در کل قالب بدی نیست ولی p30world یکمی زیادی بزرگ برای این قالب!برای انجمن های کوچکتر مثل بازی سنتر قالب خیلی خوبیه مثلا،ولی الان p3world خیلی شلوغ و به هم ریخته شده!
Printable View
در کل قالب بدی نیست ولی p30world یکمی زیادی بزرگ برای این قالب!برای انجمن های کوچکتر مثل بازی سنتر قالب خیلی خوبیه مثلا،ولی الان p3world خیلی شلوغ و به هم ریخته شده!
دوستان این Sidebar سمت چپ رو میشه مخفی کرد از طریق دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بالا سمت چپ. این ویژگی بیشتر برای افرادی مناسبه که مانیتور واید دارن و میشه از فضای عریض بیشتر برای نشون دادن اطلاعات اضافی استفاده کرد.
آقاس سلام من یه مشکل بدجوری دارم با این قالب جدید...که تو قالب قبلی همچین مشکلی نداشتم..
مثلا یه عکس تو یه پست هست ...نصف عکسه اون پشته یه اسکرول افقی می خواد که بری ببینیش ..ولی نیستش اسکرول افقی!
همین الانم چنتا از دکمه ها نصفشون دیده میشه...اسکرول افقی لازم داره...نکنه مشکل ا زمنه؟ ولی تو ورژن قبلی فروم اینطوری نبود .
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا defult style گذاشتم درست شدنقل قول:
قالب vB4 Default Style خیلی شیکه . به نظر من دلنشین تر از قالب پیشفرض فروم هستش
سرچ به وسیله ی نام کاربری هم کار نمیکنه... :44:
نقل قول:
ممنون از شما احساسات همه رو بردی زیر سوال :31:
سلام
تو فایر فاکس مشکلی نداره ولی تو اپرا روی دیسپلی که کلیک می کنم از صفحه می زنه بیرون
اینجوری:
قالب قبلی خیلی جا افتاده بود...
مثل قرمه سبزی بود اما این نو آوری مثل یه غذای جدید میمونه مثلا برنج با خامه ...تا همه عادت کنن خیلی اذیت میشن...
قالب قبلی شیک ساده باوقار دوست داشتنی..یار قدیمی ...از سال 2004 فکر کنم نصب بود ..خلاصه یار قدیمی رو گرفتید ازمون....
دلمون براش تنگ میشه...این یار جدید هم خیلی اذیت میکنه خیلی باگ داره..
زمانی که از دکمه تشکر استفاده می کنیم ،برای نشان دادن تشکر کل صفحه رفرش می شود!!!
فکر کنم این مشکل بار زیادی را به سرور انتقال می دهد
به نظرم اگه یه نظرسنجی اضافه کنید که از این قالب خوشتون می یاد یا نه اون هم می تونه به بهبود انجمن کمک کنه.
من که شخصا خوشم می یاد از کلیتش
به نظر من این طراحی به درد تبلیغ مانیتور میخوره فقط !
البته خب یه چیزای خوبی هم داره مثل تقویم و ... دی:
سلام
آمار و ارقام کجاست؟
برای پیدا کردن پستا و تعداد تشکرا و...
دوستان یه مقدار هم داریم سخت میگیریم ... تازه 1 روزه این نسخه نصب شده شاید عادت کنیم ...
الان مشکل عموم اینه که به این قالب و نسخه از ویبولتین عادت ندارن !
یک سری مشکلات هم هست که به مرور زمان ، مطمئنا بر طرف خواهد شد .
دوستان بازهم پیشنهاد میکنم که از قسمت پایین قالب ، قالب دیفالت رو استفاده کنند فعلا خیلی بهتره ...
آرم انجمن چرا اون بالا نیس؟
یادمه یکی از بچه ها این آرم رو حوالی سال 2006 طراحی کرد برا انجمن.
سلام
ممنون از همه دوستانی که نظراتشون رو ارایه دادند
بعضی از دوستان گفته بودند که چه دلیلی داشت قالب عوض بشه باید عرض کنم که ما در واقع هسته اصلی انجمن رو ارتقا دادیم
کلیه مشکلات و ضعف های سیستم برطرف شده و این ارتقا باید حتما انجام میشد .
در مورد قالب هم با توجه به اینکه قالب نسخه قبلی با نسخه 4 سازگاری نداره باید از قالب های موجود یکی رو مورد استفاده قرار بدیم
در حال حاظر 2 قالب ارایه شده که میتونید از منوی پایین انجمن انتخاب کنید ( یکی قالب استاندارد نسخه 4 هست و دیگری همین آبی خاکستری هست )
با توجه به اینکه کاربران قالب ساده و کلاسیک نسخه قبل رو بیشتر میپسندند در حال تهیه و آماده سازی قالب جدیدی هستیم ( همونی که میثم عزیز لینک داد ) و به زودی راه اندازی میشه
مشکلاتی رو هم که دوستان اشاره میکنند رو مد نظر داریم و تا اونجا که امکانش وجود داشته باشه به مرور زمان برطرف میشه ( سعی ما اینه که در کمترین زمان ممکن مشکلات رفع بشه )
در مورد ریفرش شدن بعد از تشکر کردن ، حتما یکبار کوکی ها و هیستوری مرورگر خودتون رو پاک کنید ! مشکل حل میشه :)
ممنون
سینا :)
سلام
یه نظر سنجی واسه قالب جدید بزارین.اگه اکثریت موافقا برگرده به همون شکل قبلیش.اگه نه که همین آش و همین کاسه است.:19:
غیر ایراداتی که گفتن من اینو نیدیدم کسی گفته باشه شایدم گفته من ندیدم.هر بار که تشکر میکنی صفحه رفرش میشه .رو اعصابه در حد مرگ.....
اینم الان دیدم.پست میفرستم هیچ لودینگی نیست که مطمئن شم زدم رو ارسال پست.بعد از ارسال یه لودینگی میومد اون نیست.اونو هم اضافه کنید.
تشکر از دیگران یا تشکر هایی که ازمون شده هم توی پروفایلم نیست.فقط پست ها و تایپیک هایی که زدم قابل مشاهده هست.
فاصله نوشته ها بهم نزدیکه الان من برای هر خطی که نوشتم یه اینتر اضافی زدم. نُــرمش این فاصله است حالا یکی تو هم بخواد بنویسه دیگه خیلی به ما لطف داشته همینجوریش نمره چشام بالا هست :31:
قالب اختصاصیم طراحی کردن برای پی سی و نظرات دیگه در مورد ظاهر پی سی رو با یه حرف من جواب بدم.مگه تا الان ظاهرش ساده بوده مشکلی بوده که بخوایم با قیافه جدید و رنگ و لعاب دادن بهش ببریمش بالا.
چیزی که خوبه خوبه نیازی به تعریف و تظاهر نداره.خوب بودنشو خودش نشون میده.
اما محض پیشرفت و تنوع دارین قالب عوض میکنین حداقل یه چی باشه که آدم و زده نکنه.
وقتی تشکر می کنم بعد تشکرم رو حذف می کنم کل پنجره ی تشکر زیر پست طرف پاک می شه دوباره باید صفحه رو ریفرش کنم.چه قد عجیب!
مرورگر:اپرا
سینا جان کوکی ها و هیستروی و ...رو پاک کردم مشکل تشکر رفع نشد صفحه رفرش میشه
اون اول صفحه ی منم ریفرش می شد .هیچکاریش نکردم ولی الان دیگه ریفرش نمی شه !نقل قول:
ضمنا تشکر می کنم که یکی یکی دارید این اشکالاتو برطرف می کنید مثلا :
دیگه توی پست اول هر صفحه تبلیغات نداریم.اومده زیر پست اول
خیلی ممنون
نمیدونم والا درست نشده که هنوز واس مننقل قول:
بچه ها درسته هیچی اون حالت قدیمی نمیشه ولی اگه این مشکلات حل بشه هنوز قابل تحمل هستش:
برداشتن تبلیغ از پست اول هر صفحه
برطرف شدن مشکل لایک کردن
دیدن آمار ارقام مثل قدیم
این تبلیغ پست اول هر صفحه رو برداشتید
واقعا دستتون درد نکنه خیلی رو اعصاب بود:11:
اصلا قالب جالبی نیست رنگ بندی بسیار بده خیلی شلوغ به نظر میاد صفحه طوری که الان نمیتونم 10 دقیقه داخل سایت بمونم
به نظرم انجمنی با 800 هزار تا کاربر حداقل باید 4 تا قالب متفاوت داشته باشه برای سلیغه های مختلف
تا اینجا من قالب قبلی و ترجیح میدم
قالب خوب نیست قبلی بهتر بود
من قبلا همیشه توی انجمن بودم ولی الان با این قالب اصلا نمیتونم بمونم :41:
منم وقتی تشکر میکنم صفحه از اول لود میشه که خیلی اذیت کنندس، مرورگر هم کروم ورژن 19.
ميثم جان خواهش مي كنم به قالب قبلي برگردين...
وقی تشکر می زنم صفحه کلا یک بار ریست می شود
نوار اندازه پایین صفحه وجود ندارد مجبور شدم صفحه را کامل بزرگ کنم ولی این بار نوشته ها ریز شدند
رنگ های قالب خیلی تیره هست از رنگ های سرخ روشن و یا نارنجی استفاده کنید بالای صفحه هم رنگ روشن باشه نه سیاه مشکل بیشتر این وی بولتن ها اینه که سازندش تو حین افسردگی اینها رو ساخته
سلام
دوستان تمامی مشکلاات رفع میشن....
فکر نمیکنم بشه به قالب قبل برگشت دیگه
می دونم خیلی زحمت کشیدین و لی به نظرم هرچی ساده تر باشه بهتره .... قبلیه خیلی بهتر بود....
خيلي بد شده اين قالب
در ضمن وقتي ميخواي پست بدي با مرورگر كروم بايد اخبار رو تيكه تيكه گذاشت خيلي سخته اينطوري
قالب قبلي خيلي بهتر بود
ولي بازم از ميثم ممنونيم بالاخره چند روز رو اين قالب كار كردن
پیغام خصوصی میخوای بدی باید شانس بیاری تا طرف بفهمه
قبلا چشمک میزد پیغام میداد این هیچی به هیچی:2:
سلام ...
لطفا آخرین خبرها و اطلاع رسانی ها در مورد تغییرات ایجاد شده انجمن ها رو در تاپیک زیر مطالعه کنید:
مرسی.
میثم.
مرسی از میثم و سینای عزیز برای زحمات آپدیت انجمن که یقینا در مسیر پیشرفت انجمن بوده اما خواهشمندم قالب قبلی در صورت امکان قرار داده بشه اینطوری پیش بره ریزش کاربر پیدا میکنیم !
منم مثل دوستانی که در صفحات قبل اشاره کردن دلیل اصلی فعالیتم در فروم p30world سادگی قالب بود
مشکل خیلی خیلی بزرگ :
امار و ارقام پست هامون رو کجا پیدا کنیم ؟ سخته دنبال پست هامون بگردیم. لطفا دستی روی سر و روی پروفایل بکشید
این قالب هم خوبه ها
اصلآ فکرش رو نمی کردم P30W به VB4 اپدیت بشه. این استایل رو هر کاریش کنن نمی تونن دقیقآ مثه قبلی درش بیارن.نقل قول:
موضوع فقط سادگیه استایل قبلی نیست ، VB3 با اون استایل یه حالت و جذابیت و سادگیه خاص داشت ، که باعث میشد P30W با بقیه خیلی فرق کنه.
به هر حال آپدیت شده رفته ، و خیلی اشکال خاصی فکر نکنم بهم بزنه . ولی اگه میشه روی ظاهرش خیلی کار کنید و صمیمی ترش کنید.
با تشکر از زحمات شما ! :12:
قالب رو تعویض کنید لطفا:31:
برای من بدون انجام کار خاصی از دیشب مشکل دکمه تشکر برطرف شد و الان خیلی ساده مثل گذشته صورت میگیره. یکجورایی هم انگار صفحات رونتر شده، انگار قبل از این اسکرول بسختی حرکت میکرد.
برای قالب هم قالبی که روش داره کار میشه خیلی عالیه، بخصوص حالت تیزی و صافی کادرهاش...ولی این هم که دوستان معرفی کردن خیلی جالبه، بشدت شبیه ورژن3ه و اگر بشه به این شکل هم یک قالب زد خیلی از انتظارات مرتفع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکلات کوچک مثل سرعت لود ایموتیکانها یا کارهای خودبخودی! در میانه تایپ پابرجاست.
الان سه دفعه ویرایش کردم تا خطوط از هم جدا بشه و انتر بعد از جمله رو لحاظ نمیکرد!