پیمان عزیز کلا به تلفظ های اشتباه معروفه
حالا این رئوس رو اشتباه نکرد خیلی عجیبه:دی
پیمان عزیز کلا به تلفظ های اشتباه معروفه
حالا این رئوس رو اشتباه نکرد خیلی عجیبه:دی
اینی که میخوام بگم زیاد به یورو ارتباط نداره (هر چند بی ارتباط هم نیست) و سوتی هم نیست (البته شاید هم باشه)... به هر حال:31::
کلا گزارشگرای وطنی به یه سری از اسامی (از اسم بازیکن و مربی تا اسم استادیوم و...) حساسیت دارن، به طوری که کافیه نام مذکور آورده بشه تا پشت بندش حرف های همیشگی نخ نما و تکراری گفته بشه... در واقع تا بعضی از اسامی میاد تو گزارش، بلافاصله بعدش یه توضیح و اطلاعات سوخته (خاکستر شده) هم داده میشه که بعضی وقتا واقعا حوصله آدم رو سر میبره، من چند نمونش (چون تو یورو هستیم صرفا نمونه خارجیش) رو بگم:
[اوهوم : دی] مثلا:
رونالدو = مقایسش با مسی
مسی = مدیون بودنش به ژاوی و اینستا
اینیستا = گل دقیقه 93 به چلسی
چلسی = قهرمانیش به کمک عناصر دفاعی
فوتبال دفاعی = یونان که در سال 2004 قهرمان اروپا شد!
کوین پرینس بوآتنگ = این بازیکن یه برادری داره که در تیم ملی آلمان بازی می کنه و به شدت با هم مشکل دارن!
ژرومه بوآتنگ = این بازیکن یه برادری داره که در تیم ملی غنا بازی می کنه و به شدت با هم مشکل دارن!
جان تری = جریانش با وین بریج (جدیدا جریانش با فردیناند) [خیایانی متخصص صحبت راجع به جان تریه!:27:]
کاپلو = جریان کاپیتانی
زلاتان = فصل ناموفقش در بارسا
هر تیمی که پاسکاری تو دستور کارش باشه = تیکی تاکا!
دی یانگ: برخوردش با ژاوی آلونسو
هاوارد وب = جمله "چرا به برخورد بالا کارت قرمز نداد!"
بالوتلی = مدل موش رو تغییر میده - با چهره جدید ظاهر میشه.
روبن = جمله "سخت پاس میده"
پیتر چک = صحبت راجع به محافظت از سر و کلاه راگبی! (البته خوشبختانه این یکی داره فید میشه!)
اسنایدر = دورارن ناموفقش در رئال رو در اینتر فراموش کرد!
داور کنار خط دربازه = عبارت:"بیکارترین فرد"
زیدان = ضربه سرش به ماتراتزی!
گوآردیولا = 6 جام فصل 09-2008
پارک جی سونگ = انتقاد از کنفدراسیون فوتبال آسیا!
پیکه = چطوری فرگوسن از دستش داد!!
میرلش = صحبت راجع به خالکوبی!
و
.
.
.
حالا اینا، چیزایی بود که من الان حضور ذهن داشتم! من متعجبم اینا واقعا خسته نمیشن اینقد حرف تکراری میزنن! به قول رضا یزدانی: یه حرف تازه تر بزن!... واسه دلای بی قرار!:31:
پیمان یوسفی گزارشگر بازی آلمان و یونان
مردم یونان بعد از صعود تیمشون به مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 برای چند روز بحران مالی و وضعیت اقتصادیشون رو فراموش کرده بودن اما... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا متاسفم از اینکه یه همچین گزارشگرهایی میان بازی های به این مهمی رو گزارش میکنن وقتی این جمله رو شنیدم یه لحظه فکر کردم یکی از گوینده های شبکه خبر داره بازی رو گزارش میکنه همینجوریه دیگه باید گزارش یه همچین گزارشگرهایی رو تحمل کنیم!
اگه دقت کرده باشید اکثر بازیکن های تیم یونان آخر اسم فامیلیشون S داره و همین یوسفی وقتی میخواست اسم بازیکن ها رو بگه گفتم الانه که سوتی بده اما همه رو درست گفت!
یه چیز دیگه بگم اینکه یادم میاد چند سال پیش یکی از بازی های اینتر (فکر کنم بازی اینتر و رم بود) رو گزارش میکرد یکی از بازیکن های اینتر که اسمش آلوارو رکوبا بود رو به اشتباه میگفت کوردوبا (با مدافع اشتباه گرفته بود) رکوبا چندتا بازیکن رو جا گذاشت بعد این یوسفی هی داد میزد میگفت حالا خود کوردوبا بعد از چهار پنج دقیقه گفت ببخشید رکوبا بود که این حرکت رو انجام داد!
کلا این یوسفی زیاد سوتی نمیده اما اگه سوتی بده بدجوری...
این که همش شد رکوبا، پس "سوتیش" چی بود؟نقل قول:
خب درست گفته دیگه مگه رکوبا اشتباهه؟
نکنه منظور شما "کوردوبا" هست؟
ببخشید اشتباهی میگفت کوردوبا حواسم نبود اسم مدافع رو بیارم!نقل قول:
البته این سوتی مال خیلی سال پیشه!
دیشب نزدیک بود خوابم ببره از گزارش یوسفی
اصلا در مورد بازی صحبت نمیکرد صد بار سه گلزن برتر تیم یونان رو گفت!!
جالب بود تو ضد حملات تیما به جای اینکه بیاد بازی رو گزارش کنه آمار و ارقام میگفت ، هر وقت هم یه توپ به سمت دروازه میومد داد میزد فــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــرصت برای تیم فلان ، دوستان کارشناس و جاودانی هم بعد بازی همیشه در مورد تماشاگرا بحث میکنن جاودانی اخر بازی همیشه به کارشناس ها (!) میگه دیدیم که تماشاگرا حتی بعد از باخت تیمشون بازم بازیکنا رو تشویق میکردن دلیلش چی میتونه باشه ؟!؟!؟ چرا تو ایران اینطور نیس؟!؟!؟
یکی نیست بگه ولمون کنین ...
اه ..چقدر بده این مزدک میرزایی....یعنی 100 تای خیابانی رو به میرزایی ترجیح میدم ! اینقدر مزخرف میگه آدم خوابش میبره ....تو پست های قبلی هم گفتم با اینکه طرفداره اسپانیا هستم ولی خیلی طرفدارانه گزارش میکنه تو کل گزارش تمام بازیکن ها فرانسه رو ناک اوت کرد :))
اسم بازیکن ها + پست هاشون رو بلد نبود مخصوصا فرانسوی هارو توپ که میومد گوشه زمین ساکت میشد یا شروع میکرد به داستان گفتن...واقعا افتضاح..!
اره مزدک هم کم سوتی نمیده ولی اطلاعات عمومیش خیلی زیادهنقل قول:
يوسفي گفتين ياد بازي بارسلون رئال افتاد ويكتور والدز رو ميگفت گوارديولا!يكي دوتا ديگم سوتي داشت عذر خواهي هم نكرد!من با گزارشگر تركيه مقايسه كه ميكنم گزارشگراي ما يه لحظه هايي لالموني ميگيرن ادم عصبي ميشه در حالي كه گزارشگر تركيه با لحن صداش هيجان رو صد چندان ميكنه!هم اينكه ده ثانيه زودتر صحنه هارو ميبينيم بي سانسور!
اون موقع که همه میگفتن جواد اینجوریه جواد اونجوریه ، ولی الان که بیچاره اینگار قهر کرده همه میگن جواد از همه بهتره !!!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
اه اه اه . این چه گزارشی بود دیشب ؟ انقدر بد گزارش کرد خوابم برد دقیقه 60 . لال میشد واقعا .نتونستم بقیه بازیو ببینم :grrr:واسه جام جهانی نمیشه اینارو تحمل کرد خداییش .
پ.ن : خیابانی در مقابل اینا طلاست . حداقل آدم میخنده .
جای شفیع واقعا خالیه! میرفت که برفت، میریم که داشته باشیم، درو میکنه...:31:
تاپیک سوتی های پخش هست یا انتقاد از پخش؟
کار دوستان درسته ولی اسم تاپیک به نظرم اصلا مناسب نیست .نقل قول:
نقل قول:
تاپیک سوتی های پخش هست یا انتقاد از پخش؟
نقل قول:
کار دوستان درسته ولی اسم تاپیک به نظرم اصلا مناسب نیست .
توی این تاپیک قرار نیست پست به پست فقط سوتی گذاشته بشه...اصلا چنین چیزی هم امکان پذیر نیست...
توی پست اول تاپیک هم گفتم ::
هدف از این تاپیک ، قرار دادن سوتی ها و اشتباهات و گاف های مجریان ، کارشناسان و گزارشگران صدا و سیما در یورو 2012 ..+ سانسور ها ، تیکه انداختن ها ، نکته های جالب و شاید خنده داری که در پیش از بازی ، حین گزارش بازی و پس از بازی هست ممکنه اتفاق بیوفته و بحث و گفتگو ها پیرامون اون...
اخه نصف تاپیک انتقاد از خیابانی و... هست :blink: در صورتی که تاپیک برای این کار هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای انتقاد به صدا و سیما مراجعه کنید خیلی بهتر نتیجه میگیرید چون تاپیک را دنبال نمیکنند متاسفانه
جمله من هم پرسشی بود ادامه بدید
یعنی میگی نمیشه بدون گرفتن خطا کارت داد من میگم میشه[آپانداژ]نقل قول:
اولا چقدر زود جواب میدینقل قول:
دوما آپانداژ نه آوانتاژ از کلمه انگلیسی Advantage !
به نظر من کل بازیها رو بدن فردوسیپور گزارش کنه .
همه شون یه طرف , فردوسیپور یه طرف :31:
چقدر خر کیف شدن این شبکه 3 ایها با حذف انگلیس
دو تا بخش هم پخش کردن که رسما به هرچی طرفدار انگلیس بود این علامت رو نشون دادند :12:
آمار ناکامی های انگلیس در تورنومنت ها
هرچی تیکه و بدوبیراه بود نثار انگلیس کردند
اینگار از قبل میدونستند که انگلیس حذف میشه
اینقدر خوشحال بودند که اگه ایران بره جام جهانی هم اینقدر خوشحال نشن:13:
هیچی نمیتونم بگم فقط میتونم بگم :
واقعا متاسفم با این رسانه هامون
:41:
همون بهتر که شبکه های عربی حاشیه خلیج فارس رو ببینم چون حداقل هیچی از حرفاشونو نمی فهمم. :دی
از امروز تیتر روزنامه ها و جراید و رسانه های ایرانی مبنی بر اینه که انگلیس به سزای اعمالش رسید و این مجازات برای هر کشوری خواهد بود مثلا اگه فردا آمریکا یا مصر یا کره جنوبی و ... بخوان با ایران سرشاخ بشن باید این رو هم توی ذهن داشته باشن که توی دوره بعدی جام ملتهای اروپا حذف می شن اونم توی مرحله گروهی و با کلی جریمه نقدی و غیر نقدی (غیر نقدی هم اینه یه دست کتک از کمک داور چهارم می خورن و گل رد شده از خط دروازه محاسبه نمیشه توسط داور خط نگه دار دی:) و خلاصه همه کشورهایی که با ایران مشکل دارن بدونن مجریان شبکه ها تلوزیونی ایران مثل کوه آمادگی برخورد باهاشون رو توی مستطیل سبز و اگه اونم نشد توی همون استدیوی دارن طوری گزارش می کنن که کوبنده باشه... احسن به این گزارشگری احسن به این برنامه مضخرف که فوتبال رو هم شرمنده سیاست نکردن!!!
با سلامخدایی از دامن زدن به این مسایل خودداری کنید و وارد حیطه سیاست نشین،سیاستو هرکاریش کنی همینه بی اجازه پاشو تو هر محفلی میذاره(زورش زیاده دیگه).ولی از حق هم نگذریم،همه جای دنیا همینه بازی آلمان یونان که یادتون نرفته، نخست وزیرها چطور واسه یه گل بال بال میزدن.نقل قول:
آقا رو باش چه جدی گرفته :27: :27:نمیدونی بدون >>آپانداژ سوتی یه کارشناس فوتباله بود(البته نه تو یورو ماله خیلی وقت پیشه) :5: جنابتان هم با این همه جدیت تو این تاپیک چیکار میکنی خدا میداند.نقل قول:
چرا سوتی خودت رو می اندازی گردن کارشناسا ؟ سبک حرف زدنت نشون نمیداد که داری سوتی میگیری !نقل قول:
واقعا من موندم این الان سوتی گرفتی ؟ بیشتر خودت سوتی دادی !نقل قول:
یعنی میگی نمیشه بدون گرفتن خطا کارت داد من میگم میشه[آپانداژ]
در ضمن کدوم کارشناس بود بگو بخندیم !
من که همون اول که پست ایشون رو دیدم، سریع گرفتم که داره مسخره میکنه....شما چطور نفهمیدی، خدا عالمه....لطفا بحث حاشیهای رو ول کنین و تاپیک رو منحرف نکنین تا توی روال خودش بمونه!!نقل قول:
چرا سوتی خودت رو می اندازی گردن کارشناسا ؟ سبک حرف زدنت نشون نمیداد که داری سوتی میگیری !
واقعا واقعا نمیشه شبکه 3 رو نگاه کرد
سانسورایی که میکنه وحشتناک هست انگاری ما خریم میره تماشاگرارو نشون میده !!!
باز خوب هست حرف fuuuuuuuuuu که بازیکنا میزنن سانسور نمیکنه !!!
یا اون گزارش گراش (البته بجز فردوسی پور)
دیگه نمیشه اصلا نگاه کرد شبکه 3 رو البته موقعی که عادل داره گزارش میکنه ارزش داره نگاه کردنش!!!
