قیمت ۱۶ هنوز بالاست. من ۱۶ میخوام. :((
Printable View
قیمت ۱۶ هنوز بالاست. من ۱۶ میخوام. :((
اصلا هم عالی نیست شما انگار پستای منو اصلا نمیخونی ! گفتم همین 5-6 روز پیش اختلاف قیمت 8 و 16 500 تومن بود یعنی الان 8 باید 1400 باشه !نقل قول:
برداشت شما متفاوت از برداشت من هستنقل قول:
مقایسه ی ساده ای بین قیمت 8 گیگ فعلی با خیلی از گوشی های برندهای دیگه انجام بدید منظور منو از " عالی " میفهمید
در ضمن عرض کردم همین 8 گیگ ماه پیش 2700 بود که 1 میلیون دراپ داشته تا الان ، یه مثال بزنید از مدل دیگه ای که توی یک ماه از ماه پیش تا الان 1 میلیون دراپ داشته باشه
حالا اجباری هست که پستای شما رو حتما بخونیم ؟
درسته منو شما داریم دو تا چیزو میگیمنقل قول:
منم ادعایی نکردم از پستم
فقط منظورم اینه داستان یه تناسب ساده هست :
وقتی 16 گیگ 2300 بود ( حدود 1 هفته پیش ) 8 گیگ 1800 بود !
حالا که 16 گیگ 1900 شده 8 گیگ باید 1400 باشه !
همین
تناسب شما خطا داره !
نسبت قیمت اون موقع ( 16 به 8 ) که داری میگی 2300/1800 بوده پس میشه = 1.27
نسبت قیمت الان هم باید با تناسب اون موقع بسته بشه ، الان 16 هست 1900 تقسیم کنیم به 1.27 میشه 1496 ، 96 هزار تومن خطا داشتید :دی
پس میشه نتیجه گرفت با توجه به نسبت قیمت قدیم و جدید خرید 8 گیگ الان به صرفه تر هست و 16 گیگ با قیمت فعلی کمی کاذب هست
و اما اگه بخواهیم 8 گیگ بشه به قیمت مورد نظر شما یعنی 1400 باید 16 گیگ هم بشه 1778 تومن
با تمام این اوصاف بنده تصمیم به خریدش گرفتم امیدوارم دلار پایینتر بیاد یا حداقل همین قیمت بمونه
پیام از بین نمیرود
بلکه از ال جی به ال جی بعدی منتقل می شود : ))
از بس رنگ جلی بین رو ندیدی میخوای نکسس بخری؟: ))
گوشی رو خوب تست کن... من الان برای بار سوم دارم می فرستم گارانتی. هر دو بار قبل گوشی رو با نو تعویض کردن و باز هم به مشکل خورد :n02:نقل قول:
:n13: خب مشکلش چی بود ؟! وسط هزاران سوال مارو رها نکنید :دی
آقا جلی برای 4x اومدنقل قول:
از بس رنگ جلی بین رو ندیدی میخوای نکسس بخری؟: ))
رام اروپا اومد رام خاورمیانه تا 1-2 هفته دیگه
عجب شانس بدی !نقل قول:
گوشی رو خوب تست کن... من الان برای بار سوم دارم می فرستم گارانتی. هر دو بار قبل گوشی رو با نو تعویض کردن و باز هم به مشکل خورد
مشکلش تو دو مورد چی بوده حالا ؟
آقا اصلا 1500 باید باشه 8 گیگ الان نه 1695 با توجه به نسبت قیمت قدیم راضی شدی دیگه ؟ :n02:نقل قول:
پس میشه نتیجه گرفت با توجه به نسبت قیمت قدیم و جدید خرید 8 گیگ الان به صرفه تر هست و 16 گیگ با قیمت فعلی کمی کاذب هست
و اما اگه بخواهیم 8 گیگ بشه به قیمت مورد نظر شما یعنی 1400 باید 16 گیگ هم بشه 1778 تومن
پیام کلاتو بنداز هوا رو جینجر برد عرضه نکرد : ))))))))نقل قول:
خیلی رام اروپا باشه ولی نتونی فلش بزنی؟:دی
نقل قول:بار اول مشکل صفحه بود که لرزش داشت. بار دوم ایراد از Tray سیم کارت بود، و بار سوم هم الان امروز گوشی سوم رسید اشکال اسپیکر گوشی بود. دیگه منتظرم ببینم مشکل این یکی چیه :n02:نقل قول:
یعنی الان دفعه سوم هم باز اسپیکر مشکل داره !؟نقل قول:
این اشکال ها رو میشه با تست همون موقع خرید فهمید یا بعدا ایجاد شدن واسه شما ؟
اتفاقا میشه فلش زد لینک دانلود رام رسمی با بوت لودر باز گذاشته شده ، تو موبایلستان انجام شده و نتایج عالی بودهنقل قول:
پیام کلاتو بنداز هوا رو جینجر برد عرضه نکرد : ))))))))
خیلی رام اروپا باشه ولی نتونی فلش بزنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت + دوربین + کیفیت صدا + باتری بهبود بی نظیری داشته
آره دیدم،نقل قول:
سرعت که تو جلی بین بهتر میشه :دی اینقدر ندیدی:-"
خلاصه به مراد دلت رسیدی: )))))
سلام
اگه این گوشی حافظه کم اورد میشه از طریق کابل usb-onto go بهش فلش مموری وصل کرد؟
بله میشه، مشکلی نداره، موندم چرا گوگل اصرار داره گوشیاش مموری نخورننقل قول:
پایین آوردن هزینه .نقل قول:
همچنین ترغیب به استفاده از فضای ابری مثل گوگل درایو
شما خریدی این گوشی رو ؟نقل قول:
-----------------------------------------------------
متاسفانه قیمت این گوشی هنوز کاذبه ! 16 گیگ 1800 !
