سلام
1- فعلا من لینکی ندیدم.
2-بله. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
1- فعلا من لینکی ندیدم.
2-بله. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
behavior blocker باعث میشه که برنامه توی سندباکس اجرا بشه و از کارایی HIPS کم میکنه.درسته؟نقل قول:
خود شما چی پیشنهاد میدید کلا bb رو خاموش کنم ؟
بله در اصل BB به طور اتوماتیک سوالاتی که از شما پرسیده میشد رو بلاک میکنه(برای برنامه هایی که در لیست سفید کمودو نیستند)نقل قول:
نمونه ای از قعالیت BB رو میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید
خب این ذیگه بستگی به خود شما داره مثلا من دوست دارم از خودم سوال پرسیده بشه و تصمیم بگیرم پس BB رو خاموش کردم ولی به هر حال امنیت شما با BB فعال بیشتر میشه به خصوص اگر چند نفر از سیستم شما استفاده میکنند
سلام خدمت دوستان، این نسخه فایروال کمدو چند مگه؟ آخه از تو سایت خود کمدو آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی و فایروال همشون 127.15 مگ هستند.
از چند تا سایت دیگه همن امتحان کردم، هر کدوم یه حجمی داشتن.(یکی 94 و یکی 48 مگ)
اگه یه لینک درست 64 بیتی بدین ممنون میشم
یه سوال دیگه هم داشتم، بهتره از کمدو اینترنت سکوریتی استفاده کنم یا آنتی ویروس مایکروسافت و فایروال کمدو؟
سلامنقل قول:
نسخه 6 حجمش 127 مگ هست. مستقیم از سرورهای کومودو دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه اینترنت سکیوریتی خوبه. آنتی مایکروسافت را بیخیال بشی به نظرم بهتره. به نظر من هیچ دلیلی وجود نداره که بخواهید از آنتی ویروس مایکروسافت استفاده بکنید.
سلام
این لینکی که گذاشتید هم برا 32 بیتی هست و هم 64 بیتی؟
من برا ورژن 6 از سایت سافت 98 رفتم دانلود کنم دو لینک مجزا برا 32 بیت و 64 بیت گذاشته بود هر دو لینک هم از سایت خود کومودو بود این جریانش چطوری هست؟
سلامنقل قول:
اون لینکی که من قرار دادم فول هست و مربوط به پلتفرومهای 32 و 64 بیتی.
سلام یک سوال ایا انتی ویروس کمودو مثل کویک هل و نود 32 وقتی لپتاپ دزدیده شه امکانی واسه پیدا کردن لپتاپ هست مثلا ip طرف رو بگه یا همیچین چیزی؟
سلامنقل قول:
نه، نداره.
ایا نرم افزار رایگانی میشناسین که این کارو انجام بدهنقل قول:
سلام
فعلا چیزی مد نظرم نیست. یک کم هم باهاش آشنا نیستم. اونوقت IP را به سرور خاصی میفرسته؟ اینجور نرم افزارها احتمالا باید خریداری بشن. تا پشتیبانی هم بشید.
راستی من نسخه 6 رو دان کردم برای اپدیت 92 مگ دان کرد و هنوز 42 درصد رفته
دوستان؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان لطفا یکی کمکم کنه من نسخه 6 رو دانلود و اپدیت کردم حالا میخوام پاکش کنم و یک هفته دیگه نصبش کنم و نمیخوام دوباره 100 مگ اپدیتش کنم چجوری این اپدیتی که کردم رو ذخیره کنم و یک هفته دیگه ازش استفاده کنم مرسی
آموزش اپدیت آفلاین کومودو 6:n16:نقل قول:
سلام
نسخه فاینال 6 با win 8 64 bit سازگاری کامل داره؟
نقل قول:
با سلام
دوستان کسی توضیحی برای سئوالات ما نداره
با تشکر
سلامنقل قول:
وقتی کل دیتابیس دانلود بشه درصد را 50 درصد نشون میده. 50 در صد بقیه رو میره روی نصب و آماده سازی برای استفاده. یعنی واسه شما فقط 8 درصد دیگه مونده تا دیتابیس کامل دانلود بشه.
سلامنقل قول:
به نظر من همون کومودو اینترنت سکیوریتی خوبه.
پیکربندی کومودو را بزار روی پرواکتیو، اوضات بهتر میشه.
سلامنقل قول:
1-فایل نصب برنامه را از در پوشه اشتراکی کپی کنید و وارد کیوسک بشید و فایل را بردارید و بعد نصبش کنید.
2-هر چیزی در محیط کیوسک دانلود بشه ، وارد سیستم اصلی نمیشه. شما فقط یک راه پیشفرض دارید برای اینکه اون فایلهای دانلود شده را به ویندوز اصلی انتقال بدهید و اون راه پوشه اشتراکی است.
3-بله، هر برنامه ای را در محیط سندباکس اجرا کنید در محیط مجازی اجرا میشه. اصلا وقتی کیوسک اجرا شده باهش همه چیز مجازیه. یعنی روی سیستم اصلیتون نیست.
4- یا باید ریستارت بکنید سیستم را یا از ابزار پاکسازی سندباکس استفاده بکنید.
5-شما مثل اینکه متوجه نشدید. وقتی سندباکس اجرا میشه. هر چیز دیگری ، فایل ، برنامه ، فرایند ، پروسه دیگری که نیاز به اجرا داشته باشه در همون حالت مجازی شده Virtual اجرا میشه. حتی پروسه های ویندوز و کومودو.
دوستان اگه ممکنه آپدیت آفلاین کمدو اینترنت سکوریتی رو هم بذارید(امشب میخوام بدانلودمش هم خودشو هم آپدیتشو)
سلامنقل قول:
فایل آپدیت آفلاین فعلا در دسترس نیست. فعلا باید برای بار اول کومودو را آنلاین آپدیت بکنید.
بهشون گفتم. گفتن بزودی...
نقل قول:
سلام مرسی. اینرنت سکوریتی رو دانلود کردم و اون آنتی ویروس و فایروال رو هم پاک کردم. و کاری که گفتید رو انجام دادم. و دوباره تست گرفتم . ایندفعه رتبه 320 از 340 داد.
علی جان ممنون بابت جواب
ولی عکس زیر رو ببینید من در محیط کیوسک wirar رو دانلود کردم مستقیما در سیستم اصلی ذخیره شده
یعنی کافیه ما یه بار کیوسک رو اجرا کنیم تا همه چیز توی محیط سند باکس اجرا بشه . حالا اگه از کیوسک خارج بشیم پروسه ها از سند باکس خارج نمیشن تا وقتی که reset sandbox رو بزنیم درسته ؟نقل قول:
شما مثل اینکه متوجه نشدید. وقتی سندباکس اجرا میشه. هر چیز دیگری ، فایل ، برنامه ، فرایند ، پروسه دیگری که نیاز به اجرا داشته باشه در همون حالت مجازی شده Virtual اجرا میشه. حتی پروسه های ویندوز و کومودو
با تشکر
سلام دوستان.من هم نسخه 6 رو بلاخره نصب کردم.تا اینجای کار که راضی بودم.البته توی نسخه 5 به راحتی میتونستم کنترل داشته باشم روی برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن منظورم همون تب اولیه که اسمش یادم رفت.ولی الان توی نسخه 6 نمیدونم چجوری به اون دسترسی داشته باشم تا بتونم برنامه هایی که اجازه وصل شدن رو بهشون دادم ببینم.از دوستان میخام یکم راهنمایی کنن.فکر میکنم این نسخه 6 جا برای بحث داشته باشه.باید بهمدیگه کمک کنیم تا سریعتر بهش عادت کنیم.من که فکر میکنم بهتر شده.
دوستان کمدو رو نصبیدم(نسخه اینترنت سکوریتی پرمیوم)، IDM رو که اجرا کردم idm.exe رو حذف کرده، چه باید کرد؟
در ضمن دیتابیس کومودو رو دانلود کردم(BASE_END_USER_v14618.cav)، از توی نرم افزار که میزنم import virus database هیچ اتفاقی نمیافته، یه راهی بدین که دیگه من 100 مگ دانلود نکنم.
منم مشگل شما رو داشتم این کارو انجام بدید اول انتی ویروس و فاروال و کلا کمودو رو غیر فعال کنید بعد idm رو نصب کنید بعد برید تو کمودو این تنضیمات رو انجام بدیدنقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سایت comodo تبلیغ خاصی برای نسخه 6 نداره و حتی در صفحه اصلیش صحبت از internet security 2012 میشه .. کلا سایتش خیلی به روز نیست انگار و یادش رفته تو دنیای امروزی تبلیقات خیلی مهمه .
سلامنقل قول:
خب، الان وضع خوبه. دلیل اینکه 320 شد اینه که BB فعاله و اتوسندباکس روی partially limited هست.
اتو سندباکس را بزار روی Limited یا بالاتر..... فقط روی Partially Limited نباشه.
سلامنقل قول:
1- نه دیگه، الان شما عکسی که قرار دادید سیستم اصلیت نیست ؛ توی محیط کیوسک هست(فرض کن کیوسک یک ویندوز مجازی هست). کی میگه فایل توی سیستم اصلیت ذخیره شده؟!! از کیوسک خارج شو و برو به همون مسیر و ببین فایلwirar را که دانلود کردی میبینی؟ خــیــر
راهش هم اینه که از طریق پوشه اشتراکی این فایل را به سیستم اصلیت انتقال بدهی. قبلش هم اگر پاکسازی سندباکس را اجرا کنی. این فایل پاک میشه میره.
2-من عرض کردم که وقتی کیوسک اجرا شد، اونوقت هر فایل و برنامه ای که اجرا میکنید کلا مجازی سازی میشه، بعلاوه همه پروسه ها و فرایندهای موردنیاز اون برنامه. حتی فایلهای سیستمی ویندوز.
1- از طریق KillSwitch و سربرک Network.نقل قول:
2-به برنامه هایی که اجازه دادید هم قسمت فایروال، برو به بخش قوانین برنامه ها. Application Rules
سوال اول را که دوستمون پاسخ دادند، اضافه اینکه شما برای رجیستر کردن IDM از کرک و پچ استفاده کردید.... بنابراین خودتون دستی توی کومودو باید IDM را بزارید در لیست فایل های امن، تا مشکلی نداشته باشید.نقل قول:
2- فایل دیتابیس را از کجا دانلود کردید؟!
اگر از طریق CIS بوده که الان کومودوی شما آپدیته..... فقط میتونید این فایل را کپی داشته باشید برای روز مبادا به درد میخوره. هفته ای یک بکاپ ازش میتونید بگیرید. البته اگر برای سیستمهای دیگه نیاز دارید میتونید ازش استفاده بکنید.....
سلام بچه ها من ورژن 5.12 رو دارم به نظرتون به 6 ارتقا بدم
.
.
لطفا لینک دانلود ورژن 6 با لینک آپدیت آفلاین رو هم قرار بدین برای ویندوز 7 64 bit
سلام دوستان من کومودو ورژن ۵ام رو به ورژن شش ارتقا دادم ولی باعث شد که کلا نت ورکم فطع بشه و دسترسی به شبکه محلی و اینترنت رو از دست بدم، ولی وقتی کلا پاکش میکنم دوباره دسترسیم درست میشه. میشه راهنمایی کنید چه کار باید بکنم؟ ممکنه به این دلیلی باشه که ورژن ۶ رو روی ورژن ۵ آپگرید کردم؟ ممنونم از راهنماییتون
سلامنقل قول:
نسخه 5 و 6 تغییراتشون زیاد بوده. اصلا توصیه نمیشه که آپگریت کنید.
حتما ابتدا نسخه 5 را پاک کنید و بعد نسخه 6 را نصب کنید.
سلام دوستان. من یه مشکلی با آپدیت کردن کومودو در محل کار دارم ، اون هم اینه که و شرکت برای شبکه کردن و استفاده از یه نرم افزاری خاص، اومدن یه dns برای سرورشون گذاشتن. به همین دلیل نمیشه کومودو رو آنلاین آپدیت کرد.
میدونم میشه از آپدیت آفلاین استفاده کرد ولی یه مشکل دیگه هست. زیاد فلش به کامپیوترها میزنن،به همین خاطر آپدیت آفلاین زیاد خوب جواب نمیده،و با اینکه تنظیمات رو از همین تاپیک انجام دادم ولی باز هم سیس ویروسی شده. دنبال اهکار میگردم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنین منو. بازهم ممنون
سلامنقل قول:
شما باید این کارو بکنید:
ابتدا روی سیستم محل کارتون. برنامه های مورد نیازتون را نصب بکنید و اجراشون بکنید و همه را درلیست فایل/برنامه های امن کومودو قرار بدهید.
بعد اتوسندباکس کومودو را فعال بکنید و بزاریدش روی Block
حالا هر کی هر چندتا فلش دوست داره به سیستم وصل کنه. اگه اتوسندباکس خاموشه. واسه +D اینو انتخاب کن: هیچ پیغامی نشان نده، همه را مسدود کن
هر وقت هم مشکلی پیدا کردی که فکر میکنی از کومودو هست، برو به قسمت گزارشها و وقایع دیفنس را بررسی کن ببین چی را مسدود کرده.
با این کار اصلا نیازی به آپدیت هم نداری.
من خودم توی اداره روی چند تا سیستم ( البته سیستم خودم نه- واسه کاربرای دیگه) این کارو کردم. هیچ مشکلی از لحاظ ویروس ندارند. کومودو هم سالی یکبار آپدیت نمیشه.
روی کومودو هم میتونید پسورد بزارید تا معاندین تنظیمات را تغییر ندهند
حالا سیستم را بده دست یک کاربر ناوارد، هر چی هم فلش دوست داری بزن به سیستم.........:n24:
سیستم محل کاره دیگه. روزی 700 تا برنامه که نصب نمیکنی.
ممنون از جوابتون. ولی مشکل من اینه که رو سیسم اطلاعات خیلی حساسی هست،نمیخوام خود سیستم ویروسی بشه. همین چند روز پیش دیدم یه سر از اطلاعات به صورت هیدن رو فلش کپی شده.شانس آوردم فلش مال خودم بود.وگرنه کارم .......
خب شما سیستمت ویروسیه. اول پاکسازیش بکن. ( از CCE پرتابل استفاده بکن)نقل قول:
بعد اون کارهایی که گفتم را انجام بده.
اینها را گفتم که دیگه سیستم محل کارت ویروسی نشه.
با اون راهی که جلو پات گذاشتم خیالت بابت آلودگی سیستم راحت میشه. این روش از استفاده هزارتا آنتی ویروس اپدیت شده بهتر عمل میکنه و واقعا 99 درصد امنیت واقعی داری.