دوست عزیز onex مشکل وای فای داره که خود htc اومد بهش اعتراف کردنقل قول:
Printable View
دوست عزیز onex مشکل وای فای داره که خود htc اومد بهش اعتراف کردنقل قول:
آقا از كجا آنلاك گرفتي؟؟؟ من خانوادم كانادا هستند! اومده كه بگيرن واسم؟؟؟؟؟نقل قول:
تو استور کانادا می تونی آنلاک خریداری کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 10 روز دیگه به احتمال خیلی زیاد آیفون گیرشون نمیاد... فعلا تحویل سفارش ها 3 تا 4 هفته طول می کشه. خریدن با قرارداد هم نیازمند حساب و تعهد بانکی به پرداخت های ماهیانه است و هیچ راهی برای پیچوندن وجود نداره.نقل قول:
من انگلیس هستم ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی باز هم 3-4 هفته طول می کشه.نقل قول:
بسیار خوب که اعتراف کرد و دقیقاً همین کار رو باید میکرد. ولی چند تا سایت اومدن روش مانور دادن؟ چند جا به خاطرش بحث و جدل شد؟ چند تا فیلم مسخره کردن این مشکل توی یوتیوب منتشر شد؟ چند تا کنفرانس خبری از طرف htc برگزار شد؟نقل قول:
منظور من این بود که مشکلات این چنینی توی گوشیهای دیگه هـــیچ وقت به اندازه این مشکلاتی که واسه آیفون میتراشن سر و صدا نمیکنه و این نشون میده که آیفون با وجود داشتن مخالفهای سینه چاک !!! چقدر مهم هست.
مانورهای تبلیغاتی ضد اپل بجای تمرکز بر روی قابلیت ها و توانایی های خودی یا بزرگ کردن شاید کوچکترین مشکلات و مسایل پیرامون اپل و ارایه مطالبی بعضا خلاف واقع همه و همه نشاندهنده ی ابهت ، قدرت و بزرگی اپل هست ، چیزی که فکر می کنم کمتر کسی الان بهش اذعان نداره و افرادی هم به عمد یا غیرعمد با دلایل مختلف و بعضا نامشخص انکارش می کنن . این رو هم در نظر بگیرید که اگه اپل مشکلی داشته باشه قطعا در جهت رفعش بر میاد و از این لحاظ هم مسلما (مثل خیلی از فاکتورهای دیگش) پیشتاز سایرین هست .
استراليا هم انلاك ميدهنقل قول:
فكر كنم واستون به ايران هم پست كنند
قیمت مدل 16 گیگ..سه میلیون هشتصد تومن ناقابل...:24:
برای فروش هم آماده هست..
یکمی صبر کنی به همون قیمت دلاری از اینجا میتونی بگیری قیمتا خیلی فرق نداره واقعاً.نقل قول:
دوست من شما گفتی شرکتی اعتراف نکرده برای این من گفتم...مگه الان چند تا سایت روی مشکلات اپل مانور دادن؟ چند تا کلیپ برای این مشکلش ساختن؟؟؟نقل قول:
مشکل ترک توی سری گوشی های آرک سونی هم بود که کلی از سایتها روش مانور دادنو کلی ازش عکس پخش کردن یا همین وای وای one x یا مشکل داغ شدنش که براش اسم اجاق گازو ساختن!!!
چون اپل خودش سرو صدا راه میندازه مثل جریان دادگاه و شکایتش از سامسونگ که داد گاه های انگلیس آلمان هلند این ادعاشو رد کردنو قبول نکردن.
به ضرب المثل هست که واسه حفظ ادب انجمن ترجمه انگلیسیشو مینویسم: If you haven't peed yet, the night is long ...نقل قول:
قضیه داغ کردن آیپد هم اولش پست و تحلیل بود. بعدش رسید به کلیپهای تصویری نیمرو درست کردن...
