سلام.
برد آلمان رو تبریک میگم. همیشه آلمان رو دوست داشتم و دارم و امیدوارم که هم در این جام و هم جام جهانی قهرمان بشه:40:
راستی گل ها هم قشنگ بودن :31:
Printable View
سلام.
برد آلمان رو تبریک میگم. همیشه آلمان رو دوست داشتم و دارم و امیدوارم که هم در این جام و هم جام جهانی قهرمان بشه:40:
راستی گل ها هم قشنگ بودن :31:
خب منم تبریک میگم ....
حقمون بود ببریم و برنده شدیم!
شخصا از گل رویس خیلی خوشم اومد اصلا خیلی دوسش دارم دوس دارم گل بزنه :دی
تموم گلها قشنگ بودن
wir zeigen unser PoweR
آقا تبریک ... :40:
خیلی حال کردم که این بازی با یونانی بود که سمبل بازی دفاعی و به قول بعضی ها ضدفوتبال بود ولی آلمان نشون داد چطوری باید از برتری تیمی استفاده کرد
یه کلاس آموزشی از سوی لو که بهترین ها رو تو زمین نفرستاد؛ با انگیزه ها رو روونه میدون کرد تا پیروزی رو بدست بیاره
قبل این بازی معلوم بود یونان میاد دفاع کنه و معلوم بود حتی ذخیره های آلمان عمدتا بهتر از یونانی ها هستن ولی لو دو گوش جوون و با انگیزه و یه نوک باتجربه و البته با انگبزه رو تو ترکیب گذاشت بهترین ترکیبش روی کاغذ نبود ولی چیزی بود که می دونست نتیجه میگیره و جالب بود که وقتی ریوس و کلوزه تخلیه شده بودن تعویضشون کرد تا باز انرژی به تیم تزریق بشه من به این مربی میگم مربی حرفه ای که از وجود بازیکن های خوب بهترین استفاده رو کرد اگه قرار بود بهترین ها بازی کنن منم میتونستم ترکیب بچینم ولی این هنر لو بود که ترکیب درست جلوی یونان رو انتخاب کنه که کرد
خلاصه که به قول دروگبا بازم معلوم شد تعداد پاس و موقعیت گل و مالکیت مهم نیست تیمی میبره که بلد باشه چطور از موقعیت هاش استفاده کنه که امشب آلمان نشون داد چطور باید این کار رو انجام داد
البته دروازه بان یونانم خیلی سوتی بود ولی غیر گل کلوزه رو بقیه گلها اگه دروازه بان خوبی هم تو دروازه بود شانس زیادی برای گرفتن توپ نداشت
پ ن: کم کم داره از نویر خوشم میاد خیلی استیل باحالی داره :31:
اوزیل هم بد توپی خراب کرد نیمه اول بعید بود ازش
تبریک (حسابی با شیوه بازی آلمان حال کردم)
انصافا خدیرا تو تیم آلمان خیلی عالی بازی میکنه :دی در حد ژابی / ژاوی...بازی سازی میکنه توپ رو از مدافعان انتقال میده به خط حمله و وینگر ها ( کلا 70% گردش توپ آلمان دسته خدیرا بود خیلی عالی بازی کرد ( 3 4 تا شوت هم زد) فیلیپ لام هم عالی یا بهتره بگیم فوق العاده بود تقریبا تا همیشه تو زمین تیم یونان بود تو بازی سازی و گردش توپ کمک میکرد بر خلاف بواتنگ که رو هر دو گل تقریبا مقصر بود و در حملات هم با اینکه شرکت داشت زیاد جالب کار نمیکرد.
تبریـــــــــــــــــــــ ــــــــک !!! من فکر میکردم به خاطر سبک بازی یونان حداکثر با یه گل اختلاف ببریم ! :دی
کاپیتان لام عجب شوت محکمی زد دمش گرم ! خدیرا هم فوق العاده گل زد !!!
