درود عطاجان
می بینم هنوز تو اوج فعالیتی :n06:
اقا هارد سه ترا وسترن دسکتاپی برای بکاپ چی پیشنهاد میدید ؟ همون اسنشال خوبه؟
مرسی برادر:n16:
Printable View
درود عطاجان
می بینم هنوز تو اوج فعالیتی :n06:
اقا هارد سه ترا وسترن دسکتاپی برای بکاپ چی پیشنهاد میدید ؟ همون اسنشال خوبه؟
مرسی برادر:n16:
سلام .نقل قول:
البته مدلهای جدید دیگه پسوند essential را ندارند ، البته از لحاظ سخت افزاری فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشند . اگر از عملکرد هارد اکسترنال وسترن قبلی راضی هستید میتونید مجدداً همان مدل را بخرید (ٌWD my book) .
یک نکته : در هاردهای اکسترنال وسترن اگر دو مدل مشابه (مثلاً my book) به یک سیستم متصل بشه احتمالاً هارد اکسترنال دوم offline میشه . اگر هم سعی کنید این هارد را online کنید ، هارد اولی offline میشه (یعنی همزمان نمیتونید از هر دو هارد مشابه استفاده کنید) . برای فیکس کردن این مسئله باید disk signature ها را تغییر بدید .
سلامنقل قول:
با نوت پد نتونستم تغییر بدم چی کار کنم
سلام .نقل قول:
طبق عکسهای زیر عمل کنید . روی فایلها باید راست کلیک کنید و سپس edit را انتخاب کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین مسیر رو میرم ولی نمیتونه سیو کنه!نقل قول:
در زمان سیو کردن پیغامی میده ؟ والا روی سیستم خودم تغییرات ، سیو میشه . اگر برنامه در حال اجراست پس ببندید .نقل قول:
یه هارد سونی 1T - HD -E1 sony هست که میخوام با یه my passport 500gb معاوضه کنم به نظرتون میرزه؟ قیمتش مناسبه.
اما میخوام بدونم هارد سونی کیفیت و موندگاری داره؟ میخوام فایل آرشیو کنم که خیلی اطلاعات مهمی دارم.
اگر هارد اكسترنال سوني سالم هست ، بنظرم دليلي براي تعويض با هارد 500GB وسترن وجود نداره . اگر اطلاعات براي شما خيلي مهمه توصيه ميكنم كه روي دو هارد مجزا ذخيره كنيد . همانطور كه هارد اكسترنال سوني ممكنه خراب بشه ، هارد اكسترنال وسترن هم ممكنه خراب بشه .نقل قول:
سلام می خواستم بدونم هاردADATA HD710 هارد خوبی هستش یانه؟
واینکه میشه بهش اعتماد کرد برای اطلاعات منظورم اینه از اون هاردهای هستش که معلوم نیست دفعه ی بعدی بزنی به کامپیوتر اطلاعاتت باشه یانه؟
(تاپیک دیگه گفتم جواب ندادن)
داداش نظرت درمورد هارد توشیبا چیه امروز رفتم بازار مدل Toshiba canvio و basic داشت به نظرت از وسترن یا سیگیت تو سرعت بهتره؟قیمتش گفت 245
یکی هم به ما جواب بده :n28:نقل قول:
فقط یه برند معرفی کنید تا باقیش رو بازم تحقیق کنم .
من تعریف WD رو شنیدم نظر شما چیه؟
در هر هارد اکسترنالی این ریسک هست که در دفعه بعدی اتصال به سیستم اطلاعات دیده نشه . مشکلاتی مثل raw یا unallocated شدن پارتیشنها در هاردهای اکسترنال خیلی شایع هست ولی اگر در نگهداری و استفاده دقت بشه احتمال وقوع این مشکل کمتر خواهد شد .نقل قول:
اگر به خاطر ضد ضربه بودن مدل ADATA HD710 را میخرید باید گفت که فقط باکس محکم و ضد آب دارد و از لحاظ هارد اینترنال بکار رفته تفاوتی با مدلهای معمولی ندارد . در نتیجه در زمانهایی که هارد روشن هست اگر ضربه ای وارد بشه به احتمال خیلی زیاد هارد آسیب خواهد دید .
این مدل مشکل خاصی نداره ولی فیدبکهایی مثل جدا شدن لاستیکهای رنگی که روی بدنه چسبانیده شده و یا وجود مشکل در قسمت کانکتور این هارد دیده شده .
در مورد سرعت ، تا زمانیکه روی یک سیستم همراه با سایر مدلها تست و مقایسه نشه نمیتوان اظهار نظر کرد . هارد های اکسترنال توشیبا هم خوب هستند . سری canvio چهار مدل هست که اگر میخواهید از این برند بخرید پیشنهاد میکنم canvio 3.0 را بخرید .نقل قول:
1- canvio connect
2- canvio basics
3- canvio slim
4- canvio 3.0
نقل قول:سلام .نقل قول:
از برند Seagate مدلهای Backup plus و یا expansion و از برند WD هم my passport پیشنهاد میشه . این مدلها ضد ضربه نیستند و در نتیجه در هنگام حمل و نقل خیلی دقت کنید . توصیه میشه که یک کیف مناسب هم بخرید .
خیلی ممنون ata.royalfalcon عزیز به نظر شما بهترین انتخاب بین
1.seagate back up plus
2.WD mypassport
3.Toshiba canvio 3.0
کدوم هست؟
از هارد توشیبا بنچمارک وجود نداره؟از نظر سرعت واسم خیلی مهم و دوام عمر
ممنون از پاسختون هاردی هستش که از لحاظ داخلی هم مستحکم و ضد ضربه باشه. یا اصلا بهتر از adata باشه.
باتشکر
كلاً هارد ديسكها اجزاء ظريف متحركي دارند كه نيازمند دقت و مراقبت هستند . هدها در حد نانومتر بر روي پلاتر شناور ميمانند و حتي ضربه هاي جزئي ميتونه باعث برخورد ايندو با يكديگر و خرابي شود وگرنه SSD درايوها به خاطر عدم وجود چنين قطعاتي در مقابل ضربه مقاومت بيشتري دارند .نقل قول:
بسیار سپاسگزارم:n02::n12::n02:
برادر ، ممكنه كه از لحاظ سرعت باهم متفاوت باشند ولي تفاوت سرعت خيلي محسوس نيست . هر سه مدل كيفيت خوبي دارند ، هر كدام كه ارزانتر و گارانتي معتبرتري دارند همان را انتخاب كنيد . عمر مفيد هم بستگي به نحوه استفاده و نگهداري داره .نقل قول:
سلام
من می خوام هارد سیستمم روارتقا بدم منتها فقط به خاطز مادر بردم فقط می تونم ide بخرم که البته تو اینترنت فقط تونستم یه مدل 500 گیگش رو به قیمت 220 تومن پیدا کنم و لی من دنبال یه 1 ترابایتی هستم که تا مدت ها خیالم بایت هارد راحت باشه/
الان به این فکر می کنم ایا بهتر نیست از یه هارد ساتا 1 ترابایتی استفاده کنم تا بعد هم اگه سیستم رو ارتقا دادم بتونم ازش استفاده کنم؟ ظاهرا با یه تبدیل میشه اینکار رو کرد نظر شما نسبت به استفاده از تبدیل چیه چون بعضی ها میگن هارد از دست میره و... ؟!
یا اینکه یه خورده رو هموم 220 تومن بذارم و برم یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بخرم؟
می خواستم ببینم نظر دوستان چیه و راهنمایشون رو بدونم
سلام.
دوستان بین این 2 تا کدوم بهتره؟ برای نصب ویندوز میخوام نه ارشیو.
WD Blue 1 TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD
///////////////////////////////////// Green //
ممنون.
سلام .نقل قول:
براي نصب ويندوز مورد اولي گزينه مناسبتري هست .
ممنون از پاسختون.نقل قول:
بین سری بلو وسترن و مدلST1000DM003 سیگت کدوم بهتره؟
سلام به همگی مخصوصا ata.royalfalconنقل قول:
ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم. با توجه SSDهای موجود در بازار اولویت خرید از بین این برندها به چه صورته؟ مثلا برا HDD اولویت خرید به ترتیب با وسترن - سیگیت و ... هست.
دو مدل WD Blue هست . WD10EZEX و WD10EALX كه مدل اولي پرفورمنس و كارايي بهتري دارد . مشخصاً ST1000DM003 در مقايسه با WD10EALX پرفورمنس بهتري داره . در مقايسه با WD10EZEX طبق تستهاي موجود در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بازهم ST1000DM003 پرفورمنس بهتري دارد .نقل قول:
سلام منم می خام یک هارد بگیرم می خاستم 1tb بگیرم گفتم شاید بعدا کم بیارم یا هارد باز گرون بشه ولی می ترسم هاردها مشخصاتشون بهتر بشه و پشیمون بشم ولی جهشی که در انقلاب هارد می بینیم و وارد شدن هارد های sdd دیگر فکر نکنم روی هاردهای قدیمی زیاد شاهد جهش بزرگی باشیم.
حالا خاستم 2tb بگیرم.
الان من یک هارد 160gb samsung hd160hj قدیمی دارم و یک هارد 1tb وسترن گرین WD WD10EARS دارم تقریبا فضا کم اورده ام
از هاردها راضیم ولی می خوام یک 2tb بگیرم که سرعتش بالا باشه و ویندوز را روی اون نصب کنم البته پاورم
Cooler Master GX-650W است
توی بررسی هایی که کردم به دو مدل رسیدم
Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001
Western Digital Caviar Green 2TB WD20EARX
که تقریبا یک قیمت هستند.
شما چه پیشنهد می دید
با دروود
دوستان از هارد های لپتاپی(2.5 inch) برند توشیبا بهتر هست و یا برند سیگیت؟!یک تعمیر کار گفت که برند سیگیت کارایی و عمر بهتری داره!
نقل قول:از هارد های پیشنهادی کدومشون عمر بیشتری برای بایگانی دارننقل قول:
1-بلک
2-گرین
3-سیگیت
در مورد گرین سرعتش خیلی پایین هست ؟
هر سه مدل اگر در شرایط مناسب نگهداری بشوند به اندازه کافی عمر میکنند ولی دقت کنید که حتی در بهترین مدل هم احتمال هیچ وقت خرابی به صفر نمیرسه . هاردهای WD Black توسط کمپانی وسترن پنچ سال warranty دارند در صورتی که WD Green دو ساله هست (در دیتاشیت هم چیزی درباره MTBF و حتی AFR نوشته نشده) .نقل قول:
دوستان به نظرتون قیمت هارد پایین میاد
seagate back up plus پیدا کردم 240ت به نظرتون بخرم؟یا احتمال داره پایین بیاد؟:n02:
لطفا راهنمایی کنین یا حداقل نظرتون بگین
نقل قول:از نظر کارایی و سرعت به ترتیب از زیاد به کم کدوم هست ؟نقل قول:
والا دقيق نميشه گفت ولي تا اونجايي كه ميدونم هاردهاي WD Black معمولاً access time پايينتري دارند كه در load سيستم عامل و اجراي نرم افزار و موارد مشابه موثرتر هست ولي هاردهاي سيگيت از سري 7200.14 معمولاً sequential transfer rate بهتري دارند كه معمولاً در كپي پيستها خودشو بهتر نشون ميده . به هر حال WD green در آخر قرار ميگيره .نقل قول:
سلام دوستان
قصد خرید یک هارد 1T دارم میخوام هارد اصلی سیستم باشه و سرعت بالاش برام مهمه لطفاً راهنماییم کنید تا دور و بر 300 هم میتونم هزینه کنم
یه سوال دیگه من الان روی سیستمم یه هارد 500 maxtor دارم که میخوام بفروشم 1T بگیرم اگر نگرش دارم یه هارد اکسترنال بگیرم چطوره سرعت هارد اینترنال رو که بهم نمیده؟؟
با تشکر
سلام .نقل قول:
میتونید سیگیت از سری Barracuda 7200.14 (مدل نامبر ST1000DM003) انتخاب کنید . البته از برند وسترن حداکثر میتونید WD Blue (مدل نامبر WD10EZEX) انتخاب کنید و بعلت محدودیت بودجه نمیتونید WD Black انتخاب کنید .
در مورد سوال آخر هم میتونید هارد 500GB را نگه دارید و با استفاده از باکس هارد به اکسترنال تبدیل کنید (جنس خوب بخرید که مشکلی برای هارد ایجاد نکنه) . اگر اینترفیس این باکس فقط usb2 باشه سرعت خیلی پایین خواهد بود .
سلام می خواستم بدونم بین adata hd 710
و سیلیکون پاور armor a30 که تازه اومده کدوم بهتره چون انگار این حتی داخلشم یه کارایی کردن برای ضربه.فقط ضد اب نیسش
من کلی تو اینتر نت گشتم اخرش نفهمیدم وسترن بهتره یا سیگیت؟بلو بهتره یا گرین؟
برای سیستم خونگی با کاربری های متنوع از بازی و نصب نرم افزار و فیلم دیدن کدوم بهتره ؟
بعضی میگن باید ان مدل رو فریمور کنند تا مشکل نخوره بعضی هم مثل شما پرو پا قرض ازش حمایت می کنید !من که موندم این وسط!
این مدلها و سایر مدلهایی که به اصطلاح ضد ضربه یا آنتی شوک هستند فقط باکس مستحکم دارند وگرنه هارد بکار رفته تفاوتی با انواع معمولی ندارند و در نتیجه در زمانیکه روشن و در حال کار هست (Head tracking on platters) نباید ضربه وارد بشه و حتی جابجا شود . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل extreme ministation که یک مدل ضد ضربه هست تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non-operating (خاموش بودن هارد) تست شده و در صورت خرابی باکس ، هارد ، و از بین رفتن اطلاعات گارانتی نخواهند داشت .نقل قول:
نقل و قول از سایت بوفالو :
در نتیجه خیلی هم فرق نمیکنه adata hd 710 بخرید یا armor a30 به هر حال باید در هنگام استفاده دقت کنید .نقل قول:
Test conducted on an industrial carpet in non-operating mode. MiniStation™ offers extra shock protection as compared to conventional hard drives; however, it does not guarantee prevention from damage to the cases, the internal hard drives, or the data in all environments or circumstances. Please do not drop hard drive intentionally. BUFFALO does not offer any additional warranty coverage for dropped drives
تولیدات مربوط به برندهای وسترن و سیگیت کیفیت خوبی دارند . با توجه به نیازهایی که گفتید WD Green به کار شما نمیاد . یا باید WD Blue بخرید یا Seagate از سری 7200.14 . برید بازار و بگردید کدام مدل را با حداقل قیمت و بهترین گارانتی میتونید پیدا کنید . چه حجمی لازم دارید ؟ اگر یکترابایتی میخواهید برای سیگیت حتماً st1000dm003 باشه و برای WD Blue هم WD10EZEX .نقل قول:
گاهی اوقات کمپانیها برای عملکرد بهتر Firmware جدیدی ارائه میکند و در صورت نیاز قبل از اینکه دیتایی در آن ذخیره کنید آپدیت بشه .نقل قول:
بعضی میگن باید ان مدل رو فریمور کنند تا مشکل نخوره بعضی هم مثل شما پرو پا قرض ازش حمایت می کنید !من که موندم این وسط!
برید بازار و بگردید کدام مدل را با حداقل قیمت و بهترین گارانتی میتونید پیدا کنید .[/QUOTE]
از جوابتون خیلی ممنونم ولی منظور از بهترین گارانتی چیه؟
تا اونجایی که من می دونم گارانتی هر دو رو سازگار ارقام برای دو سال به عهده گرفته مگر شرکت معتبر تری هم برای او دو برند وجود داره؟
از لحاظ قیمت هم سیگیت 10-5 تومن ارزو نتره
الان قیمتها چنده ؟
بغير از سازگار شركتهاي ديگري هم هستند ولي بنظر گارانتي سازگار بهترين هست .نقل قول:
سلام میخواستم هارد وسترن بلک WD1001FALS را بخرم در حدود 200 تومان دست دوم میخواستم ببینم چقدر تفاوت با سری جدیدش داره WD1002faex داره از لحاظ سرعت و........
و اینکه خودم هارد سیگیت مدل 7400.12 رودارم این دوتا کنار هم مشکلی ندارند و اینکه ویندوز روی کدام هاردنصب بشه بهتره