جدی رمت 8 ته؟دسکتاب داری؟
من دو دارم ولی 16 تا لیگ قابل بازی دارم اصلا طول نمیکشه
Printable View
جدی رمت 8 ته؟دسکتاب داری؟
من دو دارم ولی 16 تا لیگ قابل بازی دارم اصلا طول نمیکشه
اسکین جدید بریز منوها عوض میشننقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
سلام سهیل خاننقل قول:
نه لپ تاپه، اچ پی! سی پی یو هم Core i7
آقا این چرا تموم نمیشه دانلودش تو کف موندیم ما!
اگر مثلا کشوری مثل اسپانیا رو بر میدارید ، سعی کنید تمام دسته ها و رده های فوتبال باشگاهی اون کشور رو فعال کنید.به نفعتون هست. هم برای قرض دادن بازیکن و هم برا ی اینکه در اسپانیا اکثر تیم ها ، صاحب تیم های b هم هستن که مستقلا در رده های پایین تر بازی میکنن و شما راحت میتونید بازیکن های این دو تیم رو بین هم جا به جا کنید و البته بیشتر به این درد میخوره که بازیکن های جوان و یا کسانی که بهشون نیازی نیست رو بفرستید اونجا و هم تجربه بازی کردن به دست میارند و هم تیم های دومتون در یک سطح خوبی حفظ میشن.
يادتون باشه سعي كنيد بهترين دستيار و براي خودتون انتخاب كنيد.
مربيان مختلفي(هيت مديره به شما اين اجازه رو ميده از ٤ تا ١٠ تا داشته باشين)رو براي tactic-defending-attacking-shooting-aierobic-strenght-goalkeeping درنظر بگيرين..يادتون باشه مربي رو براي strenght و airobic انتخابىكنيد كه fitness coach باشه.دو تا مربي فيتنس يكي براي هوازي(airobic) يكي ام واسه قدرت بدني)strenght(
hooting
براي شوتينگ بايد مربي داشته باشين كه techniqesh ةاش زياد باشد
سلام دوستان خواهشا یکی یه لینک سالم و بدون فیلتر بده
اگه سایتای ایرانی هم این نسخه رو گذاشتند بید کذوم سایت
ممنون
:n16:
ماگر میخواین بازیکنی بخرید و در میزان حقوق و loyality bouns و agent fee نمیتونید با مدیر برنامه های بازیکن به توافق برسید. سعی کنید میزان bouns های دیگش مثل پولی که برای هر بازی میگیره. پاداشی که برای رسیدن به یک تعداد گل میگیره رو به قرار دادش اضافه کنید تا به توافق برسید
روش نصب این پک های چهره و غیره رو میگید ؟
من الآن پک آخرین ترنسفر ها رو دانلود کردم ولی طریقه نصبشو بلد نیستم . فرمتشونم .dbc هست . طبق آموزشش باید یه پوشه تو محل نصب بازی می ساختم و اینا رو می ریختم توش . این کارا رو کردم ولی کار نکرد !
پک چهره هم میخوام دانلود کنم(1.7 گیگ) ولی میخوام اول یاد بگیرم نصبشو بعد بشینم دانلود کنم .
جهره بیخود بازیو کند میکنه...من حتی موقع دیدن بازی تماشاگرا رو حذف میکنم..ابر و هوا هم حداقل گرافیک
عزیز بازی خودش ورژن ۱۳.۳ هست یعنی اخرین نقل انتقالات بازیکن ها و مربی ها روش اعمال شده. بکهام در پاریسه زاها بازیکن قرضی منچستره و بالوتلی در میلان!نقل قول:
نه اون مثال بود : دینقل قول:
برای آینده پرسیدم سوالو و هم چنین دیگر پچ ها .
یه لینک بدید دیگه
لینک مستقیم فیلترم نباشه
این پ-ر-و کسی بازی در میاره:دی
راحت ترین راه برای جذب هر بازیکنی اینه که مدیر برنامه هاشو تطمیع کنید.خیلی راحت میتونید حقوق بازیکن ها رو کم کنید یا از سایر امتیازاتشون بزنید و یک پول درست و حسابی تر و برای یک بار، به مدیر برنامه هاشون پرداخت کنید و از هر مشکلی راحت بشید.
اینم ادیتوره بازی!!! برم تیم ملی و لیگ ایرانو اضافه کنم شروع کنم به بازی!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر موفق شدی برای ما هم میذاری اینجا استفاده کنیم؟ من خیلی دوست دارم بتونم مثلا پرسپولیس و تیم ملی ایران رو مربی گری کنم..تجربه جالبی میشه :n02:
بچه ها من لیگ ایران رو درست کردم، فقط یادتون باشه گزینه ی لُود آل پلیر فرام ایران رو در ابتدای بازی انتخاب کنید، همچنین تیک گزینه ی ادِد پلیر تو پلیبل تیم رو هم بزنید.
دوست عزیز از لیگ حذفی ایراد می گیره می گه باید 18 تا تیم باشه که 17 تا است.البته اینو راحت میشه درست کرد اما سوال من اینه که تمام بازیکنان اصلی لیگ برتر و لیگ یک رو داره؟با مربیانشون؟نقل قول:
آره تمام بازیکن ها و مربیان و حتی مدیر عامل های باشگاه ها هستن.:n06:
عزیزان یه لینک خواستم من
یه لینک درست حسابی ندارین واسه دانلود؟
فایل رو باید کجا ریختنقل قول:
این مسیر در ویندوز 7:نقل قول:
x:\Users\xxx\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data
اگه پوشه editor data را ندارید خودتون بسازید و بعدش موقع شروع دستورالعملی که juve327 گفته را انجام بدید
به این صفحات یه نگاه بندازید:نقل قول:
اين لينكي كه يووه گفت را دان كنم مياد ليگ ايران؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام خسته نباشید.بچه ها من هر 5 تا پارت رو دانلود کردم که زیپ هستش.حالا باید چیکار کنم.داخل این فایلاهای زیپ ، فایلهایی با پسوند iso هستش . چجوری از زیپ در بیارم؟؟
اولیشونو Extract کنید بقیه هم به دنبالش خودشون Extract میشن و فایل iso ساخته میشه که با Daemon Tools شماMount و نصبش می کنید .نقل قول:
ممنون.یعنی من همه ی فایل های ایزو رو بریزم درایو مجازی بعد ازونجا نصب کنم ؟؟
اگه میشه یه توضیح مختصز برید اونایی که نصب کردن.چون من تا حالا با برنامه deamon کار نکردم.همین الانم نصبش کردم.اما نمی دونم بازی رو کدوم قسمش بریزم و نصب کنم.
خیلی راحت . شما با Winrar وقتی Extract کنی فقط یه فایل iso بهتون میده .(وقتی اولیو بزنید که Extract بشه بقیه پشتش Extract میشن و در نهایت فقط یه فایل ساخته میشه)
برنامه رو که نصب کردید همین یه فایلو اجرا کنید . الآن مثل اینه که شما DVD بازیو خریدید گذاشتید داخل کامپیوتر . توی مای کامپیوتر یه درایو DVD هست(درایو مجازی) که بازی توش Mount شده . خیلی راحت میرید تو اون و Setup رو می زنید و نصب می کنید . نصب که تموم شد هم توی همون درایو مجازی میرید و محتویات پوشه Crack رو کپی و جایگزین می کنید تو محل نصب .
سلام
اینم لینک مستقیم :n01:
سلام دوستان من ميخواستم دانلود كنم. دودلم . اين بهتره يا fifa manager ؟
این .(نظر شخصی من)نقل قول:
چون هدف از این سبک بازی یه مربی گری واقعی هست و این بازی امکانات بی نظیری در این رابطه بهتون میده و واقعا حس می کنید که مربی تیم هستید .
آره مخصوصا تو بازی دستورات شما دقیقا اجرا میشه.پاس به عمق دفاع یا سانتر کردن یا وقت تلف کردننقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
بچه ها شما از چه فیس پکی استفاده می کنین؟! من خودم ازلینک های مختلف حدود 2 گیگ فیس پک دانلود کردم که البته نصف بیشترش بازیکن های تکراری رو شامل میشه:n02:
کسی یه لینک از فیس پک کامل سراغ نداره؟ یه لینک که اکثر بازیکن هارو پوشش بده:n02:
من با لاتسیو به نیم فصل دوم فصل 2014-2015 رسیدم...رقیب اصلیم واسه قهرمانی یووه است که سه سال متوالی قهرمان شده.تیمم واقعا رو فرمه و 24 بازیه که نباختم.تو لیگ قهرمانان هم از مرحله گروهی بعنوان تیم دوم رفتم یک هشتم نهایی و باید با بارسا بازی کنم.احتمال 90 درصد حذف میشم ولی واسه تیمم با این بودجه خودش یه قهرمانیه تا این مرحله....تا الان گرون ترین بازیکنی که خریدم 4 میلیون پوند هست که واسه یه بازیکن 16 ساله پرتغالی((regen player)) دادم... 4 5 تا هم بازیکن 15 تا 17 ساله خریدم که گرونترینشون 1 میلیون پوند هستش...کلا الان تو هر بازی 3 تا بازیکن 17 سالمو بازی میدم که عکساشونو میزارم....
با استقلال شروع کردم همه چی عالیه تنها مشکل اینه که مثلا قلعه نویی سرمربی سپاهانه هنوز ولی جواد نکونام در استقلال هست نزدیک به 90 درصد ترکیب ها درسته ولی هیستوری و نام بازیکن ها همه واقعیه
فایل رو واسه دوستانی که مشکل جام حذفی رو داشتن دوباره ادیت کردم، فقط دنبال یک مرد میگردم که ترانسفر رو آپدیت کنه و همچنین پست بعضی از بازیکن هارو، تنهایی خیلی سخته این کار:n02:
فایل زیر رو اگه دانلود کنین دیگه مشکل جام حذفی رو هم ندارین.
سلام...من کدوم فایل رو دانلود کنم که لیگ ایران بیاد و کجا بریزم؟
ترانسفر همه بازیکنان مهم نیست فقط بازیکنان بزرگ تو تیم خودشون باشن.بازی که شروع بشه اینقدر بازیکن جا به جا میشهنقل قول:
ضمناً بودجه تیمهای بزرگ رو فضایی کنید بهتره و بازیکنان خوبی می خرن حتی خارجی.من بودجه سپاهان و استقلال و یکی دو تا تیم دیگه رو بالا بردم عین چی خرید می کردن
بچه ها کسی لینک دانلود کرک رو نداره؟
آقا لینک پیدا کردم حل شدنقل قول:
فقط موقعی که فایل دیتابیس ایران رو انتخاب میکنم ارور میده بابت جام حذفی، ذر ضمن اون فایل دومی رو هم که دوستمون گذاشتن اضافه میکنم وقتی هر دوتا فایل دیتابیس رو انتخاب میکنم گزینه ی confirm ناپدید میشه باید یکیشو انتخاب کرد، میشه لطفا راهنمایی کنید؟
نه این اشتباه رو نکنین بودجه تیمتون رو زیاد نکنید! تیم های حریف خر نیستن اگر باگاه شما پولدار باشه بهتون مفت بازیکنانشون رو نمیفروشن! من الان خلعتبری رو ۹ میلیون دلار خریدم!
یا برای منچستر قبل (ساخت استقلال) رونالدو رو ۶۰۰ میلیون دلار! اصلا بودجه رو زیاد نکنین