در مثال هم مناقشه نیست. من اگه هرچی دیگه بگم شما یه نمونه دیگه واسش میارید. منظور اصلی کلام رو فراموش نکنید:
جمله آخرتون رو هم اصلاً متوجه نشدم. چه سر و صدایی؟ کی اپل واسه مشکلاتش سر و صدا به پا کرده؟ کی واسه دادگاه هاش حرفی جایی زده؟ اصلاً رد شدن ادعای اپل توی انگلیس و آلمان چه ربطی به سر و صدا داره؟نقل قول:
مشکلات این چنینی توی گوشیهای دیگه هـــیچ وقت به اندازه این مشکلاتی که واسه آیفون میتراشن سر و صدا نمیکنه و این نشون میده که آیفون با وجود داشتن مخالفهای سینه چاک !!! چقدر مهم هست.
قیمت تکنولوژی های نو مخصوصا محصولات اپل همیشه تو ایران کاذب هست. مخصوصا محصولاتی که تازه معرفی میشن تا ۳-۴ ماه قیمتشون نجومی هست بعد متعادل تر میشه
اینقدر که حتی خرید از دبی رو هم به صرفه نمی کنه
البته این بار با توجه به قیمت دلار چیزی نمیشه گفت.
فعلا ایفون ۵، 16gig تو بازار بین ۳.۵ تا ۴ تومن قیمت داره!!!
دوست من شما گفتی فقط واس اپل مانور میدن منم اون مثال ها رو زدم براتون منظورم این بود فقط واس اپل این قدر خورده نمیگیرن...نقل قول:
اونم در جواب اون حرفتون گفتم که گفتین فقط مشکلات اپلو براش اینقد سرو صدا راه میندازن همین...
نقل قول:
کاش میدونستم و سفارش میدادم چند روز پیش!! فکر کنم اون اولاش تحویلاش زودتر بوده....
قیمت 699 دلاره آخر یا 649؟؟
649 تکس هم میخوره میشه نزد۶۷۰۰یک
گمرکی نداره؟نقل قول:
این قیمت ۴ میلیون که میگید اصلا خیلی مسخرست.مسلم میشه یه جور ارزونتر گیر بیارید.
محض اطلاع قیمت آیفون ۵ مدل ۱۶ گیگ الان خود فروشگاه اپل میفروشه ۵۲۹ پوند انگلیس..که اینم بزودی میشه ۵۰۰ پوند مثل ایفون ۴ اس.
قیمت ۴ اس هم با اومدن ۵ رسید به ۴۵۰ پوند.
برای مقایسه گلکسی اس ۳ هم الان بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ پوند هست قیمتش.
اینا قیمت کامل و نقدی گوشی هست بدون کنتراکت و قرار داد که البته کمتر کسی اینجوری میخره اکثرا قراردادی میگیرن که هم یه جا اینقدر پول ندن هم مجبور نشن جدا پول سرویس سیم کارت بدن.
قراردادی هم قیمتها متغیره اما ۵ رو میشه گرفته ماهی ۴۱ پوند (قراد داد ۲ ساله) با sms و data و مکالمه هم نامحدود و گوشی مجانی.
۴ اس و گلسکسی اس ۳ کمابیش یه نرخ شدن الان قراردادی.یعنی حدود ماهی ۳۰ پوند (۲ ساله) همه چیز نامحدود و گوشی مجانی.
دقیقا نمدونمنقل قول:
۲ حالت داره یا میرین گمرک و ثابت می کنید که واسه کار شخصیه که چیزی نمیگیرن
یا اگه گمرک بگیرن یه مقدار خیلی کم تر نسبت یه همین کالاست که بصورت تجاری و برای فروش وارد بشه
ایتنا- ماجرا این است: آیفون 5 تنها یک روز پس از عرضه، -- شد!
آخرین دستگاه اپل با سرعتی باورنکردنی که رکوردی برای هکرهای سختافزاری و نرمافزاری این کمپانی محسوب میشود، توسط فردی به نام گرانت پاور جیلبریک شد.
خوب، خیلی هم طول نکشید. یعنی تقریبا کمتر از یک روز پس از عرضه عمومی آیفون ۵ نگذشت که یک نفر موفق شد جدیدترین دستگاه اپل را هم جیلبریک کند.
گرانت پاول، معروف به chpwn، عکسی از برنامه جیلبریک کننده Cydia را روی توئیتر خود گذاشت که در حال اجرا شدن بر روی آیفون ۵ بود.
او در پستش نوشت که این عکس کمتر از ۱۲ ساعت پس از آغاز عرضه رسمی آیفون ۵، گرفته شده است.
اپل روی آخرین آیفونش تغییرات بسیار رادیکالی اعمال کرده، اما به نظر میرسد که هنوز هیچ تمهیدی برای جلوگیری از جیلبریک کردن iOS6 در نظر گرفته نشده است.
اینکه یک نفر بفهمد چگونه میتوان یک دستگاه اپل را جیلبریک کرد خیلی تعجب آور نیست، اما وقتی فردی بتواند به این سرعت چنین کاری را انجام دهد، واقعا باور نکردنی است!
در واقع برای هکرهای اپلی که سختافزارها و نرمافزارهای این کمپانی را جیلبریک میکنند، جیلبریک کردن iOS6 آن هم در اولین روزی که اپل نسخه بتای مخصوص توسعه دهندگان را بست، یک رکورد قلمداد میشود.
البته همانطور که Gizmodo هم اشاره کرده، جیلبریک شدن آیفون ۵ توسط یک هکر حرفهای مسلما به این معنا نخواهد بود که بقیه کاربران هم میتوانند این کار را انجام دهند.
اما مثل این همه شما میتوانید آیفون ۵ را خیلی خیلی زودتر از آنچه تصور میکردید کرک کنید!
itna.ir
درود !
پس از عرضه آیفون 4 و آیفون 4اس شاهد زرد رنگ بودن صفحه نمایش بودیم، بسیاری از کاربران گلایه می کردند که چرا اینگونه است. هم اکنون نیز در روزهای اولیه عرضه آیفون 5 می باشیم، به تازگی کاربران تصاویر و گزارشاتی را مبنی بر زرد بودن صفحه نمایش آیفون 5 منتشر کرده اند. جالب است به تصویر زیر توجه کنید، در سمت چپ صفحه نمایش آیفون 4 قرار دارد و در سمت راست صفحه نمایش آیفون 5.
هم اینک Macrumers اعلام کرده است که آیفون 5 نیز از این قاعده مستثنی نیست، همانطور که نسل های قبل آیفون نیز با این موضوع درگیر بوده اند. نکته جالب دیگر اینجاست که این رنگ زرد تا چند روز آینده به صورت خودکار از بین خواهد رفت، این چند روز ممکن از بین 1 تا 2 هفته باشد. اگر هم اینطور نباشد اپل باید به فکر تعویض آیفون های خود باشد.
من واقعاً کشته مرده این تیترهای غیرمتعصبانه و منصفانه ایتنا هستم.نقل قول:
اجرا شدن صرف Cydia هرگز دلیلی بر جیلبریک موفق نیست. ممکنه واسه یه لحظه بوده باشه یا اصلاً هنگ کرده باشه. هر چیزی ممکنه. فقط یه عکسه، ویدیویی که نذاشته. اگه حتی جیلبریک Tethered هم بود باید عنوان میکرد. کاملاً مشخصه که این تیتر خبری مغرضانه و به دور از انصاف هست. همین خبرهای ناجوانمردانه هست که باعث میشه ذهنیت خیلی از ایرانیها نسبت به اپل اینقدر بد باشه. براشون متأسفم.
کاملا مشخصه قسمت های آلومینیومی مقاومت پایینی داره و سریع خش میفته.
به نظرم بدنه ی 4s بهتر بود.
