دوستان خواهش می کنم بگید رو سیستم من با این مشخصات اجرا میشه؟
رم 4 گیگ
سی پی یو cor i 3 3.30 ghz
گرافیک انویدا gt 610:n27:
Printable View
دوستان خواهش می کنم بگید رو سیستم من با این مشخصات اجرا میشه؟
رم 4 گیگ
سی پی یو cor i 3 3.30 ghz
گرافیک انویدا gt 610:n27:
نقل قول:
بله اجرا میشه
میتونید روی تنظیمات متوسط بازی کنید
بازی چرا انقدر سخت هست؟ من سریع کشته میشم / سیو بازی رو میزارید؟
داخل کشتی گیر کردم....
ویندوزم سرویس پک 2 هست . . .نقل قول:
همون نسخه ای رو که توی خود dvd بازی هست رو نصب کردم . . .
مال بازی های دیگه هم که قبلا نصب شدن . . .
این دو تا بازی رفتن رو اعصابم!
:n14:
اینم یه عکس از این ارور :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو چه درجه سختی بازی می کنی؟نقل قول:
بازی آسونه. هوش مصنوعی خیلی ضعف داره ( البته من 2 درجه سختی آخر رو امتحان نکردم) . هر جا گیر می کنی مخفی کاری برو. با تیرکمون راحت می شه مراحل رو رد کرد.
این ارور که می گه کارت شما DX11 نیستنقل قول:
شما هم که می گی 5850 دارم. :n13:
شما هم خسته نباشی :n02:
خودم کم کم دارم شک میکنم که کارتم 5850 هست
سلام
آیا با کارت Sapphire 4670 HD 1GB DDR3 میشه این بازی رو اجرا کرد؟
نه متاسفانه
به دلیل اینکه کارت گرافیک شما DX11 رو ساپورت نمیکنه ...
سلام می خوام بازی رو بگیرم . گرافیکم ati hd 5670 هستش . بازی رو اجرا میکنه یا نه به نظرتون . رم هم 4 گیگ . cpu 5700 dual core
سلام دوستانی که میپرسن رو سیستم من میاد یا نه ... من فقط همینو بگم با لپتاپ با گرافیک ati5730 , ram 4 gb ddr3 1333 , cpu i7 در حالت low , بعضی چیزها روی مدیوم و anti aliasing روی 1 حدود 30 فریم میده.. حالا خودتون حساب کنید..... من خودم فکر میکنم این بازی در حالت low سیستم شاخی نمیخواد...
پس چرا روی کارتون کارت گرافیک gt 220 نوشته dx11 اگه پشتیبانی نمیکنه؟
6 تومن الکی دادم واسه این بازی (البته فکر کنم چون حواسم نبود عوضی زیاد ازم گرفت) . حالا اومدم خونه میبینم ati 5670 رو ساپورت نمیکنه عوضی . اینترنتم هم قطعه یه بدبختی . همه بازی ها رو دانلود میکردم اما این یکی رو چون نت نداشتم گفتم برم بخرم که اینجوری تو پاچم رفت .
اصلا فکر نمیکردم crytek اینقدر سریع فاتحه کارت ما رو بخونه . هنوز اکثر بازی ها رو روی بالاترین گرافیک میارم ولی این یکی کلا قید کارتمو زد .
