Practice 1 Singapore
Printable View
Practice 1 Singapore
Practice 2 Singapore
هرچند هنوز زوده برای قضاوت ولی اختلاف تایم وتل با نزذیک ترین رقباش میگه بازم یه قهرمانی تکراری دیگه و ....
1:119 ثانیه با همیلتون و 1:442 ثانیه با آلونسو تو هر دور اختلاف داره که یعنی فاتحشو بخونید :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رطوبت ، گرما ، رانندگی در شب ، پیچ های پی در پی ، مسیر باریک ، مکسیمم دانفورس ، طولانی ترین ریس سال.
بله رسیدیم به سنگاپور پیستی که از نظر راننده ها یکی از سخت ترین و شاید سخت ترین پیست سال باشه . پیست مارین بی اولین گرندپری تاریخ بود که قرار شد مسابقاتش تو تاریکی شب و زیر نور مصنوعی برگزار بشه
از سال 2008 تا به الان میزبان مسابقات هست . پیست جزء پیستهای خیابونی تقویم هست مثل موناکو . شرایطی شبیه موناکو داره به علاوه گرما و رطوبت خاص مناطق جنوب شرق آسیا که باعث فشار زیادی به راننده درون کاکپیت میشه و رانندگی رو براش سخت میکنه . جدا از اون خود پیست هم پر از پیچ هست و 23 تا پیچ رو باید رانند ها پشت سر بزارن تا به خط استارت برسن تا 1 دور طی بشه .پیچ هایی که اغلب پشت سر هم هستن و جایه زیادی برای شتاب گیری تو ریس وجود نداره و شاید باعث اعصاب خوردی راننده بشه مسیر باریک و دیواره های اطراف پیست هم منتظر یه اشتباه از راننده ها هستن تا زحمات یک هفتش رو به باد بدن پیست از این نظر پتانسیل زیادی برای تصادف راننده ها داره . شاید تنها نقاط سبقت گیری همون مناطق drs باشن یعنی گرفت پل تو این پیست خیلی مهمه اگرچه اگر رانندگی روبرت کوبیتسا راننده وقت رنو رو تو 2010 یادمون بیاد میبینیم اونقدرها هم غیر ممکن نیست سبقتگیری و میشه با کمی جسارت ( بی کله بازی ) و ماشین خوب راننده های جلویی رو رنده کرد :n02:
این پیست دقیقاً نقطه مقابل مونزا هست که بعد از مونزا برگزار میشه یعنی دانفورس به حداکثر خودش میرسه و هر ماشینی که دانفورس بهتر و آیرودینامیک بالاتری داشته باشه اینجا موفق تره
نقل قول:
بله حامد جان! من هم با ديدن زمان بندي هاي امروز حدس مي زنم كه ردبول باز هم پيروزي رو كسب كنه! اما بالاخره باز هم هنوز براي تصميم گيري نهايي زوده...
من كه با اين وضع نمي تونم براي فصل بعد و موتور هاي توربو صبر كنم...به خصوص اينكه رايكونن هم به فراري مياد!
من اين پيست سنگاپور رو به خاطر در شب بودنش دوست دارم، اما خود نقشه پيست چندان جذاب نيست برام، بعد از مدتي خسته كننده ميشه.
Practice 3 Singapore
Singapore Qualifying
سلام دوستان این ریس هم قهرمانش مشخصه فقط اگه قرار باشه مثل موناکو بشه که احتمالا همین نتیجه دور تعیین خط رقم میخوره غیر از اینکه تو پیچ های اول اتفاقی بیفته که اونم غیر ممکنه کسی از فتل رد بشه امیدوارم آلونسو رو رو پودیوم ببینیم که اونم با توجه به شکل پیست کار مشکلیه
متاسفانه شرایط طوری شده که هیجان فصل رو داره میکشه . دیگه امیدی ندارم به ادامه این فصل و هیجانیم نمونده برای فردا
ریسم مشخصه چی میشه . وتل از همون دور اول فاصله میندازه و بقیه باید باهم بجنگن که کی بره رو پودیوم
داره میشه عین 2011 :n03:
امروز برای اولین بار بطور زنده مسابقات فرمول ۱ رو دیدم.
همینجوری شانسی زدم شبکه ورزش دیدم تو اعلام برنامش زده "فرمول ۱ (زنده)". منم گفتم ببینم چه جوریاس دیگه. برنامه و مسابقه شروع شد و من که انتظار یه تصویر بی کیفیت، بدون صدای پس زمینه و با یه گزارش مسخره رو داشتم کاملا جا خوردم .
