من مدار مگنت اتومبيل ميخوام
Printable View
من مدار مگنت اتومبيل ميخوام
سلام بروبچمن عضو جدیدم سلااااااااااااااااااااام
یه سوال داشتم یعنی در حقیقت یه مدار می خواستم
(البته با توجه به تاپیک)
یه چراغ راهنمای ساده با lcd,7segment,8051 می خواستم
ممنون میشم
راستی پیشاپیش عیدتون هم مبارک:tongue:
درخواست مدار كنترل از راه دور 4 كاتاله را دارم
با تشكر
سلام دوست عزیزنقل قول:
من قیمت آماده این رو گرفتم برای کنترل از راه دور هلی کوپتر مدل پروازی 215000 تومان فکر کنم بردش بیشتر باشه وگرنه این قدر هزینه ی این نمی شه یکی خودم دارم 1 کاناله 10000 تومان البته آماده اگر کسی 4 کاناله به بالا داره بزاره ما هم استفاده کنیم هر چند این بخش از فروم خوابیده و یک مدیر درست و حسابی نداره
با تشکر
بای
سلام
من یک مدار تایمر خاص می خوام.
مدار باید به این صورت عمل کنه که ابتدا یک زمان بهش داده بشه. بعد با فشردن کلید استارت تایمر شروع به شمارش معکوس کنه و در این مدت زمان یک کلید رو فعال کنه (مثلا یک لامپ را روشن کند). با پایان یافتن زمان، کلید هم قطع می شود.
نمی دانم همچین مداری پیدا میشه؟ یا ممکنه آن را طراحی کرد؟
دوستان لطفا راهنمایی کنند.
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیز.
خواهشمندم اگر کسی راجع به تعمیر پاورpc اطلاعاتی دارد مرا راهنمایی نماید.متشکرم
سلام
لطفا یک نفر بیاد جواب بده..............................
سلام متقابل دارمنقل قول:
نوشته شده توسط vast_vision_office [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولي قيمتها فوقالعاده بالاست
شمام آماده ها رامصرف ميكنيد؟؟؟
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
یه در خواست داشتم اگه میشه بگم
بگم
باشه میگم
خواهش میکنم اگه کسی در مورد ساختار شوکر(همونایی که دولتی یا دارن)اطلاعاتی داره بذاره
با تشکر یک تازه وارد که علاقه زیادی به الکترونیک داره
سلام
من مدار ارسال صدا و تصوير بي سيم رو مي خواهم
راستش براي مراسم محرمه
ثواب داره
آره قربونت
ممنونت مي شم
با سلام
خیلی مهم
نیاز به مدار ریموت کنترل (کنترل از راه دور) پنج کاناله دارم.
با تشکر
سلام.
نمیدونم رسیدگی میشه اینجا یا نه !
یکی از من یک چیزی خواسته نمیدونم جاش اینجاست مطرح کنم یا نه .
اطلاعاتی در مورد مدارهای نوع Rl Rc
Rlc میخواستم.
هرچی بیشتر بهتر .
نوع انگلیسی و فارسی تفاوتی نداره .
خوب مثل اينكه كسي جواب نمي ده
روشی برای درست کردن مدار چابی به روشهای گوناگون
سلام دوستان
آقا من یه مدار فرستنده مادون قرمز می خوام که بردش زیاد باشه.
ببینید من یه مدار گیرنده دارم که با ماژول مادون قرمز pic2319 کار می کنه. این گیرنده با کنترل تلوزیون تا 20 متر را هم جواب میده ولی با فرستنده هائی که با 555 طراحی شده تا نیم متر فقط می تونم ازش حواب بگیرم.
کسی هست که یه مدار فرستنده مادون قرمز داشته باشه که حد اکثر 1 متر را راحت جواب بده. من از این مدار برای کنترل عبور از بین در می خوام استفاده کنم. برای همین آیسی های ریموت به کارم نمی یاد
.salam agha sina lotfan on naghshe sakhte ferestande girandato ba borde 50 kiloometr vasam be emailam befrest
بازم سلام اقا سینا.لتف کن یک نگاه به زیر پات بنداز و به سوال من کوچولو جواب بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اينكه سركاريه
بازم من .خدا نکنه ادم گیر من بیاد.میبینی چه ادم گیریم.(اخه دوستت دارم).همونتور که گفتم من و داییم کوه نوردیم.واسه همین من به اون تاکی واکی نیاز دارم.اگه نقششو واسم به emailam بفرستی یک دونیا ممنون میشم.در ضمن من مبتدی هستم ولی به الکترونیک خیلی الاقه دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این بی سیم شمارو میشه رو امواجش کد گذاری کرد تا گیر polic نیفتی.اگه میشه که میدونم میشه و از دست شما هر کاری بر میاد لطف کنید و نقشه ساخت اون هم واسم بفرستید.لطفا سری جواب بدید چون من خیلی اجله دارم.
اوهوم-- بچه ها یه مدار کاملا ساده میخوام مدار چشمک زن لامپ من 3 دبیرستانممممم مرا کمک بنمایید:blush:
لطفا اگه کسی یک مدار درمورد یک تاکی واکی با برد زیاد داره-که با امواج پلیس تداخل نداره بذاره.من خیلی به این نیاز دارم.ممنون:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :blink:
مدار پاور كامپيوتر ميخوام
اي بابا
اگه قرار بود مداري دركار باشه كه تا حالا حداقل جواب يك نفر رو داده بودند
[QUOTE=amirbani;859823]مدار پاور كامپيوتر ميخوام[
اینم یه پاور atx با توضیحاتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من چند تا نقشه واكي تاكي با برد بالا دارم كه رو باند 27 مگا هرتز كار ميكنن فقط مشكل اسكن كردنشون هست چون من اسكنر ندارم اگه كسي خواست اين ايدي رو اد كنه تا كمكش كنم
milad_homerboy
در ضمن دوستان من نقشه يه مدار خيلي ساده رو ميخوام كه بتونه تو يه زمان مناسب يه جرقه كوچيك ايجاد كنه
سلام
من مداری میخواستم که صدا رو به طور اتوماتیک در یک سطح نگه داره یعنی با کم شدن صدا ی خروجی خودش صدا رو زیاد کنه وبا زیاد شدن صدای خروجی صدا رو کم کنه
باتشکر
سلام
من مداری میخواستم که صدا رو به طور اتوماتیک در یک سطح نگه داره یعنی با کم شدن صدا ی خروجی خودش صدا رو زیاد کنه وبا زیاد شدن صدای خروجی صدا رو کم کنه
باتشکر:cool:
چرا انقدر خودت واذیت میکنی برو تاکی واکی برد بالا بخر دونه ای 50000 تومان با برد 2 الی 5 کیلومترنقل قول:
اي بابا اگه من ميخواستم كه بخرم كه اينجا نميومدم:angry: يعني بين شما يك ادم بامعرفت پيدا نميشه :ohno:درضمن با تشكر از شما دوست عزيز كه به من جواب دادي راستي اگه ميشه نقشه اون تاكي واكي رو واسم بذار تو سايت:laughing:
امکان بودن چنین مداری هست ولی من به شخصه جایی ندیدم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
آقا من قبلا که با آیسی ضبط صدا کار می کردم یه همچین آیسی ای تو دیتا شیت isd25120 دیده بودم درست خاطرم نیست ولی فکر کنم همین کار را می کرد. اگه اشتباه نکنم mc34119 بودش.
میشه در موردش بیشتر توضیح بدین یا اگه مقاله یا سایتی در مورد این ایسی دارید به من معرفی کنیدنقل قول:
راستی این مدارو آماده جایی ندارن یا نمیشه از ظبط یا وسیله دیگه ای در اورد
با تشکر
واقعا ارزش شو نداره چون یکی از دوستان ما ااین کارو کرد ولی موفق نشد چون تومدار با برد بالا کرستال یا سلفهایی وجود داره که خیلی کم یابه واین مداره خیلی حساسه با کوچکترین اشتباه یا برد مدارتون میاد پایین یا با دومین دستگاه مچ نمیشهنقل قول:
این مداراتی که شما میتونین بسازین انا لوگه ولی این تاکی واکی ها دیجیاله اینم یه عکس ازش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم میگم واقعا ارزش شو نداره
اقا خيلي دستت درد نكنه.راستشو بخاي حرفت قانعم كرد.هالا اين تاكي واكي ها رو كجا ميشه خرييد:ohno:
میتونی تو گوگل سرچ کنی واکی تاکی بعد بقیه ش معلومهنقل قول:
سلام دوستان عزیز
من یه مدار نسبتا ساده ولی کاربردی آنالوگ میخوام کهبشه ساخت در ضمن نکته ای که هست اینه که محاسبات و تحلیل ریاضیشم احتیاجه!
دانشجوی مکانیکم پروژه درس مبانی برقه 2 ئه! گفته یه مدارو بسازید بعد محاسباتشم انجام بدید یا با پی اسپایس ! ( همین بودیگه ؟) تحلیل کنید .
ممنون می شم اگه کتابی سایتی لینکی معرفی کنید یا که بگذارید.
مرسی
من نقشه ساخت يجور انتن رو ميخواهم.يكي واسه tv ويكي واسه راديو جيبي.البته يك انتن عالي
سلام دوست عزیز
اول جاداره که از زحماتت برای پاسخ به سوال ها و سعی در رفع مشکلات دوستان تشکر کنم.
چند روزی که دنبال نحوهی کار میکروفون های خازنی و ساختمان داخلی این میکروفون هام یه اطلا عاتی دستگیرم شده اما خیلی کامل نیستن اگه لطف کنی راهنمایی کنی ممنون میشم.
سلام
من نیاز به یه مدار دارم که.....
از دو قسمت تشکیل میشه.
به صورت بی سیم به هم متصل میشه. ( مثل تاکی واکی )
اما روی یکی از مدار ها 7 تا دکمه هست و با زدن هر کدوم از اونها باید کیت شماره 2 ( قسمت دوم ) همون عمل رو انجام بده.
مثلا اگه یک کلید روی برد اول زده بشه ، Led مخصوص همون کلید روی کیت دوم روشن بشه.
در ضمن ، این دکمه ها باید بصورت فشاری باشه و تا وقتی که دکمه درحالت فشار هست باید اون لامپ روشن باشه و در صورتی که جریانی که از دکمه میگذره قطع بشه اون لامپ هم روی برد دوم قطع بشه.
راستی ، ممکنه چند تا از این دکمه ها همزمان فشار داده بشه ، از این نظر هم مشکلی نداشته باشه لطفا!
من خودم خیلی از الکترونیک سر رشته ندارم ، لطفا مدارش رو برام طراحی کنید. و تصویر برد رو برام بزارید. به همراه قطعات مورد نیاز مثل آی سی و خازن و ... .
در ضمن ، میخوام هر دو مدار فرستنده و گیرنده با ولتاژ حداکثر 3 ولت کار کنه. بردش هم حدود 1 متر بسه. ( حالا هر چی بیشتر بهتر! )
لطف کنید و راهنمایی ام کنید.