5670 رو باید ساپورت کنهنقل قول:
چه اروری میده ؟
این کارت دایرکت 11 هست و ساپورت میشهنقل قول:
با 5670 نمیشه بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای بابا ما تازه می خواستیم بریم بخریم که!!:n28:
تو سایت های خارجی که زده مشکلی نداره:n13:
کارت گرافیکتون رو آپدیت کنید که بهتر اجرا بشه
من با 5450 دارم بازی میکنمنقل قول:
دوستان سوال داشتم، من سيستمم كلا طبق گفته بازي recommend هست، هنوز بازي رو هم ندارم، اما سوالم در مورد ramهست كه من الان 4گيگ دارم اگه 8گيگ بشه چقدر تاثير ميزاره تو بازي؟ و يا اينكه فقط در صورتي كه ساير قطعات بالا باشن رم بيشتر هم موثره؟ چون تو حالت high performanceكه رم رو 8زده، گرافيك هم جديدترين مدلها رو زده
مرسي
نقل قول:
رم زیاد ، تاثیر زیادی در بازی نداره
با توجه به اینکه سیستم شما هم در حد Recommended هست بیشتر از 4 گیگ لازم نمیشه
من خودم 8 گیگ رم دارم روی تنظیمات High که بازی میکردم فقط 1.5 گیگ رم استفاده میکرد
دوستان من تو مرحله سه فک کنم گیر کردم
اونجا که میگه برو به اتاق کنترل پیش Phisco و clair
لطفا اگه میشه کمک کنید چند روزه اعصابم رو خورد کرده:n13:
نقل قول:
دقیقا مشکل چیه و برای چی گیر کردید ... ؟؟؟
اگه عکس بزارید خیلی بهتره
داداش من CRYSIS 2 رو گرفتم نصب کردم ولی لگ میده بد جور
مشخصات سیستمم هم اینه
RAM 1.5G
GRAFICK 2G
CPU 3GHZ
به نظرتون مشکل کجاست
اولا اینجا تایک Crysis3 هست نه 2
دوما اینکه باید مدل چیپ کارت گرافیک وهمچنین CPU رو بگید تا بشه بهتر راهنمایی کرد ولی در مورد رمتون اینو بگم که کمه
مرحله ی آخر چه جوری می شه اون یارو رو کشت ؟
اول خودت رو با اون اجسام قرمز شارژ کن بعد تیر بزن به چشم هاش وقتی بازوهاش رو باز کرد که تیر بزنه تو هم تیر بزن بهش. سعی کن از اسلحه های سنگین یا از اسلحه های بیگانه ها استفاده کنی که در حال سوپر شارژ، تیرش تموم نمی شه. بعد که بازوش ترکید تو رو به طرف خودش می کشه و بعد باید یه سری بیگانه رو که برات می فرسته بترکونی و بعد دوباره بازوی بعدی هم همین داستان رو تکرار می کنی. بعد از اینکه بازوی دوم رو ترکوندی بازی سیو می شه و آخریش هم که سومین بازوش هست می ترکونی و تمام.نقل قول:
من یه ماشین گان پیدا کردم و بدون اینکه بمیرم اون مرحله رو رفتم.
فقط حواست باشه وقتی داره خودش رو آماده می کنه که بازوش رو بکوبه روت و له بشی قبلش در بری یا غیب بشی یا.....
خیلیییییی ممنون و یه سوال دیگه وقتی تموم می شه فیلمیم می زاره؟
اقا پوکیدم اصلاً فایده نداره هر کاری می کنم نمیشه اگه می شه دقیق تر بگین یا انکه ممکنه باگ باشه نه ؟کمک !!!
نقل قول:
شما کرک فیکس 2 رو نصب کردی ... ؟؟؟
چون کرک های قبلی سر کشتن این باس مشکل داشتند
بله اما نمی شه اگه می شه یه جوری توضیح بدبن که بفهمم آخه خیلی نارحتم :n30::n30:
اگه طبق راهنمایی دوستمون کرک فیکس 2 رو هم ریختی پس دیگه اشکال از بازی نیست.نقل قول:
یعنی چی نمی شه؟ زود می میری یا اینکه اصلا بازوش منفجر نمی شه؟
اصلاً هیچیش نمی شهنقل قول:
آقایون دوباره کرک کردم درست شد راحت تمومش کردم ممنون به خاطر کمکاتون:n20:نقل قول:
سلام دوستان
بازی برای من اجرا نمی شه عکس زیر باز می شه بعد بسته می شه هیچ خطای هم نمیده؟ چی کار کنم ؟مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
انتهای پست اول همین تاپیک راه حلش هست
این دو روش کار نکرد اون پوشه نوی programdata بعد از پاک کردن دباره می ساخت
آیا راهی دیگه ای نیست؟
برای من هم همین جوری می شد، فهمیدم که تنضیمات کارت کرافیک رو دست کاری کردم. اونارو دیفالت کردم،درست شد .نقل قول:
سلام دوستان می شه بگین من می تونم با این سخت افزار اجرا کنم ؟ :n13::n13:
ATI radeon hd 4600 ram 4 gig cpu core 2 due E 7500
:n01::n01:
نقل قول:
متاسفانه شما نمیتونید بازی رو اجرا کنید ، به خاطر اینکه گرافیک شما از DX11 پشتیبانی نمیکنه
دوستان ميشه نظرتونو راجع به بازي بگين؟
Sent from my iPad 2