----------------------------------------------
چه بلایی سر خیابانی اومده چرا گزارش نمیکنه ؟!
این مزدک خوب بودا نمیدونم جدیدا چقدر مزخرف میگه
مثلا میگه هفته ی پیش بابای این بازیکن مرد ! خب به ما چه :دی
فینال رو واسه خودش رزرو کرده که با سوتی هاش بترکونه!نقل قول:
چه بلایی سر خیابانی اومده چرا گزارش نمیکنه ؟!
یه تیکه کلام داره فردوسی پور همیشه هم تکرار میکنه ولی من نمیتونم حضمش کنم . وقتی کرنر میخواد از یه سمتی مثلا راست میخواد زده بشه میگه : توپ از سمت راست رو دروازه فرستاده بشه !
یکم جملش ناقص نیست ؟
اینجوری میگه :نقل قول:
..... توپ بـایــد از سمت راست رو دروازه فرستاده بشه ! .....
شما اون "باید" رو احتمالا نشنیدید :)
:40:
نه :(نقل قول:
عمرا بدن به خیابانی عمرا :دی
احتمالا باز فینال رو بهش ندادن سکته کرده رفته بیمارستان :دی
بچه ها فکرکنم قهر کرده یا حالش بده یا هرچیز دیگه
اونم از کاریکاتوری که رو مجله هه زده بودن
با اینکه گزارش گریش رو مخه ولی دلم براش تنگ شد:37:
بیچاره برید تو فیس/یوک ببینید چندتا صفحه درست کردند واسه مسخره کردنش ولی یکی نیست ازش طرفداری کنه :13:
خداییش بازی های تیم ملی رو خیلی زیبا و حماسی گزارش میکنه:11:
جواد برگرد و مارا از نگرانی در بیار
و البته به این تاپیک رونق بده:31:
اینقدر به این خیابانی گیر دادن که بیانیه داد و خلاصه.... یه لحظه خودمون رو جای اون بگذاریم. عالم و آدم مسخرمون می کنن. دلیل ناراحتی نیست؟ به قول یکی از رفقا ماها رو باید ببرن پشت میکروفن با این فن بیانمون. درسته که سوتی زیاد میده ولی من که لذت می برم از گزارشگری که می کنه. با تمام سوتی ها و اشتباهاتش بازم بدک نیست. حماسه ای بودنشا باهات هستم کامل. نمونه: تیم ملی فوتسال ایران بود با یه کشوری(یادم نیست اسپانیا بود یا برزیل) فینال هم بود. گزارشی که اون روز کرد هنوز تو ذهن من هست خیلی صحنه حماسه ای بود و خیابانی که خودش یه بازی معمولی رو حماسه ملبورن می کنه دیگه یه بازی قشنگ هم باشه دیگه دو برابر.:31:نقل قول:
شاید زیاد سوتی بده . . . اما شخصیت خیلی خوبی داره . . . غرور ملی و حمایت از تیم ملی جزو ویژگی های بارز آقای خیابانی . . . من که ازش خوشم میاد
عجب ب ب !!!!!!
طرفو با یه گزارش تا عرش بالا میبریم بعد ازون بالا با مخ پرتش میکنیم....
وقتی با مخ خورد زمین دوباره دلمون براش میسوزه :وای دلم براش تنگ شده ،لحن گزارشش چقد حماسیه و....
دقیقا منظور من همینه . هر وقت دقت میکنم نمیگه . شما دقت کن ببین میگه !نقل قول:
به نظرم مشكل خياباني اينه كه بيش از حد احساسي هست و خيلي جاها نميتونه جولوي احساسات خودشو بگيره و به قول معروف سوتي ميده.ولي در كل گزارشگر خوبيه . صداي پخته اي داره و اگه احساسي نشه خيلي خوبتر ميشه. اين هجمه اي هم كه عليه او راه افتاده واقعا بي انصافيه.
تکلیف خودتونو معلوم کنید خیابانی خوبه یا بده؟ :دی
من که لذت میبرم از غیبت خیابانی:دی
گزارشگر یه اسپانیـایه!
امشب بدجورری رو اعصاب خواهد بود! خدا به خیر کنه!
گزارشش کاملا یکطرفه بود:41:نقل قول:
هر وقت هم توپ دست رئالی ها میومد تیکه مینداخت:13:
در پی خطای په په به روی النسو...........
مزدک خطاب به ژابی النسو:" حالا یه ذره می فهمه که مسی و بازیکنان بارسا چـــــــی میکشند از دست په په "
ایمان خطاب به مزدک:" شما همون یه ذره هم نمی فهمی که ما بیننده ها چــــــــــی میکشیم از دست تو ":39::21:
غرض ورزی تا چه حد اخه؟!!