تا اونجا که من فهمیدم نمیشه سیم کارت mini و micro رو به خاطر بزرگتر بودن ضخامت به nano (سیم کارت iphone 5) تبدیل کرد
ولی تو این سایت زده که میشه و راه حلش رو هم گفته.
دوستان یک چک بکنید ببیند جریان چیه.
شایعات زیادی مبنی بر جیلبریک شدن آیفون 5 پخش شد درست فردای روزی که آیفون 5 عرضه شد! اما من نتونستم که به یک سری افراد ثابت کنم که عزیز من ! یک عکس که ممکنه اصلا دروغ باشه دلیل نمیشه که بخوایم امنیت آیفون رو زیر سوال ببریم، و شروع کنیم بدگویی از اپل در صورتی که هیچ اطلاعاتی نسبت به اون نداریم! تنها چیزی که می دونیم یک عکس هست که صفحه آیفون 5 رو نشون می ده که آیکون سیدیا هم توش هست !!نقل قول:
من از همین الان می تونم بگم که جیلبریک آنتدر iOS 6 به این زودی ها به دست ما نمی رسه ! به هیچیک از شایعات هم نباید توجه کرد، اشتباه ما تو همینه که یکسری عکس می بینیم و باور می کنیم! به بیانی ساده، زود باوری تو خون ما ایرانی ها هست.
اگر یادتون باشه قبل از عرضه New iPad شایعه ای به اسم iBoard پخش شده بود که یک چیز عجیب 17" بود و جالب این بود که جوری طراحی شده بود که تو دست استیو جابز بود !!! من وقتی این عکس رو دیدم خندم گرفت ... نمی دونم آخه چی به ذهن این مردم می رسه که یه همچین کارایی می کنن !!!
این مطلب رو یکی از دوستان تو چند صفحه قبل گذاشته بودنقل قول:
هنوز معلوم نیست که بشه همچین کاری کرد ولی به نظرم من مشکل ظخامت نیست بلکه اندازه قسمت فلزی سیم کارت هست.
نقل قول:فلش بک به گذشته:نقل قول:
اون زمان هم که آیفون 4 با بدنه شیشه ای اومده بود همه تا تونستن ازش بد گفتن. به گفته یکی از دوستان میگفتن تا گوشیتونو بیمه نکردین و قاب براش گذاشتین اصلا بیرون نبریدش! ولی الان میگن اون بدنه شیشه ای خیلی بهتر از این آلومینیوم بود.
حالا هم همینه. آیفون بعدی هم که بیاد همینه...
نقل قول:مشکلی نیست. میشه با برش این کارو انجام داد. قسمت های فلزی هم که بریده بشه مسئله خاصی پیش نمیاد. چون مهم مرکز اون چیپه هست.نقل قول:
من دیشب یه سیم کارت معمولی رو تست کردم، هیچ مشکلی وجود نداره و با بریدن از روی راهنماهایی که هست به راحتی در گوشی کار می کنه.نقل قول:
نقل قول:
كجاي كاري جواد جان !! بچه هاي PT دارن با ايرانسل صحبت ميكنند . چند روزم هست كه داره توي ايران خريد و فروش ميشه !
آرمان جان مشکل وایفای نداری؟
تو خود اپل دیکاشن هم یک همچین چیزی هست
این موضوع جدید مثل قبلی ها نیست! بله آیفون قبلی شکننده بود،منم همیشه گفتم،آدم اسمارت فون نمیخره باهاش بره جنگ!تمام اسمارت فون ها (به جز موتو) شکننده اند،اگر در جهت درستی بهشون ضربه وارد شهنقل قول:
اما ریسپانس فیل شیلر به این موضوع جدید
اصلا... اتفاقا وایفای بسیار بهتر از قبل هم هست. این تاپیک در اپل هم چیز خاصی نیست 600 پاسخ بسیار کمه برای یه اپیدمی، اگه مسئله مهمی بود الان باید منتظر چند ده هزار پاسخ بودیم. چند نفر در اون تاپیک که بسیار واضحه مشکل از روتر وایفایشونه.نقل قول:
منم همین فکرو کردم.نقل قول:
توی خط تولید با تعداد بالا حتی امکان داره که چند دستگاه خراب باشه، اونا رو هم مرجوع میکنن
مثل اینکه تبلیغات ضد اپل حالا حالاها تمومی نداره.
این بار Motorola توی تویتر خودش به مشکلات نقشه جدید iOS اشاره کرده.
(ببخشید مثل اینکه پست تکراری هست)
iPhone 5
وقتی فلیپ شیلر برروی سن آمد و در کنفرانس معرفی آیفون ۵ شروع به صحبت در مورد طراحی سختافزاری آیفون ۵ کرد، از بدنه آلومینومی مقاوم و طراحی خاص این شرکت برای استحکام بخشیدن به آن سخن گفت. اما شواهد نشان میدهد که بدنه آیفون ۵ آنطور که باید و شاید مستحکم و مقاوم نیست و خریدارن آن گزارشهای متعددی مبنی خط و خش برداشتن سریع بدنه آیفون ۵ اعلام کردهاند.
آیفون ۵ رکورد فروش تمام آیفونهای قبلی را در دوره پیشفروش شکست و مردم استقبال بسیار خوبی از این تلفن کردند. اما براساس گزارش MacRumors بیش از ۱۲۶۰ کاربر بابت ساییده شدن و آسیب دیدن سریع بدنه آیفون خود شکایت کردهاند. All Things D معتقد است که کیس آیفون ۵ از جنس آلومینویم انودیزه شده است و هرچند سبکتر از فلز بکار رفته در آیفون 4 و 4S میباشد اما به نظر نرمتر و آسیپپذیرتر است.
پیش از این، کاربران مختلف شکایات مشابهای را در مورد تلفن One X اچتیسی اعلام کرده بودند.
هرچند تعداد شکایت از این بابت بسیار زیاد است اما اپل هنوز هیچ نظری در این باره اعلام نکرده است و هنوز مشخص نیست که مشتریانی که این اتفاق برای آیفونشان افتاده میتوانند تلفن خود را از طریق گارانتی تعویض کنند یا خیر.
Source:Zoomit
آیفون 5 با همراه اول ...
stream عزیر ممنون بابت پاسخ هاتون ...
مشخصه که تو صدا و تصویر و دوربین و ... این گوشی بهتر شده
تنها مسئله ای که هست ... کار کردن با یه دست مثل آیفون های قبلی هست یا نه ؟؟؟
آیا این اپل های که مشتریا ازشون شکایت دارن زمین خورده رنگش رفته یا همینطوری تو کارتون بوده اینطوری بوده ؟ اگه خورده زمین و انتنظار تعویض دارن خداییش انتظار بی جایی دارن ...
فیلمی از عکس العمل طرفدارهای اپل از افتادن جعبه حاوی آیفون 5
سلام
دوستان این قیمت هایی که توی سایت اپل زدن قیمت خریده؟!!
منظوراز قراردادی و غیرقراردادی چیه؟
یکی داره ازآمریکا میاد بگم با خودش بیاره بصرفست؟
16گیگش قیمت199دلاری داره؟یعنی اگه دلارو2700بگیریم,به پول ما میشه مثلا550تومن؟یا اصلا این داستانا نیست؟!!
مرسی
باید یک حساب بانکی معتبر برای خرید این محصولات داشته باشند
باید براتون آنلاک فکتوری بیارن که از 600دلار به بالاس
دوست عزیز اون قیمت مربوط به گوشی هست که قفلش شکسته نشده(آنلاک نشده) وقتی گوشی آنلاک نشده باشه شما دارای یه سری محدودیت هستید مثلا باید از یه اپراتور خاص استفاده کنی یا.....نقل قول:
در نتیجه شما باید آنلاکش رو بخری ....در نتیجه آیفون تو همون خارج ش هم با هزینه ی آنلاک گرون در میاد....