض مثال رشته ی الف پذیرش بشم مشکلی نداره اون رشته رو ادامه بدم ؟
اگه نیمه متمرکز رو انتخاب های انتهایی بزارم و فرض مثال همون رشته ی الف انتخاب اولم باشه اون رشته ی الف رو قبول نمیشم ؟
دوستان خواهش میکنم به من کمک کنید توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم سکته میزنم:n28:
آخرش باید کارت بخریم یا نه ؟
آقا به این مشاوره ی انتخاب رشته ها میشه اعتماد کرد ؟! :دی
گزینه دو + سنجش ...
من احساس میکنم خیلی فیلترهای سخت و پیچیده ای دارن : ))
توی انتخاب رشته وقتی کد رشته رو وارد میکنی . رشته و دانشگاه رو خود سیستم نمایش میده ؟؟
از قلمچی زنگ زدن میگن یه نرم افزار خریدیم 400 تومن و درصد وارد میکن و بهت میگه که کدوم دانشگاه چند درصد احتمالش هست در بیای
شر میگه یا میشه بهش اطمینان کرد ؟
30 تومن هم میگره
سلام دوستان
منطقه 3 با رتبه 1270 (نمره کل تو زیرگروه 1 = 8253) صنایع تبریز میتونم قبول شم (روزانه) ؟
نظرتون راجع به مهندسی معدن چیه (دانشگاه تهران یا امیر کبیر) ؟ کلاسش و بازار کارش و ...
مهندسی مواد و متالوژی و شیمی چی ؟
صنایع رشته مورد علاقمه و کلی هم تحقیق کردم و ... ولی شناختی نسبت به مواد و معدن و.. ندارم.
دانشگاه تهران یکی از کدرشته هاش مهندس صنایع ولی محل تحصیلش گیلانه ابنا مدرکی که می دن واسه دانشگاه تهرانه ؟ به همون اندازه واسه ورود به بازار کار معتبره ؟ این بهتره یا صنایع دانشگاه هایی مثه ارومیه و همدان ؟
مرسی بابت جواب فقط یه چیز من منطقه 3 هستم رتبم 44 هزار هست میتونم عمران یا معماری ازاد تهران جنوب قبول شم ؟ یا کلا تهران میتونم قبول شم عمران یا معماری رو ؟ :n28::n28:نقل قول:
به من زنگ زد گفت 50 تومن :n23::n24:خصوصی هم گفت 130 تومن :n25::n25::n22:نقل قول:
اون سال که من انتخاب رشته کردم که نشون میداد الانم حتما نشون میدهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
این همون پرینت سرکانه؟!نقل قول:
کارت دانشگاه آزاد 18 هزار تومن!!!!!!!!!! :n04: خدا لعنتشون کنه ...
واضح تر بگو من نمیفههمم منظورت چیه :n29:نقل قول:
من دانشگاه سراسري مجاز نشدم ميشه فقط كارت پيام نور رو بگيرم ؟
قلمچی یه لیست مسخره از رشته های خوشبینانه ، متعادل ، کف میده اسمش ماتریس 3 در 8 سرکان هست
من سر از نمودارهای پذیرش دفترچه در نمیارم. کسی میدونه یه رشتهی کشوری با 120 نفر ظرفیت چند نفر غیربومی از منطقهی سه جذب میکنه؟
دوستان برای ثبت نام ازاد باید چیکار کرد؟
باید به azmoon.org مراجعه کنی. کارت ثبت نام که قیمتش 18 هزار تومنه بخری و بعد در همون سایت انتخاب رشته کنی 20 تا انتخاب میتونی بکنی :n01:نقل قول:
سلام
به نظرتون موسسه غیرانتفاعی توی تهران سطحش بالاتره یا آزاد تهران مرکزی؟؟
یه پیشنهاد/تجربه:
اگه تو این فکر بودید و هستین که با کنکور دادن بدبختیهاتون (البته فقط از نوع درس خوندن مداوم!) تموم شده و وقت تفریح رسیده لطفا سراغ رشته های سنگین نرید (حتی با رتبه های خوب)
ازاد...نقل قول:
شما باید فقط کد رشته های پیام نور و غیر انتفاعی رو توی اون فرم انتخاب رشته (که 150 تا کد میشه توش وارد کرد) وارد کنینقل قول:
منم مجاز به انتخاب رشه روزانه و شبانه نشدم و همین کارو میکنم
اگه زمان ثبت نام (دی یا اسفند91) اعلام علاقمندی به دانشگاههای غیر انتفاعی و پیام نور نکردی (یعنی کارتشونو نخریدی) وارد سایت سنجش میشی روی انتخاب رشته تحصیلی آزمون سراسری سال 92 (ويژه حاضرين و غايبين آزمون کلیک میکنی و از قسمت خرید کارت اعتباری گروه آزمایشی و علاقه مندی (پیام نور, غیرانتفاعی و فرهنگيان) آزمون سراسری سال 92 کارت ثبت نام میخری ...
زیست شناسی سلولی ومولکولی-ژنتیک رشت
زیست شناسی سلولی ومولکولی-میکروبیولوژی رشت
پرستاری رشت
پرستاری لاهیجان
زیست شناسی سلولی ومولکولی-میکروبیولوژی لاهیجان
بین 5 رشته بالا در دانشگاه آزاد میتونین بگین ترتیب تراز ها چیه؟
یعنی کدوم رشته ترازش بالاتره
سلام
یه سوال
الان سازمان سنجش یه رشته ای رو حذف کرده که اصلا وجود خارجی نداره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
تو اصلاحیه کد رشته محل 10728 برق قدرت شهید بهشتی هست در صورتی که توضیحات زده عباس پور ! و حذفش کرده ! الان برق قدرت عباس پور حذف شده یا شهید بهشتی !؟!؟!
سلام:n26:
دوستان من که مکانیک سیالات میخامباید دقیقا چه رشته ای را انتخاب کنم؟؟؟:n13:
چون مکانیک ها چیزی درباره سیالات یا چیز دیگه نداشت
ممنون
دانشگاه شاهد چطوره به نظرتون ؟
میارزه این همه راه از خوزستان بیام برای این دانشگاه ؟
یا چمران بهتره ؟
سلام
دوستم رفته پیش مشاور تحصیلی بهش گفته رشته هاتو بر اساس علاقه بنویس چون وقتی سیستم از رشته اول شروع میکنه به بررسی اینکه قبولی یا نه و میرسه مثلا به رشته ی انتخابی چهارمت و می بینه قبولی دیگه رشته های بعد از اون رو بررسی نمی کنه و فقط همون یه رشته رو قبول میشی.
این حرف درسته؟
آخه توو دفترچه نوشته همه ی رشته هایی که وارد کردی بررسی میشه و ممکنه چند تا از اونا رو قبول شی که قبل از ثبت نام باید ابه جز مورد انتخابیت از بقیه رشته هایی که قبول شدی انصراف بدی.
وقتی این مسئله رو به مشاور گفته در جواب بهش گفته که این رشته هایی که چند تا ممکنه قبول شی نیمه متمرکز هست نه متمرکز!!
خب با این حساب چی میشه؟ اصلا فرق متمرکز و نیمه متمرکز چی هست؟
سلام در پیام خصوصی جواب داده شد ...نقل قول: