برای رشته های شبانه منظور از بومی اینکه توی اون استانی باشی که دانشگاه هست و ربطی به اون جدولهای دفترچه نداره و 80% شبانه ها به بومی اون استان تعلق می گیرهنقل قول:
برای رشته های شبانه منظور از بومی اینکه توی اون استانی باشی که دانشگاه هست و ربطی به اون جدولهای دفترچه نداره و 80% شبانه ها به بومی اون استان تعلق می گیرهنقل قول:
سلام .بچها رتبه من تو هنر شده ۶۳۹ ،با این رتبه کجا متونم قبول شم .توروخدا زود جواب بیننننننننننننننننننننننن ننننن.کجا برم انتخاب رشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :42::42:
دانشگاه غیر انتفاعیه خوب تو کل کمشور به تعداد انگشتهای دست هم نمیرسه شبانه هم هیچ فرقی باروزانه نداره فقط باید شهریه بدی و برخی خدمات دانشگاه بهش تعلق ب یا بد دارهنمیگیره. آزاد هم بستگی به دانشگاهش خوب یا بد داره وباید شهریه هم بدی که شهریه آزاد از غیر انتفاعی وشبانه بیشترهنقل قول:
دوست عزیز خواهشن ملاکتون رو شهر نزاریدنقل قول:
شما قرار 4سال یک رشته رو بخونید وبعدن به احتمال زیاد سرکار برید اگر به اون رشته علاقه نداشته باشید اون 4سال خیلی خیلی سخت میگذره
اگه دختر باشید شریعتی به احتمال زیاد قبول میشید
مدیریت بهشتی هم همینطور
غیرانتفاعی هم هر رشته ای بخواید
یا این رتبه ی خوبی که دارید نزارید برای سال بعدنقل قول:
اینکه پیام نور و ... رو تهش زدید خیلی خوبه محکم کاری دیگه
به نظر من غیرانتفاعی فرهنگ رو بالانر از ابرار بزنید چون فرهنگ دانشگاه غیرانتفاعیه ولی ابرار مرکز غیرانتفاعی (حالا بازم بپرسید) ولی بعیده کارتون به غیر انتفاعی برسه
من خودم رجایی نرم افزار میخونم-شبانه- پارسال روزانه فقط از بین فرهنگیا میگرفت ولی مثل اینکه امسال عوض کرده
آقا حالا ما رتبمون بالا شده....نباید جوابمون و بدین ؟ :(نقل قول:
merc az komaketun rasesh man vase fogh nemikham iran basham baraye kharej raftanam kheili rahat tar az tehran ghabul mikonan ta jahae dge
merc az komaketun rasesh man vase fogh nemikham iran basham baraye kharej raftanam kheili rahat tar az tehran ghabul mikonan ta jahae dgeنقل قول:
به نظر من حیفه اگه بخوای سال دیگه کنکور بدی...شاید نتیجش بدتر شد یا . . . البته این ترتیبی رو که زدین حتما یکیش رو قبول میشین.نقل قول:
اون هم فکر نکنم مشکلی باشه!آخه پارسال یکی از دوستام شیمی شبانه قبول شد ولی نرفت و امسال دوباره کنکور داد...
ولی به نظر یه جوری اگه اگه اگه اگه نشد به شهرهای دیگه هم فکر کنین . . . واقعا حیفه یکی با این رتبه دوباره کنکور بده.
خب از تهران راحتتر که هست ولی خب، اگه اون رشته رو نیاز نداشته باشن چی؟ اونموقع برای پیدا کردن کار به مشکل میخورین... و مهمتر از همه همونجور که گفتن اگه بعدن به رشته ای که میرین علاقه ای نداشته باشین خیلی سخت میگذره بهتون . . .نقل قول:
اصلا انتخاب رشتت درست نیست ! ... مخصوصا با این رتبه !نقل قول:
احتمال اینکه روزانه تهران قبول نشم 1درصد هم کمتره . چون امسال عباسپور هم اومده .نقل قول:
یا این رتبه ی خوبی که دارید نزارید برای سال بعد
اینکه پیام نور و ... رو تهش زدید خیلی خوبه محکم کاری دیگه
به نظر من غیرانتفاعی فرهنگ رو بالانر از ابرار بزنید چون فرهنگ دانشگاه غیرانتفاعیه ولی ابرار مرکز غیرانتفاعی (حالا بازم بپرسید) ولی بعیده کارتون به غیر انتفاعی برسه
من خودم رجایی نرم افزار میخونم-شبانه- پارسال روزانه فقط از بین فرهنگیا میگرفت ولی مثل اینکه امسال عوض کرده
ممنون از راهنماییتون . جای اون 2 تا رو عوض کردم .
