دقیقا منظورم گزینه ای هس که در زیر نشون دادم
و میخواستم بدونم که VRAM چی هست و باید چند باشه.
Printable View
دقیقا منظورم گزینه ای هس که در زیر نشون دادم
و میخواستم بدونم که VRAM چی هست و باید چند باشه.
این گرافیک دوم نوت بوک هست عزیز!نقل قول:
از سایت nvdia اخرین نسخه برنامه رو دانلود کن نصب کن قبلی رو هم اگه نصب کردی پاک کن حجمش حدود 250 مگابیت است.نقل قول:
مثل اینکه سایتش برا ایران بسته شده.نسخه آپلودش و جایی ندیدی؟نقل قول:
نگفتی vram میشه چی؟:n16:
نوت بوک رو بردم گارانتی
برخورد خوبی داشتن ولی متاسفانه مثل روز اولش نشد
چون یکی از پینهاش شکسته و دقیقا سر جاش نیست (کمتر از یه میلیمتر اومده بالا)
البته از نظر خودم که خوب جا انداخته و اگه مراقب باشم مشکلی پیش نمیاد
چون مدل جدید هست پینهاش موجود نبود که یکی دیگه جا بندازه
منتها برای دوستان دیگه ای که خرید میکنن:
فکر میکنم وقت مونتاژ به هر دلیلی این دکمه خوب سر جاش جا نخورده بود و بعد از چند بار استفاده یه طرفش از جاش در اومد ولی من محل ندادم و روز بعد چندبار دیگه که روش زدم کلا در اومد!
بعدش یکم باهاش بازی کردم که فکر میکنم همون موقع بوده که یه پینش شکسته چون فوق العاده ظریف هست
برای همین به سایر دوستان توصیه میکنم اگه شرایط مشابه پیش اومد و بعد از چند بار استفاده دیدین یه دکمه یکم از جاش تکون خورده سریع ببرید گارانتی تا درست جاش بندارن مثل نگین حالا یکم اومد بیرون دیگه گارانتی بردن نداره!
این طوری مشکلی پیش نمیاد
خوب پس به سلامتی حل شد. هزینه که نداشت. همون شرکتی که خریده بودی بردیش ؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیز ذکمه num lock شما این مشکل براش پیش اومده؟ چون منم این دکمم احساس می کنم چند میلیمتر بالا تره و داره در میاد :(نقل قول:
دوستان راهی هست که قبل از خرید اطمینان حاصل کنیم که این صفحه کلید سالم هست یا نه؟:n13:
سلام دوستان برای روشن خاموش کردن وایرلس و بلوتوث توی ویندوز 7 راهی هست.
سلام . دوستان من میخواستم اول k55vd asus بگیرم core i7 . تا این که یکی از دوستان z500 رو بهم معرفی کرد . حالا که میخوام z500 بگیرم لطفا راهنمایی کنید که k55 بهتره یا z500 ?
چطوره که z500 با کانفیگ بالاتری که داره (ram cpu hard graphic ) ولی تقریبا با k55 هم قیمته حتی من دیدم که 100 تومن ارزون تر هم هست میشه لطفا راهنمایی کنید ؟
با تشکر فراوان از دوستان
هزینه نداشتنقل قول:
زنگ زدم شرکت مرکز خدمات فنی و گارانتیشون رو بهم معرفی می کرد
prtscr بود!نقل قول:
ممکنه جدی نباشه
ولی از سمت چپ یا راست فشار بده اگه دیدی در اومد دیگه دستش نزن که احیانا پینش نشکنه
ببر گارانتی تا دوباره جا بندازن
با سلام خدمت دوستان .بنده هم به جمع شما پیوستم.خوشحال می شم اگه کمکی ازم برمیاد براتون انجام بدم.در کل لپ تاپ خوبیه.فقط این قضیه دراومدن کلید کیبورد یکم نگران کننده است.من که مورد خاصی فعلا! ندیدم.انشاله که موردی برای هیچکس پیس نیاد.
سلام یعنی یکی از دکمه های صفحه کلید شما هم در اومد.؟نقل قول:
چند خریدین؟
از کجا ؟
با چه گارانتی؟
سلامنقل قول:
نه خدا رو شکر فعلا همه ی دکمه های صفحه کلید سالم هستند.
والا 2500 خریدم (با یکم چونه زدن)
گارانتی هم تو بازار الماس زیاد بود.من با گارانتی سایبر خریدم! والا من زیاد توقعی از گارانتی تو ایران ندارم!
از بازار ایران (تهران) خریدم
راستش من امروز به چند تا نمایندگی سازگار سر زدم هیچکدوم نداشتن و وقتی خواستم سفارش بدم و اونا از نمایندگی تهران قیمت خواستن تهران قیمت نداشت و گفتن هفته اینده
یکی از فروشنده ها هم این نکته رو بیان کرد که دلیل افزایش قیمتش عرضه کم و تقاضای بالا هستش
و این موضوع که سفارش های زیادی از این مدل حدود 3-4 ماه پیش داده شده که هنوز هیچ کدوم وارد نشده و در کمرک مونده
نظر شما چیه؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
هیشکی تو این تاپیک جوابگو نیست.
سلام راستش من اگه یاد داشتم نوکرتم بودم اما ما هنوز اندرخم خریدنش هستیمنقل قول:
والا من رفتم 4 روز پیش تهران بودم.از این مدل تو بازار زیاد بود! تقریبا همشون سفید بودند.باگارانتی های مختلف مانند الماس ، سایبر و ...نقل قول:
قیمت هم از 2520 تا 2650 ! البته بیشتر تو رنج 2550 بود.
رو جعبه هم تاریخ ساخت زده شده بود که تقریبا برا 2 ، 3 ماه پیش بود.
کیفیت صفحه نمایش خوبه.فقط باید درایور کارت گرافیک ،هم اینتل هم جی فورس ، رو نصب کنی.وقتی داریور نصب نیست ممکنه با زدن کلید های F11 و F12 نور صحفه تغییر نکنه.که با نصب کامل درایور ها درست میشه.
گارانتی سازگار هم فقط i7 انگار تو بازار بود و i5 گارانتی سازگار نداشت.
ظاهر لپ تاپ یکم ظریفه که اگه باهاش معمولی کار کنی حالا حالا ها برات کار خواهد کرد.
خدا رو شکر من تو این چند روز مشکل خاصی نداشتم.
والا فکر نکنم بشه فهمید!!!نقل قول:
چون هنوز 20 پست تو این انجمن ندادم نمی توم PM بدم! شرمنده مجبورم اینجا جواب PM شما رو بدم!
سلام
والا با i7 کار نکردم.ولی خوب i7 چهار هسته ای هست و حافظه کش بالاتری داره (فکر کنم 6 مگ) و خوب باید سرعت بهتری داشته باشه!
اگه برای کارهای فتوشاپی می خواین همین i5 به نظرم خوبه و جواب کارتون رو به راحتی خواهد داد.
در مورد لپ تاپ خودتون هم باید بگم خلیی ضعیف نیست .اگه هاردش 7200 rpm باشه به نظرم باید سرعت خوبی داشته باشه.برای من 5400 هستش.البته به نظرم کافی هست.
و کش این سی پی یو هم 3 هست!
اگه می خواین بگیرین و پول هم دارین من توصیه می کنم زیاد معطل نکنید.تو این مملکت ممکنه باز هم نرخ دلار افزایش پیدا کنه.
سلامنقل قول:
به نظرم ۸ نصب کنید بهتره چون تمامی درایور ها سازگاری کامل داره.
در مورد ویندوز 7 هم اگه درایور ها رو کامل نصب کرده باشید هم باید به راحتی و با زدن کلید F7 به راحتی وایرلس رو خاموش کنید.
در مورد بلوتوث هم در مسیر زیر می تونید غیر فعال کنید
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
به به یه جند وقت نبودم تایپک حسابی رونق گرفته :n02:
من برگـــــــــشتم ایشالا سوالی بود بپرسین
جواب بدم
آخ خوش به حالت:n28:نقل قول:
به سلامتی درست شدش
ماله من که هنوز رو اعصابه
اما مهم نیســــــــــت
عــــــادت کردم بش
والله من یه سوال رو دوبار پرسیدم کسی جواب نداد امیدوارم شما راهنماییم کنید.نقل قول:
سوالم این بود:
سلام . دوستان من میخواستم اول k55vd asus بگیرم core i7 . تا این که یکی از دوستان z500 رو بهم معرفی کرد . حالا که میخوام z500 بگیرم لطفا راهنمایی کنید که k55 بهتره یا z500 ?
چطوره که z500 با کانفیگ بالاتری که داره (ram cpu hard graphic ) ولی تقریبا با k55 هم قیمته حتی من دیدم که 100 تومن ارزون تر هم هست میشه لطفا راهنمایی کنید ؟
با تشکر فراوان از دوستان
با سلامنقل قول:
والا اگه بخوام بی طرفانه مقایسه بکنم لنوو برای بازی و وبگردی بهتره
اما ممکنه صفحه نمایش اسوس بهتره باشه
برتری های Z500:
کانفیگ قوی
کولینگ مناسب و عالی
دیزاین خوب
کیفیت ساخت بهتر
در مورد قیمت هم عواملی زیادی ممکنه دخیل
باشه
مثلا از برند سونی کانفیگ نصف Z500 قیمتی به مراتب بالاتر از Z500 داره
که بحث برند و ....هم هستش
سوالی دیگه ای بود در خدمتیم
ممنون. راستش من واسه استفاده سنگین کارهایی مثل طراحی و بازی میخوام و باطری هم زیاد مهم نیست واسم . پس با این حساب شما z500 رو پیشنهاد میدید؟نقل قول:
بازم ممنون بابت راهنمایی
lionf3 عزیز میشه محبت کنی یه چندتا عکس از زوایای مختلف موقع پخش فیلم بزاری، واقعا ممنونت میشم،اخه این زاویه دید موقع پخش فیلم برام اهمیت داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،راستی واقعا کیفیت صفحه asus k55v بهتراز z500?
سلام.
من 4روزه این لپ تاپ رو خریدم
رو جعبه اش نوع باتری رو نوشته: Lithium ion battery
حال اینکه توو صفحات اولیه این کلوپ اومده که نوع باطری Li-on-Po هست
آیا این لپ تاپ با دو نوع باتری عرضه شده؟
از کجا میتونم بفهمم باتریم از کدوم نوع هستش؟
حال اگر از نوع لیتیوم یون باشه نحوه ی شارژ کردن یا استفاده مستقیم با برق چجوریه؟
میدونم سوال در مورد باتری خسته کنندس و تو مطالب اولیه دیدم علاقه ای به پاسخ دادنش نیست ولی اگر راهنماییم کنید سپاسگزار میشم:n16:.
ممنون
اتفاقا این سوال بنده هم هست! روی جعبه نوشته شده Lithium ion battery !!! شاید مدل i7 از نوع پلیمر هست!نقل قول:
در مورد شارژ کردن بهتره نرم افزار Energy management رو نصب کنی و روی حالت Optimized Battery Health بذاری.اینحوری تا 60 درصد باتری شارژ میشه و دیگه شارژ نمی کنه و از برق استفاده می کنه.
چند گرفتی ؟کجا؟ i5 ؟
نقل قول:
ممنون بابت پاسخ
3.100 خریدم.قم.i7 هستش
salam man z500 b ro 2500 az shiraz ba garantiye 2sale sazegar gereftam ino baraye kasani goftam ke garanti barashon moheme
كسي z500 را با كرافيك 645 پيدا كرده
تا اونجایی که من فهمیدم فقط یه سری از این لپ تاپ با گرافیک 645 وارد شده و بعدش هر چی اومده 635 بوده......
آره دوست عزیز برا کار شما با یه برتری هایی Z500 انتخاب بهتری هستشنقل قول:
کسی می دونه چطور میشه رفت تو safe mode?
شاید جای مناسبی مطرح نکردم! اما چون در این لپ تاپ کلید های F1 تا F12 با Fn کار می کنند ، من دقیق نمی دونم موقع بوت کدوم کلید ها رو فشار بدم.فقط می دونم میگن shift +F8 رو باید بزنی!:23:
حالا کسی امتحان کرده؟
(البته یکبار شانسی رفتم :n02:)
موقع گرفتن Shift+F8 دکمه Fn رو هم بگیر یحتمل جواب میدهنقل قول:
راه حل تست شده برای ورود به Safe Mode در ویندوز ۸
1-کلید win +X رو فشار بدهbcdedit /set {default} bootmenupolicy legacy
2- گزینه command prompt admin رو انتخاب کن
3- این عبارت رو بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-حالا با فشار دادن Fn+F8 موقع بوت سیستم(نمایش لوگو Lenovo) می تونی وارد Safe Mode بشید.
بچه ها من خودم یه مشکلی با عوض کردن تصویر LockScreen و Metro دارم و دیدم بهترین جا همینجاس که از بچه ها بپرسم ببینم
شما هم مشکل من رو در Windows 8 دارین یا نه
نقل قول:
خوب من ویندوز که در مجموعه گردو بود رو نصب کردم.هم قسمت Personalize کار می کنه و هم NetFramework 3.5 فعال هست!