سلام به همه دوستان عزیزم
منم تبریک میگم این برد شیرین رو به تمام هواداران عزیز واقعا دلمون واسه همچین بازی تنگ شده بود دمشون گرم یاد بازی های جام جهانی 2010 افتادم شبتون خوش
:40::7::40:
ههههههه!
گفتم که4تا میزنیم.
کلا ترکیب جالبی بود.این نشون میده که میتونیم هرجوری که دلمون میخواد ترکیب رو تغییر بدیم.
شورله زیاد جالب نبود اخه بنده خدا راست پا بود بعد گذاشتنش چپ؟
قربون قدوالای لام برم من...
کلوزه عزیز هم که گلش رو زد(قابل توجه مسعودی:31:)
رویس هم چی بگم آخه:40:
وباقی دوستان.....
عالی بودیم.
حریف بعدی هم ایتالیاست.من هم با آریاجان موافقم.
نقل قول:
البته بجز خدیرا اوزیل رو هم نباید یادمون بره
شما اگه دقت کرده باشی 70% پاسها و حرکت ها همش از اوزیل شروع میشه
حرف نداره من چون بارسایی بودم ازش خوشم نمیومد (مسخره : دی)
ولی وقتی بازیش رو دیدم ازش خوشم اومد
فقط بنده خدا یکمی بد شانسه!
یه سوال ! چرا همش روی اوزیل بیچاره خطا میکنن؟
توی چندتا بازیه همش میبینم ....
عالی بودیم
تبریک به همه دوستان :11:
سلام تبریک
آلمانی و کلاسیک بازی کردیم!
قرتی بازی در نیاوردیم مثل آدم بازی کردیم و گل زدیم و بردیم! از نظر من یونان هم آنچنان ضد فوتبال و حتی دفاعی هم بازی نکرد. مردانه و جنگنده اما چه باید می کرد که رقیبش خیلی قوی بود!!!
بازی اسپانیا-ایرلند رو دیدی؟بازیکنای ایرلند انگار اومده بودن پیکنیک!دریق از یکم درگیری اون وسط! هافبک های اسپانیا هرکاری خواستن کردن.اما یونان برابر آلمان تا میتونست خطا کردبلکه بتونه موتور آلمانها رو متوقف کنه! احمق ها فکر میکردن موتور آلمانها اسمش اوزیله:31:البته شواینی و خدیرا هم بی نسیب نبودن...نقل قول:
یه سوال ! چرا همش روی اوزیل بیچاره خطا میکنن؟
تا اینجا نشون دادیم هر وقت خواستیم توپ و میدونو به دست گرفتیم و تو همون گلم زدیم!
هر وقت هم هم خواستیم توپو دادیم به حریف(بلکم عقده ای نشن :31:)
میتونم بگم به معنای واقعی داریم حرفه ای میریم جلو!یعنی المانی!
از کوتاهترین و ساده ترین راهها توپ رو میرسونیم به دروازه و گل!
تو این چند 4 تا بازی فقط یکم پرتغال تو دقایق پایانی + یه کوچولو هم دانمارک وگرنه باقی اوقات مدیر(مهندس) واقعی زمین شواینی خودمون بوده!
با این بازی که دیشب دیدم بعید میبینم انگلیس یا حتی ایتالیا بتونن خیلی اذیتمون کنن!:21:
تبریک به همه ی دوستان
شیرینی بازی های جام جهانی دوباره تکرار شد.
تو بازی دیشب گاهی اوقات تیم از فوتبال با حوصله ی همیشگی خودش خارج شد .
اما وقتی رو به پاس های متوالی می آورد و با حوصله بازی می کرد، بازی فوق العاده می شد.
گاهی اوقات تیم یونان اصلا متوجه نمی شد چه اتفاقی داره براش می افته.
یک ، دو ، سه و می دید توپ یا رفته توی دروازه یا یه موقعیت خطرناک رو از سر گذرونده
واقعا خیلی خوب بازی کردیم.
زنده بادآلمان
من دلم برای یونانی ها سوخت. :( خود بازیکن هاشون که نه ، ولی مردمشون خیلی مظلوم بودن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربی ـشون هم وقتی 4 تایی شدن خیلی قیافه غمناکی داشت. :(
فکر نکنم هیچ حرفی باقی مونده باشه. آلمان عالی بازی کرد. خوب میدونست در مقابل بازی تدافعی یونانی ها باید چطور نتیجه گرفت. بقول دوستمون بقیه تیم ها برن یاد بگیرن جلو یه تیم دفاعی چطور میشه نتیجه گرفت.
البته دروازه بان یونان در سطح بزرگان فوتبال مثل چک نبود. اما باز هم دلیل نمیشه که بازی خوب آلمان رو انکار کنیم.
یه سوال، این آلمان ها بقل پای ساده بلد نیست؟:دی چرا ساده ترین گل رو هم محکم میزنی زیر طاق!
سلام
تبریک میگم به همه ی طرفداری تیم شایسته آلمان
یه تبریک جانانه به همه ی طرفدارا ...
دوباره جریان 4 تایی ها شروع شد .. :31:
این زمینش رو که آدم نگاه می کرد یاد ورزشگاه تختی انزلی می افتاد :31: :31:
واقعا لو با ترکیب دیشبش باعث شد اعتقاد من بهش دو برابر بشه و دقیقا توی بهترین موقع از بهترین بازیکن های ممکن استفاده کرد .. این یعنی استفاده از فرصت !
ذر مورد دو بازیکن جوون دیشب ..
این بازی و فشاری که توی این بازی تحمل کردند بعد ها خیلی کمکشون میکنه و بعدا نتیجه اش رو میبینید ..
نکته ی جالب این بود که وقتی بازی 1 - 1 شد لو نرفت سریع بازیکن های جوونش رو تعویض کنه ... اجازه داد زیر این فشار بازی کنند ... واقعا این مربی بزرگیه ...
شورله به نظرم خوب کار کرد و حرکات خوبی داشت و رئوس هم با گلی که زد اجازه ی انتقاد به کسی رو نداد ...
واقعا گلای قشنگی که المان زد یه حال اساسی به همه داد .. همه زیر طاق !!
بازی که دیشب از خدیرا دیدیم به نظرم بهترین بازی ملیش بود ... عالی بود .. ولی شواینی خیلی رو فرم نبود به نظر !
در کل تیم عالی به این میگن .. دقت کرده باشین بعد از گل دوم که تعویض ها شروع شد ، باعث شد تیم همچنان رو اوج بمونه .. این به خاطر این بود که نیمکت خوبی داشتیم ... و این خیلی به تیم کمک میکنه ...
امیدوارم بازی بعد هم بزنیم بترکونیم ...
تبریک میگم به تمامی طرفدارهای تیم آلمان!
شاید بهترین تیمی که میتونست انقدر خوب یونان رو حذف کنه همین تیم آلمان بود که بازیکنانش خیلی با حوصله فوتبال بازی میکنن البته وقتی بازی مساوی شد یه مقدار ناراحت شدم اما خیلی زود گل دوم زده شد ! واقعا این تیم یونان اومده بود همینجوری مثل 2004 بیاد قهرمان بشه اما خب تیم های این دوره با اون سال خیلی فرق میکنن و بعیده دیگه یه همچین تیم هایی مثل یونان قهرمان بشن!
همه بازیکنان آلمان خوب بودن به جز هافبک سمت چپ یعنی آقای شورله که موقعیت های زیادی خراب کرد و مدافع ها به راحتی حرکاتش رو پیش بینی میکردن اما خب بازیش در حد فاجعه هم نبود!
نکته جالب دیگه استراحت دادن به بازیکن هایی مثل مولر و گومز و پودولسکی بود که به نظر من یواخیم لو بهترین کار رو کرد چون لازم نبود در مقابل یونان با تمام قوا بازی کنه و همین استراحتی که به بازیکن ها داد میتونه تو مرحله بعدی به کمک تیم بیاد!
و اما خط دفاع تیم آلمان:
به نظر من وضعیت خط دفاع آلمان زیاد جالب نیست دریافت 2 تا گل اونم از یه تیمی مثل یونان که اصلا تهاجمی فوتبال بازی نمیکنه فکر نمیکنم زیاد جالب باشه اما بدون شک مدافعان تو بازی بعدی باید خیلی قوی تر از اینا ظاهر بشن!
شورله راست پاهستش.اما گذاشتنش سمت چپ..کم توی اون پست بازی کرده ونباید انتظار زیادی ازش بره..نقل قول:
همه بازیکنان آلمان خوب بودن به جز هافبک سمت چپ یعنی آقای شورله که موقعیت های زیادی خراب کرد و مدافع ها به راحتی حرکاتش رو پیش بینی میکردن اما خب بازیش در حد فاجعه هم نبود!
حدس میزنم به خاطر عدم دریافت کارت یا مواجهه با مصدومیت ویا محرومیت احتمالی مدافعین آلمان زیاد سختگیرانه ودرگیرانه بازی نکردن..بهرحال برد یونان ارزش ازدست دادن بازیکن رو نداره.نقل قول:
به نظر من وضعیت خط دفاع آلمان زیاد جالب نیست دریافت 2 تا گل اونم از یه تیمی مثل یونان که اصلا تهاجمی فوتبال بازی نمیکنه فکر نمیکنم زیاد جالب باشه اما بدون شک مدافعان تو بازی بعدی باید خیلی قوی تر از اینا ظاهر بشن!
پ ن:این کارت بداشتوبر نکنه کار بده دستمون؟
جریان بخشیدگی کارت ها توی نیمه نهایی چیه؟وجود داره؟
سلام
خوب یونان رو هم به زیبایی بردیم و چهار گل خیلی خوب زدیم
خیلی موقعیت خراب کردیم .. خیلی و حتی وقتی مساوی شد یه لحظه ترسیدم حذف شیم
تو بازی های دور بعد تیم ها خیلی قوی تر یونان هستند و ما تو یک بازی مگه چقدر موقعیت بدست میاریم که خراب کنیم؟!
رویس چنتا موقعیت خراب کرد و همچنین اوزیل دوتا گل رو نزد .. کلا اوزیل تو زدن ضربات آخر اعتماد به نفس نداره .
نباید دلمون رو به 4 گل زده به این تیم ضعیف یونان خوش کنیم بلکه باید نگران اون دو گل باشیم..
برای بازی بعد باید شورله رو چپ داشته باشیم و مولر رو برگرده تو ترکیب به همراه گومز
کلوزه خوب بود فقط بعضی جاها تو محوطه جریمه با اینکه موقعیت شوت زنی داشت پاس می داد .. بابا جان تو تموم کننده هستی بزن بره پی کارش تا گل بشه ...
کلا آلمان خیلی زیبا بازی کرد و به نظرم خدیرا دیشب عالی بود.. گل لام هم منو یاد جام جهانی 2006 انداخت .. خیلی قشنگ زد
اگه بخوام راستش رو بگم، واقعا از گل زدنش خوشحال نشدم : دینقل قول:
کلوزه عزیز هم که گلش رو زد(قابل توجه مسعودی)
+
بردن ایتالیا؟
بردن انگلیس؟
کاش می شد با هر دو بازی کنیم و هر دو رو له کنیم ..
لو:یونان یک موقعیت داشت و دو گل زد؛تیم به هوای تازه و تغییرات نیاز داشت
سرمربی تیم ملی آلمان از برد 2-4 تیمش مقابل یونان خوشحال بود ولی از شاگردانش خواست تا خود راآماده مصاف سختی درنیمه نهایی کنند
سایت گل- یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان در صحبتهایی خوشحالی اش را از برد 2-4 تیمش مقابل یونان در مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای یورو2012 ابراز کرد؛ بردی که در دیدار جمعه شب به دست آمد و ژرمن ها را به مرحله نیمه نهایی یورو رساند
کاپیتان فیلیپ لام، اولین گل آلمان را به ثمر رساند و یونان در نیمه دوم بازی با گل ساماراس بازی را مساوی کرد.
بعد از آن هم سامی خدیرا، کلوزه و مارکو رئوس برای المان به گل رسیدند و درنهایت ضربه پنالتی دیمیتریس سالپینگیدیس جبران یکی دیگر از این گلها بود تا بازی با برد 2-4 آلمان به پایان برسد.
لوی 52 ساله که دیشب پانزدهمین برد متوالی آلمان در رقابتهای رسمی را شاهد بود و در پایان این بازی به زد دی اف گفت:« این دستاورد با کلاسی برای تیم ما بود.ما توانستیم برای چهارمین دوره متوالی به مرحله نیمه نهایی برسیم.فکر می کنم که همه ما می توانیم از داشتن چنین تیمی احساس غرور کنیم.»
سرمربی ژرمن ها ادامه داد:« یونان تنها یک فرصت داشت و دو گل به ثمر رساند. ما در دقایق ابتدایی نتوانستیم گلزنی کنیم ولی روند رو به جلویمان را دنبال کرده و بالاخره به گل رسیدیم. مهم این بود که توانستیم بعد از آنکه بازی 1-1 دنبال می شد، به جریان بازی برگردیم و واکنش خوبی نشان دهیم. روز جمعه، روز تغییرات بود. بعد از سه برد متوالی حس کردم که باید تغییراتی را در تیم داده و هوای تازه را به تیمم بیاورم.»
لو ادامه داد:« خدیرا در زمین خیلی خوب بود.او خوب تمرین می کند و می خواهد همیشه توپ را دراختیار داشته باشد. هم تیمی هایش این را احساس کرده و به او اعتماد می کنند. اوزیل هم خیلی عالی بود. او استارتهای خوبی می زد و نبض خوبی به تیم می داد.»
سرمربی ژرمن ها درمورد حریف آتی تیمش گفت:« سخت است که بخواهیم بگوئیم. انگلیس در بازی هایش، به مراتب منسجم تر از سال 2010 است. ایتالیا هم همیشه حریف سختی بوده. مهم نیست که کدامیک از این دو تیم به نیمه نهایی می رسند.انگلیس با روی هاجسون، خیلی بهتر از انگلیس 2010 است. هاجسون در زمانی کوتاه، تیم خیلی منسجمی را شکل داده. آنها الان به عنوان یک تیم واحد بازی می کنند و در ضدحملات خطرناکند.هاجسون هر تیمی را خیلی خوب هدایت می کند.»
سرمربی ژرمن ها درمورد ایتالیا هم گفت:« ایتالیا همیشه درامور تدافعی عالی است و آنها در ضدحملات هم پیشرفت کرده اند. هر دوی این تیمها خیلی خطرناکند و تمام تیمهای حاضر درنیمه نهایی شانس برابری برای قهرماانی دارند. سطح تمام این تیمها یکسان است. فقط چیزهای خیلی جزئی ای می تواند سرنوشت بازی را تغییر دهد .پس نباید به خودت اجازه کوچکترین اشتباهی را بدهی.»
گل دات کام
همچنان در کف گل خدیرا هستم !! تا قبل از این بازی ازش زیاد خوشم نمی اومد ولی دیشب بدجوری یونان رو منهدم کرد و باهاش خیلی حال کردم. گلش یه جورایی وحشیانه بود ! :دی
لول ! راست میگی ! کلی موقعیت بود که میشد یه ذره به توپ قوس داد و مثلآ جهتش رو تغییر داد و گل بشه. بروبچ میخوان قدرتشون رو توی شوت ها نشون بدن ! :دینقل قول:
کلآ آلمان و بایرن استاد خراب کردن موقعیت های عالی هستن ! یعنی توی CL و توی همین یورو ، هر بازی صد جور موقعیت از چپ و راست و وسط و ... گیرشون میاد ولی خیلی راحت هدر میدن و شاید اگه این موقعیت ها نصیب تیم های دیگه بشه ، هر بازی رو با اختلاف عالی ببرن. ایشالله بازی بعدی بچه ها حواسشون رو بیشتر جمع میکنن ! :دینقل قول:
چه قشنگ گفته ! :دینقل قول:
لو:یونان یک موقعیت داشت و دو گل زد
دیشب بازی رو نگاه کردم بازی خیلی اکتیو و شایسته ای بود قبل از گل فلیپ لام هی غرولند می کردم می گفتم نشستیم یه فوتبال دور تک حذفی ببینیم بازی بسته و بی گل هست که خوشبختانه بازی در نیمه دوم خیلی اکشن بود... لو هم واقعا کارش عالی بود برخلاف خیلی از تیم ها که مشخصا مربیاشون به نیمکتشون اطمینان ندارن لو مهره های جوونش رو رو نمایی کرد فقط کلی ازم فحش خورد چون محبوبم ماریو گوتزه رو به بازی نمی فرستاد. و این کار رو اونقدر دیر انجام داد که گوتزه جونم کاری نتونست انجام بده کاش می شد جای شورله از اول گوتزه توی بازی بود و روی ماهش رو بیشتر می دیدم:40: جیگرشو بخولم
و در آخر هم این برد رو به طرفداران این تیم شایسته تبریک می گم ... اولش تبریک نگفتم واسه اینکه مسعودی و شهاب پر رو نشن دی: (گذشته از شوخی دوستتون دارم خیلی زیاد هم مسعود و هم شهاب عزیز:10:)
تبریک به همه ی طرفداران آلمان :11:
ایندفعه اسم نمی برم چون خیلی ه از قلم می افتند:20:
بازی زیبا و اکشنی بود (به قول آرمین! مگه فیلم نگاه میکردی ؟ :دی )
داشتم عکس ها و خبر های مربوط به بازی دیشب رو میدیدم این عکس ها به نظرم جالب اومد:
عکس هنری :دی
صدر اعظم :دی
اینم باحالترین عکس دیشب
صحنه ی اکشن درون محوطه جریمه
چه خرتوخریه :دی
کمک داورو:39:
گل نزدی ولی بازم بهترین بازیکن زمین شدی
مسعود جان:40:
سایت گل زده بهترین بازیکن زمنی خدیرا..قضیه چیه؟ :دی
منظورت عکس آخره پست من هستش؟نقل قول:
اون از نظر خودم بود :31:
نه بابا ...برو تا سایت گل انگلیسی...زده بهترین بازیکن زمین خدیرا...بهترین بازیکن زمین از نظر مردم اوزیل
سلام..... دیشب واقعا تو کل طول بازی داشتم حرس میخوردم!!! خیلی خوبه که نیمکت بیاد تو زمین.... ولی فکر نمیکردم که دیگه اینقد نیمکت نشین با هم بیاد تو زمین!!!! تقریبا هیچ کاری نکردن!!!! حتی میرو هم اونجوری که انتظار داشتم بازی نکرد!!! طول بازی داشتم با خودم میگفتم چه غلطی کردم ابراز امیدواری کردم که لو اخرش میرو رو بیاره تو بازی...!!! گل لام زیبا بود، ولی گل خدیرا زیبا تر..... با تمام این مسایل، واقعا دوست داشتم اون لحظه میتونستم ارزو بکنم یه نفر بمیره تا ارزو بکنم یوسفی بمیره!!!! ۱۰۰ دقیقه شرو ور تلاوت کرد!!!پر از جمله بندی های ناقص و مشکل دار و....!!!! لعنت!
یونان قابل مقایسه با تیم های دفاعی برتر جهان نیست. اگه در اون حد بود شاید بازم فاجعه رخ می داد. چلسی جلوی بارسا رفت و برگشت با 4 ضربه به 3 گل رسید. یونان در این بازی 5 6 ضربه هرچند ضعیف در چهارچوب آلمان داشت. از عنصر اصلی دفاع هم محروم بودن. دروازه بانش توپ ها رو سه ضرب می گرفت! چطوری فکر می کنید شوت لام رو که به دستش برخورد کرد یک گلر درجه 1 (نه حتی کلاس جهانی) نمی تونست براحتی دفع کنه؟ البته شوت و سانتر که این بازی رو باز کرد کار بارسلونا و اسپانیا نیست. مهره هاشم ندارن. و طبیعتا جای آلمان بودن کار سخت تری داشتن.
اوزیل شد دیگه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برد بسيار خوب تيم رو به همه هوادارا تبريك ميگم
يونان سعي كرد كه خيلي دفاعي بازي كنه و در يك موقعيت تونست گل هم بزنه ولي خوب ما 4 تا زديم ولي اخر بازي هم حيف شد اون پنالتي رو بواتنگ الكي داد به حريف و نتيجه 4.2 شد.
در كل تبريك ميگم :40:
کاریکاتور:قربانی بعدی آلمان کیست؟حریف ژرمن ها در مرحله نیمه نهایی، یکی از دو تیم ایتالیا یا انگلیس خواهد بود و لوو آماده است تا برای کسب جام قهرمانی، یک تیم بزرگ دیگر را شکست دهد
سایت گل- بعد از پیروزی 4-2 مقابل یونان در مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012، آلمان به دنبال رسیدن به فینال رقابت هاست. شاگردان لوو در 15 دیدار رسمی پیاپی شان به پیروزی رسیدند؛ رکوردی که هر حریفی را وحشت زده خواهد کرد.
حریف ژرمن ها در مرحله نیمه نهایی، یکی از دو تیم ایتالیا یا انگلیس خواهد بود و لوو آماده است تا برای کسب جام قهرمانی، یک تیم بزرگ دیگر را شکست دهد. با توجه به رقابت دیرینه انگلیس و آلمان، مطمئنا رسیدن به فینال باعبور از انگلیس برای لوو و شاگردان شیرین تر خواهد بود.
منبع : گل دات کام
یه لحظه شک کردم که نکنه اشتباهی اومدم توی تاپیک اسپانیا؟:31:
و اما بعد:
جمعه شب در مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 تیم ملی فوتبال آلمان توانست با پیروزی مقتدرانه از سد تیم ملی فوتبال یونان بگذرد و به مرحله نیمه نهایی یورو 2012 صعود کند
محتوای مخفی: جانم یوگی
دستیار لو در تیم ملی خبر جدایی یواخیم لو را بعد از مسابقات جام جهانی 2014 از تیم ملی آلمان را تایید نموده و از انگلیس و اسپانیا به عنوان مقصد بعدی این مربی بزرگ نام برده است
محتوای مخفی: خوش اومدی هانسی جان
تبریک فراوان بابت رکورد جدید تیم ملی آلمان !!!
دیشب با پیروزی جلوی یونان ، رکورد پیروزی در 15 بازی پشت سر هم رو بدست آوردیم !
دروازبان یونان تا قبل از گل لام واقعا بدون اشتباه ظاهر شد یا بهتره بگیم کم اشتباه حتی دیدی که چندین موقعیت گل رو گرفت ولی بعد از گل کلکسیونی از اشتباهات رو به نمایش گذاشت آماتور ترین حرکتش روی خروج مدرسه ای بود که منجر به گل میرو کلوزه شد... ولی آلمان انصافا بازی منظمی رو به نمایش گذاشت گذشته از ضعف یونان در بازی دیشب نمیشه تفکرات تاکتیکی حرفه ای یوآخیم لو رو نادیده گرفت استفاده هاش از شاگردانش در طول بازی واقعا مدل شطرنجی بود هرچند شاید همین شیوه رو نتونه به این راحتی مقابل تیم با کیفیت تری به اجرا بذاره ولی یونان تیم مرموزی هست. ولی مشخص بود که لو شناخت خیلی بالایی از این تیم داشت که به این شکل تقریبا ریسکی به بازیکنان اصلی استراحت داد...نقل قول:
شوت لام کیفیت خوبی داشت البته اینکه دروازبان نتونست بگیره دلیلش می تونه تغییر مسیر باشه توپ بعد از برخورد به کمر بازیکن یونان یه تغییر مسیر جزئی داشت بنابریان محاسبات دروازبان رو بهم زد. قدرت و سرعت شوت هم زیاد بود و ارزش گل شدن رو داشت من دروازبان رو روی گل سوم و چهارم بیشتر مقصر می دونم گلهای اول و دوم آلمان واقعا کلاس بالا بودن ولی سومی و چهارمی خیلی مدرسه ای بودن و نشان از بی انگیزگی یونان داشتند...
ولی این برد مقتدرانه بود.
چندتا عکس گلچین شده از بازی آلمان-یونان:
محتوای مخفی: هرچی اسپانیولیه بشه فداتون:دی
مرسی بازی خیلی خوبی بود .
تبریک میگم به همه . ایشالا بازی بعدی بهتر هم میشیم .
دانلود گلهای تیم ملی آلمان در دیدار مقابل یونان با کیفیت خوب
فیلیپ لام دقیقه 39
خدیرا دقیقه 61
کلوزه دقیقه 68
رویس دقیقه 74 (دقیقا نمیدونم تلفظ این بازیکن همینه یا نه)
خب ... بالاخره آزاد گشتیم از امتحانات !
اول از همه یک تبریک جانانه به همه همرزمان آلمانی خودم !
اما در مورد بازی:
همون اوایل نیمه ی اول چند تا کار ترکیبی سرعتی داشتیم که با چشمای آدم بازی می کرد(!) ولی خب توی ضربات آخر ... نمونه بارزش اوزیل که هر چی توی کار تیمی و پاس های تک ضرب یا سانتر گل کلوزه موفق بود توی ضربات آخر دقت و تمرکز کافی رو نداشت.
کاپیتان لام خیلی خوب به حملات اضافه میشد و قفل گل نزدنمون را به زیبایی باز کرد...
بعد از گل اول انتظار این را داشتم که محتاط تر بازی کنیم و تاکتیکمون به دفاع / ضد حمله تغییر کنه که دقیقا خلافشو دیدم!
اینجا بود که این سوال واسم پیش اومد که چرا وقتی نتیجه دست ما بود چرا باید این همه پر تعداد توی حملات شرکت کنیم ... که گل اولو درست از سمتی که کاپیتان لام جلو کشیده بود خوردیم.
البته اینا حتما مطابق دستورات یوگی بوده ولی میشه گفت از معدود نقاط ضعفمون توی بازی دیشب همین بود.
شواینی نسبت به بازی های قبل یک مقدار افت داشت ولی مسلما بازی های بعدی مثل بازی های مرحله ی گروهی تبدیل به اون انجین همیشگی میشه.
گل خدیرا رو ... یکی بگیردش : دی
عجب شوت سرضربی شد ... از گل های زیبای جام بود + دیگه خیال همه رو راحت کرد خصوصا که بعد از اون با احتیاط بیشتری گوشه ها رو کنترل می کردیم و مشخص بود یونان طرح دیگه ای نداره و دیگه کارش ساخته هست.
از گل زنی کلوزه هم خوشحال شدم ... کلا مسابقات یورو/جام جهانی باشه و کلوزه گل نزنه حس خوبی نداره : دی
اما یکی از بخش هایی که کمتر کسی انتظارشو داشت سورپرایز یوگی بود , حضور رویس و شوله اونم به طور هم زمان ... توی تزریق انرژی به بازی و هماهنگ شدن با ضرب آهنگ بازی فکر می کنم خوب کار کردن ولی خب توی بازی های سخت هنوز نمیشه بهشون اطمینان داشت.
نتیجه هم از نظر من همون 4-1 شد , اون پنالتی آخر به نظر می اومد بواتنگ داره می چرخه که توپ را با پشت سر دفع کنه و توی اون چرخش دیدی روی حرکت توپ نداشت ... البته اگر هم پنالتی بود زیاد چیز مهمی نبود جز اینکه 4-1 یه کم شیک تر بود : دی
+1نقل قول:
یه لحظه شک کردم که نکنه اشتباهی اومدم توی تاپیک اسپانیا؟:31:
با این میانگین سنی و ......
واقعا" آفرین و مرحبا بر شما ها بچه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مطمعنا" یه پای فینالیم.....