یعنی چیزی که تو رجایی درس میدن با چیزی که تو خواجه نصیر درس میدن فرقی نداره ؟ ( چون اون تربیت دبیره و فکر میکنم شاید یه جور دیگه درس بدن )
ممنون . شرایط من طوری هست که باید تهران قبول شم . وگرنه شهرستان رو هم میزدم !نقل قول:
به نظر من حیفه اگه بخوای سال دیگه کنکور بدی...شاید نتیجش بدتر شد یا . . . البته این ترتیبی رو که زدین حتما یکیش رو قبول میشین.
اون هم فکر نکنم مشکلی باشه!آخه پارسال یکی از دوستام شیمی شبانه قبول شد ولی نرفت و امسال دوباره کنکور داد...
ولی به نظر یه جوری اگه اگه اگه اگه نشد به شهرهای دیگه هم فکر کنین . . . واقعا حیفه یکی با این رتبه دوباره کنکور بده.
از چه لحاظ منظورتون هست ؟ اینکه شهرستان ها رو نزدم ؟نقل قول:
اصلا انتخاب رشتت درست نیست ! ... مخصوصا با این رتبه !
تو انتخاب رشته گزینه 2 به من گفتش که خواجه نصیر و شهید بهشتی و عباسپور قبولم . خیالم یکم راحت شد . حالا امشب هم برای خود سنجش رو میزنم ببینم چی میشه
ویرایش : سازمان سنجش هم همین رو گفت . خواجه نصیر و شهید بهشتی و عباسپور . کدوم بهتره . خونمون تهران پارسه . جفت سایتا خواجه نصیر رو اول نوشتند .
ممنون
سلام به همه.
برای رشته های ارتش و سپاه هر چند تا که بخواهیم میتونیم انتخاب کنیم؟
اخه گفتن مثل اینکه دو تا بیشتر نمیشه. راستی هر دوتا باید تا قبل از انتخاب 9 باشه؟
سلاممیخواستم بدونم با 1036 منطقه یک مکانیک علم و صنعت قبول میشم؟
سلام
میخواستم بدونم با 1036 منطقه یک مکانیک علم و صنعت قبول میشم؟
دفترچه ي شماره ي 2 انتخاب رشته كه توش نوشته براي مثلا مهندسي هاي عمران چه دانشگاه هايي هست ، كي مياد ؟
ظرفیت پزشکی گرگان بالا رفته ؟درصد پذیرش جنس مذکر نسبت به سال پیش چی؟
سلام
انتخاب رشته ی اصلی از کی شروع میشه؟؟؟؟
از کی تا کی هست؟
سخت افزار امیرکبیر یا علم و صنعت رو به نظرت نباید بالای عباس پور بزاری ... ؟ ! ( حداقل ! )نقل قول:
منم پارسال یه جورایی شرایط تو رو داشتم ... میخواستم یه سال دیگه بمونم که نرم افزار قبول بشم ... اما الان از اینکه سخت افزار رو تو انتخاب هام گذاشتم خیلی راضی هستم ...
