سلام.آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما از کجا خبر گرفتید.من با بانیان تماس گرفتم گفت هنوز عرضه نشده.اگه آدرس یا تلفن
فروشگاه رو دارید لطفا پ خ کنید. با تشکر
Printable View
سلام.آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما از کجا خبر گرفتید.من با بانیان تماس گرفتم گفت هنوز عرضه نشده.اگه آدرس یا تلفن
فروشگاه رو دارید لطفا پ خ کنید. با تشکر
سلام
من دیروز در مشهد از سه نمایندگی محصولات پاناسونیک ( نمایندگی دستمالچی ) قیمت گرفتم تمام اجناس را گران کرده بود و می گفت بدلیل افزایش قیمت دلار است ؟
مثلا G10 را 1570 می فروخت و TH-P50V10 را 3100 ؟؟؟ !!!
آیا در تهران یا شهر شما هم قیمتهای نمایندگی بانیان افزایش داشته؟
بدین ترتیب احتمالا محصولات جدید هم که عرضه کنند با قیمت بالا عرضه خواهند کرد از جمله V20 & VT20 !!!!
ممنون
فروش مستقیم تلوزیون v20 با گارانتی شرکت کوفرد .....من الان خریدم از جمهوری فروشگاه کوفرد قیمت 1.680.000
فقط یک کلمه عالی....و اینکه تا آخر هفته فقط 60 تا دیگه داشت و می گفت امروز از این دستگاه تا ظهر 17 تا فروخته
با سلام دوستانی که v20 خریداری کردند ایا موفق شدنداز تیونر دیجیتال استفاده کنند یا نه اگر جواب منفی پس اپشن ضبط تصاویر از طریق usb منتفی چون فقط از طریق تیونر دیجیتال امکان پذیره لطفا راهنمایی کنید.
ظاهرا تیونر دیجیتال نداره . من که نتونستم پیداش کنمنقل قول:
اقا ما كه توو رشتيم چقدر بايد صبر كنيم برسه؟
شرکت بانیان زمان تحویل را به نمایندگی ها اواخر مهر اعلام کرده است اگر برای چندین بار تاخیر نداشته باشد.
در سایت digitalversus.com و با بررسی V20 با چند تلویزیون از برندهای دیگر (سامسونگ، ال جی و سونی)، نتایج در حالت 576p چنگی به دل نمی زند. ظاهرا upscaling آن زیاد جالب نیست. اما در عوض، سامسونگ در مقایسه با بقیه واقعا عالی است.
آیا تصاویر SD ایران، دقیقا همین 576p هست یا فرق داره؟ و دیگر اینکه اصلا چنین مقایسه ای صحیح هست یا خیر؟
از اون موقع که اینو دیدم، خیلی تو ذوقم خورده. درسته که همه ی ما باید کم کم به سمت تصاویر HD بریم ولی واقعیت اینه که در حال حاضر، بیشتر از 95 درصد تصاویر مورد استفاده در خانواده ی ما از همین تصاویر بی کیفیت هست.
از طرفی میگم این همه ویژگی های مثبت V20 (مثل عمق رنگ مشکی، رنگ های طبیعی، زاویه دید بالا، زمان پاسخگویی پایین، قیمت نسبتا مناسب و ...) رو نمیشه به خاطر upscaling نادیده گرفت و از اون طرف هم میگم اگر upscaling خوب نباشه، این قابلیت ها به هیچ دردی نمی خوره و مثل استعدادی می مونه که هیچ وقت شکوفا نشه.
کسی می تونه به من کمک کنه؟
کد:http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=10&ma1=60&mo1=987&p1=9507&ma2=36&mo2=940&p2=9147&ph=16
ببخشید سوال مبتدی میپرسم
کسی میتونه تو ضیح بده که این خاصیت upscaling چیه ؟
و به چه درد میخوره؟
دوست عزیز یه چیزی رو کلی بهت بگم . اگه به دنبال تصاویر اس دی هستی هیچ پنلی به گرد پای CRT ها نمیرسه چه ال سی دی چه ال ای دی و چه پلاسما . ولی اینو منی که از CRT اونم یکی از بهترینهاش اومدم به سمت این پنل عرض میکنم که کاملا راضی کننده س .
اتفاقن منم همین مشکلو دارم و هنوز نتونستم تصمصم قطعی بگیرم.نقل قول:
کلی فیلم مسابقات رزمی و فیلم های دی وی دی معمولی دارم که می خوام توی تی وی جدیدم با دقت ببینم که فکر نمیکم هیچکدوم فول اچ دی باشه، حالا اگه یه تی وی بگیرم که خوب اینا رو نشون نده این همه پولی که با زحمت به دست اومده رو صرف یه چیزی میکنم که ممکنه فعلن به کارم نیاد.
من می خوام الانم بتونم با تی ویم حال کنم نه اینکه وقتی همه چی فول اچ دی شد:13:.
من به یه تی وی نیاز دارم که هم آپ اسکیلش خوب باشه هم حرکات سریع فیلمهای بوکس و غیره رو خوب و روون نشون بدهد :rambo:.
