کسی نیست به ما کمک کنه ؟؟؟؟؟؟!
Printable View
کسی نیست به ما کمک کنه ؟؟؟؟؟؟!
کسی نیست به ما کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟!نقل قول:
لانچر رو اجرا نکن فایل MOHW.exe رو اجرا کننقل قول:
شما صفحات قبلی رو بخون فکر کنم کسی همچین مشکلی داشته باشه..ببین چیکار کرده درست شده...نقل قول:
کسی نیست به ما کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟!
صفحات تاپیک زیر رو هم بخون :::
/forum.bazi center.com/thread69737/
سلام.
دوستان من همون اول بازی گیر کردم.
اونجایی که باید تمرین تیراندازی کنیم، هرچی به اهداف شلیک می کنم مرحله تموم نمیشه.
چیکار باید بکنم؟
دقیق یادم نیست ولی فک کنم
اونجا چند تیکه هست
فک کنم اونجایی گیر کردی که باید به پایه ها شلیک کنی پایه هدف هارو بزن
یا یه نارنجک بنداز
این فایل نصب بود ولی کمکی نکرد:sq_3:نقل قول:
نقل قول:
اصلا نارنجک ندارم که:sq_3:
بچه ها یه سوال نسخه بلک باکس این بازی آپدیت 1 که برای این بازی اومد داره یا نه؟
من الان رفتم اون مرحله رو دوباره بازی کردم چیزی نداره والانقل قول:
اولش اسلحه به صورت مسلسل هست که به هدف شلیک میکنی بعدش شما v رو بزن تا اصلحه بصورت تک تیر بشه پشت سرش کلیک راست کن تا اسلحه بره روی زوم بهد از اونم دکمه وصط موس رو بزن تا بره رو دوربین اونوقت شما هدف رو بزنی درست میشه
بعد اونم باید برای 3 تا هدف که کنار هم هستن نارنجک بندازی ( بهت میده ) و میای اینور از اون مرده که جلوی در وایساده با دکمه e مهمات میگیری و ادامه بازی
برو حالشو ببر خیلی بازی قشنگیه
در حل مشکل شما عاجزیم والا:31:نقل قول:
خب یه نسخه دیگه از بازیو امتحان کن
:sq_2:باشه مرسی داداشنقل قول:
باز عاجزانه میخوام اگه کسی میدونه کمک کنه
شما سوالات مربوط به بازی رو اینجا بپرس ::نقل قول:
:sq_2:باشه مرسی داداش
باز عاجزانه میخوام اگه کسی میدونه کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مشکل تو نصبش دارمنقل قول:
به نظرم باید اینجا بپرسم دیگه
دوستان یه خبر که نمیدونم شنیدین یا نه
اهنگساز مدال رامین جوادی ابر اهنگساز ایرانی هستش که اهنگسازی فیلمی مثل فرار از زندان رو هم انجام داده
خدایی موسیقی بعضی مراحلش ادمو میبره تو بازی
دوستان من رسیدم به اون مرحله ای ک ه باید اون یارو faraz رو بگیری تا یه ذره دنبالش میکنم یهو از بازی میاد بیرون؟
دوستان چیکار کنم ....... لطفا کمکم کنید...ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
هیچ فرقی نداره که لانچر رو اجرا کنم یا فایل MOHW.exe رو ، نتیجه یکیه یعنی هیچ اتفاقی نمیفته !!!!
آخرین کرک رو بریز بعد همون مرحله رو از اول برونقل قول:
سلام دوستان . . .
هرچی گشتم تو تاپیک به جایی نرسیدم و خسته شدم!
اولش که بازی رو نصب کردم بدون نصب آپدیت بازی کرکش رو کپی کردم و راحت اجرا شد
ولی یکم که جلوتر رفتم از بازی میپرید بیرون
فکر کردم شاید به خاطر کپی نکردن آپدیت باشه
ولی وقتی کپی کردم و کرک رو هم دوباره ریختم توش ایندفعه بازی اصلا نیومد بالا
حالا نمیدونم مشکل از کجاس
مشکلش از آپدیته یا کرک؟
کدوم کرک رو باید بریزم؟
مرسی میشم اگه راهنمایی کنید
فک کنم مشکل از اپدیت باشه چون اگه از کرک بود بازی از اول نمیومد بالانقل قول:
من بدون اپدیت دارم بازی میکنم مشکلی هم نداشته
سلام
این اپدیت هایی که تو صفحه اول هستن برای نسخه Black box هم میشه ازشون استفاده کرد ؟
راستی من یه مشکلی دارم اونم اینکه احساس میکنم بعضی وقتها تیر به دمشن برخورد نمیکنه ! نشونه گیری درسته ها ولی وقتی حتی از فاصله نزدیک سر طرف رو نشونه میگیرم و میزنم فرار میکنه و سنگر میگیره ! میخوام بدونم خود بازی اینجوری طراحی شده یا مشکل از من هست ؟
سلام به دوستای گلم ...
من این بازی رو با کرک 3DM می رفتم ( یعنی کلا یه مرحله رفتم . ) و مشکل خاصی نداشتم ولی Loading ها یه ذره طول می کشید ( خیلی غیر عادی نبود ولی خب حدود 1 دقیقه طول می کشید ... )
بعد توی مرحله دوم که باید اون درها رو Breach کنیم و بریزیم تو ، در دوم هنگ می کرد و ...
امروز کرک (Fair Light ( FLT رو ریختم و وارد بازی شدم ... سرعت بازی 10 برابر بهتر شده بود ... Loading ها در حد 5 ثانیه رد می شه و خیلی خوب شده بود بازی !
کلی خوشحال شدم و گفتم لابد اون مرحله رو هم رد می کنه ولی دوباره همون جا هنگ کرد ! مرحله رو از اول شروع کردم و باز هم همون جا گیر کرد ....
Origin هم نصب و Login شدست ... درایور ها هم آپدیته ... ( نکات بدیهی رو خودم می دونم خواهشا تکرار نکنید مثل DX و VC Redist و ... )
فقط می خوام بدونم دوستان دیگه هم این مشکل رو دارند >؟ جزو Change Log ِ آپدیت اول این مورد هست >؟ ( بعید می دونم که این مشکل واسه خود بازی باشه که بخواد با آپدیت رفع بشه ... )
ممنون ....
نقل قول:
فقط و فقط تنها راه حلش این هست که سیو بازی رو بگیری و از مرحله بعدش بری و بیخیال ادامه اون مرحله بشی..
منم هر کاری کردم و هر کرکی امتحان کردم و همه ی اون کارها رو هم کردم ولی مرحله دبی رو نتوسنم بازی کنم و کرش میکرد...در کل هر کسی تو یه مرحله مشکل براش ایجاد میشه...
سیو بازی هم چندین صفحه قبل خودم گذاشتم...
ممنون.نقل قول:
آخه اینجوری که لذت بازی از بین می ره ! هی بخوای بزنی مرحله بعد ...
چند بار تا حالا شده که بزنین مرحله بعد ؟
سلام خسته نباشید
من این بازیو تازه نصب کردم
نصبش تموم شده و وقتی میزنم که بالا بیاد ارور میاد
این ارور رو میده
میشه یه راهنمایی به من بکنید ممنون میشم
فقط یکبار...اونم مرحله دبی که کرش میکرد...نقل قول:
چند بار تا حالا شده که بزنین مرحله بعد ؟
کلا هر کسی تو یه مرحله براش مشکل کرش یا هنگ کردن پیش میاد ..
سلام دوستان
من نسخه 4 تا دی وی دی بازی رو خریدم ولی وقتی همه فایل ها رو از حالت فشرده خارج کردم هیچ فایل نصبی به نام inestall یا setup توش نیست
چطوری باید بازی رو نصب کنم ؟!
احتمالا نیازی به نصب بازی نیست ... کرک رو کپی کن و وارد بازی شو .نقل قول:
سلام.
مرحله سومه فکر کنم دنبال ماشینه میریم . آخر مرحله که مولایل یارو رو برمیدارم و میرم طرف ماشین خودم صفحه سیاه میشه بعد صدای چند نفر میاد بعد همونجوری میمونه دیگه هیچی نمیاد. با CTRL+ALT+DELET بازی رو بستم. کرکم از روی خود سی دی ریختم نمیدونم چیه. یه پوشه آپدیتم بود اونم ریختم!!!