اونطور که انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش میگه میتونم مهندسی برق قدرت غیر انتفاعی تبریز(موسسه سراج) قبول بشم
موندم چیکار کنم
+
این انتخاب رشته مجازی فقط مال یه رشته رو میشه انتخاب کرد؟
پس من که کنکور زبان هم دادم چیکار کنم؟؟
دوستان عزیز اول خسته نباشید به همه امیدوارم همه به هدفش که میخواد برسه من رتیم این شده
سهمیه منطقه 1
زبان انگیلسی
رتبه در سهميه زیرگروه یک 8008
رتبه کشوري (بدون سهميه) زیرگروه یک
18524رتبه کل در سهميه 9654
با اینکه دانشگاه تبریز و اطراف مد نظرمه و مترجمی رو میخوام بنظرتون شانس قبولی تو غیر انتفاعی یا پیام رودارم ؟؟؟
کسی چیزی نمیدونه در این مورد ؟ برام حیاتیه:41:نقل قول:
اگه چیزی میدونید دریغ نکنید.نظرتون در مورد غیرانتفاعی چیه؟نقل قول:
ضروریه لطفا!
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یه نفر که تو این زمینه وارده به من کمک کنه.چون من اصلا به این سیستم آشنایی ندارم.
من فقط کنکور زبان دادم. و حالا به غیراز دوره روزانه و شبانه بقیه رو مجازم(قبلا کارت علاقه مندی پیام نور رو خریداری کردم) مراکزتربیت معلم رو هم برام زده که مجازم البته ظاهرا باید کارتشو بخرم.
من یه نگاهی به دفترچه انتخاب رشته انداختم و دیدم که دانشگاه تربیت معلم سابق رو برای دوره های روزانه و شبانه فقط رشته هارو زده.
لطفا شما هم یه نگاه بندازین ببینین چجوریه برا رشته ی زبان البته.
حالا میخوام بدونم منیکه روزانه شبانه مجاز نشدم.پس چرا تربیت معلم رو مجاز شدم ولی تو دفترچه تربیت معلم برای دوره های روزانه شبانه زده؟! یعنی من نمیتونم ازرشته زبان تربیت معلم انتخاب کنم؟
درضمن من فقط میخوام زبان پیام نور شهر خودم و اگر بشه تربیت معلم شهر خودم رو فقط قبول شم.
لطفا دقیق راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون.
با این رتبه ها امیدی به قبولی هست؟ رتبه کل در سهميه33110
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه)82451
منطقه دو هستم.
با سلام من رتبه 13900 در علوم انسانی زیر گروه 3 کسب کردم
سهمیه منطقه 2 هستم به نظر در چه دانشگاهی در مقطع کارشناسی
روزانه یا شبانه در رشته اقتصاد بازرگانی قبول میشم
در ضمن من ساکن مازندران هستم
چون چند ترم اقتصاد نظری در پیام نور خوندم فقط دنبال اقتصادم وسه تطبیق درسها
:11:
گفتن از 17 ام تا 25 ام ولی همیشه تمدید می شه موفق باشینقل قول:
مجازی سنجش رو می گی دیگه؟ انلاینه ، مثل گزینه دو اینا ، فرقش اینه که لازم نیست اطلاعاتت رو وارد کنی و اوارده حساب شخصی خودت میشه و رشته های مد نظرت رو انتخاب میکنی بر اساس قبولیهای پارسال بهت اطلاعات میدهاگه می تونی امتحانش کن کمکت میکنه سعی کن 30 درصد اول لیست انتخاب رشتت رو رشته هایی بزنی که خودت می دونی قبول نمی شی ولی چیزی ازت کم نمی شه شانست رو امتحان کنی بعد شروع کن همین رشته هایی رو بزن که فکر میکنی احتمال قبولی داری و اون اخرا که می رسی مثلا 10 انتخاب اخررشته هایی رو بزن که مطمئنی میاری یعنی رشتهایی که با رنبه های بیشتر از خودت قبول میشن و اینا این یه انتخاب رشته ی منطقیه بعضیاا سر لیست انتخاب رشته یاده واقع بینی می افتن و فکر میکنن خالی گذاشتن انتخاب ها هنره! منم 10 تا یا 8 تا اینطورا زدم! همشو پر کن کل 100 تا رو .