فک کنم تا 24 ساعت آینده .نقل قول:
اینو تو یه تاپیک گفته بودن !
نقل قول:
3DM says the crack is 80% done and will be released in the next 15 hours or so.
Printable View
فک کنم تا 24 ساعت آینده .نقل قول:
اینو تو یه تاپیک گفته بودن !
نقل قول:
3DM says the crack is 80% done and will be released in the next 15 hours or so.
نقل قول:
بازی کرک شد من دارم بازی میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همه سایتا بگینش:n33::n06::n02::n04:
Fake هستش .نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
نکته جالب اینه که تا جایی که من میدونم نسخه اصلی بازی نسخه PS4 هستش و با این وجود میانگین نمره PS4 از PC و XONE پایین تر هستش ! . :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - - -
اولین کرک بازی اومد ولی فقط با win 7 و بعضی cpu ها کار میکنه
دوستان کرک دوم هم اومد .
حجم 72 مگ
من هنوز تست نکردم.
CRACK V2 – WINDOWS 7/8/8.1/10 SUPPORT
این کرک دوم رو دانلود کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم میگه استیم باید انلاین باشه برای اولین بار در حالی که استیم انلاین هستش !!!!!!!!!!
برای این که تعداد نقد های نسخه PS4 زیاد هست و نمرا 8 و 8.5 چند تا سایت فقط در برای نسخه های PS4 ثبت شدهنقل قول:
مولتی پلیرش فک کنم بسیار زیبا باشه
دوستانی که مشکل اجرا دارند!
1 - کرک اول فقط با ویندوز 7 کار میکنه
2 - کرک ورژن 2 رو اگر نصب کردید آپدیت 1.0.5 رو هم بریزید.
3 - بعد از ریختن کرک 2 ساعت کامپیوترتون رو باید تنظیم کنید روی ساعت بیجینگ وگرنه بازی اجرا نمیشه!
4 - بعد از فرار کردن اسنیک از بیمارستان بازی هنگ میکنه! صبر کنید تا کرک 3 بیاد :n02:
به نظر می رسه نسخه نسل هفتمی بازی هم خوبه مثل همون Ground Zeroes
یعنی حداقل گرافیکش واقعا در حد یه بازی نسل هفتمی خیلی خوب هست نه اینکه از اون هم عقبتر باشه!
فکر کنم باید بریم براش :دی
ولی خب نسخه پی سی توی پایین ترین تنظیمات هم بهتره
فرق خیلی خاصی بین این سه نسخه بازی وجود نداره و هر سه توی یه سطحننقل قول:
نکته جالب اینه که تا جایی که من میدونم نسخه اصلی بازی نسخه PS4 هستش و با این وجود میانگین نمره PS4 از PC و XONE پایین تر هستش ! . :n02:
بازی کلا از نظر امتیازی خیلی عالی بوده و فکر کنم فعلا تا اینجای سال همراه با ویچر جزو نامزدهای اصلی بازی سال هستن
دوستان من دارم با پی سی بازی میکنم
مرحله ای که باید کیلر رو نجات بدیم.
چندتا سوال دارم
1. توی گراند زیرو وقتی یه سرباز رو از پشت با اسلحه تهدید میکردی طرف اسلحه رو میزاشت زمین . اینجا چرا اینجوری نیست ؟؟
2. سیگار رو چه جوری باید فعال کنم که چرخه شب و روز اجرا بشه ؟؟
3.چرا بعضی وقتا صدا خفه کن یهو از بین میره ؟؟ چکار کنم برگرده ؟؟
4.الان همش میگه که نمیتونی حرفهای دشمنا رو بفهمی چون دارن روسی حرف میزنن ...خب چکار کنم ؟؟
5.اسب رو چه جوری صدا کنم که بیاد ؟؟ در واقع سوت زدن !!
- - - Updated - - -
دوستان من دارم با پی سی بازی میکنم
مرحله ای که باید کیلر رو نجات بدیم.
چندتا سوال دارم
1. توی گراند زیرو وقتی یه سرباز رو از پشت با اسلحه تهدید میکردی طرف اسلحه رو میزاشت زمین . اینجا چرا اینجوری نیست ؟؟
2. سیگار رو چه جوری باید فعال کنم که چرخه شب و روز اجرا بشه ؟؟
3.چرا بعضی وقتا صدا خفه کن یهو از بین میره ؟؟ چکار کنم برگرده ؟؟
4.الان همش میگه که نمیتونی حرفهای دشمنا رو بفهمی چون دارن روسی حرف میزنن ...خب چکار کنم ؟؟
5.اسب رو چه جوری صدا کنم که بیاد ؟؟ در واقع سوت زدن !!
1.باید بری پشت سر سرباز میگه فلا دکمه رو بزن (چون من پلی ۴ دارم شما پیسی نمیدونم چی هست) شما نگهش میداری چندتا اپشن میاد مثل کشتن بیهوش کردن و حرف کشینقل قول:
۲.پد چپ بعدش پد بالا (نمیدونم روی pc چی میشه ولی با همونی که اسلحه انتخاب میکنی)
۳.صدا خفه کن محدودیت استفاده داره و در صورت لزوم باید استفاده بشه نواری زیر اسحله هست که نشون میده چقدر دیگه ازش مونده
۴.زیر نویس رو فعال کن ترجمه میکنه برات
۵.اینو روی pc نمیدونم ولی کلا مرحلع اولش راهنماییت میکنه به راهنمایی ها توجه کن
- - - Updated - - -
من با صغحه کلید بازی میکنم و تمام توضیحات بر اساس دسته هست:n03:نقل قول:
میشه بگید کدوم دکمه ها روی دسته برای اسب هست ؟؟ و در ضمن کارایی دکمه رو هم بگیذ که توی صفحه کلید مشابه اش رو پیدا کنم
توی مادربیس کجا میتونم اسلات و سگه رو پیدا کنم ؟؟
امروز تو گوگل پلی اپ رسمی بازی رو دیدم گویا کنسول متصل میشه و کارهای مربوط به نقشه و پایگاه و ... رو میشه از طریقش انجام داد. کسی نصب کرده؟ میدونه با چه کنسولهایی سازگاره؟
ps4-xboxone-ps3نقل قول:
فقط نقشه هست
در ضمن بايد بازي اورحينال باشه (پلي٣)
اينم از عكسي كه گرفتم روي ايپد
[SPOILER]
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
[/SPOILER]
نمیدونم روی کیبورد کدوم کلیدهنقل قول:
مادر بیس رو باید اول بازی گسترش بدید تا بتویند اینا رو پیدا کنید
بچه ها من رو pc بازی میکنم.من تا مرجله ای که یکی رو نجات میدیم (همونی که دست و پاشو قطع کردن)بعدش میره مادر بیس و یه مرحله ی دیگه بعد مادر بیس برام سیو شد.ولی متاسفانه کرکمو فایروالم دیلت کرد و وقتیم که دوباره کپی کردم و بازیو اجرا کردم دیدم از اول شروع شد.فک کنم تا episode 3 رفته بودم.محل سیو بازی دقیقا کجاست؟کسی سیو بازی رو تا اینجا داره بهم بده؟
یه مشکل دیگه هم دارم دوستان.من بازی رو با نهایت کیفیت اجرا میکنم ولی 10 ثانیه یه بار علامت نشانگر ماوس رو صفحه ی بازی ظاهر میشه و باید کلیک کنم تا کنترل بازی رو دوباره داشته باشم.علامت نشانگر ماوس به صورت دایره میاد رو صفحه بازی.ممنون میشم جواب بدید.آپدیت اول و کرک دوم رو ریختم.
دوستان یه سوال دیگه هم دارم.اونم اینه که بازی من از بیمارستان شروع نمیشه.واسه من از یه صحرا شروع میشه که اسنیک با اسب به همراه یکی دیگه به طرف یه دره میرن و می ایستن و ادامه ماچرا.جریان چیه؟
دوستان یکی به داد ما برسه.
محل سیو رو نمیدونم.نقل قول:
در مورد موس منم اینجوری میشم .البته من از کرک استفاده نمیکنم !!
ولی اینکه از بیمارستان شروع نمیشه شاید سیو شده چون داری از مرحله اول اصلی شروع میکنی دیگه ... برای نجات کاز.
محل سیو رو نمیدونم.نقل قول:
در مورد موس منم اینجوری میشم .البته من از کرک استفاده نمیکنم !!
ولی اینکه از بیمارستان شروع نمیشه شاید سیو شده چون داری از مرحله اول اصلی شروع میکنی دیگه ... برای نجات کاز.
خبر فوری : MGS V به صورت ناقص عرضه شده است !:n04::n04::n04::n04::n04::n28:
به نظر می رسد که بالاخره تاثیر مخرب درگیری های کوجیما و کونامی بر عنوان Metal Gear Solid V: The Phantom Pain کشف شده است !
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain بی تردید یکی از ماندگارترین بازی های چند سال اخیر است ولی نکته نا امید کننده درباره این بازی، پایان بندی داستانی ضعیف و باقی ماندن شکاف های داستانی فراوان است.
همان طور که در جریان هستید MGS V از دو فصل، به نام های Revenge و Race تشکیل شده است. اما نکته جالب اینجاست که به تازگی یک کاربر، با بیرون کشیدن اطلاعات فایل های بازی، به این نکته پی برده است که MGS V دارای فصل سومی به نام Peace بوده که داستان بازی، در آن کامل می شده است ! به نظر می رسد که این فصل به دلیل عجله برای انتشار این عنوان، به کلی حذف شده است.
نکته جالب اینجاست که با بررسی تریلرهای منتشر شده از MGS V در سال های گذشته، صحنه های بسیاری پیدا شده اند که هیچ کدام از آن ها در نسخه نهایی، دیده نشده اند ! همین قضیه اثبات می کند که این صحنه ها مربوط به فصل حذف شده سوم می باشند.
با اینکه MGS V عنوانی بسیار زیبا و ماندگار می باشد ولی عرضه ناقص آن، بسیار نا امید کننده است.
منبع:
- - - Updated - - -
سلام
ببخشید من نسخه fitgirl رو نصب کردم کرک ورژن 2 رو هم ریختم اما موقع اجرا این پیام میاد!
MGSV:TPP Cracked By GlowStorm@3DM
بعد از ok کردن یه پنجره سفید میاد ولی بعد هیچی نمیشه!
تایم زون سیستمتو به این تغییر بدهنقل قول:
BEIGING,CHONGQING,HONGKONG,URUMQI
سلام من نسخه ی fitgirl رو در حال نصب دارم، نزدیک به 3 ساعت طول کشیده و الان حدود 2 ساعت و نیمه سر 48.7 درصد مونده.
طبیعیه؟
درایو c و درایو که بازی داخلش نصب میشه چقدر جا داره؟نقل قول:
چون این جور نسخه ها به طور موقت فایل های بازی تو یه درایو از حالت فشرده خارج میکنن ، ممکنه یکی از این درایو ها پر شده باشه!
البته نصب این بازی ها نیاز به cpu قوی داره ولی درکل نباید اینقدر طول بکشه!
الان بعد از 4 ساعت به 75 درصد رسید. سی پی یو core i 7 هست. درایو سی یک گیگ بیشتر فضا نداره اما درایوی که در حال نصب است خالیه.نقل قول:
فکر کنم با این سرعت یکی دو ساعت دیگه تموم بشه. معمولاً بلک باکس و کرپک سریع به پایان می رسید. اولین باره فیت گرل میگیرم.
مشکل از همون یک گیگ فضا خالیهنقل قول:
باید قبل نصب محل فایل temp تغییر میدادی. در حال حاضر روش فشرده سازی فیت گرل پیشرفته تر از بقیه هستش
دوستان کسی راه ساده ای برای پیدا کردن این زندانی ها بلده ؟
هی میگه روی نقشه آپدیت شد ولی من چیزی نمیبینم! کشکیه ؟!
