ممنون دوست من فقط چه جوری با این استیم کار کنم؟ اکانت درست کردم بازی رو چند بار تو حالت افلاین اددد کردم ولی باز نشد؟ چه جوری بازی رو به استیم ادد کنم؟نقل قول:
Printable View
ممنون دوست من فقط چه جوری با این استیم کار کنم؟ اکانت درست کردم بازی رو چند بار تو حالت افلاین اددد کردم ولی باز نشد؟ چه جوری بازی رو به استیم ادد کنم؟نقل قول:
نیازی به این کارا نیست .... فقط استیم رو نصب کن بعدشم آپدیت کن ... همین . اکانت نیاز نداره .نقل قول:
این کار هم کردم فقط وقتی رو بازی کلیک میکنم میگه باید حتما برنامه استیم رو ران کنی ؟ مشکل از کجاست پس؟نقل قول:
یه عکس از اخطار بزار plzنقل قول:
fatal error:steam must be runining to play this gameنقل قول:
در ضمن اپدیت skidrow رو هم نصب کردم
ممنون از توجهت دوست من
ای بابا عجب گیری کردیمنقل قول:
لینکی داری ازش؟
بچه ها خوهش میکنم خواهش میکنم یکی بیادو مردونگی کنه و فایل زیپ call5.cab این بازیو واسم بزاره بازیو از رفیقم گرفتم این فایل ارور میده.خواهش میکنم یا اپلود کنین فایلو یا لینکشو به من بدین .خواهش
این ویدویی که برات آپ کردم رو نیگا کن و طبق روشی که میگه انجام بده ببین کارت راه میفته ....نقل قول:
برای مشکل : Call Of Duty Black Ops Problem _steam must be running_ fix
حجم ویدیو : 18 مگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود استیمآقا این برنامه فقط مخصوص call of duty هست یا نه روی بازی های دیگه هم جواب میده؟مثلا بازی medal of honor بعد دوستان این برنامه لینکش کار نمیکنه خواهشا لینک جدید بذارین. با تشکرکد:http://www.mediafire.com/?a3etcvqtpgnevte
ممنون از شما دوست خوبم نشد که نشد نمیدونم مشکل از خود فایل هایی نیست که تو دی وی دی خریدم ؟نقل قول:
بچه ها دم همتون گرم! بازی اجرا شد و دیشب دو تا مرحله رفتم. ولی صدا نداره مرتیکه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چیکار کنم؟ :sq_11:
آقاااااااااااااا . . . من بازی رو با گرافیک پایین تموم کردم . . .
کسی فکری به حال مشکل این گرافیک وحشتناک کرده؟!
تا این بازی از چشم بیشتر از این نیوفتاده میخوام یه بار دیگه با گرافیک بالا تمومش کنم . . .
بدبختی اینجاست که پشت صحنه هاشم گرافیک پایینی دارن!
دوستان من استیم این بازیو میخوام ممنون
نقل قول:دانلود استیم :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 220
سلام من بازیو که نصب کردم وقتی کلیک میکردم هیچی نمییومد استیم رو نصب و اپدیت کردم بازم هیچ اتفاقی نیفتاد تاریخ رو روی 14/11 گذاشتم هیچ روی 13/11 گذاشتم بازم هیچ روی+8 بازم هیچ تا وقتی این کرکو دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و توی پوشه اصلی بازی کپی کردم زامبی ومولتی پلیر نمیاد و اون یکی راحت اومد و باید بگم بازی منوی خیلی بی ریختی داره اصلا خوشم نیومد
نتیجه اخلاقی:دوستانی که وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنن و هیچ اتفاقی نمیفته انقد خودشونو اذیت نکنن اول این کرکو امتحان کنن اگه نشد برن سراغ راه حل های بعدی مثل تنظیم تاریخو ساعتو اپدیت استیم وغیره...
یعنی فقط من یه بار بازی بلک اپس یک رو اورجینال خریدم بدون هیچ مشکلی بازی کردم
کالاف دیوتی 4,5,6,8,9 هرکدوم یه جور سرویسم کرد:sq_19:
رو همه سیستم ها باید ساعت رو تغییر داد؟
من بدون تغییر ساعت و تاریخ دارم بازی میکنم .....نقل قول:
مشکل جدید :تو مرحله افغانستان وقتی از پله میرم بالای اون خرابه با ارپی جی اون نفربرو بزنم صفحه سیاه میشه سیو هم به .... میره دوتامرحله هم برمیگرده عقب:sq_11:نقل قول:
ویرایش شد:ما که سیو کاملشو دانلود کردیم برای این مسغره بازیایی که درمیاره میزاریم کسی خواست امتحان کنه حجمشم کمه 141کیلوبایت
سلام دوستان
کرکی چیزی نیومده که بهش بخش زامبی رو هم بازی کرد؟!!
یه آپدیت اسکیدرو اومده که مود زامبی رو باز می کنهنقل قول:
ستاره رو بردار
سلام
من بازیو میتونم باز کنم صدا ندارم.
چیکارش کنم؟ تنضیمات بازیم ایرادی نداره.
فکر کنم مشکل من از این بود که فایل steam نصب نبوده.
من یه کرک دانلود کردم حجمش 35 مگ بود بعدش صدا قطع شد با یه کرک 5 مگابایتی دانلود کردم با اون درست شد
اینو امتحان کن
بچه ها من یه هفتست درگیر این ارورم.... کسیم جوابمو نمیده.... یعنی کسی مشکل منو نداشته؟؟؟؟؟/نقل قول:
من این ارورو چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
این استیم فقط برای بازی call of duty هست؟نقل قول:
خیر .... برای همه ی بازی هایی که نیاز به استیم دارن جواب میده مثل هیتمن .....نقل قول:
برای بازی MEDAL OF HONOR جواب میده؟نقل قول:
اگه در جزئیات نصب بازی ذکر شده باشه و یا نیازی به استیم باشه با نصب همین استیمی که برای کال آف دیوتی انجام دادی میتونی اون بازی رو هم اجرا کنی .....نقل قول:
سلام
اقا من تا الان با استیم بازی نکردم
وقتی استیم رو میزنی باید اکانت رو بسازی بعدش لاگین کنی بعد باید چیکار کنی؟
یعنی این بازی باید حتما استیم رو لاگین کنی تا بازی کنی؟ خودشم که بعد اکسترکت دیگه نیازی به نصب نبودش چیکار کنم؟از میهن دانلود ،دانلود کرده بودم
.نقل قول:
برو قسمت settings.sound device چند تا گزینه داره عوض کن ببین کدومش صدا رو برات میاره.مثلا اگه حالت Speaker SB Audigy به حالت SB Audigy] تغییرش بده ببین درست میشه
سلامنقل قول:
لازم نیست تو استیم اکانت بسازین و یا بازی رو اجرا کنید! فقط نصبش کنید و در ضمن گرافیکتون اپدیت باشه و کرک سالم رو در محل بازی ریخته باشید
موفق باشید
دوستان سلام
من می خوام این بازی رو روی سیستمی نصب کنم که امکان دسترسی به اینترنت نداره. یعنی نمی تونم استیم رو نصب کنم چون هر جا برای دانلود دیدمش یه اینستالر داره و برای نصب باید به اینترنت دسترسی داشته باشی. حالا آپدیت شدنش که بماند.
کسی راه حلی سراغ داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و روی اون سیستم نصبش کنیدنقل قول:
نیازی به آپدیت هم نیست
دوستان بازی برا من اجرا میشه
ولی هیچ گرینه ای نداره که من بتونم روش کلیک کنم و برم تو بازی
قسمت Muliplayer مثل اینکه خاموشه
Directx 11
کارت گرافیک
استیم
همه چی نصبه، الکی به اینا گیر ندین ( من خودم MW2 رو با استیم بازی میکردم )
راستی تو قسمت Option که میری میزنه Loading تموم هم نمیشه :sq_10:
خوب دوست عزیز حالا چرا عصبانیتت رو رو سر ما خالی میکنی؟نقل قول:
دوست من با این توضیحاتتون صد در صد مشکل از کرکی هستش که دارین استفاده میکنیم
کرک rapper یا اسکاردورل با اپدیت یک و دوش رو بریز حله
پست زحمت بکش در صفحات قبل بگرد هر دو لینکشون هست
سلام.
بازی من 4 دیسک بود .باید کپی میشد رو هم .
بازی اجرا شد .
فرداش که اجراش کردم ارُر داد . (همون DONT SENT تو XP )
مشکل چیه ؟
امید جون من تاحالا 200 مگابایت کرک دانلود کردم ولی درست نشدهنقل قول:
شما زحمت بکش با یاهو ت بیا بالا من بهت Team Viewer میدم، ثواب هم داره.
امام علی (ع) فرمودند:
هر که به آلوچه کمک کرد دنیا و آخرت را برای خودش خریده است :sq_22:
تاریخ کامپیوترو یه روز برگردون عقبنقل قول:
بازی رو پاک کن ذوباره نصب کن استیم رو نصب کن (احتیاج به لاگین این قرطی بازیا نداره )تاریخو ساعتو درست کن برا بعضیا 14/11 جواب میده برا بعضیا 13/11 جی ام تی رو بزار +8 BEIJING......HONG KONG اون کرک که من گذاشتم هم برا من راه افتاد هم دوستم اگه دانلودش کردی بریز بلکه اگه خدا بخواد درست شه اگه با این کارا درست نشد خودتو اذیت نکن بیخیال شو برو گیم نت بازی کننقل قول:
:sq_24: