فولدر قرنطینه تو این مسیر قرار گرفته که بعد از پاک شدن آنتی ویروس اونم حذف میشه:نقل قول:
X:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\SRTSP
فولدر قرنطینه تو این مسیر قرار گرفته که بعد از پاک شدن آنتی ویروس اونم حذف میشه:نقل قول:
X:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\SRTSP
norton internet security and norton 360 free 90 day trial
:NIS : http://buy-download.norton.com/downloads/OEM/20.1/NIS/NIS_20.1.0.24_SYMTB_PR_MRFTT_361_7599-PCWE2.exe
:N360 http://download.pcwelt.de/area_release/files/39/BE/39BEABEB2B1F8BD97DF3CE8749BF1174/N360_20.1.0.24_SYMTB_PR_MRFTT_362_7488_PCWE1.exe
ببخشيد.نورتون 2013من گاهی اوقات که آپديتش ميکنم دو مرحله آخرش علامت ضربدر قرمز داره ولی بعد از ريسيت وآپدیت دوباره هر سه مرحله علامت تيک داره.علّت چيه؟؟؟2012خيلی بهتر بود:n23:
من با نورتون اینترنت سکیوریتی 2012 آخرین ورژنش بیشتر لذت می برم. نمی دونم چی بگم. 2013 سنگینه . یک جوری هائی اگر اورجینال نباشه . خوب عملکردی نداره. به نظرم سونارش یک جورائی گیجه. ولی من همیشه یک برنامه را نصب می کردم. نورتون 2013 داشتم. هیچ عکس العملی نشون نمی داد. ولی دیروز همین 2012 تا اومدم برنامه را اجرا کنم. در جا پاکش کرد.. version 19.9.0.9 که الان نصب می باشد. یکبار یک اتفاق دیگه هم افتاد ماه پیش. سیستمم ریخت بهم. restore کردم نورتون 2013 هر کاری کرد بالا نیومد. ولی قربونش برم این 2012 همه جوره ردیفه. البته این نظر شخصی می باشد. نظرات و تجربه های بقیه برای من محترمه. هومن:n20:
من میخواستم نورتون نصب کنم{البته 2013 } گرفتم یکم از این تایپیک را خوندم نا امید شدم{از این همه مشکلی که دارد}!!
هوش مصنوعیش چجوریه؟؟
سلامنقل قول:
آنتی ویروس ها بخصوص در ایران مدام مشکل آپدیت کامل و بی نقص را دارند تا موقعی که تمام موارد آپدیت بدرستی دریافت نشود احتمال هست برنامه به شما اخطار دهد و در مرحله بعدی آپدیت مشکل برطرف شود و فایل ها دریافت شود
البته شاید ...
نقل قول:نقل قول:
سلام بطور حتم نسخه 2013 کیفیت و کارایی بهتری دارد مطمئن باشید سیمانتک بزرگ امنیت دنیا هیچ گاه یکسال وقت خود را برای بدتر کردن نرم افزار خود نمیگذاره متاسفانه بخاطر مشکلات زیاد کاربران ایرانی از ویندوز های دستکاری شده تا اینترنت بی کیفیت گرفته و استفاده از نسخه های غیر قانونی همه و همه بر روی کیفیت محصول تاثیر گذار خواهند بود مطمئن باشید در صورتی که برنامه کیفیت خوبی نداشت الان کل نت و بخصوص رقبا پر کرده بودند از این مطالب
سعی کنید در چنین مواقعی از آزمون و خطا استفاده کنید
مثلا تعویض ویندوز ( از محصول یه شرکت دیگه استفاده کنید حتی بهتر اورجینال )
فایل نصبی خود را از سایت اصلی شرکت تهیه کنید و دوباره نصب کنید
.....
موفق و پیروز باشید
من تنظیمات Nav 2013 رو میخواستم که بهترین تنظیمات چی هست ؟
سلامنقل قول:
تو پست دوم تنظیمات مختلف رو گذاشتیم.برای همه شون مشترکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه خودتون یه نگاه بندازید چون فکر کنم عکس ها پاک شده یا من نمیبینم؟
سلام بر دوستان خوبم یه سوال دارم
من از 360 5.2.2 استفاده میکنم وقتی یه چیزی مثلا ترینر دانلود میکنم روش راست کلیک کرده و insight network scan یا norton file insight رو میزنم هیچ مشکلی نشون نمیده فوقش میگه که این برنامه مورد اطمینان نیست و یوزر کمی استفاده میکنه ازش ولی وقتی سیستم در حالت Idle هست و خودش به صورت اتوماتیک شروع به اسکن میکنه به همون برنامه گیر میده و میگه پاکش کن
ببخشید زیاد شد
شاد باشید.:n16:
با سلام به دوستان و اساتید.میخواستم بدونم Norton Internet Security 2013 برای شناخت ویروس حتما باید به نت متصل باشه؟ چون اینترنت من نفتی(128) هست! و اینکه آیا این آنتی ویروس قدرت خوب برای شناسایی ویروس هایی که از طریق فلش مموری ها پخش میشوند را داراست؟ با تشکر فراوان
ببخشيد يک سوال داشتم؛آيا ميتونيم يکجوری گجت نورتون 2013رو نصب کنيم؟
:n06::n06:
سلامنقل قول:
نورتون بر مبنای کلود نیست و شما نیازی به اتصال دائمی نت ندارید فقط برای دریافت آپدیت ها
از لحاظ شناسایی جز بهترین هاست و قدرت تامین امنیت را دارد بطور حتم
در مورد ویروس های فلش ؛ بخشی از ویروس های فلش ویروس های منطقه ای هستند که احتمال ضعف و قوت در بعضی سوییت ها وجود داره ولی با این اوصاف هم باز هم سیمانتک اعتماد ما را جلب خواهد کرد
موفق باشید
دوستان لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
چک کردم.مشکلی نداره.نقل قول:
سلامنقل قول:
اون فایل رو با چه اسمی شناسایی میکنه.میتونید عکس بذارید؟
سلام
اپدیت افلاین واسه nis 2013 وجود داره؟
اگه جواب + خواهشا لینک بزارید
ممنون
تو صفحه که وارد شدید با توجه 32 بیتی یا 64 بیتی بودن ویندوز آپدیت رو دانلود کنید.
با سلام به دوستان و اساتید.میخواستم بدونم اگه ما آپدیت آفلاین رو دانلود کنیم مقدار آپدیت آنلاین کمتر میشه یا ربطی بهم ندارند؟
تجربه نشون داده بعد از آپدیت آفلاین، آپدیت آنلاین دوباره از نـــو دیتابیس رو به روز میکنه.نقل قول:
آپدیتهایی که از LiveUpdate دریافت میشن تفاوتهایی با بستهی آپدیت آفلاین داره.
البته من دو سه سالی هست که پیگیر این مساله نیستم و ممکنه تا الان درست شده باشه!
سلام .نه متاسفانه چون فایل رو های ریسک نشون داد و پاک کردم ولی از هیستوریش میزارم:نقل قول:
سلامنقل قول:
کاری نداره!فایل فشرده رو Extract کنید و ببینید نورتون چطوری شناساییش میکنه!
Auto-Protect فایلهای فشرده رو اسکن نمیکنه و شما گفته بودید که در حالت Idle این فایل پاک شده!
1-نورتون رو غیرفعال کنید.
2-فایل فشرده رو که دانلود کردید به یک درایو دیگه منتقل و اونجا Extract کنید.
3-دو باره فشرده اش کنید و نام فایل فشرده رو عوض کنید.
4-نورتون رو فعال کنید و دوباره از حالت فشرده خارجش کنید.
اینطوری نباید به اون فایل گیر بده.البته اگر اعتبارسنجی باشه؛ این عکس شما مشکوکه و احتمالا امضا داشته.
19.9.0.9 دارم باید آپگرید کنم به نسخه بالاتر؟
خیلی ممنون از وقتی که میزارید:n12:نقل قول:
فایل رو کلا هم فشرده و هم اکسترکت شده پاک کردم.
1.من اینجوری متوجه شدم که من خود فایل اکسترکت شده رو اسکن کردم مشکلی نشون نداد در واقع مشکل تو فایل زیپش بود که محتوی ریدمی و.... و ویروس بوده درسته؟
2.یه مشکل دیگه اینه که همیشه تو ایدل اسکن ریسک پیدا میکنه. وقتی درایوی رو اسکن میکنم چیزی پیدا نمیشه ولی وقتی میرم جایی برمیگردم میبینم ایدل اسکن کرده و از همون درایو به دو سه مورد گیر داده نمیدونم از تنظیماتِ یا چیز دیگه ای هست.
ممنون از توجهتون :n16:
سلامنقل قول:
1-بله این احتمال وجود داره.
2-Idle Time Scan نقاط حساس سیستم رو اسکن میکنه.
نتیجه اسکن میتونه شناسایی کد ویروس در یک فایل غیر اجرایی یا یک فایل اجرایی که در گوشه ای رها شده باشه.
البته بیشترین پیغام ها مربوط میشه به پاکسازی Tracking Cookie ها.
اگر به بخش History نگاه کنید متوجه میشید که چه مواردی شناسایی و پاک شدن.
موفق باشید
من از NIS 2013 استفاده می کنم.محصولات نورتون یه بخشی دارن به نام Identity Safe که پسوردهای شما روسیو می کنه و وقتی بخواید باز تو اون سایت لاگین کنید auto refill داره.
برای اکتیو کردن این بخش باید یه پروفایل بسازیم و یه پسورد تعریف کنیم.