حقیقتش اون اول که دیدم مسابقه ۶۱ دور هست و دو ساعت طول میکشه گفتم کی حوصله داره ببینه. یخورده میبینم و بعد میرم سراغ کار و بارم. اما کیفیت خوب پخش شبکه ورزش باعث شد عین دو ساعت رو بشینم پاش، اونم اینجــــــــــــــ:n19:ــــ ـــــوری .
کیفیت تصویری که خیلی خوب بود. صدای پس زمینه ی ماشین ها رو هم داشتیم. گزارشگر هم (از نظر منی که اولین بار مسابقات رو میدیدم و اطلاع چندانی ندارم ازش) خیلی خوب بود. از نظر شناخت نفرات، اطلاعات، ترجمه ی صحبت اعضای تیم و....
لذت بردم خلاصه :n12:.
سباستین وتل هم که ترکوند!. پرچم آلمان ها کلا بالاس همیشه :n02:.
پ.ن: اگه یه Moto GP هم بصورت زنده ببینم، دیگه آرزویی ندارم :n02:.
Singapore Race Result
ریسی که نفر اول 2 ثانیه تو هر دور اختلاف داشته باشه با رقبای نزدیکش تکلیفش معلومه از لحاظ هیجان و جذابیت :n27: حتی تو اون سال 2011 هم یادم نمیاد اینقدر بین وتل و بقیه اختلاف بوده باشه . تیما و راننده ها ممکنه با وتل بتونن رقابت کنن ولی با نیویی نمیتون
یکی از دوستان هم قبلاً از شبکه ورزش دیده بود میگفت خوب بوده کیفیت پخش و گزارش که بازم جای امیدواریه حداقل به طرفدارای این رشته دارن یه توجهی نشون میدن . اگه نشون بدن مسابقه بعدی رو سعی میکنم یه بخشیشو از این شبکه تماشا کنم ببینم چه جوریاس . اگه اون آقای صباغ گزارشگرش باشه خوبه ، پارسال یه بخش تحلیلی داشت برا F1 تو این شبکه که اطلاعات خوبی به بیننده میدادنقل قول:
نقل قول:
آره واقعا حامد! وتل خيلي سريع بود! من در طول چند سال گذشته رد بولي رو نديدم كه اين قدر سريع بوده و در هر دور 2 ثانيه با ديگران فاصله داشته باشه! نيوئي واقعا نابغه س...
اگر فراري هم قهرماني ر كسب نكنه، باز من هم از عملكردي كلي تيم خيلي راضي هستم..نمو نه ش همين گراند پري سنگا پور بود...آلنزو ششم شروع كرد و درآخر دوم شد...بهترين نتيجه اي كه مي تونست بگيره و هم گرفت!
اگر مسابقه بعدي رو از شبكه ورزش ديدي نظرت رو هم همينجا بگو!
فكر كنم كه گراند پري بعدي كره باشه كه به نظرم هيچ جذابيت خاصي نداره!
تا بعد!
سلام.
نقل قول از باتن:سرعت وتل آدم رو به وحشت ميندازه.
چيز ديگه اي واقعا نميشه گفت،حتي آلونسو هم احتمال قهرماني خودش رو به شانس ربط داده.
وبر هم براي كره 10 رده پنالتي خورده.
تشكر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت اينكه جدولها رو هميشه ميزاره.
فقط پيشنهادم اين هست كه توي 1 پست لحاظ بشه كه حجم و صفحات تايپيك بالا نره.
آره آقا رضا یجوری تو 1 پست جاش بده راحت تر بشه خوند
---------------------------------------------------------------------
پنالتی وبر هم به خاطر همون سواری گرفتن از ماشین آلونسو بود . البته اینجا توبیخ شد ولی چون تعداد توبیخیاش رسید به 3 طبق قانون 10 رده پنالتی گرفت آلونسو هم به خاطر این کار توبیخ شد.
راستی زئوس جان فیلمشم تو تاپیک سنگاپور tt هست میتونی دان کنی
ممنون حامد جان.نقل قول:
اتفاقا فيلمش رو ديدم اما ديگه tt مثل سابق حال نميده و بچه هاي قديمي كمتر پست ميزارن البته شايد تسلط ردبول توي اين 4 سال يه مقدار توش تاثير گذار بوده و به خاطر همين هم به سرم زد كه اينجا اين تايپيك رو راه بندازم :n09:
سلام دوستان عزیز باشه چشم هر چی شما بگین:n12:
با سلام.
