بچه ها من می خوام ویندوز عوض کنم....کسی میدونه فایل Save این بازی کجاس که کپی کنم و بعدا تو ویندوز جدید استفاده کنم؟
Printable View
بچه ها من می خوام ویندوز عوض کنم....کسی میدونه فایل Save این بازی کجاس که کپی کنم و بعدا تو ویندوز جدید استفاده کنم؟
دوستان یه بازی دارم 3 دیسکه .
دیسک 1 رو باز میکنی اینا هستش توش :»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی auto play هم اینا هستش :
کسی میدونه چطور نصب میشه ؟
سلام دوست گرامی .نقل قول:
بازی شما ظاهرا نیازی به نصب نداره . همه ی فایل های دی وی دی رو کپی کن تو هارد ....کرک رو بریز . اجرا کن
نقل قول:
نه ایکن خود بازی هم توش نیست .
تو دیسک های بعدی هم فایل هایی عین همین هستش .
با فرمت .bin
سلام دوستان
من یه مشکل عجیب با اجرای این بازی دارم
معمولا همه مشکلات اجرای بازی رو خودم حل میکنم ولی این یکی نشد که نشد!!
مشکل : کرش کردن و بسته شدن بازی دقیقا بعد از لوگوی اول بازی
من اول نسخه بلک باکس رو گرفتم و نصب کردم ولی این مشکل رو داشت.در حالی که دقیقا روی یه کامپیوتر دیگه با همون ویندوز اجرا شد بدون مشکل
بعد ویندوز رو که 8 بود دوباره نصب کردم بازم نشد
ویندوز 7 نصب کردم باز هم همون مشکل ...
دیروز یه نسخه دیگه گرفتم که آخرین آپدییت بود همراه با 4 گیگ پک زبان و کرک جدید ولی بازم هم همون مشکل...
گرافیکم GT 450 هست
آخرین درایور و دایرکت ایکس هم نصبه.
انواع اقسام Campatibility هم امتحان کردم نشد.
این یه اسکرین شات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشم راهنمایی که کنید که چه خاکی بر سر این بازی کنم!!!
سلام
من این بازی رو گرفتم. سه دیسکه.
هیچ کرکی هم تو دیسکاش نیست.
رو سیستم خودم نصب می کنم بعد که می خوام اجراش کنم اجرا نمیشه. هیچی بالا نمیاد ولی رو لپ تاب دوستم که نصبش کردم بالا اومد.
ویندوزم 7 تازه نصب کردم. گرافیکمم gt520.
لپ تاب دوستمم ویندوز 7 با گرافیک gt540m
لطفا راهنمایی کتید که من باید چیکار کنم.
ممنون
با سلامنقل قول:
محل سیو بازی هیتمن
C:\Users\user name\AppData\Local\SKIDROW
:n05:
نقل قول:
دوست عزیز باید تو همون سی دی فایل setup بازی باشد .
فایل ستاب زیر رو دانلود کن بعد همه فایل سی دی 1 رو بریزتو یه پوشه امتحان کم .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n05:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز . اگه می تونی . بازی رو نصبی بگیر .. بازی کن
به خاطر اینکه بازی موقع نصب .. تو بخش ریجستری .. . کد های رو ذخیره می کنه . . سی دی از قبل نصب شده . و بکس باکس ها بخاطر نخواندن کد ها ... تو اجرا و حین بازی ارور زیادی مدن. . . . :n05:
فایل زیر رو دانلود . کن بریز تو . محل بازی .. اگه فایل های بازی ناقص نباشه .. به احتمال زیاد .. اجرا بشه . .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n05:
آخه دقیقا همونو رو یه سیستم تازه نصب کردم ولی اجرا شد. نسخه نصبی هم امتحان کردم :(
خودم مشکلمو حل کردمنقل قول:
استیم نصب نبود
سلام. اگه مشکلتون حل شده به منم بگین چیکار کنم. دقیقا همین مشکلو دارم.همه کار هم کردم حل شه، نشد که نشد.
سلام. شرایط من دقیقا مثل شرایط شماست. منم مشکل شما رو دارم. هر کاری هم کردم نشده. اگه مشکلتون حل شد حتما به منم بگید چطور حل شد. ایمیل من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. منم دقیقا مشکل شما رو چندین روزه که دارم. هر کار کردم هم حل نشد. اگه مشکلتون تا الان حل شده به منم بگید چیکار کردید. ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم اجرا کردم ولی یک مشکل هست اونم این که تصویر هی سیاه میشه ...
لپتاب هم asus k45vd هست و 2 تا کارت گرافیک داره. امکان داره که بازی از کارت گرافیک اصلی استفاده نمیکنه؟
ممنون میشم کمکم کنید
پ.ن: مشکلم رو حل کردم. باید روی فایل اجراییش کلیک راست میکردم و بهش میگفتم که با کارت گرافیک انویدیا اجرا کن . در حالت دیفالت میره با اون گرافیک ضعیفه اجرا میکنه.