موفق باشینقل قول:کلا پسرا بهتر قبول می شن ، همون پسر هم برق بهشتی باید رتبش بین 900 تا 1300 باشه تا الان که اینطور بوده ولی تو 100 تا انتخاب داری دلیلی نداره که نزنیش موفق باشینقل قول:این نشون میده کلا رو به افولیم....البته من تو شلوغیها بی سهمم :دی من اینجا فقط فعالیت فرهنگی داشتم ، حتی همون 89 ! یادته یکی از بچه ها رو محدود کرده بودن براش گلریزون گرفته بودم؟؟؟ :دی همه ی کامنتها پاک شد ولی دوستمون برگشت...عجبنقل قول:انتخاب رشته مجازی سنجش که هست باید کارتشو اینترنتی بخریگزینه دو هم هست که عمومی و رایگانه لینکشو بچه ها گذاشتن فقط با اینکه کنار شماره داوطلبی ستاره زده میتونی یه شماره الکی وارد کنیمن پیشنهاد میکنم داوطلبیتو پرونده و پسورد و اینا رو وارد نکن ریسک بی جهتیه چون تاثیری در فرایند انتخاب رشته هم ندارهخودش دونه دونه درصد ها نمران کل و اینها رو میپرسهقلم چی هم هست ولی باید عضو کانون باشی یه نرم افزار هم رو سایتها هست که ب درد منطقه دو ای ها می خورهاگه می خوای بگو لینکشو بدملطفا توضیحاتی که در جواب اولین سوال دادم در مورده 100 تا انتخاب رو پر کردن رو بخونموفق باشینقل قول:سوره ، تهرانهموفق باشینقل قول:ببین من سعی کردم پست هات رو بخونم ولی خیلی با فاصله بود گم میکردم به کارنامت نگاه من ، رشتت ، رتبه ی کل تو سهمیت رو بگو ، نوع سهمیت هم که یادمه یک بود اینا رو بگو ، رشته های مورد علاقت یا محدودیتهایی که برای شهرستان رفتن داری رو بگو برات میگردم ببینم چی پیدا میکنمموفق باشی شما هم لطفا توضیحی که در مورد اولین سوال تو این پست دادم رو بخون در مورده 100 تا رو پر کردن هر سوالی داشتی بپرس از اول تا اخرش رو توضیح بدیم با بچه هانقل قول:اشکالی نداره ، عمرت که تموم نشده ، خوب فکراتو بکن به علاقت به گذشتت ایندت به شخصیتت به روحیت به شرایط زندگیت به همه چی بعد هم با ارامش توکل بخدا بکن و تصمیمتو بگیر و بعد هم مرد تصمیمت باش به همین راحتی موفق باشینقل قول:چند بار دیگه امتحان درست میشه ، گزینه دو رو میگی دیگه؟ یگی دو بار دیگه بزنی میاد بعد مثل اینکه اگه فقط رشته ای رو زده باشی که هیچ جوره به رتبت نمیخوره این ارور رو میده هیچ محدودیتی برای رشته و شهر نذار احتمالا درست میشه موفق باشی حرص هم نخورنقل قول:
اين انتخاب رشته مجازي چرا روزانه و شبانه رو براي من نمياره ؟ با اين كه روزانه و شبانه مجاز هستم و رتبم هم همچيت بد نيست
سلام . همسرم کنکور داده و رتبه اش به شرح زیر هست :
رتبه کل در سهمیه : 57203
با این اوصاف ، همسرم تو انتخاب رشته مجازی شرکت کرد و متاسفانه فقط 1 دانشگاه شبانه و اون هم رشته ریاضی کاربردی در بهشر رو معرفی کرده !
میخوام بدونم یعنی شهر های دیگه مازندران نمیشه ؟ نیاز هست خانومم پیش یک مشاور تحصیلی بره تا اون براش انتخاب کنه ؟ تاثیر داره ؟
و سوال دوم اینکه اگه همسرم مثلا در اولویت اول قبول شد اما نمیخواد بره اون دانشگاه ، آیا میتونه بره دانشگاهی که اولویت دوم رو زده ؟ همچین چیزی هست ؟
و سوال سوم ، آیا مدرک دانشگاه غیر انتفاعی ها و پیام نور معتبره ؟ بنظر شما اگه بره غیر انتفاعی میتونه پیشرفت داشته باشه ؟
لازم به ذکره همسرم پیش دانشگاهی ریاضی فیزیک رو با معدل 19.75 پاس کرد اما بخاطر من 3 سال از درسش و کنکور دور شد و من واقعا بخاطر این موضوع شرمندشم . امیدوارم بتونم جبران کنم .