تايپيك فصل 2014 هم راه اندازي شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15. پیست جهانی کره (کره جنوبی، یئونگام)
پیست جهانی کره از جدیدترین پیستهای ساخته شده برای مسابقات فرمول 1 است، این پیست در سال 2010 ساخته شد و از زمان ساخت تا به حال 3 بار میزبان مسابقات اتومبیل رانی بوده. نوع پیست: مخصوص مسابقه مسافت: 5.450 کیلومتر تعداد دورها (لپ): 55 تعداد پیچها: 23 مسیر حرکت: در جهت عکس حرکت عقربههای ساعت ظرفیت: 135 هزار نفر طراح: هرمان تیلکرکورد دار پیست (1:39.605 - S Vettel (2011
تاریخ برنده اولین مسابقه 24 اکتبر 2010 فرناندو آلونسو (اسپانیا) آخرین مسابقه 14 اکتبر 2012 سباستین وتل (آلمان)
Fri 04 October 2013 Practice 1 04:30 - 06:00 Practice 2 08:30 - 10:00
Sat 05 October 2013 Practice 3 05:30 - 06:30 Qualifying 08:30
Sun 06 October 2013 Race 09:30
Korea Practice1
Korea Practice2
باحالترین قسمت این پیست پیچ 11 و 12 هست که دانفورس بالایی میطلبه و فشار زیادی هم به راننده وارد میکنه
تمرین رو نشد ببینم ولی شاید اینبار همیلتون بتونه جلوی وتل رو بگیره به نفع آلونسو و خودش
Korea Practice 3Korea Qualifying
دوستانی که بشقاب ندارن فردا ساعت 9.30 صبح شبکه ورزش زنده نشون میده مسابقه رو .
بعضی از دوستان دیدن و میگن خوبه کیفیت پخشش خلاصه گفتم بگم علاقه منداش خاطرشون باشه
Korea Race Result
15.پیست سوزوکا (ژاپن، سوزوکا)
پیست سوزوکا در سال 1962 ساخته شد و طی این سالها 24 بار مسابقات اتومبیل رانی را میزبانی کرده است. طراح این پیست جان هوگن هوتز بوده. نوع پیست: مخصوص مسابقه مسافت: 5.807 کیلومتر تعداد دورها (لپ): 53 تعداد پیچها: 17 مسیر حرکت: در جهت حرکت عقربههای ساعت ظرفیت: 100 هزار نفر طراح: جان هوگنهوتز( Lap Record: 1:31.540 - K. Raikkonen (2005
تاریخ برنده اولین مسابقه 1 نوامبر 1987 ژرارد برگر (اتریش) آخرین مسابقه 7 اکتبر 2012 سباستین وتل (آلمان)
Fri 11 October 2013 Practice 1 04:30 - 06:00 Practice 2 08:30 - 10:00
Sat 12 October 2013 Practice 3 05:30 - 06:30 Qualifying 08:30
Sun 13 October 2013 Race 09:30
چی بگیم دیگه :n27: حس و حالی نمیزاره اینطور نتیجه گرفتن تیممون و فصلی که داره شبیه 2011 تموم میشه.
فقط با رانندگی هالکنبرگ حال کردم که حتی آلونسو و همیلتونم حریفش نشدن.
حیف ریسایی مثل ژاپن ، تگزاس و برزیل که خراب شدن رفت.
Japan Practice1Japan Practice2
Japan Practice3Japan Qualifying
اوضاع داره كم كم جالب مي شه!
در مقاله به وضوح ذكر شده كه تيم رد بول به نوعي از "تراكشن كنترل" استفاده مي كرده و براي همين هم اين قدر سريع بوده...اگر اين موضوع صحت داشته باشه، مي تونه به اخراج يا جريمه بسيار سنگين تيم ردبول منجر بشه...البته اين ها باز هم شايعاتي بيشتر نيست و بايد منتظر خبرهاي رسمي باشيم.
من رده بندي امروز رو كه نگاه مي كردم...تنها 3 دقيقه آخر ربع سوم براي من هيجان انگير بود...طبق انتظار هم فراري ها خوب نبودند ولي باز هم خيلي بد نبودند.
سلام دوستان فرق تیم Sauber Ferrari با Str Ferrari چیه چرا رو ماشین STR FERRARI علامت RED BULL مینویسه مگه زیر نظر فراری نیست یا sauber چطوریه شرکتاشون کاملا جداست یا زیر نظر شرکتای دیگه هستن:n13:
سلام رضا!
تيمSauber F1 يك تيم فورمولا وان در اصل سوييسي هست كه شركت Sauber Motorsport AG مالك اصلي و شخص پيتر شائبر بنيان گذار اصلي اين تيم هست...كه اتومبيل هاي اين تيم از موتور هاي فراري نيرو مي گيرن. اين تيم همچنين قبلا از موتور هاي BMW هم استفاده مي كرد.
تبم STR يك تيم ايتاليايي هست كه اختصار كلمات Scuderia Toro Rosso هست ولي مالك اصلي اين تيم شركت رد بول هست ولي اين تيم مثل تيم شائبر از موتور هاي فراري استفاده مي كنه...در حقيقت اين تيم از تيم ورشكسته شده Minardi تشكيل شده كه بعد از ورشكستگي تيم Minardi اين تيم به ردبول فروخته شد و از اون زمان تا به حال رد بول و فراري اسپانسر هاي اصلي اين تيم هستند.