کسی نمیتونه مشکل منو حل کنه؟نقل قول:
بازی رو دستم موند:n03:
استیم رو نصب کن ..... ویندوزت رو آپدیت کن .... کارت گرافیکت رو آپدیت کن .... کرک رو دوباره بریز اجرا میشه ....نقل قول:
اقا منم به مشکل خوردم
توی مرحله ای هستم که توی روز دنبال یه یارو می افتی ولی خب تا اخراش رفتم اخرش توی اون ساختمون گرده در رو میشکنم و بعدش با دو تا از رفیقام سوار ماشین میشم فرار میکنم و بعدش صفحه سیاه میشه و دیگه چیزی نمیاد زیادم وایسادم ولی نشد
اگه میشه با کرکی چیزی حلش کرد لطف کنین بگین اگرم نه یه سیو بذارین من بتونم تا اخرش برم
و یه سوال دیگه!!!!! اگه کرک جدید بریزم باید از اول شروع کنم یا سیو ها سرجاشه؟؟؟
ویرایش ::: دوستان من مشکلم حل شد مرسی دیگه لازم نیست چیزی بذارین
ببخشید
ویندوز 8 من آپدیت بودنقل قول:
کارت گرافیکم هم آپدیت بود
ولی استیم رو امتحان نکردم رو ویندوز 8
تو ویندوز 7 استیم هم امتحان کردم ولی باز اجرا نشد
ولی ویندوز 7 آپدیت نبود
ویندوز 8 دوباره نصب کردم استیم رو امتحان میکنم
ممنون
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم الانم مرحله پنجم ولی تو مرحله 5 گیر میکنه همین که میره تو بازی یکم از بازی میره این اررو رو میده!!
فک کنم ارور دایریکت باشه ولی گرافیک بازی هم اوردم پایین بعد رفتم تو بازی باز گیر کرد
مشکل چیه لطفا کمکم کنین اگه عکس واضح نیست لینکشو برین کاملا واضح میشه
درایور گرافیکتون رو آپدیت کردید ؟؟؟ !!!!نقل قول:
نه اپدیت نکردم حدود 3 ماهی میشهنقل قول:
مدلش ATI RADEON HD 5570 2GIG
ولی موندم اروری که داده میگه کارت گرافیک شما نمیتونه بیشتر از 500mb رو ساپورت کنه بای اینکه 2 گیگ هم هست
من هرچی گشتم لینک ابدیتشو پیدا نکردم یا همون اخرین ورژن درایورش
ولی ممنون میشم بزارین دستتون درد نکنه
حدف شود............
سلامنقل قول:
دوست عزیز واسه کشتن اونایی که رو ساختمون هستن وقتی مرکز محور مختصات دوربین اسلحه رو بذاری رو سر طرف اگه ازش خیلی دور باشی،چون گلوله در فاصله طولانی قوس ور میداره،به هدف نمیخوره!
واسه همین باید یکی دو درجه پایین تر بذاری!
مثلا اگه اون درجه بندی محور ایکس و ایگرگ دوربین اسلحه تکتیرانداز رو در نظر بگیریم، تو تا الان وسط اون محور یعنی نقطه (0-0) رو روی سر طرف میگذاشتی!
ولی باید نقطه (2- . 0) رو روی سرش بذاری! یعنی نقطه ایکس صفر و ایگرگ منفی دو.
امیدوارم متوجه شده باشی!
سلام.بعدازنصب بازي ونرم افزار origin,وقتي ميخام بازي رواجراش كنم همش صفحه مربوط به origin مياد و product code ميخاد.رو دي وي دي هاي گيم هم كدي ننوشته.همه اين مشكل رو دارن؟بايد چيكار كنم تا بازي اجرا شه؟؟؟؟
سلام .
کل تاپیک رو خوندم و همه ی روش ها رو هم امتحان کردم ولی موقع بالا اومدن بازی توی صفحه سیاه کرش میکنه و باید close program رو بزنم . ویندوز من Home premium X64 هست .
Black ops2 رو راحت اجرا کردم ولی نمیدونم چرا این اجرا نمیشه !
موقع اجرای بازی اینترنت باید قطع باشه و بازی رو با Launcher اجرا کنیدنقل قول:
سلام.بعدازنصب بازي ونرم افزار origin,وقتي ميخام بازي رواجراش كنم همش صفحه مربوط به origin مياد و product code ميخاد.رو دي وي دي هاي گيم هم كدي ننوشته.همه اين مشكل رو دارن؟بايد چيكار كنم تا بازي اجرا شه؟؟؟؟