تا اونجایی که من فهمیدم یعنی پخش روزلوشن پایین تر توسط تی وی های فول اچ دی.نقل قول:
البت من تازه کارم اینجا :31:.
upscaling یعنی بزرگنمایی تصویر.نقل قول:
اگه نمایشگر شما فرضاً 1080*1920 پیکسل داشته باشه (فول اچ دی باشه) و شما فیلمی ببینید که سایزش کمتر از 1080*1920 باشه اونوقت تی وی باید تصویر رو بزرگ کنه که فیتِ صفحه بشه (یا از طول یا از عرض یا هردو). که این کار باعث میشه کیفیت افت کنه.
من دیروز تو یه مغازه جمهوری تلویزیون V20 رو دیدم البته از سمت ولیعصر به سمت علاالدین میرفتم دقیقا ادرسش نمی دونم کجا بود
قیمتش رو زده بود 1.780.000 تومن حالا نمی دونم گارانتی کجا بود چندین مدل دیگه از پلاسمای پاناسونیک و از جمله VT20 رو هم داشت
خودم هم الان مطالب دوستان رو خوندم جا خوردم 100.000 اختلاف کم نیست !!!!!
شما مطمئنی که VT20 هم داشت؟ قیمتش چند بود؟نقل قول:
فکر میکنم اون VT20 نمایشی بوده و برای فروش نبوده، من خودم امروز جمهوری بودم و فقط در یکی از نمایندگی های پاناسونیک V20 رو برای فروش پیدا کردم با همین قیمتی که شما گفتید.نقل قول:
حقیقت قیمتی روش ندیدم روشن هم نبود نمی دونم شاید حق با شماست برای تبلیغ بوده !!!!!!نقل قول:
با سلام دوستانی که v20 دارند ایا توی دفترچه راهنمایی که همراه تی وی هست ایا در مورد ضبط تصویر روی هارد از طریق usb اشارهای شده؟
با سلام اینهم یک بررسی دیگه v20 با توضیحات خوب والبته نظرات کاربران در پایین صفحه هم جالبهکد:http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p42v20b-tx-p42v20-20100624748.htm
خیلی عالیه . بهترین انتخاب هستش . شک نکن .نقل قول:
من از بانه 1300 خریدم ولی الان تو تهران 1800 شده حدودا . تا گرونتر نشده برو بخر .
اصولا پنلای خیلی عالی و تاپ یا قیمتشون رو خیلی میبرن بالا برای اینکه بتونن پنلای دیگشون رو بفروشن یا اینکه اساسا دیسکانتینیو میشه و کلا واردش نمیکنن .
ایرانه دیگه بجای بالا بردن کیفیت اونای دیگه اونی که باکیفیت از صحنه رقابت خارج میکنن . بجای اینکه مسئله رو حل کنن صورت مسئله رو پاک میکنن .
سپاس :10:
سلام امیر خان
آقا اون شهر اسمشو نبر 50 اینچ چند بود؟
متشکرم
V20 را در دو مغازه پاناسونيك در شيراز ديدم( 42 اينچ) . قيمت: 000/880/1 تومان. خيلي قشنگ تر از آن چيزي است كه در عكسها مي بينيم.
البته تو سايت خاورميانه 50 را هم تبليغ كرده.
این مقایسه ها رو ببینید، انگار این پلاسمای سامسونگ هم تو 1080 و هم تو 576 کیفیتش بهتره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی به خاطر اینکه 8 اینچ بزرگتره کیفیتش بهتر هست؟
LOL از روی عکس که نمیشه قضاوت کرد هر جند به نظر من تو این الگوها v20 بهتره.
بعدش یه نگاه به مقایسه کنتراست اینا بنداز!!!!!!!!!!!!!!!
کنتراست واقعی v20 تقریبا 10 برابر بالاتر از b850 شده!
اینجارو نگا کن:
کد:http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=10&ma1=60&mo1=987&p1=9507&ma2=36&mo2=448&p2=5131&ph=18
خب جزییات توی سامسونگ که بیشتره، پاناسونیک سفیدش تار و خاکستری تر هست.
بعد آدم از روی چشمش قضاوت میکنه نه فقط از روی عددها.
دوست عزیز مطمئن باش که اون عکس نمیتونه ملاک قضاوت باشه چون اگه اینطوری بود سایتای بررسی کننده تی وی با اتفاق نظر این پنل رو بهترین تو سال 2010 معرفی نمیکردن . و نهایتا این که هر کسی یه سلیقه ای داره . شما اگه سام رو باکیفیت تر میبینی میتونی همونو بخری . بالاخره اونا هم باید نون بخورن دیگه :31:نقل قول:
خب اونا کلی چیزا رو در نظر میگیرن که با چیزایی که من در نظر میگیرم فرق دارد :20:.
میگم یه چند تا از این سایتا که گفتی رو لینک میدی که توش گزینه ی مقایسه هم داشته باشد؟ بریم اونا رو هم ببینم :27:.
این سایته یه سری تلویزیون ها توش نیست.
سامسونگ b850 تو جمهوری یه زمانی بود اگر بقل دست v10 میدیدیش به عمق فاجعه پی میبردی چون برایتنسش نصف v10 هستش و با py800 پاناسونیک به زور رقابت میکنه دیگه چه برسه به v20!
شما سایت بهتر برای مقایسه پیدا نکرده بودی.نقل قول:
این قدر Reviewمعتبر .
با تشکر.
هادی.
یادمه چند سال پیش یکی از دوستان رفت یک تلوزیون شهاب خرید گتم چرا شهاب خرید گفت کیفیتش خیلی عالیه حتی از سونی بهتره گفتم چطور فهمیدی گفت توی تبلیغش که از تلوزیون پخش میشد دیدم کیفیت شهاب از سونی هم بهتره !!! گفتم تلوزیون خودت چیه گفت : گروندیگ
حکایت این دوستمون که از روی عکس میگه سام از پانا بهتره شبیه این حکایته البته شاید مانیتور رفیقمون ال جی هست !!
اون رو هم خودم نیافته بودم یکی از دوستان لینک داده بود.نقل قول:
اتفاقن تلویزیونم ال جی هست :27: سی آر تی :46:.نقل قول:
والاو تا اونجایی که دیدم اساتید فروم میگن آپ اسکیل سام بهتر است.
از روی عکس هم، می شود قضاوت کرد، خود دوستان هم تو تاپیک های دیگه عکسای تی وی های مختلف رو گذاشتن برای قضاوت.
حالا یه تریپ باید برم از نزدیک مشاهده کنم البت وقتی وی20 اومد، فقط جی10 و چند تا دیگه رو از رو از نردیک دیدم.
اتفاقن تلویزیونم ال جی هست :27: سی آر تی :46:.نقل قول:
والاو تا اونجایی که دیدم اساتید فروم میگن آپ اسکیل سام بهتر است.
از روی عکس هم، می شود قضاوت کرد، خود دوستان هم تو تاپیک های دیگه عکسای تی وی های مختلف رو گذاشتن برای قضاوت.
حالا یه تریپ باید برم از نزدیک مشاهده کنم البت وقتی وی20 اومد، فقط جی10 و چند تا دیگه رو از رو از نردیک دیدم.
اگه بری از نزدیک مقایسه کنی بهتره و خیالت راحت تر هر چند به ندرت امکانش هست بتونی در کنار هم و با سورس مشابه مقایسه کنینقل قول:
بنده هم مدل v20 رو یکشنبه از بانه خریدم 1270 که البته 1300 می گفت و با کلی چونه و ... راضی شد
بانه اصلا نبود و چند ساعتی تمام مغازه ها رو گشتم تا از یکی از مغازه ها یک فقط یکی داشتم تونستم بخرم
دنبال 50 اینچش هم بودم اما فروشنده همین مغازه می گفت دوبی هم فقط 50 اینچ سه بعدی هست که اونم با حساب و کتاب خودش 3700 در می اومد و می گفت به احتمال زیاد اصلا نیارند
رنگ پنل خاکستری و واقعا زیباست
برای تصاویر HD به خصوص پخش شده از WD Live TV کیفیت حرف نداره و برای تصاویر SD هم کیفیت کاملا قابل قبوله و من برای اینکه بیشتر در این زمینه مطمئن بشم قهوه تلخ رو دیروز روی چند تا HDTV دیگه از سامسونگ و الجی مقایسه کردم البته مدلهای تاپ این برندها نبودند کیفیت واقعا در پاناسونیک بهتر بود
خلاصه یکی از خریدهایی هست که از انجامش واقعا راضیم.
نقل قول:
مبارک باشه دوست من
اگه می شه چندتا عکس از TV داخل سایت قرار بده کیفیتش حدودا دستمون بیاد.
ممنون
آره از نزدیک باید دید منتها اکثر تی وی فروشیها تصاویر فول اچ دی پخش میکنن که فقط از روی فول اچ دی نمیشه تصمیم نهایی رو گرفت.
------------------------
فریدجان مبارک باشه :46:، بی زحمت می تونی یه چند تا عکس هنگام پخس اس دی و دی وی دی ازش بگیری.مرسی داداش :20:،من الان چند روزه خواب ندارم دنبال اینم که چه تی وی ای هم رو اس دی خوب باشه هم در آینده برا اچ دی بتونم ازش استفاده کنم.
ببخشید کسی از دوستان میدونه منوی مخفی V20 رو چه جوری میشه آورد ممنون میشم راهنمائی کنید
سلام دوست عزیز...نقل قول:
توی صفحه زیر آقا ابی عزیز یک تصویر گذاشتن شاید بکارتون بیاد...
پست جناب *Alucard* عزیز رو هم ملاحظه کنید...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=427196&page=12
موفق باشید...:11:
سلام
دوستان اين TVوارد ايرن شده.....؟؟؟
قيمتش رو هم اگه ميشه لطف كنين.....:20: