دوستان یک خبر خیلی داغ روی تلکس های خبرگزاری ها رفته:
محتوای مخفی: حرکت غیر حرفه ای در دنیای حرفه ای!!!
میگم نکنه بعضی از ما در اینجا هم جزو این افراد مزدور هستیم؟؟!! :n09:
هر کی هست خودش بیاد اعتراف کنه:n02:
Printable View
دوستان یک خبر خیلی داغ روی تلکس های خبرگزاری ها رفته:
محتوای مخفی: حرکت غیر حرفه ای در دنیای حرفه ای!!!
میگم نکنه بعضی از ما در اینجا هم جزو این افراد مزدور هستیم؟؟!! :n09:
هر کی هست خودش بیاد اعتراف کنه:n02:
دیدیم رضا پولدار شده ۴ تا ۴ تا گوشی میخره ٬ بگو قضیه چیه... :دی
حرکت جالبی زده. زمان سنسیشن مشاوره های من و رضا به تنهایی فک کنم کم کم ۱۰۰-۱۵۰ تایی رو فروش اس ۲ و سنسیشن تاثیر گذاشت. :دی چنین قضیه ای مسلما کم کم ۲۰۰۰ تا رو که روی فروش وان و اس ۴ تاثیر میزاره؟! که خوب مقدارش بیشتر از حداکثر جریمه سامسونگ میشه. :| یه شرایط برد - برد واسه سامسونگ. :دی
3800؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نمیدونید تفاوتشون چیه سرچ کنید : color space
به کار بردن adobe rgb باعث ایده آل شدن کیفیت صفحه نمایش اس ۴شده. رنگ ها بسیار واقعی و همینطور گرم که باعث شده بهترین پنل موجود در بازار باشه. همچنین ifixit بهش نمره ۸ داده و تعمیر پذیر ترین دیوایسه.جالب اینه نمره تعمیر پذیری وان 1 از 10 بوده!!!!
کالر تمپچر هم عدد 6500k رو به خودش اختصاص داده که آیفون با اون همه تعریف از پنل جدید عدد 7250kرو داره. ( هرچی عدد کمتر باشه دقت رنگ سفید بالاتره) . حالا هم دقت رنگ سفید به علاوه رنگ سیاه در پنل! خودم یکی از اس 4 ها رو پیش رفیقم دیدم( کلی خرج کرد براش بیارن) و واقعا پنلش مجذوب کنندس. شبیه به هیچ امولد توی بازار نیست.
میتونید توی دیسپلی میت هم کامل مطالعه کنید
پ.ن: پیام بیا بد بگو دیگه:دی
رضا تو اس 4 دیدی؟
پیشنهادت چیه نوت 2 الان بگیرم یا یکم دیگه صب کنم اس 4؟
از من میشنوی یکم دیگه بعد از اون یکم، صب(!) کن تا نوت3 بیاد و S4 رو درسته قورت بده!:n02:نقل قول:
راستی میگم اون ماسماسکهای توی امضات توی چند تا کامیون جا میشه؟:n02:
S4 به نظرم.نسخه هم فقط اگزینوس.
اس 4 رو پریروز دیدم مغازه دوستم.برا خودش برداشته بود یدونه. همه چی تمومه
نوت 3 یه 5 -6 ماهی تا رلیزش مونده و تا اون حد نمیتونم صبر کنم
بیشتر برام کیفیت صفحه مهمه که الان بین رزلشن و سایز موندم (رزلشن اس 4 - سایز صفحه ی نوت 2)
الان اس 4 تو بازار پیدا میشه و چنده؟ و تا 2 -3 هفته ی آینده قیمتش نهایتا چه تغییری ممکنه داشته باشه
و احتمال میدیت نسخه ی 32ش به راحتی پیدا شه؟
اگه میتونی واقعا صبر کن دو هفته دیگه اس4 بخر خیلی خوبه الان نخر به هیچ وجه دو هفته صبر کن قیمتش افت کنه یکمنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام.نقل قول:
آقا من 4 شنبه تمام علاءدین رو گشتم(6 طبقه +2 طبقه زیر زمین)(البته طبقه 2 زیرزمین رو واسه چیز دیگه ای رفته بودم که خریدم :n02:) .ماکتش رو هم پیدا نکردم.اگه جایی داره و سراغ دارید آدرس بدید دیگه.راستی چنده الان؟:11:
طبقه تول درب حافظ سومین مغازه داشت.تمومید
الان نمیدونم والا. برا رفیقم درومد 2550 فروخت 3 و خوردی
تو عکس بالا هنوزم از نظر ظاهری اس 2 میدرخشه
خیلی عکس چرتیه
چون S4 نه تنها از لحاظ ابعادی بزرگتر نشده (با وجود بزرگتر شدن صفحه نمایش)
که کوچکتر هم شده!:n09:
گلکسی اس 4 قیمتش برای خرید 2550 خیلی خوبه که :n01:نقل قول:
۲۵۵۰ برای وارد کننده در اومده. خودتون این قیمت پیدا نمیکنین.نقل قول:
سلام.نقل قول:
روز 4 شنبه که من رفتم هیچ کدوم نداشتن .رمضانی هم نداشت اونکه معمولا" از همه زودتر میاره.:11:
پس فروختن رفته. همین رفیق من برا اونجا کار میکرده مدتی و به خوثشم فروخته
gpu اس 4 دقیقا همونی هست که روی ایپد 4 هست؟
خیر متفاوت هستنقل قول:
PowerVR SGX554MP4 چهار هسته گرافیکی آیپد 4
PowerVR SGX554MP3 سه هسته گرافیکی اس 4
همین باعث میشه تو تست GL Benchmark و خروجی تصویر ثابت 1080p آیپد 4 نزدیک 52 فریم بده اس 4 نزدیک 40 فریم
Vellamo برای چی هست ؟
مربوط به تست قابلیت های Browsing تحت وب هست ، مثلا به سرعت اسکرول صفحات ، لود متن ، زوم کردن در صفحات ، قابلیت های گرافیکی و پخش ویدئو و اینجور پارامترها در محیط وب
این گوشی کی تولید انبوه میشه؟
سلام.نقل قول:
این گوشی تولید انبوه شده و الان 2 روزه که پخش جهانیش هم شروع شده و مرحله به مرحله داره توی کشورهای مختلف پخش میشه.:11:
فکر نکنم زیاد اختلافی بین S4 و ipad 4 باشه، درسته Ipad 4 یک هسته بیشتر داره ولی رزولوشن نمایشگرش 50% بیشتر هست و این یعنی 50% کار بیشتر برای GPUنقل قول:
عرض کردم در حالت off screen و خروجی ثابت 1080p اینطور هست وگرنه در حالت on screen فریم آیپد 4 باید بیاد روی 43-44نقل قول:
تولید شده توی پی تی هم یکی داره پیش فروش می کنه برای چند روز ایندهنقل قول:
از بنچمارک ها میشه فهمید octa 5 اونقدرا هم از snapdragon 600 قوی تر نیست و تفاوت سرعتی خاصی بین دو نسخه ی گالاکسی اس 4 نیست..
دقیقا مثل اس 3 که با دو چیپ عرضه شد و در برخی موارد 2 هسته ای karit قوی تر هم بود..
البته تو اس 4 بیشتر محصولات تولیدی از چیپ snapdragon استفاده میکنند
بنظر شما قیمتش تا چه حد پایین میاد؟! آخه با این قیمت خیلیا نمیتونن بخرن..
سلام.نقل قول:
قیمتش حتما" میاد پائین (چقدرش رو نمیتونم حدس بزنم)منتها اینکه خیلیا نمیتونن بخرن دلیل خوبی برای پائین اومدن قیمتش نیست.اتفاقا" این گوشی طوری ساخته شده که خیلیا نتونن بخرن. نه توی ایران بلکه توی کل بازار دنیا همینطوره توی آمریکا و اروپا هم خیلیا نمیتونن اینو یا مثلا" آیفون رو بخرن. اگه میتونستن اینو بخرن که گوشیهای ارزون قیمت فروش نمیرفت.:11:
digikala اورده 3 میلیون و 550
سلام.
گوشی شاپ هم 3.520.000 تومن.گارانتی هر دو هم یکیه.:11:
بابا چه خبره مثل ندید بَدیدها... بخرم نخرم راه انداختین:n23:. توجه کنین تاپیک که توی بخش مشاوره ی خرید نیست
یک تاپیک علمی رو به جنبه ی مادی و پولکی نزول ندین. مگه همه که توی این تاپیک فعالند قصد یا حتی آرزوی خرید این گوشی رو دارند؟
من خودم طرفدار S4 هستم و با خریدش حتی الانم هیچ مشکلی ندارم ولی به چندین دلیل مختلف(که جای بحثش اینجا نیست) هرگز دنبال این گوشی نمیرم حتی اگه کسی کادو هم بهم بده باهاش کار نمیکنم
ضمن اینکه اگر توی جریان نیستین باید عرض کنم هر گوشی دیگه ای هم که توی این دو ساله از سام اومد به ایران قیمتش اول همینطوری بود و بعد از مدتی تعدیل شد...
راست میگی والا من نمیفهمم اینقدر عجله برا چیه؟نقل قول:
منم خیلی دوست دارم بخرم ولی الان وقتش نیست انگار هیچکدوم تا حالا گوشی نداشتن اینم اولین گوشیه دنیاست
وایسین میاد پایین قیمتش باید در حد ضد باشه نه بیشتر
نقل قول:سلام.نقل قول:
الان مشکلتون چیه؟
یه نگاه به پستهای خودتون بندازید توی همین تاپیک (و البته دوست عزیزمون sepsi توی این تاپیک و تاپیک SIII)تا ببینید که همچین خیلی هم توی یک تاپیک علمی ،پستاتون علمی هم نبوده .
شاد باشید.:11:
اصلا این چه لحن صحبت کردنه؟ میشد مودبانه تر صحبت کرد ... لطفا به فعال بودنت نناز ..... هر کی برای خودش شخصیت داره دوست من ....نقل قول:
احترام نذاری انتظار احترام نداشته باش.
چه ربطی به علمی بودن داشت؟نقل قول:
من منظورم با کساییه که عجله دارن برا خریدن و قیمتارو بالا نگه میدارن وگر نه خودمم دوست دارم بگیرم
دوستان عزیز و کسایی که میخواید این گوشیو بخرید(البته کسایی که خیلی پولدارن) خواهشا فعلا از خرید این گوشی منصرف بشید. به خاطر اینکه قیمت این گوشی جبابه(قیمت کاذب) اگه ماها فعلا از خرید این گوشی منصرف بشیم بعداز حدود 2 یا 3 هفته حباب شکسته میشه و فروشنده ها و نمایندگیها مجبور میشن به قیمت اصلی بفروشن که تقریبا میشه 2200000 یا شایدم کمتر. خواهشن به دوستاتون هم این موضوع رو بگید. مشکل ما ایرانیا همینه که فکر میکنم اگه نخریم گرونتر میشه و همین خودش باعث بالا رفتن قیمت میشه. یه هر حا این نظر منه،
ایران دلیور 2849000