در صورتی که قیمت 16 گیگ با قیمت الان درهم 1600 در میاد !
( تو یه فروم هم این قیمت میفروشن ! )
کلا یک ماه از حضور این گوشی در بازار قیمتش میرزید،دیگه تفاوت قیمتش با گوشی های FHD کم شد.
کلا شما با این گوشی مشکل داری :n06:نقل قول:
-----------------------------------------
اتفاقا الان با گوشی های FHD قیمتش خیلی تفاوت داره !
میگم که قیمت واقعیش با همین ارز الان 1450 و 1600 هست برای 8 و 16 گیگ باید باشه ولی ...
با این قیمت هم به نظرم واقعا ارزش داره
کلا با ال جی مشکل داره :n02:نقل قول:
دوست عزیز منم منتظرم یکم دیگه افت کنه بعد برم سراغشنقل قول:
با گوشی های FHD که خیلی تفاوت داره شکی نیست
یدونه پیدا کردم از کانادا آوردن 1600 میفروشه اما خوب گارانتی نداره و احتمالا از گوگل استور خریده که بخوای حساب کنی با دلار خودمون میشه 1400 که باز داره 200 بیشتر میده
نقل قول:
یدونه پیدا کردم از کانادا آوردن 1600 میفروشه اما خوب گارانتی نداره و احتمالا از گوگل استور خریده که بخوای حساب کنی با دلار خودمون میشه 1400 که باز داره 200 بیشتر میده
دوست گلم قیمت نهاییش اینطوری نیست که شما حساب میکنی.خود گوگل استور کانادا 359 میفروشه ولی مالیات و هزینه حمل هم بهش اضافه میشه.
یکی از اقوام نزدیک من کبک هست بهش گفتم یه قیمت برام بگیرن وقتی پیش فاکتورشو برام فرستاد دیدم 430 دلار شده (اونم دلار کانادا) . اول دیدم قیمت این گوشی تو کانادا 359 هست (تو آمریکا 349 هست) و چون گوشی از آمریکا فرستاده میشه 20 دلار هم هزیته حملش میشه و 15 درصد هم که ایالت کبک نامرد مالیات بر ارزش افزوده میگیره . خلاصه سرتو درد نیارم که با قیمت روز دلار دیدم 1550 پام در میاد .
شما هم اگه این گوشی رو میخوای 1600 قیمت خوییه براش.
البته من خودم نتونستم با 16 گیگ حافظش کنار بیام و چون قیمت های s4 و one هم احتمالا فضایی هستند منتظر optmius G هستم که مدیا پردازش گفته آخرای اردیبهشت وارد میکنه .
شما درست میگید اما فکر نمیکنم طرف برای 50 تومان سود کردن گوشی بیاره احتمالا خیلی کمتر براش دراومدهنقل قول:
بله قیمت S4 که فعلا 3300 فروخته شده خیلی فضاییه و ارزش نداره باید صبر کنیم ببینیم Optimus G را چقدر وارد میکنند که فکر نمیکنم از نکسوس 4 کمتر باشه
واقعا 16 گیگ هم خیلی کمه چه برسه به مدل 8 گیگش:n04:
10 دقیقه فیلم فول اچ دی بگیریم
بازی مثل نوا 3 هم نصب کنیم دیگه باید بگردیم دنبال فلش و حافظه جانبیو از این چیزا
الان گوشی خودم 16 گیگ حافظه داخلیشه یه کارت 16 دیگه هم انداختم روش الان پشیمونم چرا 32 ننداختم:n03:
این سیاست گوگل هست که بتونه فضای گوگل درایو رو بفروشه و قیمت نهایی گوشی پایین بیاد
به درد ایران نمیخوره که سرعت و دسترسی به اینترنت داغونه
آقا بیخیال این حافظه بشین
تا حرف این گوشی میاد یه عده شروع میکنن !
هر کی این گوشی رو میخره یه سری چیزای دیگه براش مهمه اگه نه با این پول میتونه گزینه های دیگه رو هم بخره
-------------------------------------------------
مثل منی پسنقل قول:
دوست عزیز منم منتظرم یکم دیگه افت کنه بعد برم سراغش
دقیقا حالا همین افراد میبینی گالکسی نکسوس 16 گیگ دارند و خیلی هم ازش تعریف میکنند:n02:نقل قول:
اگه یه مقدار دیگه بیاد پایینتر نسبت به بقیه مدلا از نظر امکانات یه سرو گردن بالاترهنقل قول:
ولی فقط 11 گیگ در اختیار دارین
در طول مدت شاید اذیت کنه ،از روی قصد و غرض که حرفی نمیزنم تجربه کردم ولی میشه باهاش کنار اومد :n11:
مشکلش فقط همینه
من خودم هنوز معتقدم با 1500 بهترین گوشی که میشه خرید نکسس 4 هستنقل قول:
از نظر من هم 8 یا 16 گیگ بودن ایراد نیست ، تو ایران محدودیت حساب میشه ولی اونور اصلا محدودیت نیست
طرف 60 دلار میده سالی 100 گیگ فضا در اختیار میگیره که اصلا 60 دلار پولی براش محسوب نمیشه
4xhd خودم 16 گیگ حافظه داخلش برای من کفایت میکنه و تا حالا اصلا نیاز به حافظه sd احساس نشده
قرار نیست گوشی بشه انباری که !
دوستان دوربین این گوشی در چه حدیه ؟؟؟؟ تو مقایسه ها که خیلی بد میگفتن با اپدیت بهتر شده یا نه ؟؟؟
واقعا سری نکسوس حرف نداره
ایران دلیور 8 گیگ : فقط 1420 !
قیمت جدید آل دیجیتال :
16 گیگ با گارانتی : 1750
16 گیگ بدون گارانتی : 1700
8 گیگ بدون گارانتی : 1550
البته به نظر میرسه قیمت های بدون گارانتی بازم پایین بیاد چون فاصله قیمت بین بدون گارانتی و با گارانتی خیلی کمه
مث اینکه شما بدجوری این گوشی رو میخوای:n02:نقل قول:
من میخواستم بخرم ولی چنتا چیز پشیمونم کرد مشکلات سری اول مث وزوز کردن ال سی دی گوشی و کیفیت بد اسپیکر و این چیزا که زیاد شایع بود
و اینکه باتریش منو نگران میکنه
شما چه چیزای دیگه ای میدونید ازش؟
کلا دارم مشورت میکنم:n02:
اره میخوام مشکلیه!؟نقل قول:
والا مشکل خاصی نداشته اون مشکل ال سی دی شایع نبود و فقط تو چند تا بوده و اسپیکر هم تو بعضیا نویز موقع مکالمه داشته ( و حتی مواقعی که مکالمه نبوده ) که بازم اون تو همه نبود و مشکل خاصی نبوده
باتریشم اتفاقا خوبه. از نکسوس قبلی خیلی بهتره
و در اخر هم من قیافه این گوشی رو با هیچ گوشی دیگه ای عوض نمیکنم :n02:
این همه تایپیدم پرید.آقا تاق زدیم گرفتیم کار کردیم پس دادیم.خلاصش.
باتریش نسبت به اس 3 که تاق زده بودیم بد بود کنار نیومدیم. بقیه چیزا راصی کننده. ای تف تو روح وی بالتین
آقا واضح بگو ببینیم چی میگی :n02:نقل قول:
باتری که 100 درصد آره
باتری S3 جز بهترین ها هست
---------------------------------
البته از اون باتری درپیت گالکسی نکسوس خیلی بهتره باتریش ! ( با اون تونستی کنار بیای چند ماه!:n09: )
نکسوس با پارانوید و فرانکو عالیه.اینو تست نکردم. برای پدرم بود.
صداش هم یکم کم بود. ال سی دی هم در حد اکسپریا تی و البته بهتر. ولی امولد کلا چیز دیگه ایه.از نظرم ال سی دی ها کلا از او ال ای دی ها خیلی عقبند
دوربینم معمولی. کیفیت صدا فیلم یکم پایین
ولی گوشی شکیل و بسیار خوش دستیه. خلاصه رفت پی کارش
سلام
این گوشی که 4.7 اینچ هست ، قسمتی از این 4.7 اون سه تا کلید لمسی پایینیه؟
بهله. :دی مقداری از صفحه که استفاده میشه کمتر از ۴.۷ هست.نقل قول:
مرسی آقای تارگریان :دینقل قول:
انتخاب شما چیه بین این و SIII ؟