سلام دوست عزیز من بازی نصب کردم اونجایی که می خوای بگی ایزی یا نرمال میزنم می پره بیرون ارور استاپ ورکینگ می ده بازی من بلک باکس و کرک اسکید رو استیم هم نصب کردم آبدیت هم کردم
یکی لطفا" کمک کنه...اول که نصب کردم یه پیغام داد که directx11 خرابه و بعد پرسیدم و گفتن باید ویندوزتو آپدیت کنی...حالا که ویندوز رو آپ کردم دیگه اون error رو نمیده ولی دیگه هیچ اتفاقی نمیافته!!!!
یعنی وقتی اجرا میکنی هیچی نمیشه!!!
استیم رو نصب کردی ؟نقل قول:
نه ...اصلا" توی دی وی دی بازی برنامه جانبی نبود...فقط 6تا دی وی دی بود که اکسترک میشدنقل قول:
اگه روش کلیک میکنی و هیچ اتفاقی نمیفته باید استیم نصب کنی.نقل قول:
:n16:
دوستانی که روی pc نصب کردن. یه نگاهی به فولدر زیر توی محل نصب بازی بندازن بگن فایل توش چقدر حجمشه. موقع نصب از روی دیسک فایل اون پوشه رو ارور می ده و بازی ناقص نصب می شه و اجرا نمی شه. دیسک رو عوض کردم اما بازم دیسک مشکل داشته.
Hitman Absolution\runtime\videos_cutscenes\setup\loading\ l04c.platformspecific-video
برای کرک skidrow باید حتما نرم افزار steam رو هم نصب کنی...نقل قول:
اون رو نصب کن اگه جواب نداد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار....
مُک 144 مگابایت:n02:نقل قول:
برو بکنش توی حلق صاب مغازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان عزیز کسی میتونه فایل Setup.exe بازی (نسخه اصلی) رو واسم یه جا آپلود کنه؟ من چندین بار درخواست کردم ولی متاسفانه کسی یه جوابم نداد. خداییش حجمی هم نداره همش 3 مگابایته. اگه کسی بتونه اینکارو بکنه محبت بزرگیه. ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته مال من مربوط به نسخه black box هست اگه کارت رو راه میندازه دانلود کن....نقل قول:
دوست عزیز قبلا آدرس و داده بود .... نسخه اصلینقل قول:
بچه ها من بعد از دو سال به خاطر این بازی ویندوز رو عوض کردم. ولی باز هم ارور داد. فکر کردم شاید دایرکت ایکس ۱۱ روی ویندوز ویستا کار نمیکنه. ولی روی ویندوز۷ هم باز ارور مربوط به دایرکت ایکس رو داد. کسی میدونه ایرادش از کجاس؟ دایرکت ایکس هم نصبه. کرک جدید نداره به جز اسکید رو؟
دوست عزیز .. ویندوز 7 باید سرور پک باشه . تو بقیه ورژن ها .. ارور دایرکس میاد ... اگه دسترسی به اینترنت است ... آپدیت اش کن .نقل قول:
... تو ویندوز 8 هم راحت می تونی بازی کنی .... :n05:
نقل قول:ممنونم از هردو دوست عزیز. خیلی لطف کردین. تشکرنقل قول:
تو ویندوز ۸ که همه برنامه ها آپدیت میخوان. ما هم اینترنت نداریم! مجبورم سرویس پک بگیرم مرسی
دوست عزیزنقل قول:
نیازی به آپدیت ویندوز نیست
فقط کارت گرافیک نصب کن .. :n05:
دوست عزیز. واسه نصب ۰net framework هم باید به اینترنت وصل شد!در کل ویندوز ۸ خیلی مزخرفه
نقل قول:
راهنمایی نصب
فقط کافیه یه بار اینو دانلود کنی و برای همیشه خیال خودتو راحت کنی ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
دوستان من بازی را از SKIDROW دانلود و نصب کردم فایل های داخل کرکو هم کامل ریختم نت فریموورک 4 را هم نصب کردم Directx 95 مگابایتی که لینکشو گذاشته بودیدو هم نصبیدم اما بازم بازی اجرا نمیشه و این ارورو میده بهم دلیلش چیه؟
سلام دوستان...
ویندوز 8 دارم، انواع کرک هارم تست کردم همشون همون اول موقع اجرا Close Program میدن...تو اطلاعات Debug هم اینو مینویسه:
کد:Unhandled exception at 0x039F19B3 (buddha.dll) in HMA.exe: 0xC0000005: Access violation reading location 0x25FF066F
مدل گرافیکتو بگو؟؟!نقل قول:
nvidia geforce 6200 turbocacheنقل قول: