شنبه همه چیز معلوم میشه.
Printable View
شنبه همه چیز معلوم میشه.
سیستم خونگی شما به مانیتور وصل کردی یا یک تی وی گرفتی به این وصل کردی؟ مانیتور جدا تست کردید مثلا به وسیله دیگه وصل کنید تست بگیرید؟نقل قول:
برق شما نوسانی مشکلی اتصالی چیزی نداره :9:
مغناطیسی که بچه ها میگن باید خیلی قوی باشه اون وسیله مثلا اهنربا که اثر بزاره وسیله خراب میکنه نه اینکه اهنربا دیگه دور بزارید اون وسیله شما درست بشه
با تشکر از همه عزیزان این تایپیک که خیلی صمیمانه آدمو راهنمایی میکنن..ممنون از لطف همتون....
با خوده فروشنده تماس گرفتیم گفتش فردا صبح بیارین نگاش کنم..گقت چیزی رو تغییر ندین...انشالله که مشکل سخت افزاری نداشته باشه..اگه سخت افزار باشه بدبخت میشم..
چون همیشه قرمز نیست تست کردن مانیتور چیزیو معلوم نمیکنه. مثلا میبینی دو روز هیچ مشکلی نداری بعد مانیتور قرمز میشه تا دوساعت درست میشه.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
بنده هم همین مشکل رو البته تو یه لپ تاپ دیگه داشتم. مشکل من بخاطر همین مغناطیس بود. از این محافظ ها داشتم، گذاشته بودمش کنار لپ تاپ، اینجوری شده بود. برا من یه بار گذاشتمش اونور لپ تاپ، بعد هم حذفش کردم و یه بار خاموش روشن درست شد. شما هم بگرد دنبال یه شی مغناطیسی دورو اطرافت.
سلام. من میخوام یه مدل از اچ پی با کانفیگ زیر بخرم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتها یه مدل دیگه هم هست از سری 6000 که مشخصاتشون تقریبا مثل همه با این تفاوت که سری 700 خیلی گرونتره(نزدیکه 250 تومن)
خوب حالا سوالات من ایناست:
کارت گرافیک 630 انویدیا رو چطوری ارزیابی میکنید؟
بزرگترین تفاوتهای سری 7000 و 6000 تو چیه؟
راستی اچپی رو از کجا بگیرم وبا چه گارانتی بگیرم؟
کیفیت نمایشگر این مدل چجوریاس؟
کلا ممنون میشم اگه چند تا از نکات همنگام خرید رو هم ذکر کنید.
سلاااااااااااام.
این پست رو نباید اینچا می گذاشتی و باید تو قسمت مشاوره تاپیک میزدی ...
اول از همه بودجه این مهم ترین چیزه در حال حاضر ...
این مدل که گذاشتی کانفیگ رسمی و کارخونه ای خود اچ پی هست و جزء مدل های سفارشی که کانفیگ بالا دارن قرار نمی گیره ...
اچ پی امسال مدل های رسمی رو برای پارت خاورمیانه با 630 زده و برای کانفیگ بالاتر باید حتما کاستوم سفارش رو انجام داد از اونجایی هم که ما تو مملکت اسلام هستیم تحریم هستیم و نمی تونیم این کار رو انجام بدیم پس سخت تر گیر میاد اما میاد ...
1. 630 عالیه ولی برای کاربری متوسط گرافیکی نه High - end ...
175 دلار هم با 650 فرق قیمتی داره ...
2. تفاوت زمین تا زیرزمین هست ...از طراحی 7000 که بی نهایت عالی هست تا کانفیگ بالا و امکانات و ویژگی های بسیار بالاتر 7000 ...
از هر جایی می تونی بگیری جزء پایتخت که من اصلا پیشنهاد نمی دم ...
برو فروشگاه ایران دیتا در پاساژ پارسیان ...
کیفیتش که واقعا عالیه به خصوص کنتراست و کیفیت رنگ ها چون BrightView داره اما اگر پست های قبلی رو بخونی یه سری مشکلات بوده که واقعا به نظر من دلیلش به اچ پی برنمی گرده و دلایلش هنوز ناشناخته ست ...
ضمنا کاربری رو هم بگو شاید بهتر باشه از 6000 برداری ...
این فروشگاه که گفتم کارش عالیه و بنداز نیستن ...
تاحالا خودم 5 تا اچ پی ازش خریدم همشون عالی بودن ...
همه چیز رو چک کن به خصوص اول مونیتور - تاچ و کیبرد ( دکمه هاشو تک تک چک کن ) - وایرلس و بلوتوث - لولا - باطری که لق نباشه - دقت هم کن hp Seals یعنی مهر و موم اچ پی روش باز نشده باشه ...
اچ پی خرید خوبی میشه برات مطمئن باش ...
مرسی. ولی یه سوال رو جواب ندادی:
اچپی رو با چه گارانتی باید بگیرم؟
ایران اچپی چطوره؟
اصلا اچپی گارانتی درست حسابی داره تو ایران؟
راستی 630 برای استفاده تو نرم افزارهای رشته معماری چطوریاس؟
ببینید همون طور که گفتم اچ پی چون تو ایران گارانتی رسمی ( یعنی این که تو سایت اچ پی ثبت شده باشه و ایران رو جزء کشور حساب کرده باشن ) نداره واقعا گیر آوردن کانفیگ های مختلف و بسیار متنوعش سخته اما شرکت هایی هستن مثل ایران اچ پی که دقیقا مثل گارانتی رسمی عمل می کنن و از این احاظ مشکلی ندارن و بسیار هم حرفه ای هستن ...
نه به نظر من گارانتی ایران اچ پی نگیر چون گرونه الکی از همین گارانتی های شرکتی مثل سریر و ...بگیر که ساپورت خیلی خوبی هم دارن ...
مهم اینه لپ تاپ سالم باشه گارانتی هم بخری می بینی که در اکثر مواقعا اصلا فرقی با هم ندارن چون مگه مثلا ایران اچ پی چیکار می خواد بکنه برای شما فوقش فکر کن هاردت خراب شه برات عوض می کنه سریر هم عوض می کنه ...
کلا گارانتی درست تو ایران نیست حتی رسمی ...
630 بسیار گرافیک خوبی هست اما مخصوص گیم نیست برای نرم افزارها و حتی گیم با تنظیمات متوسط عالیه ...
الان کدوم مدل مد نظرت هست ؟ 7030 یا ....؟
ایشالا درست شه..نقل قول:
چرا از پایتخت نمیخری میشه بگی دلیلشو ...نقل قول:
پایتخت گرون تره حداقل 70 - 60 ...
فروشنده هاش بندازن ( دیگه برام کاملا مشخصه البته نه همشون ) ..
شما درسته خودت از پاتخت خریدی اما این که دلیل بر بهترین جا برای خرید بودن نمی شه ...
پارسیان - ایران - رضا خیلی بهتره ...
خبری نشد ؟نقل قول:
یه سوال شما چند خریدی با چه کانفیگی؟ اگه میشه دقیق بگین ..م:12:منوننقل قول:
نه من نخریدم 7000 رو ...
به دوستمون گفتم از پایتخت نخر ...
من نوت بوک های دیگه اچ پی واسه دوستام خریدم ...
تا عید از سری 6000 داشتم الان مک دارم ...
همین الان زنگ زدم فروشنده گفت ایرادشو پیدا کردن. فردا درست میکنن. مطمئن نبود ولی میگفت به احتمال قوی ایراد از مانیتور بوده.نقل قول:
وقتی رسید دستم بهتون خبر میدم.:31:
خوشحالم .نقل قول:
دقیق بپرس چی بوده و چرا اینطوری شده ...
بگو ممکن بر اثر فشار بوده باشه یا شی magnetic نزدیک دستگاه ؟
دوستان عزیز من امروز بردم پیش فروشنده...گفت عادیه همینطوری میشه..یه وایو و دل و لنوو نشونم داد که اونا هم اچ دی بودن...راست میگفت همشون همینطوری پیکسل ها رو بزرگتر نشون میدادن...ولی بنده خدا اوایل اونقدر از ایسوس بد تعریف کرده بود که من با آوردن لپ تاپ خودم شرمنده شد و گفت آره صفجه این بهتره تره(n55)..حالا میشه یکی از شماها عکسی با حجم واقعی از دسکتاپتون بگیرین و بذارین اینجا من مقایسه ای بکنم؟
خوب خوشحالم چیز مهمی نبوده ...
نمی دونم شما دقیقا از این اسوس چی دیدین چون منم باهاش کار کردم واقعا برتری نداره به نظر خودم در مقایسه با dv6 6000 واقعا همشون مثل همن تو این سطح ...
منم زمانی که از سری 6000 داشتم واقعا نتونستم پیکسل ها رو به وضوح ببینم چون اصلا معلوم نبود حالا چجوری ممکن تو 7000 این طوری باشه در حالی که باید بهتر باشه ؟ نمی دونم خودمم ..
شاید حساسیت زیادی داری وگرنه به نظر من خیلی عالیه ...
آره فروشندهه گفت خیلی حساسی...گفت دیگه فوق hd همین میشه...میشه شما یه عکسی از دسکتاپتون بذارین؟بدونه اینکه سایزشو تغییر بدین؟
خب به سلامتی مظکلی نبود.راستی من نفهمیدم صفحه N55 بهتره از 7000؟فول اچ دیش یا معمولی؟نقل قول:
در ضمن اگه قبلا با fhd کار کردید مسلما ایکونهای hd اینجوری به نظر میان تا عادت کنی.مسلما بزرگتر از Fhd می شن د اینجوری به نظر میان
شما یه عکس بزار ببینیم من ویندوز ندارم رو سیستمم لاین نصبه ...نقل قول:
ممنون...آره n55 پلاسما اچ دی بود..ولی اچ پی فقط اچ دی بود...هم یکم نوشته ها غیر عادی به نظر میرسید هم آیکون ها رنگشون سرد به نظر میرسه و بی کیفیت...دوست عزیز شما راست میگین شاید من زیاد با +hd کار کردم اینطور به نظرم میرسه...ولی خدایش صداش از ان 55 که روی صدا خیلی مانوور داده بود با کیفیت تر بود...یکمی ولومش پایین بود ولی کیفیتش خیلی خوب بود...سرعت بالا اومدنش از ان 55 خوبتر بود...فقط به نظر من صفحش کم آورد..بقیه مواردش عالیه..من به همه دوستان توصیه میکنم اگه قصد خرید این لپ تاپ رو دارن فول اچ دی شو تهیه کنن...اونوقت دیگه چی میشه!!!!نقل قول:
نه کیفیت این عکس بهتره...ماله پسر خالم اینطوری نیست....نقل قول:
امروز برد شهرستان...فهمید که صفحش ایراد نداره بال در آورد و از خوشحالی نمیدونست چیکار کنه!!!حالا که این عکس و دیدم بازم نظرم عوض شد...یه ایرادی داره...نقل قول:
آخ آخ نگو دلم لک زده واسه Beats ...
واقعا کیفیت موزیک رو با hp و Beats میشه فهمید ..
تو سری 6 که عالی بود تو 7 دیگه انفجاره نوره الان آقا ظهور می کنه !
میلاد عزیز ناراحت نشیا ولی n55 اصلا به حساب نمیاد تو کیفیت صدا ولی صداش بیشتره که امتیازی محسوب نمیشه ...
صفحه ش هم به نظرم عالیه ...
من 8 تا ریویو دیدم ازش با صفحه HD و FHD Anti -Glare که واقعا عالی بود ...
می دونی چرا اینطوری شد چون کاستومه ...
این کاستوما معلوم نیست چجوریه ...
اگه جعبه رسمی بود 1 % تین طور نمیشه ...
البته واقعا فرقی نداره اما من این احساسو کمی دارم ...
خوب جعبش رسمی دیگه...یه قوطی خاکی بود که روش غلامت بیتس و داشت..مگه غیر از اینه؟
خودش چیزی نمی گفت که چرا این طوریه ؟
منم حس می کنم یه مشکلی هست کاش محکم تر به فروشنده می گفته تعارف نباید میکردی که به نظرم کردی ...
می گفتم 20 تا عین این دیدم ولی این طوری نبود ...
برو باز بهش بگو باید ببره گارانتی چک بشه فروشنده که شوته چیزی نمی فهمه ...
نه کاستوم یعنی مدل هایی مثل همینی که گرفتی که گرافیک 650 و ...داره رسمی نیست و کانفیگ کارخونه ای حسا ب نمیشه ...
کانفیگ شخص حساب میشه و جعبه خاکی داره کانفیگ رسمی جعبه مشکی داره و مارک Beats خورده کنارش گوشه پایین ...
آخه میاره با لپ تاپای دیگه مقایسه میکنه...میبینیم آره مثله همینه...تونوقت میگه عیبی نداره درسته...منم گفتم آخه 2.700 پول لپ تاپ دادیم این صفحه!!!!!؟؟؟؟میگه اونوقت باید 4 تومن بدی به لپ تاپ همه چیزش عالی باشه...وقتی حرف n56 میزدم پیشش کم میاورد..گفتم اینم مثله همین کانفیگ رو داره پس چرا هم قیمتن و کیفیت صفحش اینطوری نیست؟؟؟؟جواب نداره میگه اون فول اچ دی هستش...آدمو دیونه میکنن...نقل قول:
این که فروشنده های دیوایس های الکترونیک تو ایران واقعا فاجعه هستن اکثرشون شکی نیست اما خودت هم خیلی جدی تر باهاش رفتار میکردی ...
ببین لپ تاپ های تو این رنج همه مثل هم هستن فقط دیزاین هاشون فرق داره و سر همین چیزا هست که یکی خیلی پرفروش میشه یکی کم فروش ...
این یه مشکلی داره وگرنه اسوس قطعا سرتر نیست ...
آخه چیزی نیست که اسوس بخواد سرباشه یا نباشه یه صفحه عادی هست که یا ساخت ال جی هست یا سامسونگ ...
نه چرت گفته 4 تومن ...
باور کن اچ پی همه جوره سرتره اصلا ناراحت نباش که مثلا چرا این طوری شد باز برو بهش بگو و بگو باید بره گارانتی نمی خوام تو نظر بدی ...
فرق اسوس با اچ پی مثل دوتا دختر تایوانی و بلوند آمریکایی هست که میدونی چقدر اختلاف دارن ...
قرار شده شنبه هفته آینده کسپراسکای 2013 بیاره(60 تومن یکساله)اونوقت ازش شاکی میشم که الا و بلا باید بره گارانتی...اوکی ...تنکس...
آره نزار توجیه کنه بگو من گارانتی دار گرفتم و حق دارم که ازت بخوام دستگاه رو ببری فقط برای چک گارانتی نظر بده همین ...
اصلا شل نباش تو این موارد که رفته تو آستینت ..
کلا asus همیشه صفحه نمایشهای خوبی داشتته.ولی خب hd+ هم تعداد پیکسلهاش مسلما تاثیر داره تو کیفیت ایکونها و بزرگی و کوچکی.حدود 400هزار تا پیکسل بیشتر داره!در هر صورت Hd رو با hd مقایسه کن.مثلا با لنوو y580 و ... .Y580 تو رده خودش یکی از بهترین صفحه ها رو داره تو ریویوها.البته بعید می دونم به پای n56 برسه.ولی صفحه 7000 تو ریویوها خیلی نزدیک y580 بوده که البته رنگهای Y580 یه مقدار جزیی می گن بهتره.اونم نه خیلی.ولی همه از صفحه فول اچ دی 7000 اظهار شگفتی کرده بودند تو ریویوها و گفتند که واقعا فوق العاده ست.اگه همونجا می تونستی دوتا 7000 رو با هم مقایسه کنی عالی می شد.ولی باز بهش بگو با چند تا لپتاپ hd دیگه مقایسه کنه ببینه چطوره
در کل این پنلهای لپتاپها تو این رنج اکثرا مثل هم هستند و مال برندهای مشترکی هستند معمولا.مثلا ایسوس معمولا با َAOU همکاری می کنه.البته مال N56 اگه اشتباه نکنم sec هست.مال من هم که 6070 دارم sec هست..البته مدلها کمی فرق داره.منظورم اینه که خیلی نباید فرق داشته باشند با هم.فرق اینها بیشتر با پنلهای ips ه که رو لپتاپهای اپل هست یا بعضی سونی ها و Hp سری envy
امروز رفتم این مدل رو بخرم به فروشنده 1000 بار گفتم مطمئنی FHD هستش؟؟؟ گفت آره روشن کردم دیدم HD هستش میگه اینام جزو FHD هستن دیگه اونجا میخواستم سرمو بکوبم به دیوار واقعا !!!
من DV6-7000 رو 2650 میتونم برای هر کسی که خواست بخرم و بهش بدم چون فکر کنم تهران بالاتره خودم میخواستم بخرمش بخاطر صفحه HD منصرف شدم والا از عکس هاش لااقل زیباتر بود!!!
جالبیش اینه زاویه دید خیلی خوبی داشت حداقل از Hp های قدیمی و سری 6000 که دیدم بهتر بود
مثالتو عشق است ..:دی:39:نقل قول:
سلام
امروز رفتم پیگیری کردم. طرف میگه لپ تاپت مشکل خاصن نداشت . سالم بود.:18:یعنی قرمز بودنش احتمال زیاد سخت افزاری نیست.
فردا قراره لپ تاپ hp 7000 یکی دیگه رو بگیره. مقایسه کنه یه کارایی انجامبده. ریکاوری کنه. اگه درست نشد میگه مشکل از فلت هست.
فلت چیه؟؟!!
اگه این طوره که خیلی خوبه مشکل خاصی نداره ...
فلت اون رابط بین صفحه نمایش و سایر قسمت هاس ...
من یکبار 3 سال پیش n97 داشتم سوخت ( اوج بدشانسی ) چون یکماه بود خریدم بود البته ازدستم بدجور افتاد ..
یه کابل کوچیکه که اگه مشکل داشته باشه عوض می کنن ..
آقا من میخوام یکی از مدلهای همین سری 7000 رو بگیرم. کانفیگ رسمی کارخونه ایه تو سایت ایران اچ پی گیر اوردم. میخوام بدونم برای چی میگین کانفیگ های کارخونه ای بهترن؟یعنی اگه من بگیرم باید با جعبه مشکی بگیرم؟ راستی اچپی با گارانتی یا بدون گارانتی کیبرد فارسی داره؟
به نظرتون قیمتی که تو سایت گذاشته چجوریاس؟ می ارزه؟