باز آخر فصل شد این ماسا موتورش تازه روشن شد عین همیشه . پارسال این کارو میکرد تا فراری قراردادش رو تمدید کنه امسالم میخواد تو این چنتا ریس مونده فصل خودی نشون بده یه تیم به درد بخور براش پیدا شه . البته امیدوارم بدون تیم نمونه چون راننده خوبیه در کل
این داستان TC رو ماشین ردبول الان 3 4 تا مسابقس خیلی حرف میزنن در بارش .بعضی ها مثل همیلتون خیلی مشکوکن به استفاده ردبول از ترکشن کنترل و میگن صدای ماشین ردبول شبیه صدای ماشینای چند سال پیش هست که ترکشن کنترل داشتننقل قول:
ولی سامان بعید میدونم همچین چیزی باشه یعنی همچین TC داره ماشین ردبول بوده و بازرسا تا حالا نفهمیدن!؟ یا شایدم نخواستن بفهمن ؟
احتمالا بازم نیویی یه سوراخی تو قانون پیدا کرده و ازش داره استفاده میکنه برای ابداعات خودش . ولی چه حالی میده آخرین مسابقه ثابت شه کار ردبول غیر قانونی بوده و کل امتیازات وتل و ردبول صفر بشه :n10:
جفتشون از فراری موتور میگیرن همین . البته تورو روسو فصل بعد با رنو قرارداد بسته برای موتوراشنقل قول:
Japan Race Result
سلام دوستان قهرمانی وتل دیگه حتمیه ولی یه چیز تیم مکلارن تیم سال قبل نیست حتی باتن هم نتونسته مقامی بیاره حالا نمیدونم شاید ماشینشون از سال قبل ضعیفتره یا رفتن همیلتون اینقدر به چشم اومده سال قبل مقام دومی بین فراری و مکلارن بود حالا فراری با مرسدس باید بجنگه البته اگه تیم لوتوس خودشو نرسونه تا الانم همیلتون جور مرسدس رو کشیده بیشتر ولی فراری نباید اینجوری باشه واقعا جای تاسف داره حتی آلونسو هم نمیتونه تو تعیین خط رتبه های بالاتری رو بیاره خیلی بتونه چهارمیه تو ژاپن که حتی همیلتون هم نتونست کاری کنه و سوم شد در تعیین خط ولی در کل همیلتون بیشتر به درد تعیین خط میخوره تا مسابقه حالا به نظر شما همیلتون بهتره یا رایکونن برای فراری که با آلونسو زوج بشن به هر حال که سال آینده کیمی هست
مسابقه امروز رو ديدم، اتفاق خاصي نيفتاد به غير از اين كه وتل قهرمان شد! تصادم اتومبيل كاترهام با باريرها در استارت واقعا شديد بود، ولي خوشبختانه راننده صدمه اي نديد...آلنزو هم به هر حال تلاش خودش رو كرد و كيمي بسيار خوب بود!
نقل قول:
اين اخلاق خاص ماسا هست كه در مسابقات آخر فصل بهتر عمل مي كنه...من قبلا هم گفتم كه احتمال حضورش در شائوبر بيشتر از تيم هاي ديگه هست، به هر خال بايد ديد.
من نمي تونم نظر خاصي بدم، اما مي تونم اين رو بگم كه صداي موتوري كه از TC استفاده مي كنه به مراتب با موتوري كه از TC استفاده نمي كنه، تفاوت داره وا ين تفاوت تنها به اينجا ختم نميشه...اين سيستم مانند ABS كه به از قفل شدن چرخها در ترمزگيري جلو گيري مي كنه، از بكسباد كردن چرخها در هنگام گاز گيري جلو گيري مي كنه و يكي ار سيستمهاي پيشرفته مورد استفاده در اتومبيل هاي سوپر اسپورت هست...طبيعي هست كه اتومبيلي كه از TC استفاده مي كنه در هنگام سرعت گيري بعد از پيچ سريع تر از ديگر اتومبيلي كه ار اين سيستم استفاده نمي كنه، هست.
من فكر نمي كنم...به هرحال باررسن فورمولا وان از من و شما بهتر مي دونند كه موتور هاي تيم هاي فورمولا وان چطور كار مي كنند...اگر هم چنين چيزي صحت داشته باشه، به زودي معلوم ميشه...و اينكه امتيازات صفر نميشه، تيم از شركت در مسابقات فورمولا وان محروم ميشه و راننده مقام قهرماني خودش رو از دست ميده...اين جريمه بسيار سنگيني هست.