تو NIS 2012 میشد این قسمت رو Auto Login کرد یعنی به محض باز کردن Browser این بخش به ضورت خودکار فعال میشد و تو سایت ها به محض ورود فیلد ها رو پر می کرد
ولی تو 2013 هر بار که browser رو باز می کنم این از من پسورد می خواد.خیلی آزار دهنده هست.راهی هست که این قسمت رو مثل 2012 بشه auto login کرد؟
ممنونم.
خدا لعنت کنه این نورتونو 100MB آپدیت کردیم ، میگه باید 104MB دیگه هم آپدیت کنی ، مسخرس...!
سلامنقل قول:
وقتی یه Login درست میکنید، تو قسمت Edit Logins چند تا گزینه برای هر لاگین وجود داره که مربوط به Auto Fill و Auto Login هست.
هر دوی این گزینه ها باید تیک خورده باشن.
اما اگر هر بار پسورد Identity Safe رو از شما میپرسه باید به قسمت Password and Security برید و گزینه Ask for my password after sleep or hibernation رو انتخاب کنید.
سلامنقل قول:
اگر زیاد اذیت کرد دستورات پست زیر رو انجام بدید:
سلام:
خیلی عجیبه امشب رفتم نورتون دانلود کنم دیدم حجم انتی ویروس= 154 مگ-حجم اینترنت سکوریتی= 104 مگ - حجم نورتون 360= 147 مگ هست:n13:
جالبه - هر چی امکانات بیشتره حجم کمتره...:n04:
کسی راه حلی برای رفع خاکستری شدن این قسمت داره؟
همونطور که خودش گفته باید سیستم رو ریست کنید تا درست بشهنقل قول:
نه دوست عزیز الآن حدود 2 هفته هست این طوری شده از اون موقع 1000 بار ریست و خاموش روشن کردم ولی درست نشده.
با سلام و خسته نباشید.من یک فلش ویروسی زدم به سیستم شروع کرد به ویروس کشی.یهو Nis 2013 هنگ کرد و از برنامه خارج شد.بعد هرچی کلیلک کردم روی آیکنش بالا نیومد.میخواستم بدونم مشکلش چیه؟ حالا این که ویروس فلشه.اگه مثلا سیستم ویروسی شده باشه این میخواد هنگ کنه؟ یعنی چی؟ در ضمن با سریال فعالش کردم.
با تشکر فراوان.
به احتمال زیاد آنتی ویروس را روی سیستم آلوده نصب کرده ایدنقل قول:
سیستم خود را پاکسازی کامل کنید و نصب مجدد کنید
البته شاید
نه بابا.قبلش کسپر رو سیستمم نصب بود.بدون مشکل کار میکرد.ولی هوس نورتون کردم نصب کردم.نقل قول:
نورتون 2013 یه مقدار مشکل دارهنقل قول:
من هم چند روز قبل نصب کردم زیاد هنگ میکرد
این مشکل به ندرت پیش میاد و باید براش اصلاحیه بدن بیرون!نقل قول:
وقتی ویندوز اجرا میشه نورتون هیچ پیغامی در مورد شناسایی ویروس نمیده؟
ساعت و تاریخ سیستم تنظیمه؟
برنامه امنیتی به غیر نورتون نصب نکردید؟
Security History رو باز کنید.قسمت Unresolved Security Risks باید خالی باشه.
قسمت Full History رو باز کنید و روی Clear List کلیک کنید.
Community Watch رو فعال نگه دارید تا گزارش بفرسته.
نورتون 360 90 روزه
سلام
دوستان ممنون میشم یه توضیحی در مورد این که با نورتون اینترنت سکوریتی چطوری میشه از سالم بودن یه لینک ارسال شده بهمون مطلع شد؟
منظورم اینه یکی یه لینک برامون فرستاده میخوام بدونم اون لینک سالمه یا نه الوده به کی گلاگر چیزی هستش؟
ممنون میشم توضیحی بدین در این مورد
با تشکر
سلامنقل قول:
اگر IPS کد مخرب پیدا کنه پیغام میده.
همچنین Norton SafeWeb که به شکل Toolbar روی مرورگر ها نصب میشه، سایتهای آلوده رو مسدود میکنه و پیغام مناسب نمایش میده.
طبق شکل زیر میتونید از صفحه اصلی آنتی ویروس سلامت یک سایت رو چک کنید:
محتوای مخفی: شکل
با تشکر بابت پاسخگویتنقل قول:
بدتمن جان ایا این مورد شامل این مثالم میشه:
مثلا من یه عکس که الوده به کیلاگر رو تو یه سایت اپلود عکس اپلود میکنم در صورتیکه اون سایت هیچ مشکلی نداره و کاملا هم سالمه اما چیزی که من اپلود کردم مشکل داره حالا یه ووقت این لینک اپلود رو به این نورتون سیف وب بدیم بازم نشون میده الوده بودن این اپلود رو در حالیکه خود سایت مشکلی نداره
ممنون