سیو و کرک هر دوتا یک جا هستند! برای همینه که سیوتون پاک شده!نقل قول:
اونجایی که بازی رو نصب کردید : 3DMGAME\3DMGAME\local
اگر بازی رو از بیمارستان شروع کنید وقتی که از بیمارستان فرار میکنید و بازی میخواد وارد داستانش بشه هنگ میکنه! بیمارستانش هم چندان آش دهن سوزی نیست فقط روی اعصابه.
کنترل ماوس هم برای من میاد، از اونجایی که من 6 تا مانیتور دارم ماوس رو بردم تو یکی که استفاده نمیشه اینطوری روی اعصابم نیست.
قبل از ریختن کرک دوم حتما نسخه 1.0.5 رو نصب کنید .
باید از سربازهای اون مقر حرف بکشی تا جاش مشخص بشهنقل قول:
اونی که میگه نقشه اپدیت شد دشمن رو نزدیکی شما تشخیص داده
نکنه می خوای شاپالاخ محل ابجکت هارو هم بیارن بزارن جلوت بگن برو پیداشون کن؟ :n02:نقل قول:
کمی خلاقیت، کمی استعداد کمی بیگ باس بودن :n14:
سلام به دوستان متال گر باز
میخواستم بدونم گیم پلی این بازی بیشتر شبیه کدوم بازی معروف دیگه هست؟
اسپلینتر سل , مدال افتخار , رزیدنت ایول یا بازی دیگه؟
سلامنقل قول:
شبیه اسپلینتر سل. الیته توی این نسخه بازی اپن ورلد شده که آزادی عمل بیشتری به شما میده و اجازه ی انتخاب رویکرد مناسب با سبک بازی شما بهتون میده. هرچند که نهایتاً باید چاشنی مخفی کاری رو هم ضمیمه کنید.
موفق باشید.
splinter cell +farcryنقل قول:
این بازی با گرافیک amd ناسازگاری داره؟
تقریبا 8 ساعت میشه که به کوب بازیش کردم و ت اینجا به یک نتیجه رسیدم.
روی سخنم با طرفداران این بازی هست کسانی که با تک تک نفس های اسنیک (پدر و پسر ) زندگی کردم هست.
اگر میتونید اگر تحملش رو دارید این قسمت رو بازی نکنید چرا ؟ چون که...
MGS V یک بازی تمام عیار با رعایت تمامی اصول یک بازی مخفی کاری هستش
و در نوع خودش بی نظیرترین بازی هست که ساخته شده ولی این قسمت MGS نیست.
خیلی ضربه خوردم از لحاظ روحی و روانی داغونم، 8 سال منتظر بودم تا وداعی با شکوه داشته باشم
با سری بازی هایی که من و زندگی من رو تغییر داد به طوری که شب و روزم عشقم، زندگی من رو این بازی شخصیت هاش و داستان تکرار نشدنی تشکیل میده
اما استاد کوجیما در این قسمت MGS V اون چیزی که ما طرفدارهای این سری منتظرش بودیم رو نساخته و اونم کات سین های طولانی با حضور هزاران خط دیالوگ به همراه عواطف و احساسات بی نظیر شخصیت های دوست داشتنی که همگی در رگ و خونمون جاری شده اما در MGS V دیگه خبری از کات سین های یک ساعت نیست و بازی شبیه نقش افرینی ها بزرگ عصر حاضر شده.
این ضربه ای که به من و فن های این سری وارد شده طوری هست که شخصا احتمال ترک صنعت گیم و اویزون کردن کنترل هارو به احتمال در پی خواهد داشت.
من کات سین می خوام.
من هزاران خط دیالوگ می خوام.
من دوست دارم عواطف و احساسات در بازی فوران کنه.
من دوست دارم دوباره برگردم به همون دشت گل ها، جایی که قلبم رو توش جا گذاشتم.
:n35:
والا من متال گیر باز نیستم و نبودم اما این جمله آخرت : "من دوست دارم دوباره برگردم به همون دشت گل ها، جایی که قلبم رو توش جا گذاشتم."
منو یاد یه صحنه از همین ویدیو آخری که کوجیما برای بازی منتشر کرد انداخت (اگه اشتباه نکنم دشت پر گل سفید بود) . نه تنها اون صحنه حالا در طی زمان ویدیوهای زیادی از بازی دیدم و... اینو میشه کاملا حس کرد که این بازی سرشار از احساسات هستش چیزی که ناخود اگاه درگیرت میکنه و برات موندگار میشه . شاید باورتون نشه من تو بعضی صحنه ها بغضم گرفت ...
من هم با Layken موافقم. انقدر از دیشب تا الان پای بازی نشستم که چشم هام درد گرفتند.
بازی از همه لحاظ فوق العاده است. یعنی یک شاهکار به تمام معناست که تا الان مثلش رو ندیدم.
ولی متاسفانه در چند نکته اساسی از متال گیرهای قبل فاصله گرفته.
من شغل و درآمدم رو بعد از خدا مدیون هیدئو کوجیما هستم چون زبان انگلیسی رو با این بازی یاد گرفتم، اون زمان که انقدر وسایل ارتباطی و زبانکده و فیلم و این چیزا در دسترس نبود یادم میاد از طریق کتاب لوحه خانه با بازی متال گیر آشنا شدم و کلی صفحه در موردش نوشته بود. من هم بازی رو خریدم. اولین بازی پلی استیشن بود که میدیدم 2 سی دی داره. البته رزیدنت ایول 2 هم 2 سی دی بود اما کمی شرایطش با این متفاوت بود.
بازی از همون اولش پر از صحنه های سینماتیک بود(ورود اسنیک با زیردریایی به پایگاه دشمن) بالا رفتن لیکویید از آسانسور و.....
سیستم بیسیم زدن بازی برای من شده بود کلاس یادگیری زبان. باور کنید تا همین الان هم خیلی از مکالمات بازی رو حفظم فکر کنم بالای 30 بار بازی رو تموم کردم و این سوای گیم پلی زیبا و مخفی کاری، بخاطر صحنه های سینماتیک خیلی زیبا، داستان قوی که مثل فیلم جلو میرفت و ساعت ها مکالمه بود. حتی صحنه های بازجویی اسنیک در صفحه ی منو هم بارها و بارها دیدن داشتند. انقدر مکالمات رو گوش دادم که با اینکه خیلی هاشون رو متوجه نمیشدم اما حفظشون شده بودم و یواش یواش با یک دیکشنری معنی هاشون رو در میاوردم.
اما در این نسخه، متاسفانه سوای فوق العاده بودن بازی از هر لحاظ، به نظر من بازی اون پیوستگیش رو از دست داد، دیگه حس بودن در یک فیلم و همزاد پنداری با بیگ باس رو ندارم. دلیلش هم مشخصه: سیستم بازی چیزی شبیه به انجام دادن ماموریت هایی جدا از هم و بدون پیوستگی شده و بیشتر حالت قراردادی بخودش گرفته.
منظورم رو اشتباه متوجه نشید این بازی چیزی فراتر از فوق العاده است، حالی که به آدم دست میده وقتی خودش رو برای هجوم به پایگاه دشمن آماده میکنه و از روی تپه مواضع و نیروهای دشمن رو شناسایی میکنه و تاکتیکش رو برای هجوم بررسی میکنه تا حالا در هیچ بازی وجود نداشته. اما حس اون متال گیر های سابق رو بهم نمیده، ضمن اینکه کمترین شخصی که صداش رو توی بازی میشنویم بیگ باس است که مکالماتش خیلی کم است.
بروبچ ، با این سیستم میتونم این بازیو اجرا کنم؟
رم:6 DDR3
سی پی یو: CORE I5 1.60GHz up to 2.60 GHz
گرافیک: Radeon R7 M265
سلام من نسخه fitgirl دانلود کردم اخرش این خطا میده انتی ویروس غیر فعاله در ضمن حجم نصب شده بازی زده 720 مگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]