سلاممممم دوستان
من رتبم 14000 منطقه 1 ریاضی شده
گیج شدم نمیدونم چیکار کنم !!!
بمونم سال دیگه عالی بدم؟ شبانه انتخاب کنم؟
به نظر شما روزانه چیز خوبی امکان داره بیارم؟؟
سلام .انتخاب رشته مجازی سنجش و گزینه دو خیلی باهم فرق داره .لطفا بیشتر تحقیق کنید. من راهنمای انتخاب رشته سال های پیش رو هم مقایسه کردم.همشون با هم فرق داره. قبولی بستگی به این داره که متقاضی اون رشته در اون سال چند نفر باشند.
انتخاب رشته گزینه 2 با یادگار ماندگار کانون که ظاهرا جور در نمیاد .
گزینه 2 به من با 12340 منطقه یک نوشته عمران تبریز روزانه که میدونم محاله !
ولی نوشته مکانیک شبانه بناب در حالی که تو یادگار ماندگار با رتبه از این بیشتر رو نوشته روزانه مکانیک بناب !
سلام من رتبه 13900 عوم انسانی رو اوردم میتونم روزانه یا شبانه علوم اقتصادی قبول بشم
من دیپلم تجربی هستم میتونم اقتصاد نظری قبول بشم
من چهار ترم رشته اقتصاد نظری دانشگاه پیام نور خوندم
اگه بشه میخوام درسا رو تطبیق بدم میشه؟
1- من روزانه یا شبانه اقتصاد دانشگاه مازندران قبول میشم؟
2- میتونم رشته اقتصاد نظری قبول بشم یا بعد از ورود به دانشگاه به این گرایش تغییر رشته بدم
3- میتونم درسا رو تطبیق بدم؟
مرسی از راهنمایی شما
سلام
نظرات در مورد دانشگاه مفید قم (غیر انتفاعی) چیه؟ (رشته حقوق)
رتبه 2400 منطقه یک
سلام به همه
من رتبم 2340 منطقه دو شد به خاطر عملکرد عجیبم در 2-3 درس رتبم از اون چیزی که انتظار داشتم خیلی بدتر شد کلا همه ی برنامه هام به هم ریخت
میخواستم ببینم امکان داره من با این رتبه نرم افزار یا صنایع صنعتی اصفهان قبول شم؟
کلا جو این دانشگاه چطوره؟ وضعیت خوابگاه ؟
برای انتخاب رشته باید به رتبه ی کل در سهمیه توجه کنیم یا رتبه در زیرگروهی که انتخاب می کنیم؟
اگه رتبه ی کل هست پس چرا اصلا رتبه در زیر گروه ها رو نوشته؟
دوستانی که تقاضای راهنمایی برای انتخاب رشته دارن میتونن یک تاپیک جدید ایجاد کنن ( در همین انجمن )
که عنوانش به صورت زیر باشه ::
[رتبه:؟؟؟؟؟؟][منطقه:؟؟؟ ][رشته : ؟؟؟؟ ][شهر :؟؟؟؟]
و در متن تاپیک توضیحات در مورد رشته و علاقه خودتون رو شرح بدین
تاپیک هایی با عنواین دیگر در مورد انتخاب رشته حذف خواهد شد تا از بی نظمی جلوگیری بشه
و دوستان بتونن راحت تر به جواب برسن
با تشکر
من (منطقه 2)52000 ریاضی شبانه جایی امید نیست قبول شم نه ؟اگه احتمالش هست رشتش بگین برا من فرق نداره چی باشه.
جریان پیام نور چیه الان اگه من پیام نور عمران بزنم قبولم شهر خودمون یا نه اونم رتبه بهتر میخواد ؟
مدرک پیام نور با دولتی خیلی متفاوت ؟
ممنون میشم کسی جواب بده :10:
انتخاب رشته ی کانون برای غیر کانونی ها هم فعال شد(200 رشته)
البته پولیه(10000 تومان)
یه مسلمون جواب بده ایا خدا از استرس مردیم یکی اینجا نیس جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: