کسی خبر داره کدوم مدل از N56 دارای کیبورد Backlight است؟؟:n13:
Printable View
کسی خبر داره کدوم مدل از N56 دارای کیبورد Backlight است؟؟:n13:
vz داره فکر کنم vj هم داشته باشهنقل قول:
مدل n56 vz تو ایران اومده و کجا میشه گیر آورد؟؟؟:n01:
جداً اومده ؟
فكر نمي كنم
چرا نیومده ....دیروز n56vz رو از مجتمع کامپیوتر پایتخت 3840 برای دوستم خریدم....!نقل قول:
N56 vz همه مدلاش Full HD است؟ یا همه اونا کیبوردش Back Light است ؟ آخه تو یه سایت خارجی خوندم که نوشته بود:: Asus N56VM - TB71 and The N56VZ-RB71 have backlit keyboard.:n27:
آقا سلام
میدونید بین n76 , n56 , n46 کدوم بهتره ؟ اصن فرقی دارن ؟ قیمتاشونم فرق داره ؟
ممنون میشم جواب بدین
نقل قول:
من كه راستش خبر ندارم اومده يا نه ولي ميتونه بپرسم با چه گارانتي گرفتيم ؟
نقل قول:
Vz يه مدله ، ديگه انواع مختلف نداره كه ؟ به طور كلي مدل vz فول اچ دي هستش ! بك لايت هم داره !
Vm رو نمي دونم داره يا نه !
نقل قول:babak7610 عزیز اگه میشه از دوستت بپرسی این مدل که گرفته Full HD یا Backlight keyboard است یا نه؟:42::42:نقل قول:
دوستان خبر فوری:
N56VZ با کانفیگ i7 3630 -صفحه نمایش 1366*768 - کیبرد بک لایت و گرافیک 650 تو بازار رویت شد .قیمت 3.820 تومن
اما خبر جالبتر :
N46VZ به بازار ایران اومد با قیمت 2.630 تومن!!!!!
تا تموم نشده برین بگیرین.
اینم کیبردش بک لایته و صفحه نمایش 1366*768 آنتی رفلکس با زاویه دید گسترده داره تازه گرافیکش هم GT650 هست رم 4 گیگ هارد 750 گیگ سی پی یو I5 و همراهش اسپیکر ساب وفر هم هست.
من یکی گرفتم.قیمتش مفته!!!!:n19:
کانفیگ مناسب با قیمت عالی!!!
به نظرم n46vz خیییییییییییییییییییییلی بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
آخه 2630 بديم براي i5 :n04::n04::n04::n04::n04:به نظر من نمي ارزه
يه نگاه به اين جا بكنيد cpu رو زده i7 :n13::n13::n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه من نمیدونم i7 چی انجام میده که i5 انجام نده.الان n46vm با i7 قیمتش 700 تومن بیشتره!!! اینم در نظر بگیر تازه گرافیک n46vm هست gt630 اما این gt650 هست دقیقا برابر مدل asus n56vz
اگه دنبال کارایی هستی با قیمت عالی برای گیم این بهترین گزینه هست. شما برو ببین گرافیک gt650 با این قیمت پیدا میکنی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اهل فن میدونند من چیییییییییییییییییییییییی ییییی میگم....:n19:
حالا این رو نگاه کن:
نقل قول:
به نظرت تو صفحه 14 اينچي بازي يه كم بي مزه نميشه......:n27:
دوست عزیز قراره دو سه روز دیگه( اگر حوصلشو داشته باشم و وقت کنم..! ) برم خونشون براش یسری نرم افزار و انتی ویروس و غیره نصب کنم....چون از لپ تاپ فقط روشن کردنش رو بلده...!:n02: مدل انتخابی من براش Sony se27fx بود..(چون سالها تجربه به من ثابت کرده که سونی از لحاظ کیفیت و علی الخصوص تصویرعالی واقعا از تمامی برندها غیر از اپل سرتره ...!)منتها بعد از بررسی کلی لپ تاپ تو پایتخت به این نتیجه رسیدم که asus n56vz نسبت به قیمتش کانفیگ بسیار عالیتری داره و خریدش به صرفه تره پس ایسوسه رو خریدم....(با توجه به اینکه هر دو مدل حدود 3800 قیمت داشتند) در مورد نور بک لایت فکر کنم داشت (چون زیاد تو نخ قروفر لپ تاب نمیرم و بیشتر به چیزای اصلی توجه میکنم....!!) ...فول اچ دی هم 100% هست ...به هر حال اگر بک لایت نداشت میام همینجا اعلام میکنم....موفق باشی:n06:نقل قول:
خوب دیگه جمع جوره دیگه...
مهم اینه صفحه نمایشش آنتی رفلکس و مات هست و نور رو منعکس نمی کنه.تازه زاویه دید بالایی داره. کیبردش هم بک لایته!!!!!
منم اول دنبال n56vz بودم اما دیدم باید 1.200 تومن بیشتر بدم با عقل جور در نیومد و این رو گرفتم و برای من گرافیکش خیلی مهم بود که بالاخره گیرش آوردم.من این اطمینان رو دارم سی پی یوش عالیه و i7 یه چیز اضافی و هزینه بیشتره.
babak7610 عزیز واقعاً لطف کردی و بسیار ممنون:n12:نقل قول:
معلومه دیگه با بررسی تو سایت ایسوز و ... n56 vz از همش بهتره و البته قیمتش خوب یه خورده بالاست.نقل قول:
با عرض پوزش خیلی آدم باید احمق باشه این پول رو بده به این لپتاپ!!!نقل قول:
با 3800 میشه یه مدل خیلی خیلی بالاتر برداشت!
اونموقع که 2800 بود من زورم اومد بخرمش رفتم DV6T-7000 رو خریدم الان که دیگه هیچی!
ضمنا صفحه HD براق هستن هیچکدوم مات نیستن اطلاعات غلط ندید
لپتاپ معرکه ایه.این حرفو بعد از 4 ماه کار کردن مداوم میگم.تو خریدش شک نکنین،البته اگه قیمت زیادش واستون مهم نیست!
شما دقیقاً چه مدلی گرفتین؟ آیا (Full HD (1920x1080 و Keyboard Backlight است؟:n03:نقل قول:
N56 VZ
Full HD
کیبردش هم نور پس زمینه داره.
به نظر من مهمترین ویژگیش صفحه نمایش بی نظیرشه.
سلام میشه به من بگید میشه از این لپ تاب برای اجرای برنامه های مهدسی استفاده کرد
من قبلاً Asus N61 jq داشتم برای اجرای برنامه 3d max همیشه به مشکل برمی خوردم البته گرافیکش ADM بود و موقع رندر Max صفحه آبی میومد و به همین خاطر فروختمش ولی Asus N56vz به نظر از عهده برنامه های سنگین (مهندسی - معماری - بازی) بر بیاد:n10:
راستش من که مدل n46vz دارم صفحه نمایشش ماته.حالا نمیدونم شما از کجا شنیدی!!!:n04:
شنیدن که بود مانند دیدن!!!:n10:
درسته n56vz کانفیگش بهتره اما اینم در نظر بگیر داری 1.200 بیشتر پول میدی....:n25:
شما با این ویژگی و این قیمت یه لپتاپ معرفی کن که ازین سرتر باشه.ببینم پیدا میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!:n19:
البته سری جدید لپ تاپ های Asus از نسل سوم اینتل (ایوی بریج) استفاده می کنه و از هر نظر از نسل اول بهتره. راستی n46vz صفحه اش چند اینچیه؟:n13:
N46 (14) - N56 (15) - N76 (17)نقل قول:
تو این رنج قیمت N56vz لپ تاپ دیگه ای از برند های دیگه با این کانفیگ هست؟:17:
اگه بخوام این لپ تاپ n56vzرو پیدا کنم باید کجا برم؟
دوستان عزیز من یک جای دیگه هم گفتم ! لطفا با برنامه دمای سی پی یو رو اندازه بگیرید بزارید اینجا ! با تشکر !
فروشگاه رایانه گستر نوین n56vm داره با شماره 77617300 با آدرس تهران خیابان انقلاب خیابان بهار جنوبی مجتمع تجاری ـ اداری بهار طبقه اول تجاری شماره 284:n05:
همین امروز زنگ زدم n56vm رو میداد 3550000:n05:
برین بخرین حال کنید........
:n02: داداش این جماعتی که میبینی اینجا میان و میرن همه واسه N56vz دارن له له میزنن، vm که همه جا پیدا میشه.نقل قول:
البته واسه vm هم این قیمت یه کمی تنده، به نظرم شما هم نخری بهتره...
سلام به همه.
الان رفتم تو سایت سرزمین رایانه و دیدم که تو لیست قیمت لپ تاپش N56vz رو اضافه کرده به قیمت 3860. vz واقعی هم هست!
اینم آدرسش اگه کسی نمیدونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه VZ دیگه با قیمت 3840
این سایت مدل VZ نداره فقط یه مدل VJ داره؟نقل قول:
این vz هایی که الان تو بازار هستش همشون صفحه نمایش hd دارن نه فول اچ دی قیمتش هم حول و حوش 3750 تو پارسیان بدون ویندوز و بدون بلوری هستش مراقب باشید موقع خرید جا فول اچ دی نندازن من یه جا رفتم گفت فوله گفتم اگه نبود پس میگیری بعدگفت بزا تماس بگیرم مطمن شم تماس گرفت یه جا گفت نه اقا فول نیست
کلا مراقب باشید حدود 4تومن دارید میدید
این لب تاب به دلیل فول بودنش محبوب بود سری اولی ها هم فول بود هم وین ارجینال داشت هم بلو ری سری جدیدا هیچکدوم رو نداره
دقیقا.مراقب فروشنده ها باشید.نقل قول:
کسانی رو دیدم که حتی تا چند وقت بعد از خرید لپتاپ فکر میکردن که فوله در حالی که اچ دی بوده.
اگه با دقت به بسته بندی لپتاپ توجه کنید در قسمت مشخصات عبارت FHD باید درج شده باشه.
فکر کنم چند وقت دیگه این مدل های HD هم تو بازار دیگه گیر نیاد اگه تونستید این ور سال بگیرید چون اون ور سال بهار سیاه در جریانه و اوضاع از این که هست بد تر میشه:n21::n21::n28:
هر کی می خواد سریع بگیره تا تموم نشده
rayansaba